Prsi --> Za Punce<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: Prsi --> Za Punce
13.7.2010 21:27
Rexona pravi:ja sj jst bi mogla zgubit enih 5-10 kg. sj drgač mam dokaj normalno postavo, sam morm zgubit v trebuh pa v noge. joške mam pa res majhne, tok da mam glih 75A .. sam pomoje če tko laufam pa mal bl zdravo jem ne morm tok zgubit... sploh če laufam k bi najraj sam u noge pa mau u trebuh. ;D *drgač pa učasih sm bla ful debela.in sm skor okol 20 kg zgubla s tem da takrat sm mela iste joške k zdei sam pomoie bi mi mogle še umes kei zrast.O.o pa menstro mam tut že od lani. rečmo enih 5x sem mela pol pa ful dougo ne in zdj spt enih 2x.xD ne bom se sekirala zart premajhnih prsi k itak grem zdj šele u 8.klass, sam mam pa občutk da mi sploh naujo zrasle-.-'' ja tak z laufanjem bo najbolše ja, samo morš počasi laufat (tak tempo, da bi se lahko med tekom normalno pogovarjala, da nisi tako zadihana), ker če boš prehitro boš samo mišice trenirala in bo obseg večji (preverjeno - iz 31 cm okol meč sem prišla na 34) najboljše pa je itak hitra hoja, pa z rokami moraš vmes ''mahat'' • kamakura
• Od: 21.4.2010
uh...
13.7.2010 21:49
ja.. jaz pa nwm kako bi rekla.. ker sem nekaj časa ful jedla sladkarije pa to.. in nasploh sem ful jedla.. ker sn bla v puberteti in sem se še zravn kar zredila.. pa sn mela naenkrat tko.. fejst vlko prsi.. pa sploh nisn opazla kdaj so mi zrasle.. no in pol pa so me začele ovvirat pa to.. ne moreš tečt normalno pa ničč-.. uglavnem po čokoladi ti bojo za ziher zrasle .. hehe
moja izkušnja pa je ta.. da sem mela prevelke.. mi niso ble všeč in sem se počutlA zelo nesamozavestno.. nosla sem bolj zaprte majce pol pa sem shujšala pa so kar dol padle.. oziroma so še vedno v nekih mejah normale in se počutim dobro z njjimi... prsi ti bojo verjetno zdaj v tem času kar zrasle.. če si v puberteti pa to.. morš pa gledat tudi na to da je to odvisno tudi od genov.. kako ma kaj tvoja mama pa to.. v družini.- • Rexona
• Od: 18.4.2010
Re: uh...
14.7.2010 8:57
kamakura pravi:ja.. jaz pa nwm kako bi rekla.. ker sem nekaj časa ful jedla sladkarije pa to.. in nasploh sem ful jedla.. ker sn bla v puberteti in sem se še zravn kar zredila.. pa sn mela naenkrat tko.. fejst vlko prsi.. pa sploh nisn opazla kdaj so mi zrasle.. no in pol pa so me začele ovvirat pa to.. ne moreš tečt normalno pa ničč-.. uglavnem po čokoladi ti bojo za ziher zrasle .. hehe
moja izkušnja pa je ta.. da sem mela prevelke.. mi niso ble všeč in sem se počutlA zelo nesamozavestno.. nosla sem bolj zaprte majce pol pa sem shujšala pa so kar dol padle.. oziroma so še vedno v nekih mejah normale in se počutim dobro z njjimi... prsi ti bojo verjetno zdaj v tem času kar zrasle.. če si v puberteti pa to.. morš pa gledat tudi na to da je to odvisno tudi od genov.. kako ma kaj tvoja mama pa to.. v družini.- glej v moji familiji majo use kr vlke.sestra & sestrična sta mele že u osnovni tko od enga 7.klassa naprej ful vlke ker se še spomnem, zto se pa men čudno zdi zkaj nimam nič ;S • Rexona
• Od: 18.4.2010
14.7.2010 9:00
Rocafella pravi:
Rexona pravi:
ja sj jst bi mogla zgubit enih 5-10 kg. sj drgač mam dokaj normalno postavo, sam morm zgubit v trebuh pa v noge. joške mam pa res majhne, tok da mam glih 75A .. sam pomoje če tko laufam pa mal bl zdravo jem ne morm tok zgubit... sploh če laufam k bi najraj sam u noge pa mau u trebuh. ;D *drgač pa učasih sm bla ful debela.in sm skor okol 20 kg zgubla s tem da takrat sm mela iste joške k zdei sam pomoie bi mi mogle še umes kei zrast.O.o pa menstro mam tut že od lani. rečmo enih 5x sem mela pol pa ful dougo ne in zdj spt enih 2x.xD ne bom se sekirala zart premajhnih prsi k itak grem zdj šele u 8.klass, sam mam pa občutk da mi sploh naujo zrasle-.