HUJŠAJMO SKUPAJ!<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• BiiNKii
• Od: 26.3.2009
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ!
2.7.2011 14:08
Rocafella pravi:ahaaa, ok, kul pol
sem misla da hočeš slučajno ketozo dosečt, ker pol res ne bi smela takih stvari jest Ne. Hvala useen. • kajca123
• Od: 5.5.2011
2.7.2011 18:31
BiiNKii pravi:
kajca123 pravi:
BiiNKii pravi:
kajca123 pravi:
BiiNKii pravi:
HeiiLa.
In kako vam gre.? se ze kej pozna na tehtnici.?? No js sm od torka shujšala za 4,5 kg in sm zlo srećna, ker sm pršla zdej na 74,2 kg, tak da se vedno ustrajam pr tej dieti brez OH (kruha, testenin, krompirja, makaronov,...) in pa brez mesa ter sladkarij in ostalega kar ne spada zraven.. Res je blo prvih neki dni prav mučno brez tega in sm bla skor skos lačna, ampak zdej se je moje telo ze navadl in prav uživam v hujšanju, tak da nadaljujem. Pa vi.?? Kako vam gre.??? Hf;* Bi nam povedla točno kaj ješ? Ja za zajtrk ponavadi navadn jogurt pa sadje, za kosilo pač kar mama skuha, sam ce so testenine, meso, krompir, makaroni al pa kej takiga, pol ne jem in jem sam solato recimo... Pol pa za malco oz. za večerjo pojem kako sadje, pa pijem sam vodo. Sej prvih 4,5 dni je prav mučno, kr si skos lačn, sam pol se počas navadiš in se tut zelodec navadi in pol sploh nisi vec tak fejst lačn in gre use supr. Ena moja prjatca se je tut odločla včeraj, da bo poskusla isto dieto k jst in ji je uspeval use, pol je pa zvecer bla tak lacna, da si je mogla na kruh namazat pasteto, tak da ni neki zlo lahka ta dieta, ker mors brez kruha hujsat, ampak se navadis in ti to pride v vsakdan. Poleg prehrane se morš pa tut gibat, kar je logično. Hf;* Js tut to poskušam sam da js meso jem kr baje lahko sam nwmo no..... sej meso lahko ješ, sam js sm se odločla, da ga ne bom, drugače pa lahko ješ. Aha, hvala.. • soonck
• Od: 16.2.2010
2.7.2011 19:15
najslabš če hočš shujšat je, če si za npr. en mesc rečš, da boš meu pa to al pa to dieto. fora sploh ni v tem..
definitivno shujšaš če ješ nekako takole: zjutraj ješ kšno sadje, jogurt, ržen kruh (ne beuga!), oreščke, semena... kakšni dve dobri uri pred kosilom poješ nekaj malega.. kakšno jabolko al pa grizljaš korenje še neki dejstev k res pomagajo zlo pri hujšanju: -jejte zajtrk! -vsak obrok jejte počas, uživite, dobr žvečte -gibejte na dan najmanj pol ure -pijte zeleni čaj -ne se izogibat maščobam, ker nekatere pomagajo pr hujšanju (olivno olje, avokado, sezam, itd..) -pri kosilu pojejte več zelenjave kokr pa ostalga, ampak nč pa ne črtat iz jedilnika -NE BIT LAČNI. js sm se na to ful težko navadla.. hotla sm na vsak način shujšat in sm zajtrk praktično spustila, kosilo sm jedla in potem čis nč do naslednga kosila.. sam nacejala sm se z zelenim čajem. vedla sm, da je to narobe, sam se mi je zdel logično da če bom pač več jedla, se bo tut zredila. pa ni res. use skp sm spremenila in tut use skp se je spremenil - pa use to skupi naj vm ne bo kokr neko obdobje hujšanja, ampak spreminjanje slabih navad. mogoče na začetku, nemorte use skupi tok hitr spremenit, ampak za prvi dan so že mejhne spremembe supr. npr. da zvečer namest kakava s cukrom, popijete zeleni čaj.. js sploh nikol nism bla debela. pač mela sm bolj žensko postavo (večje boke, ki jih mam še vedno) na katerih je blo mal več maščobe. in sm se odločila shujšat. zdej mam 10 kil manj, ravn trebuh, napeto rit, ozk pas, suhe noge, še vedno mam pa dost široke boke. kakorkol, če res hočte, boste use zmogl. sam ne se preveč zapodit v to.. js sm rabla za use to 1 leto. srečno • hiphoparka
• Od: 30.4.2011
3.7.2011 9:40
soonck pravi:najslabš če hočš shujšat je, če si za npr. en mesc rečš, da boš meu pa to al pa to dieto. fora sploh ni v tem..
