Vam je fajn bit samski?

<< | 1 | 2 | 3
backspace • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 46
Re: Vam je fajn bit samski? 25.8.2010 1:47
Samski stan je najlepši ane Exclamation
Ni ti treba skrbet.. ni lubosumja.. SVOBOOODAAAAAAAAAAA Very Happy

I love it!

16
TwilightSaga • Od: 4.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: Vam je fajn bit samski? 25.8.2010 10:12
steph pravi:
amm js sm stara 12 let tak da itak karkoli rečem bote vsi govorli da sm premlada in blablabla...no pač men bi blo kul met fanta al pa nekoga no pač ampak mam še ves čas tega sveta tak da se sploh ne sekiram:D

js sem tud 12 pa se čisto strinjam s tabo. Twisted Evil
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: Vam je fajn bit samski? 25.8.2010 10:29
jst tudi! (sm tudi 12)
DrNina • Od: 14.8.2010 • Prispevkov: 8
Re: Vam je fajn bit samski? 25.8.2010 16:35
No tudi js sm samaska in še nikoli nisem mela fanta.
mislim meni se zdi to glupo kr itak se bo enkrat končalo in boš samo prizadet
in stara sm 14
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: Vam je fajn bit samski? 26.8.2010 8:38
backspace pravi:
Samski stan je najlepši ane Exclamation
Ni ti treba skrbet.. ni lubosumja.. SVOBOOODAAAAAAAAAAA Very Happy

I love it!

16

TRUE ! Very Happy
Re: Vam je fajn bit samski? 26.8.2010 11:50
15 bom stara čez mesec dni Smile trenutno zasedena<3 ... ampak bom rekla! ne se pri tolkih letah tak resno vezat.. bla sem skoro 2LETI s fantom... zarat njega sm zgubla vse kolegice & vse kaj sm mela.. nič ni dovolu, sam kaj ko si zalublen in ne opaziš napak... Smile zdaj ... pa mam enga malo majn resnega, ki bi glih tak vse naredo za mene, ampak je bol odprta zveza in to je najbolše, ni varanja pa tega.. ampak vseno lahko grem kam čem kdaj čem.... ni panike za nič Wink ampak vrjetno nebi mogla bit sama kr se morem vsaki večer preden zaspim menit po telefonu.. pa nemorem bit tak sama da nemorem nekomu vsega povedat... pa da mi je res na raspolago 25ur na dan! Smile
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: Vam je fajn bit samski? 30.8.2010 10:41
stara sm 14.
sicr sm trenutno u zvezi ampk mi je blo prej čiz kul bit samska : )
nekateri ko so u zvezi mau zanemarjo al kko naj rečm prjatle,sicr jz ne,ampk so tud taki.
ko si u zvezi morš čas posvečat prjatlom,družini pa tud partnerju.
nevem..men je bolš bit samska,delam kar hočem,lahko osvajaš tud druge tipe itd.
čeprou ko si samski ti učas zapaše da bi meu fanta/punco ...
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: Vam je fajn bit samski? 30.8.2010 12:26
Sedaj ja, včasih ne.
CalmeMassa • Od: 13.5.2010 • Prispevkov: 22
Re: Vam je fajn bit samski? 30.8.2010 14:27
Snowshine pravi:
Js samska pa sm stara 14 let. Mela sm že resnega fanta in dlje ko traja bolj boli. :/

Lahk si zlo srečn, ko si samski, vsaj js sem, ampak, ko vidiš zaljubljence je hudo. Pa dobro. Pol pa vidiš samskega luštnega tipa pa si spet hepi.

