My life #1 -zgodba (neresnicna.!)<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>• lovejb
• Od: 14.6.2011
Re: My life #1 -zgodba (neresnicna.!)
20.11.2011 19:08
Jaz: Maaamaaaaa! Neeeeee!
Zagledala sem svojo mamo.. Ležala je na tleh. Mrtva. Padla sem na kolena. Jaz: Mama. Mama! Maaamaaa! Nisem mogla verjeti. Mama je umrla. Moja mama. Solze so polzele po licih in padale na njeno telo. Hitro sem vstala in poklicala rešilce. Prišli so za 3 minute. Jaz: In??? Rešilec: Mrtva je. Nič ne moremo več storiti. Ugotovili bomo od česa je umrla, potem pa vas pokličemo. Jaz: M-a-m-a ? Ko so jo odpeljali sem se vsedla na kauč. Razmišljala sem, kaj bo z mojim življenjem. Nimam očeta, mame tudi več ne.. Kam bom šla.? Kaj bo z mano? Odšla sem v kuhinjo in zagledala neke tablete. Mama je užila preveč tablet. Hotela se je ubiti.. s tabletami.. Vrgla sem jih čez okno.. Spet sem se vsedla na kauč. Nisem mogla verjeti, enostavno nisem mogla ničesar verjeti.. Mislila sem da sanjam, da so use to sanje. Da se jaz in Tim mava še vedno rada, da je mama še vedno živa, da je še vedno use ok.. Ampak nažalost to niso bile sanje, bila je resničnost.. Celo noč sem bedela. Razmišljala sem o mami; kaj dela zdajle v nebesih; me zdele opazuje; mi zdele govori ''Sovražim te Hana'' ali ''Rada te imam Hana, in vedno te bom imela rada.'' Ob 10. uri sem odšla v trgovino. Ko sem prišla pred vhodna vrata bloka sem zagledala Tima.. Jaz: Tim.. Tim: Hanaa! Celo noč sem te čakal da prideš! Jaz: Tim.. Tim: Ljubim te Hana! Ljubim! Jaz: Tim.. Tim: Kaj je ljubica? Jaz: Mama... Umrla je... Tim: (me objame) Pikica.. Greva k meni domov.. Jaz: Tim, rada te mam. Oprosti za včeraj, preveč sem bila ljubosumna.. Tim: Opravičilo sprejeto, zaj pa greva domov.. (me dvigne in nosi do hiše) Ko sva prišla k njemu domov, sva odšla v njegovo sobo. Položil me je na posteljo in zaspala sem. ____________________________________ • kajca123
• Od: 5.5.2011
20.11.2011 19:28
Ful dobro..... • mussy
• Od: 3.9.2011
20.11.2011 19:46
a še komu tko zadne besede kr odreže?
• dekle
• Od: 24.5.2011
20.11.2011 19:56
besede reže samo na 1. strani
• lovejb
20.11.2011 20:47
Zbudila sem se ob 15.30.
Jaz: Tim? Tim: (priteče v sobo) Ja pikica? Jaz: Em.. (začnem jokati) Tim: (objame me) Hana... Kaj je? Jaz: Tvoje hlače, tvoja zapestnica.. Tim: Ja..? Jaz: Nekje v gozdu sem ju pustila.. Tim: Gdaj? Jaz: Včeraj.. Ko sva se skregala.. Tim: Nč hudga, ti bom novo zapestnico kupil. Jaz: Ampak ne, hočem tisto.. Jo greva iskat? Tim: Jo bova šla en drug dan iskat, ok? Jaz: Ampak jas bi danes. Tim: Danes se odpočij.. Uredu.? Jaz: Uredu.. Tim: Hana, če me boš rabla kej, sem vedno tu zate, veš.. Jaz: Vem piki, vem.. Tim je zapustil sobo. Hitro sem vzela svoje stvari in stekla iz sobe. Ko sem izstopila iz hiše sem začela teči proti gozdu, da bi le našla svojo zapestnico.. Ko sem prišla do gozda sem bila zadihana. Poskušala sem se spomniti mesta, kjer sem vrgla zapestnico. Hodila sem vsepousod po gozdu. Gledala sem okoli sebe.. Videla sem samo drevesa in ugotovila da sem se zgubila... Shit ! ________________________________________________ komentar? • dekle
20.11.2011 22:03
ŠEEE!