definitivno shujšaš če ješ nekako takole: zjutraj ješ kšno sadje, jogurt, ržen kruh (ne beuga!), oreščke, semena... kakšni dve dobri uri pred kosilom poješ nekaj malega.. kakšno jabolko al pa grizljaš korenje še neki dejstev k res pomagajo zlo pri hujšanju: -jejte zajtrk! -vsak obrok jejte počas, uživite, dobr žvečte -gibejte na dan najmanj pol ure -pijte zeleni čaj -ne se izogibat maščobam, ker nekatere pomagajo pr hujšanju (olivno olje, avokado, sezam, itd..) -pri kosilu pojejte več zelenjave kokr pa ostalga, ampak nč pa ne črtat iz jedilnika -NE BIT LAČNI. js sm se na to ful težko navadla.. hotla sm na vsak način shujšat in sm zajtrk praktično spustila, kosilo sm jedla in potem čis nč do naslednga kosila.. sam nacejala sm se z zelenim čajem. vedla sm, da je to narobe, sam se mi je zdel logično da če bom pač več jedla, se bo tut zredila. pa ni res. use skp sm spremenila in tut use skp se je spremenil - pa use to skupi naj vm ne bo kokr neko obdobje hujšanja, ampak spreminjanje slabih navad. mogoče na začetku, nemorte use skupi tok hitr spremenit, ampak za prvi dan so že mejhne spremembe supr. npr. da zvečer namest kakava s cukrom, popijete zeleni čaj.. js sploh nikol nism bla debela. pač mela sm bolj žensko postavo (večje boke, ki jih mam še vedno) na katerih je blo mal več maščobe. in sm se odločila shujšat. zdej mam 10 kil manj, ravn trebuh, napeto rit, ozk pas, suhe noge, še vedno mam pa dost široke boke. kakorkol, če res hočte, boste use zmogl. sam ne se preveč zapodit v to.. js sm rabla za use to 1 leto. srečno soonck men je to kar si napisaala res fuul dobro!!bom probala tak nardit. • SmileyFace
• Od: 14.3.2011
3.7.2011 12:12
pohvale na odprto debato - se zdi zlo pametna reč se vm prdružujm u športnm smislu in zdravm načinu življenja kr sm po postavi zadovolna sama s sabo, bi pa rada sam neki nredla zase za nasledna leta in si nekak ''izklesala'' telo? ravn buši, čvrsta ritka pa te scene _________________ ~Don't write in starlight, 'cause the words may come out real :] • kajca123
3.7.2011 14:05
SmileyFace pravi:pohvale na odprto debato - se zdi zlo pametna reč
se vm prdružujm u športnm smislu in zdravm načinu življenja kr sm po postavi zadovolna sama s sabo, bi pa rada sam neki nredla zase za nasledna leta in si nekak ''izklesala'' telo? ravn buši, čvrsta ritka pa te scene Probi kakšn jogurt al pa sadje pač postopoma ne se silit.. • EnaOseba
• Od: 4.6.2011
4.7.2011 19:49
Vem, da sem mal pozna...ampak se še jst prdružujm...
