SAMOMOR

<< | 1 | 2 | 3
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: SAMOMOR 22.2.2011 15:53
zmeri je nekdo n kogar se lahk obrne.. zmeri nekdo k mu ni usen.. sam pomisl kok folka je na usakmu pogrebu zravn.. ZMERI je nekdo
Re: SAMOMOR 22.2.2011 18:22
Js SM se Tut hotLa ubit...Pred 2 tednoma Me je Pustu Fnt..K swa bLa skp 11(!) mescu...NajLepši Dnevi mojga Lajfa..Sam se je use kunčaL z 2 Besedama...Čis sm bLa hin...ko smo čakaL na Busni. sm GledaLa avte kko Vozjo Kr u MisLi mi je pršL.D bi se vrgLa Pud njim...kr ustaLa sm in pučas šla prut cest.Pa me je prjatLca PurajtaLa Pa me ndrLA če hočm d me bus Zbije.In sm ji rekla d ja..Ona je bLa jezna Name Kr me MA toLk Rada. Sam men se zDi d Me res nuben nima rd. zrd tega sm uzeLa žiLedko in Jo dala h roki.nism se FuL urezaLa aMpaK lih tolk d se mi še pu 2 Tednih puzna...Pol sm začeLa tuhtat če bi se ubiLa...Moi biuši si je že nasledn dan najdu drugo.Js sm bLa ćis Hin...hotLa sm It na un kraj Kjer swa se učas mi2 muckaLa pa se purezat. Še prej pa s krvjo Napisat kei na cesto...res nimam prubLemu.sam Kdai se mi pa res udtrga in takrt uzamm Britvico in se zarežem.in mi udLeže..Pol me majo pa še fanti sam zrd tega k misLjo d jim bom daLA...Js pa rabm enga Umerjenga.sam kir bo meu punco k se reže.? haaLoo.? zanč mi je šlo kr u šol na jok.Nubena Moja frendica nwe d se hočm ubit.U šol sm usa heppy usi se nasmejijo ...usi me majo radi. Pol pa pridem domou.Pa čis depresivna ratam. hotLa sm samumor že par× narest...Npr. se čez baLkon dol ****.Zadušit.ubest,rezat...nmorm k Če sLučajn Preživim...me bojo usi : o Lej to je pa ta K se je hotLa ubit... Pa itaq Nuben me ne mara.zadne cajte fuL mislem na samumor sam nwm...hočm se ubit sam k mam tolk bužansko frendico.nmorm...pa se hočm... Sad
pa nmorm..wečinoma se hočm fentat ker nimam sreče u Ljubezni...moi biuši k swa bla 11 mescu skp mi je reku d me sploh ni meu rd.sam tolk d sm bla za ukras.HALO?!? kir se pa pu teli izjavi nebi hotu Fentat ...res sm čist mem.. Sad
MrsSweetie • Od: 8.7.2010 • Prispevkov: 76
Re: SAMOMOR 23.2.2011 9:59
pk4life pravi:
zmeri je nekdo n kogar se lahk obrne.. zmeri nekdo k mu ni usen.. sam pomisl kok folka je na usakmu pogrebu zravn.. ZMERI je nekdo

Po eni strani maš prou..sam po drugi pa niti ne...
lej sj si brau teme,k je folk čist brez frendu,d so hotl samomor nrdit itd.
ueš kolkim se to dogaja?
Svoji mami pa valda neboš šou razlagat d se hočš ubit ne?
Drgač pa folk ful ne uzame resno če mu nekdo reče,d se bo ubiu.
glede pogreba pa.. je tud polno folka,k te poznajo sam tko na videz.
Sej se delno strinjam,d je zmeri nekdo,sam usejen se mi zdi,da nekteri pač ne najdejo te osebe na kiro bi se lahka obrl.Mogoče ne pogledajo dobr okrog sebe,mogoče je pa res ni.
Smile Smile Smile
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: SAMOMOR 23.2.2011 12:41
twilight - sry kr te bom izdala :$ sam tole se ti ni nardilo. ker si kopirala iz ene zgodbe na eni strani. sam nebom povedaala na keri. (:
MrsSweetie • Od: 8.7.2010 • Prispevkov: 76
Re: SAMOMOR 26.2.2011 13:20
twilight... Lahka te je sram d kopiraš od drugih in si neki zamišlaš kao d si to ti pisala...
sramota zate res..... kako lahka kradeš od drugih zgodbe?.
svašta res....
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: SAMOMOR 26.2.2011 15:03
MrsSweetie pravi:
twilight... Lahka te je sram d kopiraš od drugih in si neki zamišlaš kao d si to ti pisala...
svašta res....