-'' ja tak z laufanjem bo najbolše ja, samo morš počasi laufat (tak tempo, da bi se lahko med tekom normalno pogovarjala, da nisi tako zadihana), ker če boš prehitro boš samo mišice trenirala in bo obseg večji (preverjeno - iz 31 cm okol meč sem prišla na 34) najboljše pa je itak hitra hoja, pa z rokami moraš vmes ''mahat'' pač jst s frendico grem do okol 4 km, s tem da počas laufama, umes se poogovarjama pol pa še umes kaj hitro hodima namest da laufama.tko da tko bo ok? • Rocafella
14.7.2010 12:56
super pol pa samo podaljšujta pot, vsak teden 1 al pa 2 km več • katja12345
• Od: 19.7.2010
19.7.2010 14:16
js mam eno uprašanje kdaj ste ve začele nost moderc res da mi je to mal nerodn uprašat ampak me zanima ker nwm ena ma manše od mene pa da že nos sam so uni otroški k so pa zame že premejhni stara sm pa 11 let prosm če odgovorite HVALA!
• Rocafella
19.7.2010 15:09
jaz sem nosla one športne modrce ker za kaj več itak niam jošk, pri 14-tih pa sem začela nosit one prave
• fallenangel
• Od: 11.10.2009
31.7.2010 12:17
sabrina94 pravi:
NothingYours pravi:
Enna* pravi:
andrejka pravi:
Sej to tudi meni usi govorijo.. 'Ne se sekirat' Ma se useeno, ki bi res rada večje mela ma se nič ne spremeni..
Tudi ko sm menstruacijo dobila se niso kaj dosti povečale... Eh..Sam k jih res nimam.. Še iz 6r. majo večje ene:) Js sm pa 7.. nwm no..7.r. pa se sekiraš.. jas sem pa 1.letnik pa mam bol majhne..pa se niti ne sekiram..bodo že še zrasle..ok no, včasih me prime, pa se začnem sekirat.. mah bo že zraslo.. to se ti tak celo puberteto razvija.. pravzaprav nebojo ne ne. celo puberteto rastejo in ne do šestnajstga leta. pa še pol ko rodiš se ti povečajo ful zarad mleka in tud se še mal razvijejo in so pol kao rahlo večje. al nevem. k če bi do šestnajstga rasle bi bla tud jst u **** ane pa drugač je res če maš velke da tipi gledajo sam u joške in sploh te ne pogledajo v oči... • hubabuba
• Od: 4.7.2010
10.8.2010 14:55
rast prsi ni nč odvisnu od poletja sicr so pa men začele rast 2 leti pred menstruacijo. jz sm si tud guvurila kuk bi rada mela večje pa da bi drugu šolsku letu pršla v šolo z večjimi in nevem kaj use.. ampk se je brezveze sekerat. tud jz mam mejhne pa bmk XD mam še cajt.. sicr se pa šele razvijamo. hf • ninaa
• Od: 23.10.2008
10.8.2010 18:38
ija drugač se ti prsi ne razvijajo recimo do 18. leta ampak se ti tut potem recmo k si noseča, dojiš ipd.. moja mtka ma košarco C, js pa trenutno A.. • BlackHeart
• Od: 28.10.2008
10.8.2010 20:02
ma punce ne se sekirat.. prsi po mojem menenju ne astejo do 18 leta.. ali kaj podobnega.. v puberteti ti začnejo rast in pol se ti pač enx ustavi.. potem malo se mogoče zrediš pa se ti tudi prsi povečajo,pa zanosiš itd.. vse ob svojem cajtu • princessme
• Od: 27.1.2010
11.8.2010 16:48
Enna* pravi:Se vam zdi, da vam med poletjem, na morju, prsi hitreje rastejo.?* Pa tko, ko ste dobile men. in ste mele še bol male, pa po kolkem cajtu so vam potem zrasle tko..Bliža se poletje, pa upam, d bom na konc pršla v šolo z večjimi:)
lej jst sm tud 7. ne se sekirat Xd • princessme
• Od: 27.1.2010
11.8.2010 17:49
aia.pa menstro sm u 5. dobila..in to rees ni okei prsi: uf:S nimam velikih--> sploh.:S pač mam jih sam ne neki velikih :$ pa sei bo xD • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
11.8.2010 22:01
am, nisem brala useh komentarjev zato nevem če je že kira napisala, v glavnem, prsi ti dokončno zrastejo med nosečnostjo, tiste ki so pa bol močne postave majo pa večje zato ker majo tud maščobo v njih. tko da če si debelejša pa maš vlke če boš shujšala se ti bojo tud joški zmanšal.