visoka sem 161 cm in mam 75 kil. Aja, stara sem 13 Če bi shujšala 10 kil-bi bla Full ponosna, čeprov bi rajš shujšala 20 (ampak mi med počitncami sigurn ne bo ratalu) Hujšala bom po soonck-ovi "dieti" in upoštevla vse kr je tuki. Mam velik špeha, prznam. Upam, da bom shujšala v trebuh, v boke je pa itak ful tešku (mnde, gre s boku čist na konc, ku nikjer drugje več ni...) Uglavnm, upam da dobre razultate IN da bom vsaj enkrat zdržala do željenega razultata • kajca123
4.7.2011 20:44
soonck pravi:najslabš če hočš shujšat je, če si za npr. en mesc rečš, da boš meu pa to al pa to dieto. fora sploh ni v tem..
definitivno shujšaš če ješ nekako takole: zjutraj ješ kšno sadje, jogurt, ržen kruh (ne beuga!), oreščke, semena... kakšni dve dobri uri pred kosilom poješ nekaj malega.. kakšno jabolko al pa grizljaš korenje še neki dejstev k res pomagajo zlo pri hujšanju: -jejte zajtrk! -vsak obrok jejte počas, uživite, dobr žvečte -gibejte na dan najmanj pol ure -pijte zeleni čaj -ne se izogibat maščobam, ker nekatere pomagajo pr hujšanju (olivno olje, avokado, sezam, itd..) -pri kosilu pojejte več zelenjave kokr pa ostalga, ampak nč pa ne črtat iz jedilnika -NE BIT LAČNI. js sm se na to ful težko navadla.. hotla sm na vsak način shujšat in sm zajtrk praktično spustila, kosilo sm jedla in potem čis nč do naslednga kosila.. sam nacejala sm se z zelenim čajem. vedla sm, da je to narobe, sam se mi je zdel logično da če bom pač več jedla, se bo tut zredila. pa ni res. use skp sm spremenila in tut use skp se je spremenil - pa use to skupi naj vm ne bo kokr neko obdobje hujšanja, ampak spreminjanje slabih navad. mogoče na začetku, nemorte use skupi tok hitr spremenit, ampak za prvi dan so že mejhne spremembe supr. npr. da zvečer namest kakava s cukrom, popijete zeleni čaj.. js sploh nikol nism bla debela. pač mela sm bolj žensko postavo (večje boke, ki jih mam še vedno) na katerih je blo mal več maščobe. in sm se odločila shujšat. zdej mam 10 kil manj, ravn trebuh, napeto rit, ozk pas, suhe noge, še vedno mam pa dost široke boke. kakorkol, če res hočte, boste use zmogl. sam ne se preveč zapodit v to.. js sm rabla za use to 1 leto. srečno Ful dobro napisano,hvala za nasvet... • Max
• Od: 17.6.2011
4.7.2011 22:07
Bravo! Tisto da mesa ni dobro jesti ni čisto res ker ga lahko ješ in z njim dobiš veliko pomembnih snovi, lepo pa da si vključila mlečne izdelke ker je tako dieta malo bolj zdrava:D
Sicer pa je res veliko primernejši način hujšanja spreminjanje načina življenja ampak včasih smo preveč naučakani in želimo samo čimprej doseči željeno težo in posežemo po dietah pri katerih v enem mesecu shujšamo 10-20 kg kar seveda ni zdravo ampak je pa ugodno. Mogoče za zagon začnite z enim tednom določene diete potem pa se preusmerite v 4-5 manjših obrokov na dan, z veliko sadja, zelenjave, mesa, in polonozrnatih stvari! Prav tako boste hujšali še posebaj z malo rekreacije in s tem naredili veliko za svoje telo! • onlygirl
• Od: 9.3.2011
5.7.2011 10:37
Js sem se tut zdj resno odločla za hujšanje,ker že neki časa odlašam in sam govorim jutr bom, nasledn tedn pa res...
