IZBRIS!

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

Kaj mislite? Bova mi2 z Klavdy kdaj skupaj ali ne?
Ja itq!
70%
 70%  [ 14 ]
Ma nevem!
10%
 10%  [ 2 ]
Ne!Ki pa!
20%
 20%  [ 4 ]
Skupaj glasov : 20

Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: IZBRIS! 22.11.2010 15:48
MilosR pravi:
Maš prov. Al bi se pa vstrašla, bi se ji zdel preveč vsiljiv. Njene ljubezni si pa tako ne moreš kupit. Raj ji kupi majhno pozornost pa večkrat.

ma ja sam zdaj mi že kr nekaj dni poslala nobenga sms-a pa nč se ne zanima....nvm kaj ji je Sad mogoče ji je ona druga frendica kej spet lagala Evil or Very Mad
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: IZBRIS! 22.11.2010 17:22
Timi pravi:
hitr ka naj še kupim? Very Happy še eno risbico ji nardim ker je ona meni....Arya?otherrs? ka bi ble najbl vesele? Smile

nobena punca ne more rečt, d ji rožice niso ušeč... jst lih nism za nakit iloveyou patake, sam čist možn d ji je uššeč (ne poznam je pol je pa težko rečt)... nvm jst bi bl(a tud vesela nvm če bi naredu miks musk k jih poslušam, p jih dou na cd... ej ne vem tega je ogromn!

konc koncou ni dost pomembn kaj, že sam d si se potrudu, pa razmišlu o darilu je lepo. ni treba d greš u ekstreme, p zapravš velik keša... nvm no, pol je punca u mal neprijetni situaciji.... lej ti najbl veš kašne stvari so ji ušeč, pol pa se mal spomn pa nared neki u to smer...
Re: IZBRIS! 22.11.2010 17:36
Arya09 pravi:
Timi pravi:
hitr ka naj še kupim? Very Happy še eno risbico ji nardim ker je ona meni....Arya?otherrs? ka bi ble najbl vesele? Smile

nobena punca ne more rečt, d ji rožice niso ušeč... jst lih nism za nakit iloveyou patake, sam čist možn d ji je uššeč (ne poznam je pol je pa težko rečt)... nvm jst bi bl(a tud vesela nvm če bi naredu miks musk k jih poslušam, p jih dou na cd... ej ne vem tega je ogromn!

konc koncou ni dost pomembn kaj, že sam d si se potrudu, pa razmišlu o darilu je lepo. ni treba d greš u ekstreme, p zapravš velik keša... nvm no, pol je punca u mal neprijetni situaciji.... lej ti najbl veš kašne stvari so ji ušeč, pol pa se mal spomn pa nared neki u to smer...

Hvala!
@Arja09 Ti imeti FACEBOOK? Smile
Re: IZBRIS! 22.11.2010 21:43
em.. imeti... sam uprašanje če dati!
Re: IZBRIS! 22.11.2010 21:45
Arya09 pravi:
em.. imeti... sam uprašanje če dati!

jaz ne težiti Very Happy
dati?
Re: IZBRIS! 22.11.2010 21:47
težiti gor dol... še vedno uprašanje če dati!
Re: IZBRIS! 22.11.2010 21:49
Arya09 pravi:

hh... Shocked lajkam use slike Very Happy sam d jih nimaš dost Very Happy
Re: IZBRIS! 22.11.2010 21:59
sm se res nasmejala ej. Sam ena samsata beseda; NE si ti paničart začeu in po eetaqu spraševau in obupu čes: Midva ne bova nikol skupi in pol ... pa maš upanje.. haha.

Ok. Lej punca se obnaša čist enako ko sm js bla. Js sm tut njemu risala srcke pa dva človeka ko se za rokce držita pa take naprej. Do njemu sm bla najbl prijazna, ko je biu zravn sm se ponavad smejala. In ko me je prašu sm rekla : NE..

