Pearcing, kdo ga dela, koliko stane pirsing, kako se neguje?<< | 1 | 2 | 3• anchycka
• Od: 25.5.2009
Re: Pearcing, kdo ga dela, koliko stane pirsing, kako se neguje?
2.10.2010 15:27
girliciouss69 pravi:Hejj;
js bi si tut fuuul dala pirs pod spodno ustnco sam me mau skrbi če se ga čez nekej časa naveličaš & si ga daš vn? a se ti ful pozna? ;SS js sm mela pod ustnco tut..daš ga vn kdrkoli hočeš..pozna se pa tk pikca pa k daš ustnco skupi se tk mal vdrtina pozna ampk nč groznga..vsaj pr men ni...sčasoma se pol čedale manj.tk da brz panike.. • girliciouss69
• Od: 2.10.2010
3.10.2010 20:14
anchycka pravi:
girliciouss69 pravi:
Hejj;
js bi si tut fuuul dala pirs pod spodno ustnco sam me mau skrbi če se ga čez nekej časa naveličaš & si ga daš vn? a se ti ful pozna? ;SS js sm mela pod ustnco tut..daš ga vn kdrkoli hočeš..pozna se pa tk pikca pa k daš ustnco skupi se tk mal vdrtina pozna ampk nč groznga..vsaj pr men ni...sčasoma se pol čedale manj.tk da brz panike.. ajaaaa.....poj pa dobr. hvalaa. (: • vatrena19
• Od: 14.10.2008
Re: Pearcing, kdo ga dela, koliko stane pirsing, kako se neg
5.10.2010 13:56
mateya pravi:upam d vs ne mot d sm udprla novo temo,zto bom rajš prešla h bistvu..zlo rada bi si dala pirsing pod usti(spodnjo ustnco) in me zanima č veste ke dobr nrdijo pa kok kej stane use pa kko se neguje pa kok časa je oteklo al krkol je..tko d vs prosm za nasvet in se vm zahvaljujm za odgovore
ce si z domzal, pejt kr u culta v lj, tm je najbols js sm si ga tm dala u ustnco isto sam v zgorno, nc me ni bolel, pa nc se mi ni zagnojil. skratka nism mela nubenih problemov. stane pa ukol 40 - 45 evrov se mi zdi;) • scar tissue
• Od: 9.10.2008
13.10.2010 20:36
xdiamondx pravi:
zaz2 pravi:
HM.mejb ti pa jst lohk pomagam.
jst mam pirs pod ustnico na levi strani.. am sla sm pa matijasu(cele). Sploh ni panike glede tega.am pac jst sm mu takoi rekla da mi nei omrtvi sam mi ni z inekcijo ampak z nečim je pošpricu mau. drgač verjem ne bolii mogoc cist mau da cutis.. Dala sm pa 15 eurov, pa če boš šla k matijasu more it en od tastarih zruaun! Upam da sm ti keii pomagala!! 15€.? gosh, jst sm šla v LJ pa sm plačala 60€ zanga. :s aja zdj ga nimam več. k sm se ga naveličala. yay xD Kok časa si ga pa mela? a ni tko da ti že po 2mescih ostane lukna? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.