no včeri z pondelkom sem začela.in sem se stehtala, trenutno tehtam 69 kg.:s tehtala se bom vsak pondelk in bom vidla kako bo šlo. no js vam osebno priporočam da jeste vse. razn sladkarij in tistih stvari,ki imajo veliiiko maščobe. ker sama sem bla na turbo dieti neki časa, ko ne ješ OH in sem še kr shujšala,sam sem pol dobla nazaj vse,ker sem se seveda po dieti začela dobesedno basat z vsem. torej to ni kakor ni zdravo,nekaj dni brez oh in pol poješ vse kar ti pride nasproti xD za zajtrk priporočam: mleko z kosmiči, najbolj so fajn polnozrnati kosmiči,ampak js sem še zmer jedla koruzne kosmiče xD malica: jogurt, sadje... js ponavadi zdej to izpustim ker spim dlje,prvi je pa seveda zajtrk! kosilo: kar pač pripravi mama, js mogoče recimo pojem malo več mesa kot krompirja ali pa riža, ali pa samo meso...z veliko solate malica: jogurt,SADJE... večerja: če jo boš izpustil ne bo nič narobe. drgač pa najboljš je jest pred 6-7 uro. tuna s kosom kruha, kakšna juha, jogurt, mogoče samo zelenjava... drgač pa veliko vode, brez sladkarij in veliko gibanja... s tem ne boste samo shujšali, ampak se boste počutili veliko bolje. • beax
• Od: 26.2.2010
5.7.2011 11:09
EnaOseba pravi:Vem, da sem mal pozna...ampak se še jst prdružujm...
visoka sem 161 cm in mam 75 kil. Aja, stara sem 13 Če bi shujšala 10 kil-bi bla Full ponosna, čeprov bi rajš shujšala 20 (ampak mi med počitncami sigurn ne bo ratalu) Hujšala bom po soonck-ovi "dieti" in upoštevla vse kr je tuki. Mam velik špeha, prznam. Upam, da bom shujšala v trebuh, v boke je pa itak ful tešku (mnde, gre s boku čist na konc, ku nikjer drugje več ni...) Uglavnm, upam da dobre razultate IN da bom vsaj enkrat zdržala do željenega razultata Ohh isti problem , čeprau sm jz mal večja od tebe ampak samo za 7 cm.. imam pa isto kil pa use, in res upaaam da bi uspela shujšat usaj 10 kg,kr pol bi bla pa preponosna zate, ej ka mi daš e-mail? pa se tipkava mal kok nama bo šlo? • beax
• Od: 26.2.2010
5.7.2011 11:11
definitivno shujšaš če ješ nekako takole: zjutraj ješ kšno sadje, jogurt, ržen kruh (ne beuga!), oreščke, semena... kakšni dve dobri uri pred kosilom poješ nekaj malega.. kakšno jabolko al pa grizljaš korenje še neki dejstev k res pomagajo zlo pri hujšanju: -jejte zajtrk! -vsak obrok jejte počas, uživite, dobr žvečte -gibejte na dan najmanj pol ure -pijte zeleni čaj -ne se izogibat maščobam, ker nekatere pomagajo pr hujšanju (olivno olje, avokado, sezam, itd..) -pri kosilu pojejte več zelenjave kokr pa ostalga, ampak nč pa ne črtat iz jedilnika -NE BIT LAČNI. js sm se na to ful težko navadla.. hotla sm na vsak način shujšat in sm zajtrk praktično spustila, kosilo sm jedla in potem čis nč do naslednga kosila.. sam nacejala sm se z zelenim čajem. vedla sm, da je to narobe, sam se mi je zdel logično da če bom pač več jedla, se bo tut zredila. pa ni res. use skp sm spremenila in tut use skp se je spremenil - pa use to skupi naj vm ne bo kokr neko obdobje hujšanja, ampak spreminjanje slabih navad. mogoče na začetku, nemorte use skupi tok hitr spremenit, ampak za prvi dan so že mejhne spremembe supr. npr. da zvečer namest kakava s cukrom, popijete zeleni čaj.. js sploh nikol nism bla debela. pač mela sm bolj žensko postavo (večje boke, ki jih mam še vedno) na katerih je blo mal več maščobe. in sm se odločila shujšat. zdej mam 10 kil manj, ravn trebuh, napeto rit, ozk pas, suhe noge, še vedno mam pa dost široke boke. kakorkol, če res hočte, boste use zmogl. sam ne se preveč zapodit v to.. js sm rabla za use to 1 leto. srečno Oooh kok si fajn napisala to, ej kaj bi mi mogoče dala mail al pa kj da si mal tipkava, pa da te uprašam za kak nasvet kok shujšat itd.?? • kajca123
5.7.2011 11:47
beax pravi:
soonck pravi:
najslabš če hočš shujšat je, če si za npr. en mesc rečš, da boš meu pa to al pa to dieto. fora sploh ni v tem..
