Samski?

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>
poisongirl • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: Samski? 16.10.2008 15:32
sej ma vse dobre pa slabe strani. js sm samska. nism zalublena pa nč. kr ko sm nazadnje zalublena bla mi fnt ni vraču ljubezni oz. je biu prevč sramežliv js sm pa mal poskušala sam pol nč nism. ljubezen včasih prevč boli pa to. trudim se d uživam življenje brez tipou in nekako mi ne gre najbolš. včasih si prov želim tipa d bi vedla d me ma en rd pa d se lahk nanj zanesem sam pač je tko k je
micmac • Od: 16.10.2008 • Prispevkov: 3 • Kraj: Ljubljana
Re: Samski? 16.10.2008 21:17
jz pa ubistvu kokr kdaj..
prou tisti dnevi so učasih k vidš da si sam in da hočeš met nekoga ob sebi k veš da ga maš res lahko zase. pol pa vidš po vrh tega še folk k je skupi in so usi ful srečni, pa pomislš nase pa si spet čist na tleh..
jaoo..mučno use tole.
sam drgač je pa kr fajn bit sam..usaj učasih Very Happy
PiKaaa • Od: 16.10.2008 • Prispevkov: 16
Re: Samski? 17.10.2008 20:59
Tud jaz sem učasih zaradi tega, ker sem samska zelo potrta. Mislim si, da bi bila lahko s fantom, bi se imela lepo itd itd.
Potem pa grem na žur.Vidim enga lepga tipa.In ga malo "serjeva".Če bi imela tipa to nebi bilo mogoče.Oz. bi bilo pa nebi bilo fer do tvojega fanta Smile Tko, da če imaš tipa supr.Če ga nimaš pa tud Laughing
xKiDx • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 13 • Kraj: Sevnca D.C. xD
Re: Samski? 18.10.2008 12:58
am.. met tipa, k ga maš res na muč rada, je ful lepo a ne.. samo k ga pa nimaš res ful rada, pa če te ma on bl k ti njega, se počutiš, k da te sili v to, da si skos z njim in dobivaš občutek da te hoče met sam za sebe in da nimaš nč več od frendov itd.. tko, da nwm.. men je tut kul, če sm samska. nč mi ne manjka Smile
Nincy • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 37 • Kraj: Ljubljana
Re: Samski? 18.10.2008 13:23
ah oboje je dobr...čeprou po eni strani je bolš če si samski k pol loh mutiš z ostalimi in te pol ne peče vest d si koga prevaru...po drugi strani pa zard tega loh ostanš ceu lajf sam...tko d nevem...oboje je dobr...zabederan si pa loh u usakmu primeru kdaj..samski al pa vezan
Re: Samski? 18.10.2008 20:27
js sm samska dobre 3 mesce in ugotavlam da sm osamlena. mela sm tipa več k en let in k sva končala mi je blo navadn zdej mi pa neki manka. pa ne on. nekdo k bi mi ga nadomestiu d bi se mela lepo z nemu pa k bi vedla d me ma rd. se mi je dogajal d k sm mela tipa je ful dobrih tipou hotl bit z mano, zdej k sm pa samska pa nuben. to se mi bo pomojm skoz dogajal d bom dilemi in bom spet use ****.
krisTi • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Samski? 19.10.2008 1:12
hja tkoLe.jst sm bla večkrat zalublena.zdej nism več u nobenga.in mi je tkole čist okej.mi jih je par ušeč.ampak nč več.kr enostavn ni mi zdej do lubezni.ma je še cajt za ljubezen.
monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
Re: Samski? 22.12.2008 21:59
jokerboy pravi:
hja,...js osebno punce trenutno nimam Sad in sm mal sad zrd tega ker sm biu pač neki časa nazaj nesrečno zalublen pa tko,... neki časa me je **** k sm kje vidu kak srečn parčk pa sam tega nism mogu kr naenkrat več bit deležn tud sam.no zdej je že okej ,....nism se še čist navadu bum gremo novo punco poiskat prc ko te druga pusti ampk pč če bo prneslo res uno tapravp pol ja sam d bi se pa silu met zdej kašno sm pa rajš sam in mi je po eni stran kul bit,....nerabm tok merkat Razz Razz x) heh

'maš msn? Embarassed
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Samski? 23.12.2008 15:48
ja js sm tut samski. Drgač pa nikol nism iskau nobene punce pa je tut ne mislim, če bo kaka bo fajn čene pa tut ok. Sem pa pred kratkim spoznau eno res lušno lušno punco, je bla ena redkih ko je izpolnjevala use moje kriterije. Morm povevat da je takih zlo zlo mal ko izpolnjuje kriterije ker sm ful zbirčn. In ona je bla taka taprava in sm si ful želeu bit z njo sam sm pol vidu da ne **** sistema in od takrat mi je čist minal do žensk. In zdj ne vem če bi lahk sploh s kiro kaj meu edino če bi bla res neki posebnga pa da bi znala na dušo pihat Very Happy
Re: Samski? 24.12.2008 0:10
underberg pravi:
ja js sm tut samski. Drgač pa nikol nism iskau nobene punce pa je tut ne mislim, če bo kaka bo fajn čene pa tut ok. Sem pa pred kratkim spoznau eno res lušno lušno punco, je bla ena redkih ko je izpolnjevala use moje kriterije. Morm povevat da je takih zlo zlo mal ko izpolnjuje kriterije ker sm ful zbirčn. In ona je bla taka taprava in sm si ful želeu bit z njo sam sm pol vidu da ne **** sistema in od takrat mi je čist minal do žensk. In zdj ne vem če bi lahk sploh s kiro kaj meu edino če bi bla res neki posebnga pa da bi znala na dušo pihat Very Happy

