kakšne punce so ušeč fantom<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• metalfreak
• Od: 25.7.2009
Re: kakšne punce so ušeč fantom
15.6.2010 17:36
haha tele teme so pa zanimive, majkemi:)
k so tko dobesedn, opisan videz, pa ne tipčn tipousk nakladanje, da velik dajo na samozavest... ful me preseneča, da je komu ušeč odfreakan stil. pol mam še kje šanse haha:) • Abby
• Od: 21.5.2010
15.6.2010 17:45
Haha.. kaj pa bjonde in rdečelaske? vam nč niso ušeč ? • metalfreak
15.6.2010 17:50
valda da so jim. blonde. a se spouneš pamela anderson manie, k je mela še solidno košarco joškrdečelask j epa ful mau, zato jih vrjetn ne omenjajo, ampak naravne rdečelaske.. te so res use, k jih poznam ful lepe... tko da.. pomojm niso ssam rjavolaske na seznamu.. sploh pa, ene majo use 3 bare umes. to so tko k persil - 3 u enem:) • bmx
• Od: 20.3.2010
15.6.2010 18:31
pr men je tko, da ni važn kašno barvo las ma al a ma douge al pa kratke lase. važn je da ji paše glede postave: more bit tko lih prou. sam še zmer raj vidm da je močnejše postave kukr pa da je čist suha (pa brez zamere). visoka pa tm nek okol 170cm, centimetr gor al pa dol nima veze drugač pa more bit nasmejana, kr zgovorna, pametna, more bit za razne fore, da zna sama razmišlat ni tko follow the group. pa najbl pomembn pr men je da ma smisu za humor. sploh za sarkazm to je to.... • afna
• Od: 29.5.2010
15.6.2010 18:59
underberg pravi:
afna pravi:
underberg pravi:
afna pravi:
ej usi se palite na punce srednje ali nizke rasti js sm velka okol 174 :O:O :// a je komi tut to okej hahaha xD
ma kul je to... sam problem je ko sm js majhn hh problem ja .. sam sej bo še kej gor šlo al kua ? XDD pa ej ful bi blo kul če se ne citirate tok xD ja problem je.... gor nč več ne bo šlo, ži en cajt ne rastem več... je pa še en problem ko sm u zadnih dveh letih skup zlezu za 3 cm haha ja noro ti je • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
15.6.2010 21:26
afna pravi:
underberg pravi:
afna pravi:
underberg pravi:
afna pravi:
ej usi se palite na punce srednje ali nizke rasti js sm velka okol 174 :O:O :// a je komi tut to okej hahaha xD
ma kul je to... sam problem je ko sm js majhn hh problem ja .. sam sej bo še kej gor šlo al kua ? XDD pa ej ful bi blo kul če se ne citirate tok xD ja problem je.... gor nč več ne bo šlo, ži en cajt ne rastem več... je pa še en problem ko sm u zadnih dveh letih skup zlezu za 3 cm haha ja noro ti je ni mi neki noro... ži usaka druga baba večje od mene... ma ka ti pa izkorist svojo višino ane.. sj se da... _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • afna
16.6.2010 7:23
underberg pravi:
afna pravi:
underberg pravi:
afna pravi:
underberg pravi:
afna pravi:
ma kul je to... sam problem je ko sm js majhn hh problem ja .. sam sej bo še kej gor šlo al kua ? XDD pa ej ful bi blo kul če se ne citirate tok xD ja problem je.... gor nč več ne bo šlo, ži en cajt ne rastem več... je pa še en problem ko sm u zadnih dveh letih skup zlezu za 3 cm haha ja noro ti je ni mi neki noro... ži usaka druga baba večje od mene... ma ka ti pa izkorist svojo višino ane.. sj se da... hihi.ma ja da se pr basketu pa mam **** kolena in nemorm laufat xDD tko d ja ... s h i t • afna
16.6.2010 7:27
Mayth pravi:afnaa.. pm
??? -:O • Mayth
• Od: 3.8.2009
16.6.2010 8:32
z.s po slovensko • afna
16.6.2010 12:36
Mayth pravi:z.s po slovensko
sori sam še kr ne štekam sm pač blond jbg • Mayth
• Od: 3.8.2009
16.6.2010 13:24
ok ok, sm js čudno napisou. preberi si zasebna sporočila • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
16.6.2010 21:56
bmx pravi:pr men je tko, da ni važn kašno barvo las ma al a ma douge al pa kratke lase. važn je da ji paše
glede postave: more bit tko lih prou. sam še zmer raj vidm da je močnejše postave kukr pa da je čist suha (pa brez zamere). visoka pa tm nek okol 170cm, centimetr gor al pa dol nima veze drugač pa more bit nasmejana, kr zgovorna, pametna, more bit za razne fore, da zna sama razmišlat ni tko follow the group. pa najbl pomembn pr men je da ma smisu za humor. sploh za sarkazm to je to.... woh..saj enmu opisu skor popounoma ustrezam.^^ *feeling proud • THEuna
• Od: 6.5.2009
16.6.2010 22:16
bmx pravi:pr men je tko, da ni važn kašno barvo las ma al a ma douge al pa kratke lase. važn je da ji paše
glede postave: more bit tko lih prou. sam še zmer raj vidm da je močnejše postave kukr pa da je čist suha (pa brez zamere). visoka pa tm nek okol 170cm, centimetr gor al pa dol nima veze drugač pa more bit nasmejana, kr zgovorna, pametna, more bit za razne fore, da zna sama razmišlat ni tko follow the group. pa najbl pomembn pr men je da ma smisu za humor. sploh za sarkazm to je to.... me like it • metalfreak
16.6.2010 22:42
haha. men je tud ušeč. sicr te ne poznam, ampak, took tipou poznakm, k so unu, notranjost notranjost notranjost, pa nakladajo k crkneni bagri živo kodrlajsaste barve. sam tkole na forumu nam nč rekla, k te ne pozznam. pa tu če kšnga poznam, sm raj tih,m k mi ni lajf u temu, da bi se s kermu skregala zard tega, a gleda na zunanjost/notranjost..