• erkica
• Od: 2.9.2010
20.11.2011 22:14
šee šee!! • kajca123
21.11.2011 21:12
......... • dekle
21.11.2011 21:40
šeee!!!!
• simplejustTina
• Od: 10.9.2011
21.11.2011 22:24
haha
• lovejb
22.11.2011 0:17
Hodila sem po gozdu in ugotovila da sem se zgubila. Videla sem samo drevesa in nič drugega. Slišala sem samo čivkanje ptic ter šumenje
krošenj. Nič drugega.. Bolj ko sem hodila, bolj me je začenjalo biti strah, saj nisem vedela kako bom prišla ven iz gozda. Počasi sem začela teči in čez nekaj časa sem ugotovila da sem prišla na tisto mesto kjer se vrgla zapestnico. Gledala sem naokoli z upanjem da najdem zapestnico.. Gledala sem in gledala, ter zagledala Timove zažgane hlače.. ''Hmm, če sem najdla hlače, bi tukaj nekje morala biti zapestnica'' si rečem in iščem naprej.. Po nekem času sem najdla zapestnico.. Bila je v travi, nekoliko metrov stran od hlač. Vzela sem jo, in jo malce očistila, saj je bila umazana od zemlje. Nadela sem si jo na roko in se odpravila nazaj proti Timu. Medtem ko sem hodila sem se spomnila na Nucky-ja.. Odpeljali so ga v zavetišče, zato ker jaz naj ne bi mogla za njega skrbeti. Ja hvala ane. :/ Počasi se je nočilo, a jaz še vedno nisem bila pri Timu. Bila sem zelo odaljena od njegove hiše.. Zato sem se odločila da bom štopala pa gdor ustavi, ustavi. usedla sem se na pločnik, tik ob cesti in stegnila roko, da bi me le gdo opazil.. Upala sem da bo usaj gdo ustavil, neglede na moj bled obraz in podočnjake ter strgana oblačila. Čez nekaj časa je črni BMW ustavil in voznik je uprašal če rabim prevoz. Prikimala sem in zlezla v avto. Usedla sem se na prednji sedež in zaprla vrata.. ''Kampa greš, mlada punca?'' me upraša voznik.. Sramežljivo, a z močnim pogledom ga pogledam in odgovorim: ''Rada bi da me odpeljete k mojmu fantu, nekoliko kilometrov naprej..'' Gleda me in mi nazaj odgovori: ''Veš kaj, bova midva šla nekam, kamor jaz hočem.'' Zaklenil je avto, in ko sem hotela odkleniti, sem ugotovila da sprednja vrata nimajo gumba za odklepanje/zaklepanje. Zagrabila me je panika, srce je vse hitreje bilo, voznik pa se je samo smejal.. Udarjala sem po oknu da bi me gdo zagledal.. Ko sem ugotovila da noben ne gleda v avto, sem probala nekako razbiti šipo in pobegniti iz auta. udarjala sem po šipi, ampak se ni nič zgodilo.. Mislila sem kako naj se rešim.. Če ga udarim, bo postal nesramen. Če primem za volan, se lahko zaletiva.. Če ugasnem avto bo jezen.. Aaaa, kaj naj naredim !?? Vozila sva se še nekaj časa.. Zavil je v nekakšno naselje, ki ni bilo videti naseljeno... Parkiral je pred eno zapuščeno hišo, me primil in odpeljal notri. Probala sem se mu izmuzniti iz rok, vendar je bil premočen zame.. vrgel me je na stol in zavezal. Ko sem začela kričati, mi je še zalepil usta, tako da me ne bi noben slišal. Odpravil se je proti vratom, me še enkrat pogledal in ugasnil luč. gorela je samo še ena majhna lučka, le toliko da sem videla kakšna je soba. Odšel je ven iz sobe in me zaklenil. Začela sem jokati in premišlevati. zakaj sem morala štopati. zakaj nisem šla skupaj s Timom po zapestnico. Zakaj se meni dogajajo same slabe stvari. Zakaj..? no dej komenreri. • kajca123
22.11.2011 7:10
Ful faajn pišeš... • dekle
22.11.2011 15:47
piši naprej!