hehe,ija sej,tiste kere izpolnjujejo kriterije.jih je fula malo,tiste pa majo pol neke swoje čudne bleme,klasika Wink

počasi se bo trea navadit da se je trea samo zabavat in srat in nix resno jemat Sad
mjau • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 23
Re: Samski? 26.12.2008 14:32
mjau pravi:
js sm samska dobre 3 mesce in ugotavlam da sm osamlena. mela sm tipa več k en let in k sva končala mi je blo navadn zdej mi pa neki manka. pa ne on. nekdo k bi mi ga nadomestiu d bi se mela lepo z nemu pa k bi vedla d me ma rd. se mi je dogajal d k sm mela tipa je ful dobrih tipou hotl bit z mano, zdej k sm pa samska pa nuben. to se mi bo pomojm skoz dogajal d bom dilemi in bom spet use ****.

evo. 10 dni po tej objavi sva bla z biušim( zdej zdejšnim) spet skupej. samo poklicala sm ga in najin pogovor je trajou 40 minut in skoz sva se pogovarjala sam o tem ka bi blo če bi bla spet skupej. Ni mi žou da sva spet skup, mi je pa žou za tiste 3 mesce k sm trpela za nemu. I never give up!
xxellaxx • Od: 26.12.2008 • Prispevkov: 36
Re: Samski? 26.12.2008 15:21
Jao.. jas sem pa zdaj samska že kak mesc pa mi ni vnevem kr tko.. Sj mam ful frendov & frendic pa sem svojmu fantu prej zaupala čist vse pa me je skos znau potolažt pa vsee, no mi2 sma bla skup 8 mesecov pa pou sam zej na konco pa sma ugotovila da mama mi2 čist drugačne cilje z najino zvezo.Pol pa sma se pač razšla.Zdaj sm stara 17 let pa mi je ful tko.. mislim nemorem gledat romantičnih filmou , nemorem it mimo zalublenih parov brez da bi me stisnl pr srcu. Pa nevem saj nisem več zalublena v njega , sem ga hitr prebolela sam mi je tak... osamljeno se počutim pa na cajte mi je tko da bi najrajš šla direkt k njemu pa se mu tam v objemu zjokala. Ja sj vem da bom prebolela pa se naučila bit sama sam to me je čist potoukl . Pa v tem mescu k sm samska bi radi bli z mano samo tisti bedaki k jim negre nč druzga po glavi kt sam sex .
jackie21 • Od: 5.2.2009 • Prispevkov: 8 • Kraj: škofja loka
Re: Samski? 5.2.2009 0:42
XcrazyyX pravi:
tisti k nimate punce/tipa.. ste žalostni, osamljeni? al vm je čis ušeč d trenutno nimate tipa?

js sm ful cajta misnla d če nimaš tipa je žiuljenje brez pomena, sm bla zrd tega prow doown.. zdj nimam tipa..in zadne cajte pa mi je zmiri bolj ušeč d ga nimam x) nvem zkei mogoče je use bl na izi, ni tiste žiučnosti in usega...

ja sm samska !! fuuuuj !!! kr neki ...jz bi tipa!!! halo kam ste wsi ušli???Very HappyVery HappyVery Happy a zj k ga p rabm p nbenga niker ...JAO.....sukcs bit samski ...sj nazačetk je fajn maw sam flirtaš sam zj je p že dowgcajt ...madona:DVery HappyVery Happy
Re: Samski? 5.2.2009 0:48
enim se pa mudi,kaj voda gori? Surprised
jackie21 • Od: 5.2.2009 • Prispevkov: 8 • Kraj: škofja loka
:D 5.2.2009 14:44
d3vi1 pravi:
enim se pa mudi,kaj voda gori? Surprised

no ja ...mudi se ne ...sam že tok cajta sm samska d sm čiz pozabla kk je bit w razmerju...Very HappyVery HappyVery Happy nwm pičl me je d rabm tipa:DVery HappyVery Happy sj je blo fajn k si biw samski ...sam ni weč haha:D
okej bi rekla d woda gori:DVery HappyVery Happy
Re: Samski? 5.2.2009 15:31
heeh. :]
mah ja, mene prime včasih da sem žalostna al pa kaj. Sam neum ni pa tut slabo bit sam. Vse ma svoje prednosti pa slabosti za moje pojme. Wink