S to punco boš še skup.. aja, lej men bi se bed zdel če bi mi tip dal parfum, bonboniero, rože pa 1000stvari v enem dnevu.. Na začetku ji daj majhne pozornosti npr: čokolade, risbce.. pol pa počas večje. an Wink
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: IZBRIS! 22.11.2010 22:06
Zelodko pravi:
sm se res nasmejala ej. Sam ena samsata beseda; NE si ti paničart začeu in po eetaqu spraševau in obupu čes: Midva ne bova nikol skupi in pol ... pa maš upanje.. haha.

Ok. Lej punca se obnaša čist enako ko sm js bla. Js sm tut njemu risala srcke pa dva človeka ko se za rokce držita pa take naprej. Do njemu sm bla najbl prijazna, ko je biu zravn sm se ponavad smejala. In ko me je prašu sm rekla : NE..

S to punco boš še skup.. aja, lej men bi se bed zdel če bi mi tip dal parfum, bonboniero, rože pa 1000stvari v enem dnevu.. Na začetku ji daj majhne pozornosti npr: čokolade, risbce.. pol pa počas večje. an Wink

jst se pa zdej s tebe smejem Very Happy
no če pa sm preveč čustven ker dobim od nje: NE!!!
ma zaj se sam z sebe smejem xD
hhh jst+panika=JST!
Re: IZBRIS! 22.11.2010 22:19
Timi pravi:
Arya09 pravi:

hahhah ne to ne bi biu tak problem...
Re: IZBRIS! 22.11.2010 22:33
Arya09 pravi:
Timi pravi:
Arya09 pravi:

hahhah ne to ne bi biu tak problem...

jst grem zdej Very Happy... če češ me loh dodaš če pa ne pa pač ne(zs) Wink
ajde fajn se mejte ker jst se grem učit geografijo ker sm dons plonku na vlko pa mi je učitlca test stran vzela po 3 minutah....te sm pa celo uro pircinge puco pa uhane Very Happy(moje se razume)
Re: IZBRIS! 24.11.2010 20:44
dans sma se spet vidla Smile
pa sm ji kupo same milke(srček milka-praline, čokolado, tiste kekse čokoladne milka), parfum, žogo,.... Embarassed
sam sm jst preveč sramežjiu d bi tak s punco kej dost debatiru Razz
kak naj to odpravim(sramežljivost)?
help help i just wanna her!!! my Piščanc <3
Re: IZBRIS! 24.11.2010 20:48
Timi pravi:
pa sm ji kupo same milke(srček milka-praline, čokolado, tiste kekse čokoladne milka), parfum, žogo,.... Embarassed

kaaaj?? čak use to si ji dal?? took čokolade pa še parfum in žogo...?? wtf

jah glede sramežlivosti... you'll get over it eventually! belive me... jst mam dost iste probleme.. mislm s tipom se mi ni problem pogovarjat, sam s tipom k mi je pa ušeč... mal bl, sam pol k se začneš to kr mine...
Re: IZBRIS! 24.11.2010 20:50
Arya09 pravi:
Timi pravi:

kaaaj?? čak use to si ji dal?? took čokolade pa še parfum in žogo...?? wtf

jah glede sramežlivosti... you'll get over it eventually! belive me... jst mam dost iste probleme.. mislm s tipom se mi ni problem pogovarjat, sam s tipom k mi je pa ušeč... mal bl, sam pol k se začneš to kr mine...

ja upam....sam sej pol prot koncu ko sm že šou nism biu tok shy....sam smeje se pa ful dosti ko sm u njemi bližini Razz
Pa **** me nonstop xD
no sam neznam pa rečt če boma kdaj skupi Smile
upam d umrem če bo mela druzga upaam upam!!!
Re: IZBRIS! 24.11.2010 20:54
okj okj... sam reč ji, punce ne grizemo.

em čak še vedno mi ni jasn.. a use uno si ji dal al kaj??? wtf
Re: IZBRIS! 24.11.2010 21:04
Arya09 pravi:
okj okj... sam reč ji, punce ne grizemo.