definitivno shujšaš če ješ nekako takole: zjutraj ješ kšno sadje, jogurt, ržen kruh (ne beuga!), oreščke, semena... kakšni dve dobri uri pred kosilom poješ nekaj malega.. kakšno jabolko al pa grizljaš korenje še neki dejstev k res pomagajo zlo pri hujšanju: -jejte zajtrk! -vsak obrok jejte počas, uživite, dobr žvečte -gibejte na dan najmanj pol ure -pijte zeleni čaj -ne se izogibat maščobam, ker nekatere pomagajo pr hujšanju (olivno olje, avokado, sezam, itd..) -pri kosilu pojejte več zelenjave kokr pa ostalga, ampak nč pa ne črtat iz jedilnika -NE BIT LAČNI. js sm se na to ful težko navadla.. hotla sm na vsak način shujšat in sm zajtrk praktično spustila, kosilo sm jedla in potem čis nč do naslednga kosila.. sam nacejala sm se z zelenim čajem. vedla sm, da je to narobe, sam se mi je zdel logično da če bom pač več jedla, se bo tut zredila. pa ni res. use skp sm spremenila in tut use skp se je spremenil - pa use to skupi naj vm ne bo kokr neko obdobje hujšanja, ampak spreminjanje slabih navad. mogoče na začetku, nemorte use skupi tok hitr spremenit, ampak za prvi dan so že mejhne spremembe supr. npr. da zvečer namest kakava s cukrom, popijete zeleni čaj.. js sploh nikol nism bla debela. pač mela sm bolj žensko postavo (večje boke, ki jih mam še vedno) na katerih je blo mal več maščobe. in sm se odločila shujšat. zdej mam 10 kil manj, ravn trebuh, napeto rit, ozk pas, suhe noge, še vedno mam pa dost široke boke. kakorkol, če res hočte, boste use zmogl. sam ne se preveč zapodit v to.. js sm rabla za use to 1 leto. srečno Oooh kok si fajn napisala to, ej kaj bi mi mogoče dala mail al pa kj da si mal tipkava, pa da te uprašam za kak nasvet kok shujšat itd.?? Tut js bi bla za en meil... • Max
• Od: 17.6.2011
5.7.2011 13:35
kajca123 pravi:
beax pravi:
soonck pravi:
definitivno shujšaš če ješ nekako takole: zjutraj ješ kšno sadje, jogurt, ržen kruh (ne beuga!), oreščke, semena... kakšni dve dobri uri pred kosilom poješ nekaj malega.. kakšno jabolko al pa grizljaš korenje še neki dejstev k res pomagajo zlo pri hujšanju: -jejte zajtrk! -vsak obrok jejte počas, uživite, dobr žvečte -gibejte na dan najmanj pol ure -pijte zeleni čaj -ne se izogibat maščobam, ker nekatere pomagajo pr hujšanju (olivno olje, avokado, sezam, itd..) -pri kosilu pojejte več zelenjave kokr pa ostalga, ampak nč pa ne črtat iz jedilnika -NE BIT LAČNI. js sm se na to ful težko navadla.. hotla sm na vsak način shujšat in sm zajtrk praktično spustila, kosilo sm jedla in potem čis nč do naslednga kosila.. sam nacejala sm se z zelenim čajem. vedla sm, da je to narobe, sam se mi je zdel logično da če bom pač več jedla, se bo tut zredila. pa ni res. use skp sm spremenila in tut use skp se je spremenil - pa use to skupi naj vm ne bo kokr neko obdobje hujšanja, ampak spreminjanje slabih navad. mogoče na začetku, nemorte use skupi tok hitr spremenit, ampak za prvi dan so že mejhne spremembe supr. npr. da zvečer namest kakava s cukrom, popijete zeleni čaj.. js sploh nikol nism bla debela. pač mela sm bolj žensko postavo (večje boke, ki jih mam še vedno) na katerih je blo mal več maščobe. in sm se odločila shujšat. zdej mam 10 kil manj, ravn trebuh, napeto rit, ozk pas, suhe noge, še vedno mam pa dost široke boke. kakorkol, če res hočte, boste use zmogl. sam ne se preveč zapodit v to.. js sm rabla za use to 1 leto. srečno Oooh kok si fajn napisala to, ej kaj bi mi mogoče dala mail al pa kj da si mal tipkava, pa da te uprašam za kak nasvet kok shujšat itd.?? Tut js bi bla za en meil... Mislim da je bolje da kar tukaj svetuje da lahko vsi vidimo in se učimo iz njenih izkušenj • kajca123