in ja, men bol med poletjem rastejo. mogoče zarad tega ker smo bol sproščene pa ni tistega napetega pa stresa pa to. drugač sm pa vidla tam da je ena napisala da nehamo rast pr dvajsetih, ni res. kdaj nehaš rastet maš v genih zapisan. _________________ don't take life too seriously, no one gets out alive anyway • abbababa
• Od: 29.6.2011
29.6.2011 18:52
okej.. js mam 14let.. zdej augusta bom 15.. in mam modrc A75 in mi je glih prou.. a niso to mal majhe za mojo starost?? kr js bi namreč rada mela usaj B.. in sestra in mama majo velke tko da zdej nevem :/ prosim pobejte! HF *** • lovejb
• Od: 14.6.2011
30.6.2011 0:35
jz sn osmi pa mam weči k sestrična k je u 4 letniku.
Nežel si welke k k jih boš mele bi rada take k majo wečina. xD • bleedingstar
• Od: 14.8.2009
30.6.2011 9:38
Lej jst sm se tut sekirala u osnouni in na začetku gimnazije glede mojih prsi ... pač nosim košarico b75, stem da mi zmiraj malo prevelik, ampak pod majco ne ne vidi ...
pol pa sm se nehala sekirat kr če pogledam po sorodstvenih vezeh, majo use joške, torej nekako upam da mi še bojo zrastle drgač pa ja, sej je lepo met velike joške dokler si mlad in še nimaš otrok, sm pol ko se uvesijo je pa mau škifo XD boljše met majhne ki zmeraj ostanejo čvrste drugače pa use ob suojem cajt ;D • klarciiiii
• Od: 1.8.2010
30.6.2011 10:39
js sm zdj konc 7. razreda in nosim številko modrčka 65A zdi se mi pa da med poletjem bolj rastejo. pa a je res da neka masaža pomaga da ti hitrej zrastejo ?? • too.confused
• Od: 6.4.2010
30.6.2011 12:01
Hm ja.. sm prou vesela da je ena odprla to temo (:
Uglaunem.. Js sm končala letos 9 klas, torej grem septembra že u srednjo šolo, pa sm dobesedni ploh ! Resno Med zimo sem shujšala, tko da so mi full zginle, od takrat jih nimam več nič, sem pa mela prej rečmo da še kar normalne, ma še zmeri majhne za moje pojme. Je pa res d jih je par u klassi kr majo res HUGE :O Pa valda d usi tipi zad za njimi letajo in tko.. Tebe pa niti ne pogledajo an -.- In ja, jz se tudi zlo sekiram s tem, ker nevem če mi bodo še kaj zrasle (upam da JA!), ker tko zgledam kot kšna 10 letnica. Pa mama nima majhnih ma kar polno C, njena mama pa ima bolj male ;S Babi po očetovi strani pa ma tudi take bolj velke, še več kakr C pomoje ;D Mene je uglaunem ful strah, da s tem ker sem shujšala sm si zapravla priložnost da bi mela večje.. Sam sem pa žalostna, kr ti use majce lepše stojijo še maš prsi (košarica B-C) .. • LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
30.6.2011 21:48
Jas sem zaj tui konc 7.klasa pa mam 75A....Druge pa majo že po B ena ma celo C....Sam jas pa pa še enih 5 ma takšne....mens.tut mam sam mi niso nič kaj hitrej začele rast....Tist za poletje pa nwm....men se ne zdi... p.s.:sej tud jas se sekiram _________________ LonelyGirl xD • onlygirl
• Od: 9.3.2011
1.7.2011 9:24
če shujšaš si odpraviš možnost da bi ti še zrasle? ;o
• January
• Od: 11.2.2011
1.7.2011 14:56
nočem biti zlobna, ampak ve vse ste bolane v glavo!
