NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*?

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>
ursheekaa • Od: 11.4.2009 • Prispevkov: 5
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 29.7.2009 1:09
Moja največja napaka je bla pa ta, da sm večkrat "zabluzla" s sosedom,k sva bla prej tud ful prjatla in sva si kar dost povedala. in pol po temu sva se ful bl mal pogovarjala ,včasih sva se tud komej da sploh pozdraula. še zdej se to mal opaz pa je že kar doug od tega. obema pa je blo bedno za kej več zarad tega kr sva soseda. oba sva pa tud ful sramežljiva tok da on ma zdej eno punco..jst pa ga mam še zmerej ful rada..lep mi ni nevemkok ampk pa me nek na njemu še zmerej prvlači in to že več kot dve leti. po eni strani sm vesela da sm "bluzla" z njim..po drugi strani mi je pa žou,kr bi lahko bla še naprej taka frenda in bi lahko blo kasnej kaj več. no ja sej mogoče bo pa tud zdej. sej sva oba stara šele 17 in se morva še mau znoret. aja pa čutila sm da ma tud on mene rad..in doskrat me je gledu. mislte da obstaja še kakšna možnost da bova prstala skupej?
Nikea • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 29.7.2009 12:45
-D sm šla s plesne šole..
razmišlam d b šla nazzaj
-D sm verjela tipu z MSNja k ga sploh nism poznala
-Am...
VELIKje takih NAPAK

USI DELAMO NAPAKEE!
Ene so pač večje ene pa pač majnše *_*
Domina • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 17
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 29.7.2009 12:53
Moja največčja napaka je bla ta, da sm šla probat drogo. Še zdej mi je žou. Rolling Eyes Rolling Eyes
Zigmaster • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 36
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 29.7.2009 14:54
Šu sm stavt 50€ (športne stave) Pol sm se pa **** s številkami pa sm šu stavt na napačn klub,pa je šlo 50€ Sad
kokos • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 55
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 3.10.2009 17:30
miaTHEshoe je napisal/a:
princessx1 je napisal/a:
xxellaxx je napisal/a:
eucha je napisal/a:
anchika96 je napisal/a:
katkaa je napisal/a:
dianch je napisal/a:
am..moiia naivečia napaka je da sem rekla enemu fantu ja ko me je uprašou
ker sploh nism vanj sam pa nism mogla rečt ne kr se mi je smiliu..

enaako

smo že 3

smo že 4 xD

okej, 5 nas je xD

ewo, 6 nas je ;D

ne, 7 nas je hh xP

8

nas je že 9
BlankLook95 • Od: 30.7.2009 • Prispevkov: 186 • Kraj: Tam kjer se nahaja Satan.!
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 3.10.2009 21:15
Sexala sm z največjim kretenom..prej se je delu prijaznega pol je pa pokazu kakšen je v resnic..pa še moj prvi je biu pač..
In zdej sm zvedla, da se hvali okoll, da sma se dala dol..-.-"
Njvečja napaka res..
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 4.10.2009 11:54
disketa pravi:
miaTHEshoe pravi:
princessx1 pravi:
xxellaxx pravi:
eucha pravi:
anchika96 pravi:
katkaa pravi:
dianch pravi:
ker sploh nism vanj sam pa nism mogla rečt ne kr se mi je smiliu.. Rolling Eyes

enaako Mad Razz

smo že 3 Embarassed Rolling Eyes

smo že 4 xD

okej, 5 nas je xD Very Happy

ewo, 6 nas je ;D

ne, 7 nas je hh xP

8 Wink

9! in potem je pado v depresijo po 17 dneh -_-
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 5.10.2009 18:44
Da sem kadit začela -.-' ko malo še pa bom 1 škatlo na dan pm. (pretiravam.)
sarcii • Od: 23.2.2009 • Prispevkov: 49
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 5.10.2009 19:05
LoQiiita pravi:
am..
moia naivečia napaka..
d sm se zalubla u enga k se je z mano sam igrau.
in..nažalost sm še zdeii u njega po usem tistem kar je blo.