Be single, be happy. Smile

pomoje si ti ena redkih samskih 14 letnic k je dejansko mela resnga tipa in ne naklada kr neki u 3 dni kok je že mela tipou pa kok je dobr bit samski kr lahko s tipi sam mutš pa tko naprei...
drugač se pa strinjam s tabo... dlje k traja bol boli...
men trenutn ni ql bit samska, kr če bi mela tipa bi laži pozabla biušga...
starost; 15 skor
MissDanza7 • Od: 19.5.2010 • Prispevkov: 15
Re: Vam je fajn bit samski? 30.8.2010 15:36
Jaz sm stara 15, no že skor 16 xD drugač pa sm tut trenutno samska. Mela sm že kaka 2 fanta ampak nič kaj resnega. Saj včasih je res fajn bit samski pa to da maš neko svobodo, ampak jaz sm bol tak čustven človek pa mam rajši da mam nekega resnega fanta, da maš ob sebi nekoga ko te ma res rad, te posluša, ti pomaga, te stisne k sebi itd. =)
Včasih iščeš kaj pa nič ne najdeš x) al mam jaz glih tako "srečo" da je v Sloveniji tak malo fantov mojega stila, ker sem jaz pač bol na emo xD no ja pač čakam na tapravega pa upam da se bo hitro prikazal Razz
malamalaa • Od: 29.8.2010 • Prispevkov: 4
Re: Vam je fajn bit samski? 30.8.2010 17:01
underberg pravi:
evo 19 Very Happy pa samski ja....bi tut blo fajn met uredu, tapravo punco... sam tut tkle brez bo mogl it:D

bo že šlo an
s ke pa si?
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: Vam je fajn bit samski? 20.9.2010 20:54
mja jst tud nimam tipa... pa bi ga res mela...
mislm sej zdj je fajn k jih lohka loviš, sam fajn bi blo tud kej ujet Smile
prou lubosumna postanm k vidm use une parčke k so tok lušni d ti gre že na bruhanje (hechec)... mislm pa v usakm štuku na naši gimnaziji se usaj parčk jih tm zalizuje iin je čist sladek prou na koncu stopnic d jih morš pogledat... grrr jelaus much!!!
tko d ne... rajš bi bla zasedena.. tko d grem lovit
Exclamation
eetaqNIIKA • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 90
Re: Vam je fajn bit samski? 20.9.2010 22:25
js sm tut samska.. nesrečno
in nism nikol mela tipa ):
starost - 14
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Vam je fajn bit samski? 20.9.2010 22:52
sj maš še cjt.. bolš d si ga uzamš p najdš enga najbl prawga k p d ih maš 10 pa te usak pusti p z usakim jokaš..
Re: Vam je fajn bit samski? 21.9.2010 13:02
Men je fajn bit samski ker ne trpi več moj račun za telefon sam kdaj pa pogrešam kakšno zraven sebe.

Starost: 12 let
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: Vam je fajn bit samski? 21.9.2010 16:06
eetaqNIIKA pravi:
js sm tut samska.. nesrečno
in nism nikol mela tipa ):
starost - 14

mja jst tud še nism mela tipa... zdj sm pru letnik gimnazije...
tko d te čist razumm... Sad
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Vam je fajn bit samski? 21.9.2010 17:34
!5 let - samski
bi lahk mel punco če bi hoto no (v nekem smislu) :S xD
no pač al je bolše da si al nisi samski pa je tud od pra stvari odvisno pa kak poglejaš no xd
Mogoče bi zdaj blo bolše da nebi bil samski xD
Re: Vam je fajn bit samski? 5.12.2010 13:09
jst sm tudi samski -.-
men pa ni fajn d sm samski....no sej sm meu že več punc samo pač tist filing pogrešam...ko loh nekoga maš ob sebi, stisneš en tak velik poljub, z njim preživiš dost časaa....sicr sm si pa sam kriu zmerii.....btw če je že kej dobrega v tem da si samski mi je to da loh gledam za drugimi puncami.......tud zarad tega so se končala moja zadnja 3 razmerja Rolling Eyes
Re: Vam je fajn bit samski? 5.12.2010 18:20
kul je bit samski ja, sploh, če nis zalublen al pa keej xD
pr men je trenutno ceotna polomija :/ nesrečno zalublena & samska :/
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: Vam je fajn bit samski? 6.12.2010 16:33
beejbii pravi:
tut js sm 14 :Đ NEZALUBLENO SAMSKA Razz
am bit samski je neeki najbolšga Razz delam lah karkol hočem, mutim is katerim kol tipom hočem Razz ne sekeram se za nč Very Happy tko d ja Razz bit single je the beest Very Happy

1o1% isto Mr. Green đabe biz u zvezi pa bit trenutno predan sam enmu, tko pa loh mal serješ z osstalimi Razz
Mrs.Sunshine • Od: 1.3.2010 • Prispevkov: 48
Re: Vam je fajn bit samski? 7.12.2010 17:41
starost: 14
stan: single but in love :/

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.