če z malim nisi zadovoljen, potem tudi z velikim nemoreš biti!! kaj a vi mislite, da se cel svet vrti okoli prsi in njihove velikosti.?! kot da na svetu ni pomembnejših stvari.! In kaj je narobe nevem z velikostjo A.? razen, da lažje najdeš obleke, se ukvarjaš z aktivnostmi pa še hrbtenica te ne boli, je bolj "zdravo" pa še nimaš problemov z zasmehovanjem, ker imaš velike prsi. in povejte mi kaj bo bolje, ko boste imele večje prsi.? -boste dobile boljše ocene.? -imele več prijeteljev.? -postale popolne.? nč se ne bo spremenilo.!! a se vm gre res tok samo, zato da ustrezate tem novim, ameriškim trendom lepote.? silikonske prsi, botoksirane ustnice, popravljen nos, liposukcija trebuha.? Bolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaano!!!!!!!! dej zresnte se že enkrat pa odprite oči. Nevem zakaj imam lahko jst velikost 75A in sm čisto normalno srečna, pa tut nobenga fanta ne mot.? če te ma kdo rd, ne bo gledal na velikost tvojega modrca-prsi.! drugače so si pa te velikosti zmislnili ljudje, tako kot konfekcijske številke, tako da to ni merilo nevem za lepoto.?! • too.confused
• Od: 6.4.2010
1.7.2011 14:59
Ja mene pač moti ! In se sekiram... Meni je modrc še 75 A prevelk ! In sploh se ne sekiram zaradi drugih ampak zaradi sebe ! Js se počutm slabo. In če maš tok proti temu oz. se ti pač ne sekiraš - SVAKA TI ČAST. Ljudje se pač razlikujemo, eni se s tem sekiramo eni ne.
Če se pa ti ne in se tuki neki neopravičeno zadiraš na tiste, kr se s tem obremenjujemo prosim da drugič niti ne odpiraš takih tem kaj šele komentiraš. Only Girl : Nevem točno.. pomoje je sicer dost odvisno KOLKO skujšaš če gre za 2-3 kg ni panike, če gre pa že več kot 6 kg pa pomoje ja ;S In spet je odvisno kko si hujšal. Ker če ti hujšaš, tko da manj ješ potem telo pač ne dobi dovolj energije / hrane in lih tko hormoni. Hhormoni pa za delovanje potrebujejo dosti energije pa tudi maščobo. Če pa ti hujšaš pravilno- s tem da velik telovadiš an, potem pa to ne drži. Usaj tko se meni zdi Js sm naprimer shujšala tm enih 7-8 kg, in to tko d sm pač manj jedla .. In to je nrobe an, zto me skrbi da mi nebojo več rasle :/ • January
• Od: 11.2.2011
1.7.2011 16:30
Leilaa pravi:Ja mene pač moti ! In se sekiram... Meni je modrc še 75 A prevelk ! In sploh se ne sekiram zaradi drugih ampak zaradi sebe ! Js se počutm slabo. In če maš tok proti temu oz. se ti pač ne sekiraš - SVAKA TI ČAST. Ljudje se pač razlikujemo, eni se s tem sekiramo eni ne.