• eLoo
• Od: 18.8.2010
22.11.2011 20:26
Hejla. Fuuuuuul ampak rees fuuul dobr pišeš. Edino kar je (z moje "profesionalne" strani) je to da bi mogoče mogla mal bl povezovat dogodke. Vzem to na znanje, • lovejb
23.11.2011 0:08
Videla sem samo še majhno lučko ki je gorela.. Sedela sem zvezana na stolu in razmišljala. Kar naenkrat pa sem slišala zvok auta. Zbudila sem
se. Vse to prej so bile sanje.. Zaspala sem na pločniku. O waaw. Ustala sem in se odločila da grem peš domov. Hodila sem tik ob cesti in prosila Boga da me še avto ne zbije. Vzela sem mobitel in slušalke iz torbe in pržgala Paramore - Decode. [link] Hodila sem še vedno ob cesti in hkrati gledala lučke ob cesti, nevem zakaj ampak mi jih je zanimivo gledati ko se prižigajo. Najprej ne gorijo, potem se počasi začnejo prižigati, potem pa tako zelo močno gorijo, zgodaj zjutraj pa se spet ugasnejo. Eh, kaj jaz gledam. Spomnila sem se na Timovo babico. Tim in jas sva mislila it k njej danes, ker ima rojstni dan. pa sva pozabila oz. mene ni blo pri njemu.. bova pa šla naslednji teden, ko bom bolj psihično odpočita, od vsega ki se je dogajalo ta teden.. Izguba mame, ki me je močno prizadela in še vedno nemorem verjeti da nimam ne mame, ne očeta. nobenega. Končno sem se približevala Timovi hiši. Bila sem hvaležna Bogu da so bile tisto prej samo sanje in da me ni avto zbilo. Prišla sem do vrat in pozvonila. Prišel je Tim ves žiučen in zaskrbljen. ''Pa kje si ti?'' me pogleda in mi pove :''Veš kok me je skrbelo zate?'' Pogledam v tla za nekaj sekund in ga pogledam nazaj: ''Šla sem iskati tvojo zapestnico.. preveč mi pomeni in ne bi jo mogla kar tam pustiti'' Objame me ter odideva v njegovo sobo. Čez nekaj časa vstopi njegova mama notri in mi pove da so klicali iz.. ______________________________________________________ Zdej pa mi povejte ali nadaljujem ali ne ? hvala usm komentatorjem. • pperko1
• Od: 21.8.2009
23.11.2011 7:42
nadaljuj (:
• dekle
23.11.2011 14:44
maraš nadaljevat!!!
• kajca123
23.11.2011 15:47
Nujno nadaljuj....• lovejb
23.11.2011 16:37
Jaz in Tim sva odšla v njegovo sobo in odšla na balkon. Usedla sva se na kauč in gledala zvezde. ''Glej tisto tam Hana, tista zvezda me spominja
na tebe. Tako majhna je, a tako lepa in tako močno sveti. Je točno taka kot ti.'' Pogleda me s tistimi modrimi očmi, ki se svetijo zaradi lučk na balkonu. ''Tim, rada bi bila s tabo skupaj.. Rada bi svoje življenje preživela skupaj s tabo. Vsak dan, vsako noč, vsako uro in sekundo..'' ga pogledam in poljubim. Podarim mu tako nežen poljub, da se strese. Položim svojo roko na njegove prsi in čutim njegovo srce kako utripa. Sedela sva na kauču. Naenkrat pa pride njegova mama. Bila je zaskrbljena. Bila je začudena. '' Hana.. Greš lahko prosim z mano, da se pogovorive..?'' Pogledala sem Tima in ustala. Odšle sve v dnevno sobo in se usedle za mizo. ''Hana, kilicali so iz socialne pomoči. Rekli so, da se moraš odločiti.. Greš rajši v sirotišnico ali se preseliš h tvojemu kakšnemu sorodniku, ker nesmeš biti pri nas.. Saj veš da bi jaz tebe z veseljem preživljala in vse..''Nisem vedela kaj naj odgovorim.. Edini sorodnik ki ga imam je teta, ki živi v čisto drugem kraju.. Ne želim