PIERCING POD JEZIKOM VPRAŠANJE..<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>• alenkaplos
Re: PIERCING POD JEZIKOM VPRAŠANJE..
16.8.2010 19:59
Pa tudi odrasel ne boš
• Batman1
• Od: 27.8.2009
• Kraj: gorenska
16.8.2010 20:02
alenkaplos pravi:Pa tudi odrasel ne boš
lej ženska sploh ne veš kaj jaz mislim in blebetaš za brezveze. če hočeš pametvat pojdi komu drugmu .. men ne boš. • alenkaplos
16.8.2010 20:03
Pol pa več ne piši in ne zganjaj pozornosti nared kar hočeš zarad mene bom rajš komu drugemu ne piši več
• Batman1
16.8.2010 20:06
alenkaplos pravi:Pol pa več ne piši in ne zganjaj pozornosti nared kar hočeš zarad mene bom rajš komu drugemu ne piši več
nism hotel pozornosti ampak kak nasvet!! če kdo išče tuki pozornost si to ti.. • alenkaplos
16.8.2010 20:08
Za nasvet ti dam ne tetoviraj se pozornst je pa treba iskati
• Batman1
16.8.2010 20:12
alenkaplos pravi:Za nasvet ti dam ne tetoviraj se pozornst je pa treba iskati
lej.. prvo kt prvo NE bom se TETOVIRAL! če ne veš kaj pomeni pirsing potem se pozanimej. in ne iščem NOBENE pozornosti ker je ne rabim. in če misliš otresat svojo negativno enerfijo na druge osebe .. potem si naredi svoj forum in se kregej z drugimi kokr se hočeš. tukej se pa drži teme in si tudi najprej preberi naslov ker zgleda še vedno misliš da se bom šel TETOVIRAT. in brez skrbi ne rabm pozornosti in nisem nek razvajen najstnik. • alenkaplos
16.8.2010 20:17
Vem kaj je tetoviranje vem kaj je percing hvala bogu da se ne boš tetoviral malo pa bodi razvajen ni mi treba pisat
• Batman1
16.8.2010 20:21
alenkaplos pravi:Vem kaj je tetoviranje vem kaj je percing hvala bogu da se ne boš tetoviral malo pa bodi razvajen ni mi treba pisat
vrjetno se bom tud tetoviral ampak ne še zdej.. pravzaprav mi je pa vseeno kar si misliš.. če pa ne maraš ne pirsingov in ne tetovaž.. potem se pa izogibej takih tem na forumu. • alenkaplos
16.8.2010 20:22
Saj se lahko samo če se jaz ne ni treba skakat se pač ne vsak svoj okus lahko pa kaj svetujem
• Batman1
16.8.2010 20:24
alenkaplos pravi:Saj se lahko samo če se jaz ne ni treba skakat se pač ne vsak svoj okus lahko pa kaj svetujem
kaj se lahko le če se ti? • alenkaplos
16.8.2010 20:27
Ti se lahko tetoviraš če se pa jaz ne se ne in zato sem še vedno lahko na tem forumu
• Batman1
16.8.2010 20:29
alenkaplos pravi:Ti se lahko tetoviraš če se pa jaz ne se ne in zato sem še vedno lahko na tem forumu
hmm mislim da bi mogla tud mal bl slovnično in logično pisat če že daješ nasvete.. in seveda da se bom tetoviru sej to je moja želja in je moje telo.. in zrd mene si lahk na tem forumu.. • alenkaplos
16.8.2010 20:37
Tu folk lahko piše kakor če in deli nasvete ti jih pa ber
• Batman1
16.8.2010 20:40
alenkaplos pravi:Tu folk lahko piše kakor če in deli nasvete ti jih pa ber
ja sej sm reku da zrd mene si lahk na temu forumu.. ampak.. če ne maraš pirsou in tetovaž.. in kritiziraš ljudi k so jim všeč.. potem se takim temam na forumih izogibej. • alenkaplos
16.8.2010 20:45
Saj se izogibam veš kaj je nič od tega mi ni všeč pol se bi vsemu izognila in tudi temu kaj je v življenju in teh temam
• Batman1
16.8.2010 21:02
alenkaplos pravi:Saj se izogibam veš kaj je nič od tega mi ni všeč pol se bi vsemu izognila in tudi temu kaj je v življenju in teh temam
hmm če ti nič od tega ni všeč.. potem si pa napačno stran izbrala ker je ta stran bl namenjena najstnikom.. no odvisn kolk si ti stara... • alenkaplos
16.8.2010 21:06
Moja stvar koliko sem stara niso pomembna leta ampak kako sovražiš te teme ti pa bodi obseden z leti
• Batman1
16.8.2010 21:27
alenkaplos pravi:Moja stvar koliko sem stara niso pomembna leta ampak kako sovražiš te teme ti pa bodi obseden z leti
lol nism jst nič obseden z leti. uglavnem tebi ni pomoči. hwala adijo! • Luciiika
• Od: 5.4.2010
16.8.2010 22:41
pa kaj teb ni ženska no?..matr je ..če si stara več k 40 se sploh ne upisuj na eetaq kr same gluparije dlaš tle gor..sploh pa pust človeku veselje..in mu pust da nej dela kar hoče..sej ni tvoja stvar kašno ma telo pa kašno ma dušo-.-..in pa mislm d ni nikjer omenu d ma kkšn tatu?..a maš mal prebliske ti?..lej briga me kolk si stara in use..ampak če mislš s takmi gluparijami tle nm morit..lej ti povem že zdele d ti bojo usi take nazaj govoril-.-..kr maš naraunost bedne ideje..faaak stari usako temo k jo pogledat neki pametuješ..kera si-.-
• alenkaplos
17.8.2010 11:07
Tako ne boš govoril z mano
• alenkaplos
17.8.2010 11:08
Tudi drugi majo pravico biti tukaj spoštujte vse
• Batman1
17.8.2010 11:43
alenkaplos pravi:Tako ne boš govoril z mano
ti pa z mano ne. • Boris
• Od: 17.4.2010
17.8.2010 13:09
alenkaplos pravi:Tudi drugi majo pravico biti tukaj spoštujte vse
če nej mi spoštujemo use na forumu, pol mormo tud tebe spoštvat, in ti moraš pol pa nas! kr kr neki ugovarjaš pa offtopic delaš z tetoviranjem in drogiranjem u temi u kateri se govori o piercingu. tko da ne delej offtopica in ne priporočaj hujših stvari kokr piercing, piercing niti ne škoduje telesu in se zaradi le-tega ne umre, zaradi DROG k si jih prei omenila jih pa mnogo in mnogo umre zarad overdoziranja al p še kej druzga k se zastrupijo z primesemi k so dodane h drogam da povečajo učink. tko da če nemaš nč pamtnga za povedat in sam smetiš s svojimi posti ---> pejt nekam drugam s*at, ne tle k ti čist nč nočemo. black0star0 je hotu sam nasvet oziroma odgovor na uprašanje, ti pa kr neki smetiš po forumu. Luciiika ti je prou povedala, ne utikej se u tuje stvari in pust človeku veselje, njegovo telo - njegova odločiteu. in če ne bo tko govoriu s tabo, kako drugač pa bo? sej poznaš pregovor: ''Kakor ti meni, tako jaz tebi'' moje mnenje. lep pozdrav |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.