Če se pa ti ne in se tuki neki neopravičeno zadiraš na tiste, kr se s tem obremenjujemo prosim da drugič niti ne odpiraš takih tem kaj šele komentiraš. Only Girl : Nevem točno.. pomoje je sicer dost odvisno KOLKO skujšaš če gre za 2-3 kg ni panike, če gre pa že več kot 6 kg pa pomoje ja ;S In spet je odvisno kko si hujšal. Ker če ti hujšaš, tko da manj ješ potem telo pač ne dobi dovolj energije / hrane in lih tko hormoni. Hhormoni pa za delovanje potrebujejo dosti energije pa tudi maščobo. Če pa ti hujšaš pravilno- s tem da velik telovadiš an, potem pa to ne drži. Usaj tko se meni zdi Js sm naprimer shujšala tm enih 7-8 kg, in to tko d sm pač manj jedla .. In to je nrobe an, zto me skrbi da mi nebojo več rasle :/ ampak dej mi ti povej kaj bo, ko bolje, ko boš "imela" večje.? jst vam hočem povedat, da če ste že zdaj zaradi enega kupčka maščobe na telesu oz. prsi tako nesrečne in nesamozavestene, potem ne bo nič bolje.! in s tem, ko boste skoz nezadovolnje, nesrečne, nesamozavestne samo zaradi svojega izgleda... si boste avtomatično zaje*ale cel lajf, zaradi ene bedarije. in kaj boste na koncu imele od tega.? če mate že naravno mejhne boste pač imele majhne in tega se ne da spremeniti.. zakaj bi se pol sikiral pa uničl lajf s to negativnostjo, do svojega izgleda. seveda me zdej lahko spet popluvaš, da nimam nič pojma, zakaj sploh komentiram itd. ampak dragica, ko boš starejša boš razumela kaj ti hočem povedat in takrt bo že itq prepozn, ker si si pol lajfa uničla, zaradi tega, ker ti tvoj izgled ni bil všeč... tako se tudi hitro pride do kake nečimrnosti. lej jst sm stara 15 let pa mam 75A, ti si pa kok.? ker tuki 12-letnce jamrate, da nimate dovolj velkih itd. nevem a je ženska populacija vedno bolj neumna in zabita ali pa samo prespi ure biologije in narave, da neve kdaj se začne razvoj in puberteta. večina deklet pri 12 letih ni imela prsi. preden začnete jamrat, da imate premajhne prsi, da imeta predebele boke itd. počakajte, da boste stare saj 14 let in se naučile, kdaj se začne puberteta in razvoj, ter kaj so sekundarni pa primarni spolni znaki. ker delate iz sebe budale, ko jamrate, da imate pri 12, 13 premajhne prsi, ker se takrat razvoj šele začenja, ne pa da je že na sredini, da ste že nevem kako spolno razvite. seveda pa obstajajo dekleta, ki se že prej razvijejo in spolno dozorijo, večinoma na to vplivajo geni pa tudi rasa itd. povzetek: najprej se naučite človekov razvoj in šele nato tarnajte • pk4life
• Od: 20.7.2010
1.7.2011 23:55
Leilaa pravi:Hm ja.. sm prou vesela da je ena odprla to temo (:
Uglaunem.. Js sm končala letos 9 klas, torej grem septembra že u srednjo šolo, pa sm dobesedni ploh ! Resno Med zimo sem shujšala, tko da so mi full zginle, od takrat jih nimam več nič, sem pa mela prej rečmo da še kar normalne, ma še zmeri majhne za moje pojme. Je pa res d jih je par u klassi kr majo res HUGE :O Pa valda d usi tipi zad za njimi letajo in tko.. Tebe pa niti ne pogledajo an -.- In ja, jz se tudi zlo sekiram s tem, ker nevem če mi bodo še kaj zrasle (upam da JA!), ker tko zgledam kot kšna 10 letnica. Pa mama nima majhnih ma kar polno C, njena mama pa ima bolj male ;S Babi po očetovi strani pa ma tudi take bolj velke, še več kakr C pomoje ;D Mene je uglaunem ful strah, da s tem ker sem shujšala sm si zapravla priložnost da bi mela večje.. Sam sem pa žalostna, kr ti use majce lepše stojijo še maš prsi (košarica B-C) .. sej kko pa miš da je unim k majo skos tipe na hrbtu k jih skos sam grabjo za joške??? sm kr zih da ni fino.. sm meu 2 sošolki.. skos sta se usm učitlom prtožwali pa noben ni mogu nč dosežt pr tistih tipih.. tkoda mja tut prewelkih si ne želiš.. u nobenem primeru očitno ni uredu a?.. sam mi je pa šeč kko january razmišla _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.