em čak še vedno mi ni jasn.. a use uno si ji dal al kaj??? wtf

heh ja sam še itk zdi da sm mal premal ji dau Smile
Re: IZBRIS! 24.11.2010 21:06
KAAAAAAAAAAJ?? a me zaje.bavaš?? pa kaj ti ni jasn,,, a si ji resno use to dou... took čokolade p še stvari??? a ni to čudn izpadl?? sry sam jst ne vem lih če bi bla vesela, če bi mi tip nakupu pou police s sladkarijami! nvm noo... kaj je pa rekla?
Re: IZBRIS! 24.11.2010 21:09
Arya09 pravi:
KAAAAAAAAAAJ?? a me zaje.bavaš?? pa kaj ti ni jasn,,, a si ji resno use to dou... took čokolade p še stvari??? a ni to čudn izpadl?? sry sam jst ne vem lih če bi bla vesela, če bi mi tip nakupu pou police s sladkarijami! nvm noo... kaj je pa rekla?

hah ma kak naj povem =D
ja pač mal je rdeča ratala pa se je nasmehnila Smile pa rekla hvalaa Smile jst pa butl: ni za kaj xD
Re: IZBRIS! 24.11.2010 21:15
pah jst bi tud rdeča ratala...
a smem sam uprašat zakaj si ji tok stvari dal??? ne morm zdj rečt za use punce, sam men ne bi blo prijetn če bi mi tip dou took stvari naenkrt!! ne res, zakaj si ji tok tega dau?? tko k me zanima...

a tko kr sam dou si ji... jao jao!
Re: IZBRIS! 24.11.2010 21:17
Arya09 pravi:
pah jst bi tud rdeča ratala...
a smem sam uprašat zakaj si ji tok stvari dal??? ne morm zdj rečt za use punce, sam men ne bi blo prijetn če bi mi tip dou took stvari naenkrt!! ne res, zakaj si ji tok tega dau?? tko k me zanima...

a tko kr sam dou si ji... jao jao!

ja tega pa nvm Very Happy
pač po trgovini sm hodo kt punča k išče medvedka...pa so mi ble te stvari ušeč Very Happy
Re: IZBRIS! 24.11.2010 21:22
joooj... ne sej če ji je blo ušeč... sam nvm nisi tok mau porabu a use skup... nvm no, pa tok usga... men bi se zdel že mal žaljiu... nvm kao lej k vem kok tega poješ, izvoli. ne sej ni tko izpadl sam pač...no ja, važn d si ji dau!
Re: IZBRIS! 24.11.2010 21:22
kas ti normaln Razz Šala.. Wink
Sam to je pa res mau preveč.. Razz
Men bi blo tut neprijetno, da bi pršu frend pa da bi mi dou kr naenkrat sto stvari Wink Sej nis miklavž ;P
To bi ji lahka nabavu sam Milko Love a ka je unu pa je.. Wink Bi saj vedla, da je res iz srca ^^,
Re: IZBRIS! 24.11.2010 21:24
Gasika pravi:
Men bi blo tut neprijetno, da bi pršu frend pa da bi mi dou kr naenkrat sto stvari Wink Sej nis miklavž ;P
To bi ji lahka nabavu sam Milko Love a ka je unu pa je.. Wink Bi saj vedla, da je res iz srca ^^,

ja no to sm missla!!! anda d bi blo mal aqward če pride p te obsuje s čokolado!
pač ni treba d je velik (nismo spet toook zahteune) sam d pride iz srca kokr je gasika rekla Smile
Re: IZBRIS! 24.11.2010 21:30
Arya09 pravi:
Gasika pravi:

pač ni treba d je velik (nismo spet toook zahteune) sam d pride iz srca kokr je gasika rekla Smile

ja iz srca -.-
iz trgovine je pršlo Very Happy
no drugič ji bom pa te sam Milka Love kupo Razz ju3 Smile
Re: IZBRIS! 24.11.2010 21:36
Timi pravi:
Arya09 pravi:
Gasika pravi:

ja iz srca -.-
iz trgovine je pršlo Very Happy
no drugič ji bom pa te sam Milka Love kupo Razz ju3 Smile

Sej veš kva sm mislna no ;P
Nee jutr Wink) Počak mau.. haloo x) Kak bi se ti počutu če bi te ena okupirala s čokolado.. po pa še drug dan eno.. xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.