iti h njej, tako ne bi Tima videla po mesec dni..ampak tudi ne bi rada šla v sirotišnico.. ''mi lahko daste en dan za premislek?'' jo pogledam in si nadenem fake nasmeh. ''Ja, seveda. Ampak jutri pa moraš biti že odločena, kajti so rekli da maš do jutri časa..'' Prikimam ji, ustnem ter odidem do Tima. ''Hana, kaj je blo?'' me zaskrbljeno pogleda. Začnem jokati in se vržem na posteljo. Glavo potisnem močno v povšter, tako da se le zadušim. Mižim in sanjam, da sem na morju. Kako se vržem v vodo, grem globoko v globino, in potem proti gladini, proti sončnim žarkom, plavam da vdihnem svež morski zrak. Dvignem glavo iz pouštra. ''Hana, kaj je bilo??'' me spet upraša Tim. Pogledam ga in spet začnem jokati. ''Tim, ne smem živeti pri vas. Moram iti v sirotišnico, ali pa se preseliti k enemu od mojih sorodnikov. Edini sorodnik ki ga imam, je pa moja teta, ki živi daleč od tebe. tako se ne bova nikoli videla. Mogoče 1 na mesec. Nevem, res ne..'' Tim žalostno pogleda v tla. Pogleda me. Njegove oči postajajo rdeče in solzne. Objame me ter poljubi na lice. koment pa napism naprej! • kajca123
23.11.2011 16:40
Ful faaajn, kr piši takoj ker je res noro fajn za brat... • dekle
23.11.2011 21:27
ful dobro!
• lovejb
30#
24.11.2011 0:25
Tim me je objeu in začel jokati. Objela sem ga nazaj in še jaz začela jokati. Nisem mogla verjeti da Tim joka. Fant je. Pravijo da fantje ne
jokajo.. ''Hana, nevem kako bom zdržal en mesec ali več brez tebe, res ne..''me pogleda s solznimi učkami in mi obriše solze. Pomencam si oči, ker nič ne vidim od solz in ga poljubim. '' Use bo uredu, videla se bova večkrat na mesec. Boš videl Tim, boš videl..'' Spet sva se objela in tako bila še nekaj časa, nato sva šla spat. Jaz nisem spala, razmišljala sem. Razmišljala o svojem življenju pri teti. Kako se bom znajdla, kje bom hodila v šolo, bom spoznala najboljšo prijateljico? Prevem uprašanj mam.. Zjutaj sem se zbudila vsa utrujena. Odšla sem v kopalnico, se uredila in odšla do Timove mame. Potrkala sem na kuhinjska vrata in vstopila. ''Dobro jutro..'' sem jo pozdravila in pogledala. ''In? Si se odločila Hana?'' me je takoj uprašala. Usedla sem se za mizo. ''Ja, odoločila sem se.. Grem h teti..'' Pogledala me je in rekla da bo poklicala socialno pomoč. Rekla je da moram spakirati, saj danes odhajam. Odšla sem v sobo in napisala pismo za Tima: >Tim, prosim ne pozabi me. Ljubim te, tvoja Hana.< Potam sem še spakirala, objela ter poljubila Tima in odšla.. Pred hišo me je čakal auto. Položila sem kovček v prtljažnik in ga zaprla. Še enkrat sem odšla do Tima in ga poljubila. Objel me je in me ni hotel ispustiti. Šepnila sem mu: ''Tim, moram iti..'' Spustil me je, a naše roke so se še vedno držale. Odšla sem, naše roke so šle narazen, in moje oči so začele polniti solze. Usedla sem se v avto in začela jokati. Pogledala sem še zadnjič čez okno in videla Tima kako si briše solze. -next? pis:* • dekle
24.11.2011 7:45
kr težko je nehat brat, ko je tko dobro.
edino malo me je zmotlo da nisi uporabila dvojine, drugače pa super. čimprej piši naprej!!! • kajca123
24.11.2011 18:43
Ful dobro pišeš res. Svaka ti čast.... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.