Jaa ENAKO Sad še zdj sm tko nora na nega pa čeprou me sam ****! Shocked
Lanikaaa • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 65
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 9.10.2009 22:52
nanina pravi:
Moja največja napaka je bla da sm enmu tipu rekla ja k se je pol sam igrau z mano sam fora je da sm še zmer vanga.. on pa mene vsake tolk cajta tut peca in me u srcu sam še bol zaboli Crying or Very sad

poznam ta feeleng. k ti nikol neda čist miru. -.-
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 9.10.2009 23:17
da sm hodla s tipom ki ga sovražim in mi gre na kozlanje ko ga vidim...
po vsem tem sn ga pa jes prašala.xD Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Confused Confused Mad Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 10.10.2009 11:57
da sm enga fanta k mi me biu in mi še je full všeč spraula skom z drugo.
misla sm da bo srečen sm ni biu
k je biu vame
še zdaj je
sm mu jast ne upam povedat da sm tut jast vanga
tancka • Od: 10.11.2009 • Prispevkov: 3
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 10.11.2009 3:15
eucha pravi:
anchika96 pravi:
katkaa pravi:
dianch pravi:

enaako Mad Razz

smo že 4 xD

pr men je blo enako Sad
LucQ • Od: 8.4.2009 • Prispevkov: 25
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 11.11.2009 19:19
oki...moja največja napaka...hm...pač prjatlca mi je enkrat rekla da se je od moje bf mt drogirala ka še ni bla pač noseča...za mojo bf ane...in pač jst sm vrjela pač tej frendici ka mi je to povedla in ka sve se po 2 letih skregale sz bf sm ji jst to u fejs povedla...pa pač men je una frendica rekla da je to njej oči povedu...in pač eks bf tkoj mtko poklicala in ji povedla...tu je blu zej konc šole torej letos na začetku poletja...in pač pol je mt od moje eks bf poklicla od une frendice fotra in on je reku da on ni nč reku in pol je men ta frendica rekla d je ona tu vrjetnu kje druge slišala oz. se je zmislna in pač jst sm zei ˇskreganaˇsz to mtko ampak sz eks bf pa pač spet pleteve ful dobre vezi usaj po mojmu filingu no...sam useen men to ni useen kr nebi rada da misli od nje mt da sm si jst to zbislna ka smo se mel ful fajn pač moja eks bf ma res ful supr babi in mami in ona je tut ful supr no tko da jst upam da se bo to uredil...
stef3 • Od: 26.7.2010 • Prispevkov: 1
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 26.7.2010 11:42
[quote="sucker"]punco v katero SM BIV ZALJUBLJEN sm osvajal
čeprav me je izkoriščala in nevem kaj
js sm se pa slinu okoli nje
hvalabogu da mam to izkušnjo
naj še kdo to proba pa ga razmesarm

a js sm isto napako naredu pa nmorm niti pogledat k se mi gnus za **** pa me še praša kaj je narobe...mrš [/b]
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 26.7.2010 12:04
moja največja napaka... da sm se zaljubu u prejšno punco, pol je šla na morje za 20 dni in pol me od*ukala... še zdej nevem zakaj Sad. in še zdej safr furam po usem tem kar mi je nardila in posledično jo hočm nazaj... predobr člouk sm Sad. ampak je_biga, šola za žiulenje, š ena izkušna več...
po eni strani me je pa pomoje tud izkoriščala... sux Neutral

