1. sex

<< | 1 | 2 | 3
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: 1. sex 26.12.2010 15:02
Joo folk tolk o temu sexu a ne Very Happy XD

Jst sm pr 15ih, s tem da sm bla s fantom skupi tko ene 6 mescow. Sploh se ne obremenjevat s tem kdaj, kako , s kom ... K bo pršu čs pa k se tut sami ne boste več sprašval kako to zgleda, a to kej boli in nasplošno k vs ne bo več skrbel toooooook o sexu... Tkrt boste vedl da ste prpravleni. In to k pride pač pride. Sam predlagam pa da ne greste to s kr enim tipom k boste z njim nwm 2 mesca al pa kej. Edin če se že res dobr poznata...

Pa tut kokr sm se pogovarjala z ostalimi tipi se vse naprej začne z Petingom med pari. Tko ,da ponavadi pride najprej too. Pol pa šele sex k je samo pika na i .....

Valda te je strah k se to dogaja sam še vseen ni tolk hudo, wrjemte mi Wink

P.S Vse lažje poteka če se naprej pogovoriš s partnerjem o teh zadevah.
Lampy • Od: 16.1.2011 • Prispevkov: 2
Re: 1. sex 16.1.2011 17:41
js sm stara 17 in tud še nism...čakam pravi trenutk
sum41 • Od: 18.1.2011 • Prispevkov: 1
Re: 1. sex 18.1.2011 19:14
js bom počasi 16 pa sm z fantom tud v resni zvezi, pa ker je povnoletn mam včasih občutek da že hoče (no sej tega ne skriva) sam ker pač me ne sili v to bom raje še počakala Smile
MrsSweetie • Od: 8.7.2010 • Prispevkov: 76
Re: 1. sex 22.1.2011 16:36
Ja jst bom stara maja 15 let in mam tipa k je str 18.
Sm še devica,nevem... če bi bla s tipam več k pou leta skupi pa če bi dlih pršlo do tega,bi ampak ob tapravi zaščiti in ne nebi zato,da bi se lahka delala frajerko ampak zto kr ga mam rada in pač ja me tud mal zanima feeling pa to...sicer pa tud moj tip ni še in mi je to ušeč.Use ob svojem času.Mislm pa da je tapravi sex,tak sex k je z osebo,k ji zaupaš in ob obojestranski ljubezni,ker je velik takih ki bi te radi sam izkoristli.
Sem brala v enmu drugmu forumu,d so se neki ful usi hvalil d so pr 12 prvič,no ja če je njim kul,se mi pa zdi d je pol od njih nrdil to nepremišljeno in d je pri 12 res mal hmal. še pri 14 je hmal.
Ampak usak ve za sebe,če mu je tko kul nej mu bo,sam da mu u lajfu pol nebo žou in d nebo kdo kej obžaloval. Smile

that's all from me ;P
byeeee Very Happy
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: 1. sex 23.1.2011 22:34
jst se še nism pa sm star 15 Razz rad bi s tapravo osebo kt pa z neko kr tak -.-" Wink hehe je treba čakat Smile
Re: 1. sex 17.6.2011 18:09
iasnaaa pravi:
js tut nism še. xD
junija bom sTara 15, in se še dooougu ne misLm doL dt:
1. spLoh še fanta nimam
2. zakaai bi hiteLa? še ceLo mLadost mam pred sabo. (:
nwm.. nočem js zdei tega načrtnu izpeLat... fanta bom pač dobiLa kadar ga bom, **** bova pa tut takrat, ku bova oba prprauLena. useenu mi je, če bom edina devica poL u sredni šoL. ;D

Se popolnoma strinjam s tabo..in tuud jst še nism.. Razz Embarassed
Feded • Od: 28.5.2011 • Prispevkov: 52
Re: 1. sex 18.6.2011 16:55
ammmm 1.sex pri 14 letih, enkrat polet, v moji sobi (ja usi so bli doma pa niso nč pogruntal), z mojim zlo dobrim frendom! Smile)))))))))
Re: 1. sex 18.6.2011 23:07
Smile

Nazadnje urejal/a usss 27.2.2014 15:50; skupaj popravljeno 1 krat
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: 1. sex 19.6.2011 19:20
evo, jz sm 17, pa sm še junfr, sam mi gre že pošteno na živce ^^
sam mi je en tip noro všeč, z drugim pa ne bi, tko da sm raj stara devica kokr da se neki silm Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.