Nesrečna Love

<< | 1 | 2 | 3
deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Re: Nesrečna Love 28.8.2010 14:31
Rosieweasley pravi:
če bi men nekdo po fb.ju al pa po msn.ju pisu neka ljubezenska pisma bi ga poslala u kurac! sori, ampak res!
to delajo luzerji!
pejt do njega, povabi ga na sprehod al pa nekam na samo in pol se malo pogovarjaj z njim in pol mu pč povej da ti je ušeč in te zanima če si tut ti njemu! al pa mu reči naj zapre oči pa hitr kiss na usta... če ne boš nč naredla in boš še naprej tle neki norela ne boš nikoli vedla kaj čuti!
moje mnenje pč...& brez zamere! Wink

Ja sej kul.. Nč ne zamirm..
Sam eno uprašanje... Kko pa nej zberem pogum d mu na fb napišem če se dobiva?xD kr mene je strah da bo reku: S tabi se pa že nam dobiu
Kr se mi bo svet podru
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Nesrečna Love 28.8.2010 16:03
deadgirl pravi:
Rosieweasley pravi:
če bi men nekdo po fb.ju al pa po msn.ju pisu neka ljubezenska pisma bi ga poslala u kurac! sori, ampak res!
to delajo luzerji!
pejt do njega, povabi ga na sprehod al pa nekam na samo in pol se malo pogovarjaj z njim in pol mu pč povej da ti je ušeč in te zanima če si tut ti njemu! al pa mu reči naj zapre oči pa hitr kiss na usta... če ne boš nč naredla in boš še naprej tle neki norela ne boš nikoli vedla kaj čuti!

Sam eno uprašanje... Kko pa nej zberem pogum d mu na fb napišem če se dobiva?xD kr mene je strah da bo reku: S tabi se pa že nam dobiu
Kr se mi bo svet podru

tvegaj ..
in mislm da bo sprejeu tvojo povablo Wink
Re: Nesrečna Love 28.8.2010 16:27
mjaw pravi:
deadgirl pravi:
Rosieweasley pravi:
to delajo luzerji!

Kr se mi bo svet podru

tvegaj ..
in mislm da bo sprejeu tvojo povablo Wink

če me je ful straaaah. sploh nwm kam ga nej povabm.. pa kaj nej govorim z njim.. da ne bi bla skos tih tamxD
Re: Nesrečna Love 29.8.2010 14:11
še kašn nasvet?;D
sky • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 70
Re: Nesrečna Love 29.8.2010 16:47
deadgirl pravi:
še kašn nasvet?;D

malo se pogovarjajta nea vem ka ma rad,pa če kaj trenira,pa kake punce so mu všeč =p mogoče ti takrat kaj namigne Smile saj boš videla,ko bo sam od sebe ka reko (: pa bo pogovor teko ko po maslu ;D srečno!
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: Nesrečna Love 29.8.2010 18:03
Ja FaQ, če je zaLubLen vaTe, poL mu sTarosT nebi smeLa biT pomembnaa.
Če pa mu Je sTarosT ToK pomembna, je pa brez veze hodT z nJim, K se Te bo Kmau naveLičuu.
Re: Nesrečna Love 10.9.2010 19:35
FOOOOOOOLK
I am sooooooo happyyyyyyy! =)
če je pa res!
No.... Pač... Bestiki je povedu d sm mu ušjč.=)
Sam zej nesmem prc navalit kr jo je prosu naj ne pove mi!
And ja ... He is VERY VERY SHY!!
Tk da ja... Any advice?

Gracias por todo...Smile
Re: Nesrečna Love 11.9.2010 14:08
Še neki!!!! =)
dans me je dodau na skypu in sma se tk mal puguvarjala. pa me je uprašu če sm res u njega pa sm rekla ja. in pol sma se tk pogovarjala mal in je tut mal nakazvau na to d bi bla skp.Very Happy
ka zdej???
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: Nesrečna Love 21.9.2010 18:57
deadgirl pravi:
Še neki!!!! =)
dans me je dodau na skypu in sma se tk mal puguvarjala. pa me je uprašu če sm res u njega pa sm rekla ja. in pol sma se tk pogovarjala mal in je tut mal nakazvau na to d bi bla skp.Very Happy
ka zdej???

ja a si ti njega uprašala če je vate? al sam on tebe... če ga pa nisi, kaj še čakaš?? po moje je pa zdj minil že tok časa d more edn od vaju nardit korak... sej si čist predstaulam d je težko, jst ti ubistvu ne morm o tem tečnart ker jst tud nism med najbl pogumnimi...
sam če ti je že nakazvou d si mu ušeč pol mislm d ga lohka uprašaš KAJ ZDJ!! tko d boš vedla kje sploh sta...

nvm upam d je kej pomagal... p upam d bosta na konc skup... k je prou taka love story za u film... Very Happy Embarassed

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.