Nazadnje urejal/a Boris 26.7.2010 12:23; skupaj popravljeno 1 krat
Xee • Od: 22.7.2010 • Prispevkov: 93
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 26.7.2010 12:13
moja največja napaka je da mam predobro srce in vse naredim za vsasga nemorm zamert in vse takoj oprostim is tega sej pa "rodil" več mojih večjih napak.
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 26.7.2010 12:20
uf moje napake Very Happy
1. družla sm se z nekimi budalami. -.-' skor že zapadla u njihovo družbo če se neb spametovala.
2.ampak sem zart tega tut kadila-.-'
3.verjela sm ''bff'' k se mi je pol leta lagala u obraz.
4. nasedla sm enmu tipu :/ pa sj vem da me ma po en strani rad.sam je tut lažniuc.-.-''
5. učasih sm kako bedno zinla al pa sm sm sploh kej tazga vn povedla da bi se najrajš pogreznala-.-''

to so ble moje napake u prejšnjem šol.letu..in sm mela proti koncu že cilj da to novo šol.leto ne bom več taka in se bom spremenila in ne bom delala takih napak.sploh pa ne bom pustla da me bo kdo **** u glavo,ker bom jst nazaj,pa hočem še več samozavesti.. Wink
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 26.7.2010 12:24
Xee pravi:
moja največja napaka je da mam predobro srce in vse naredim za vsasga nemorm zamert in vse takoj oprostim is tega sej pa "rodil" več mojih večjih napak.

no evo, sva že 2. prehitr use oprostim, skor nč nikol ne zamerm... šola za žiulenje z usako napako...
tadejaa • Od: 5.9.2009 • Prispevkov: 48
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 26.7.2010 13:28
moja največja napaka: uff. preveč je blo tega.

v tazadno je bla ta da sm z bratovim bf.jem zasrala. ni neki ful lušn, sam sva pa. in kr mi je on že januarja neki govoru da bi z mano biu, sm pač misla, okej pač bova skupi. in ga js pol uprašam nasledn dan če se kej spomni [ kr smo bli uliti da bv kr je biu bratov rd. ] in pol je un reku da se spomni ampak da noče nč met in noče da bi biu mei pol bet. ampak jas sm že pol u totaln bad zapadla pa nevem kaj naj nardim. =/
Muppet • Od: 2.8.2009 • Prispevkov: 24
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 26.7.2010 16:23
andy15 pravi:
disketa pravi:
miaTHEshoe pravi:
princessx1 pravi:
xxellaxx pravi:
eucha pravi:
anchika96 pravi:
katkaa pravi:
dianch pravi:

enaako Mad Razz

smo že 4 xD

okej, 5 nas je xD Very Happy

ewo, 6 nas je ;D

ne, 7 nas je hh xP

8 Wink

9! in potem je pado v depresijo po 17 dneh -_-

Jst sm tuki zraun.. =/ [[pa ne štejem več kolk nas je, k se že skos neki meša..]
valentix • Od: 21.3.2010 • Prispevkov: 25
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 26.7.2010 18:12
res ne želite vedt mojo največjo napako...je preveč umazana xD
tadejaa • Od: 5.9.2009 • Prispevkov: 48
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 26.7.2010 18:23
valentix pravi:
res ne želite vedt mojo največjo napako...je preveč umazana xD

povej, povej, poveej. Smile
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 27.7.2010 9:55
moja največja napaka je bla ta, da sm fantu ki ga nism poznala rekla ne, čeprou je biu lušn in prjazn. zdej pa k sm ga bolš spoznala....uF Embarassed zdej sm pa vanjga zalublena :S :'( on pa vrjetn ni več vame :/[/u]
OriginalFake • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: NAJVEČJA NAPAKA KO STE JO NAREDLI*? 27.7.2010 18:54
moja in moje napake so da so mi dobesedno ušeč tipi k so ubistvu barabe nesramni in to.
trenutn mij en ušeč (drgač sva že ene parkrat hudila) sam ga ena ženska peca. du mene je zlo zlo zlo prjazn sladk pa use du enih mojih frendic k pa niso glih waw lepe p nesramn! (sj nepravm d sm lepa k si nism ful ušeč) res bi bla rada z nemu sam nwm kuko.. Sad

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.