Nazadnje urejal/a Neeeja 6.2.2009 22:35; skupaj popravljeno 1 krat
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Samski? 5.2.2009 20:42
Neeeja pravi:
heeh. :]
mah ja, mene prime včasih da sem žalostna al pa kaj. Sam sem trenutno na taki situaciji, da mam enga ful dobrega frenda pa sma skor ž skup bla, sam pol on mi všou z drugo :[ šit hepns, ka morš. Sam je grozno, ker ko ga vidim z njo al pa karkol mi je GROZNO, ko poštudiram da bi lahka js blaa tam če njee nebi blo. :[ mah.
zto pa najbolš je bit tk da nisi zalublen, da ga kr tk mal se zafrkavaš s kom.

evo isto je pr men sam da je punca bla u glavni vlogi. Sj bi blo use kul, če si ne bi najdla busanca.
Re: Samski? 5.2.2009 20:44
hm..? odvisno npr. imela sem fanta.. pred 2 mescoma sma se rašla. ( nedolžen prepir ) ko semm bila v vezi sem vedno vedela da karkoli bo narobe mi bo moj fant stau ob strani in ga lahko kadarkoli pokličem. imeli smo tudi velike težave doma. veliko sem prejokala ampak sem se počutila varno ko sem imela v misli njega ( občutek je biu kot da je z meno in mi je bilo vse veliko lažje prebroditi )

Wink

Tudi zdaj ko sem samska se odlično počutim.. kljub temu da nimam fanta se počutim zelo svobodno nihče me ne omejuje Razz veliko stvari lahko počnem npr grem sama z prijateljicami v kino ( ponavadi bi z mano šel tudi fant ) v glavnem ko sem samska veliko bolj uživam.

torej VSAKA STRAN ima nekaj dobrega in tudi nekaj slabega Razz
euch • Od: 24.2.2009 • Prispevkov: 11
Re: Samski? 24.2.2009 19:55
leii
jst sm npr. dubila fanta že u 4 razredu pa sm še zmeri u enga zalublena pa je full
daleč od mene moiaa najbulša frendica pa še zmeri nima fanta
in se pač ne obremenjuje z tem ga bo pač že dobila ku bo hotla Razz
toohappy • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 15
Re: Samski? 2.3.2009 21:19
ej veš kaj jst mislm ....da je ponavad prou fajn bit samski pač k maš fanta gledaš njega in sam njega ....če ga pa nimaš lahku pa pač vse mal bl pogledašRazz...sam je pa tut fajn bit u zvezi k pač....men je ful lepu k maš tist občutk varnosti....moje mnenje hehe

mejte se
freaky • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 37
Re: Samski? 2.3.2009 21:58
XcrazyyX pravi:
ja evo... js tui nism tip človeka d bi zdj iskala tipa Very Happy
če ga spoznam, ga spoznam
če pridemo skup, pridemo skup
in drgač lih tko fajn.
x)

evo js sm mislna totalno isto kot ti.. ampak se mi je to zgodilo.. obrlno mi je svet na glavo.. Very Happy v pozitivnem smislu.. zdei sm kr mal nora na njega x).. drugač pa nikol nism hotlsa prow met tipa.. on se je pač pojavu, poštekala sva se.. pol je pa kr samo od sebe šlo.. ampak sm vesela da mam njega <3
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: Samski? 3.3.2009 8:59
enako kot večina.
Nemorš si omislt fanta tko k nove čeuLe. Enostavno nemorš. Če pride pride ne pa da greš po mestu pa taj enga pobereš.Čeprov... poznam čis preveč primerov k to delajo in takrt zavijm stran, ker se mi zdi to zlo zlo grdo da to delajo fantom..ko pa oni njim so pa največji pra*ci itd.
Zdej sm že kr neki časa samska. Za novo leto sm sicer mela enga tak lih da nisva bla za novo leto osamlena, ker usi vemo kok je takrat &za valentinovo fajn met nekoga. Pač biu mi je zlo dobr prjatu in tut ušeč mi je biu sam sma kmal spoznala da to ni to, da on preveč alkota spije in..to.
Stara sm pa 14 in res mislm da se mi še ne mudi? čeprov je večina prjatlc&prjatlov na pragu sexa se ne sekeram. Ko bo..bo (:
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Samski? 3.3.2009 19:29
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
in drgač lih tko fajn.
x)

evo js sm mislna totalno isto kot ti.. ampak se mi je to zgodilo.. obrlno mi je svet na glavo.. Very Happy v pozitivnem smislu.. zdei sm kr mal nora na njega x).. drugač pa nikol nism hotlsa prow met tipa.. on se je pač pojavu, poštekala sva se.. pol je pa kr samo od sebe šlo.. ampak sm vesela da mam njega <3

hihih js sm tui zdj srečno in love... Embarassed
nikol nism mela koga tko rada..... =)
Re: Samski? 3.3.2009 21:45
XcrazyyX pravi:
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
in drgač lih tko fajn.
x)

waa.. vesela zate Razz
enyoj your love life.. Very Happy
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Samski? 4.3.2009 15:13
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
in drgač lih tko fajn.
x)

waa.. vesela zate Razz
enyoj your love life.. Very Happy

ei.. ti tud uživi ;PPP

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.