7.7.2011 12:35
No in kk vam gre? Js sm shujšala do zdej 4 kg, morem pa še kr precej...• Rocafella
• Od: 24.1.2010
7.7.2011 12:46
zgubila 0.5 % maščobe oz. 1 kg v 10 dneh čist sm ponosna zaj hahahaha • kajca123
7.7.2011 12:49
Rocafella pravi:zgubila 0.5 % maščobe
oz. 1 kg v 10 dneh čist sm ponosna zaj hahahaha No super, in kkšno dieto imaš? • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
7.7.2011 13:28
u 3 dneh, so šle 4kg dol. p sm nehala hujšat, zj u pundelk bom p s5 začela. (: • kajca123
7.7.2011 14:12
BloodyKitty pravi:u 3 dneh, so šle 4kg dol.
p sm nehala hujšat, zj u pundelk bom p s5 začela. (: No faajn da nam vsem uspeva..;P • Rocafella
• Od: 24.1.2010
7.7.2011 14:34
kajca123 pravi:
Rocafella pravi:
zgubila 0.5 % maščobe
oz. 1 kg v 10 dneh čist sm ponosna zaj hahahaha No super, in kkšno dieto imaš? nimam glih neke diete sladkarij vglavnem ne jem po deveti zvečer o.O pa vse kar zaužijem sproti porabim, v bistvu sem cel dan v gibanju 1 uro teka na tešče, zajtrk, pilates, sprehod, kosilo, delo okrog hiše, kolo, ples, kolebnica, večerja, tek, ples, party pa tako • Ladybird
• Od: 7.7.2011
7.7.2011 21:26
Heej No jst sm stara 13, skor 14, visoka sm 169 in mam 49 kg. Sicer bi rada še mal shujšala, ampak sm že kr zadovolna. Drugač sm v preteklosti shujšala že 8 kg. Mam pa par nasvetov za tiste, k si želite skujšat - NIKOL ne spustit zajtrka. Kr je res ful pomembno, da se zjutri naješ in pol tut čez dan nisi tok lačen. Kr telo ponoč zgubi velik pomembnih snovi, k jih z zajtrkom nadoknadš. Poleg tega, če ne ješ zajtrka ti telo začne delat maščobne obloge, kr more dobit eno energijo, da začne dan -Ne jest po 6i uri zvečer. Kr se tkrt najbolj zrediš. Pa večerja nej bo lahka, da boste lahko ponoč lepo spal. -Začnite trenirat aerobiko LES MILS. Res toplo priporočam, kr se ti ful lepo oblikuje telo, tut če treniraš sam 3krat na tedn pa normalno ješ. Je svetovno znana ( izvaja se v 80ih državah ), pa ni težko. Pa če plačaš karto lahko pač izbiraš med različnimi plesi, pilatesom, kolesarstvom, borilnimi veščinami...use u aerobičnem duhu Če koga zanima kej več: [link] • Klavdy
• Od: 8.7.2011
8.7.2011 19:59
Hej sem stara 11 let vlka 152 težka pa 46 kg no in rada bi shujšala za 6kg
• Applle
• Od: 23.10.2010
8.7.2011 21:42
No js tut sm se oločla da bom mal shujšala med počitncami..začela sm takoj po koncu šole. Torej 25.6 Velka sm 175cm in mam 66kg In sicr lotla sm se tko...usak dan grem laufat, pijem velik vode, izogibam kruhu (belega sploh ne jem), pač tko pazim da ne preveč sladkarij in tega, zelenjavo & sadje pa itk od zmer ful rada & velik jem. Aja pa zvečer delam trebušnake. • soonck
8.7.2011 23:58
zlo dolg sm rabla predn sm odkrila kako najbolš in najhitrej hujšaš.