se strinjam xD
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: SAMOMOR 26.2.2011 17:31
sekica pravi:
Js SM se Tut hotLa ubit...Pred 2 tednoma Me je Pustu Fnt..K swa bLa skp 11(!) mescu...NajLepši Dnevi mojga Lajfa..Sam se je use kunčaL z 2 Besedama...Čis sm bLa hin...ko smo čakaL na Busni. sm GledaLa avte kko Vozjo Kr u MisLi mi je pršL.D bi se vrgLa Pud njim...kr ustaLa sm in pučas šla prut cest.Pa me je prjatLca PurajtaLa Pa me ndrLA če hočm d me bus Zbije.In sm ji rekla d ja..Ona je bLa jezna Name Kr me MA toLk Rada. Sam men se zDi d Me res nuben nima rd. zrd tega sm uzeLa žiLedko in Jo dala h roki.nism se FuL urezaLa aMpaK lih tolk d se mi še pu 2 Tednih puzna...Pol sm začeLa tuhtat če bi se ubiLa...Moi biuši si je že nasledn dan najdu drugo.Js sm bLa ćis Hin...hotLa sm It na un kraj Kjer swa se učas mi2 muckaLa pa se purezat. Še prej pa s krvjo Napisat kei na cesto...res nimam prubLemu.sam Kdai se mi pa res udtrga in takrt uzamm Britvico in se zarežem.in mi udLeže..Pol me majo pa še fanti sam zrd tega k misLjo d jim bom daLA...Js pa rabm enga Umerjenga.sam kir bo meu punco k se reže.? haaLoo.? zanč mi je šlo kr u šol na jok.Nubena Moja frendica nwe d se hočm ubit.U šol sm usa heppy usi se nasmejijo ...usi me majo radi. Pol pa pridem domou.Pa čis depresivna ratam. hotLa sm samumor že par× narest...Npr. se čez baLkon dol ****.Zadušit.ubest,rezat...nmorm k Če sLučajn Preživim...me bojo usi : o Lej to je pa ta K se je hotLa ubit... Pa itaq Nuben me ne mara.zadne cajte fuL mislem na samumor sam nwm...hočm se ubit sam k mam tolk bužansko frendico.nmorm...pa se hočm... Sad
pa nmorm..wečinoma se hočm fentat ker nimam sreče u Ljubezni...moi biuši k swa bla 11 mescu skp mi je reku d me sploh ni meu rd.sam tolk d sm bla za ukras.HALO?!? kir se pa pu teli izjavi nebi hotu Fentat ...res sm čist mem.. Sad

11mescov je velik?
sm mislu da je +5let velik.
loXX • Od: 16.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: SAMOMOR 26.2.2011 18:04
sej mamo usi probleeemee.lej slabe stvari pridejo in grejoo zarad tega se še ni treba ubit
Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
Re: SAMOMOR 26.2.2011 22:44
Zdj u temu swetu samoror je usakdanje. moja bf je nrdila. njena družina se skos seli iz držawe u držawo al frka je u temu da tm ka se preseljo tm jih saj 1 stwar spomni na nihowo hči. to je najweči pruble. jz sn prejokala mesce in mesce. zdej k sn jz u pubrteti mam swoje prubleme. je 1 problem k iz njega nrdim tko k da jih je 100. zto usak dan razmišlamm u SAMOMORU. welikrat sn že probala it pod wlak a usakič predn wlak pride se zamislm : A TE JE MUDEL WREDN CEU LAJF JE PRED TABO. in grem. wečrkat sn že prerezala žile. mela uprawka iz drogo , kadila. ni da ni. res. ko pa si napragu SAMOMORA se zamisš kko bo twojim bližnim sušolcom sestični bratrančku <3 bff. NAJHUJ WRJEMTE BO DRUŽINI & BF. sam najhuj bo mtk ker bo misnla kaj je ona nrdila. toukla se bo poglawi iz dnewa u dan. res počas se spametujm. nehala sn kadit drogerat (režm se še.) na samomor pomislm k jokamčeprou tkt si rečm NEHI O TEM.! Rolling Eyes
masaerror • Od: 1.6.2010 • Prispevkov: 53
Re: SAMOMOR 26.2.2011 22:48
sploh nevem u čem je fora samomora.
živiš sam 1x, zaka ne rešiš problema z pomočjo namest da se greš ubit?
nevem no men je to tk mal mimo.
uživaš živlenje dokler ga lahka, itak k si star pol pa je že bol na konc s tabo pa vidiš kk je blo fajn mladost uživat.
Re: SAMOMOR 26.2.2011 23:43
Someone. pravi:
MrsSweetie pravi:
svašta res....

se strinjam xD

mgoče je pa ista oseba na 2 različnih forumih..
Re: SAMOMOR 27.2.2011 0:05
sekica pravi:

veš kok tipou še bo no.. weš kok ti ih bo šeč.. weš kolkim boš ti šeč.. pa po drugi strani.. kaj a si prčakvala da bosta žvela srečno do konca svojih dni?.. nekak dvomm da si starejš od 20 let tkoda je to še kr zlo zgodi za kej orng resnga..
Re: SAMOMOR 27.2.2011 19:08
pk4life pravi:
Someone. pravi:
MrsSweetie pravi:
svašta res....

se strinjam xD

mogoče.. maš prou:))

mogoče pa tud ni Very Happy
Re: SAMOMOR 27.2.2011 20:50
sej od tega je tut že 3 leta..
Re: SAMOMOR 5.3.2011 19:55
pk4life pravi:
Someone. pravi:
MrsSweetie pravi:
svašta res....

se strinjam xD

nevrjamem. ker vem da tista ki je napisala ono zgodbo ni tu gor. (:
Re: SAMOMOR 6.3.2011 1:50
Someone. pravi:
pk4life pravi:
Someone. pravi:
MrsSweetie pravi:
svašta res....

se strinjam xD

kera zgodba je bla pa prej gor?.. da ni rikvrc k si rekla.. da ni tole blo kopiran pa so tja nlepl pol.. Razz
Re: SAMOMOR 10.3.2011 17:04
pk4life pravi:
Someone. pravi:
pk4life pravi:
Someone. pravi:
MrsSweetie pravi:
svašta res....

se strinjam xD

kera zgodba je bla pa prej gor?.. da ni rikvrc k si rekla.. da ni tole blo kopiran pa so tja nlepl pol.. Razz

haha Razz ona zgodba je bla gor že lani. (:
Re: SAMOMOR 10.3.2011 23:28
Someone. pravi:
pk4life pravi:
Someone. pravi:
pk4life pravi:
Someone. pravi:
MrsSweetie pravi:
svašta res....

se strinjam xD

haha Razz ona zgodba je bla gor že lani. (:

ta zgodba je pa kle že od Sob Nov 22, 2008 11:27 pm =D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.