filmi??<< | 1 | 2 | 3• Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: filmi??
28.12.2010 21:17
prav.
ne bom se tukaj 'froca' delal, ne bom se delal pametnega, samo povej kam v koper. sonček zate mi je pa žal, samo ne na forumu čez en mesec pisat imam strto srce </3 denis če sem jaz froc, kaj si pol šele ti, ki samo mlajše podiraš? navaden prasec si, in čez 10let boš imel doma navaden kurčev pederski kupleraj • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
Re: filmi??
28.12.2010 21:19
ti sam prit kamor hočeš, men ni vazn. al je gobec razbit na levi strani kopra al na desni mi je useen. U moj lajf se nimaš ti kaj spuščat, u moje zadeve niti, in lahko si misliš kar hočeš, lahko nateguješ kogar hočeš kakšen sm, briga me. vem kakšen sm, vem kaj delam in vem kaj delajo drugi. Ne delam nič kar nebi smeu, ne delam nič kar drugi nočejo. Koga jz "podiram" al kako ti temu praviš tud neveš, tko da pššš mikeno moje malo. Bot pridkan in uživaj. čau čau |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.