1. telovadi. js naprimr usak dan telovadm 1 uro 15 min, intenzivno. skratka da se prešvicaš, nadihaš, ker se tut pol bolš počutš. brez tega ne boš shujšala oz. neboš mela lepo izoblikovanga telesa. glede hrane.. hja, res je, da hitr shujšaš, če iz jedilnika črtaš testenine, krompir, skratka ogljikove hidrate, ampak to ni dobr. ker k jih enkrat zaužiješ, si telo začne nabirat zalogo. zapomn si, da more bit usega mal. ni tok panike, če poješ za kosilo krompir, ampak naj ga bo malo. glede zelenjave: tut jst je nism prov dost marala, razn solate. nared si vedno pr kosilu veeeliko skledo solate pa jo pojej, čez čs pa probi tut drugo zelenjavo. sej lahko jo tut na olivnem olju popečš pa je velik bolša, sam res morš jo jest. jej raznoliko, izogibaj se belemu kruhu, jej bolj polnozrnato pa večkrat po malem. pa zvečer se ne preveč najest. tko v izi, sam ne pa ostt lačna. tut pregrešiš se lahko, nebo zdej konc zveta če boš pojedla piškot. sam naj ostane pri treh piškotih, ne pri celi škatli. štekaš kaj hočm rečt? jej zdravo, po malem, gibaj... če te še kej zanima, kr upraši upam da sm ti kej pomagala • soonck
9.7.2011 0:01
js mam to srečo da žvim blizu enga hriba in gor hitr hodm, pol pa celo pot dol laufam. sam če tega ti tm nimaš, ti res predlagam tek. če bi redno usak dan tekla pa nč spremenila pri prehrani, bi se ti nardile mišice, ampak nebi shujšala. oboje morš dobr uskladit skupi in 100% shujšaš. če bi pa samo čis mal jedla pa si use skp neki črtala iz jedilnika, bi ti pa mišice oplahnle.. sej dejansko bi shujšala, ampak nebi mela lepga telesa- in ko bi spet normalno začela jest bi se takoj nazaj zredila. drgač pa je dobr tut da greš vn rolat za kšne pou ure, al pa hitra hoja pa mal teka, kolesart.. pomembn je, da si aktivna na dan približno eno uro, ni važn kaj. če se le da pejt peš, uporabli štenge itd.. al pa k si pred tv-jom, se ulež na tla pa si predstauli da gonš kolo haha. sliš se ful čudn pa upam da veš kaj mislm trup mal dvign, tko da boš vidla televizijo, pa mej noge pravokotno in jih tko poganji.
sej to kar ješ od zelenjave je kul. poznam velik folka k sploh nč ne je... in se jim pozna. velikrat si nared kšno solato iz te zelenjave al zravn kšn sir jej al pa mal kruha itd.. usega po mal. probi dodt v svoj jedilnik tut več zelene zelenjave. če res solate ne prenašaš, probi s kšnimi kumarcami (če te kdaj res matra zvečer lakota, si olup kumaro, ker usebuje čis mal kalorij pa dobra je za prebavo). in ja, najslabš kar folk dela je, da gre v ene ločevalne dijete.. da je pol sam jabuka, beljakovine in svašta. to je kr neki. pač telo rab use, v določenih količinah, torej mal in večkrat. aja pa res ti predlagam pit zeleni čaj. dobr je za prebavo in usebuje velik antioksidantov k pač pospešijo presnovo. k ga boš neki časa pila, boš vidla kok je to dejansko dobr za hujšanje. evo js sm kr prekopirala in upam da sm vm kej pomagala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.