itak ni fore, sploh zame ne, k mi prou zapaše na usakmu partyu z drugmu zasrt. • SlatkiPostar
• Od: 1.7.2010
2.7.2010 1:47
More bit rjavolaska, postavna, močna, ne preveč kosmata, more znt držat lopato pa motiko, more vedt kako se natoč pivo z dva prsta pene pa seveda ne smem pozabt more znat upravlat traktor v vsakem vremenu (če je blato more vedt da treba dat u drugo prestavo pa počas po gasu)
• 2fast
• Od: 2.7.2010
2.7.2010 12:30
Amm..men tt se mi zdi kr vazno pustavca..ja nsme bit presuha.predebela pa tt ne. Men so tko drgac usec tmnolase nimam pa nc proti ce je blondinka al pa kj podobnga.. Style mi ni tok vazn razn to da ni ful neki na cefursko.. Drgac pa mi je uredu tt ce je pamtna, prjazna pa ne tok gobcna • sunshinne
• Od: 5.5.2010
3.7.2010 22:25
pomembno uprašanje zame XD
so lepše BLONDINKE al ČRNE ? ^^ • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
9.7.2010 16:16
SlatkiPostar pravi:More bit rjavolaska, postavna, močna, ne preveč kosmata, more znt držat lopato pa motiko, more vedt kako se natoč pivo z dva prsta pene pa seveda ne smem pozabt more znat upravlat traktor v vsakem vremenu (če je blato more vedt da treba dat u drugo prestavo pa počas po gasu)
haha ti si pa extremn primer . _________________ live for the moment. • EcstasyKittie
• Od: 11.6.2010
10.7.2010 15:24
SlatkiPostar pravi:More bit rjavolaska, postavna, močna, ne preveč kosmata, more znt držat lopato pa motiko, more vedt kako se natoč pivo z dva prsta pene pa seveda ne smem pozabt more znat upravlat traktor v vsakem vremenu (če je blato more vedt da treba dat u drugo prestavo pa počas po gasu)
ougad! kmetica more bit? • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
10.7.2010 18:30
EcstasyKittie pravi:
SlatkiPostar pravi:
More bit rjavolaska, postavna, močna, ne preveč kosmata, more znt držat lopato pa motiko, more vedt kako se natoč pivo z dva prsta pene pa seveda ne smem pozabt more znat upravlat traktor v vsakem vremenu (če je blato more vedt da treba dat u drugo prestavo pa počas po gasu)
ougad! kmetica more bit? sam ded ma prau! _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • EcstasyKittie
• Od: 11.6.2010
10.7.2010 22:16
underberg pravi:
EcstasyKittie pravi:
SlatkiPostar pravi:
ougad! kmetica more bit? sam ded ma prau! ...okaaay. • kitty^^
• Od: 11.7.2010
11.7.2010 21:58
[quote="pokerface"]
underberg pravi:ja tk je
Tk na grobo idealna baba, sam ko takih ni je pa problem, no kake podobne temu se najdejo ok pit sm navajena...petk ne rabm pa gremo... • hotgirl123
• Od: 12.7.2010
12.7.2010 1:43
Mene samo zanima če so komo všeč punce z blond lasmi in plavimi očmi. Ker sem gledala objave pa so najbl popularne rjavolaske. Pa tudi razmišlam o spremembi barve las, ampak nekateri pravijo da je najlepša naravna barva las. Jaz sem naravno blond.
• bmx
• Od: 20.3.2010
12.7.2010 11:54
hotgirl123 pravi:Mene samo zanima če so komo všeč punce z blond lasmi in plavimi očmi. Ker sem gledala objave pa so najbl popularne rjavolaske. Pa tudi razmišlam o spremembi barve las, ampak nekateri pravijo da je najlepša naravna barva las. Jaz sem naravno blond.
ja men so kr drugač pa naravna barva je čist kul. je pa tut res da enim bl paše če se pobarvajo... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.