Kajenje?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>• cokoholik
• Od: 21.12.2008
Re: Kajenje?
18.12.2009 23:46
Hhh..Pr nm pou punc kadi (13 let) Kr neki čist • light
• Od: 5.1.2010
11.9.2010 21:40
Ne kadim pa mislim,da neki cajti tut ne bom xD oz .niti nwm če bom sploh kdaj • Jok3r
• Od: 22.7.2009
11.9.2010 22:49
a vs ni sram butare butaste kdaj se že zakajate?
kot da se jaz ne ^^ • mjaw
• Od: 17.1.2010
11.9.2010 23:08
jz kadim že 1leto .. začela sm pr 13letih,zdj sm stara 14 .. kadim zarad sebe,k mi je fajn & doma so že posumil,sam niso me zadavil al neki kj druzga k tuj oni kadijo in učasih mi clo ponudjo čik sam ponavad zavrnm k mi ni glih nwm da bi kadila pred tastarim no xD no ja .. In žvalenje ni nč .. Jz sm se enkrt zažvalila s tipom ki je kadu jz tut pa ni blo nč ogabnga al kej druzga (eni prou pretiravate z žvaljenjem ;D ) .. pa tut eni pretriravate s pljučo .. a ste že čuli kdj na 24ur al nwm kje druzga .. da eni folki umrejo pr 40letih,nikoli kadili,nikoli pili,samo športali - umrli so zaradi srćnega infarkta .. Tko da .. ni važn al kadiš al ne .. umru boš .. Učasih mi ene punce težijo,omg ti kadiš,pljuče bš dubla,blablabla .. ****,ženska ti boš itak tudi umrla pa čeprav ne kadiš -.-" usi umremo kva vam ni jasn -.-
• GoBiCa
• Od: 27.4.2009
11.9.2010 23:12
ja vse lepo in prav ampak čiki in parfum pa ne gre najbol skup • pk4life
• Od: 20.7.2010
11.9.2010 23:58
lej nč me ne mot glede tega d folk okol mene kdi sam ni lih fore d kdiš: recimo d skadiš škatlco na dan pa d je ta škatlca 2 eura.. pol tko zaprawš u letu 600-700 eur za to da si sfu.kaš organizm ..sej drgač nwm kok je če me lahk kdo pouči o tem.. jz sam sm kadiu sam šišo k je bje cela druga stwar.. resno ne widm pointa u tem d zprawlaš keš z neki kar ti škoduje.. sicr mi won cigaret diši sam ker ne widm fore u kajenju pa mam dost wolje pa nism en manipulatiwn lolek nebom kadiu.. lahk rečm ne tut u taki družbi in če že kdaj bom kadiu to zih nbo ker mi bo nekdo reku pa dej probi no.. pomislte raj kaj bi z 600 euri nrdil k pa da ih zwijate u čike pa ih skadite_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • pk4life
12.9.2010 0:02
pa še mal humorja: odwadt se kajenja je tok lahko.. men je ratal že stokrat.. XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • NoorMaaaL
• Od: 19.10.2008
12.9.2010 19:03
da bi zarad družbe kadiil ??? ma folk ka vam je no... nč bol ne bote prlubleni če bote kadil pa to.... ok sej tut js sama kadim...čeprou se trudim nehat oz. vsaj omjeit mi nekak ne usp3....:/
drgač pa ne si uničevat življenja s tem k ni kul... k sama sm tut enkrat probala tko in mi je blo ušeč pa sm pol vedno bol kadila...zdej mi je pa ful žal..k takrat k se mi zlušta ne morem da bi rekla NE ne bom! _________________ . nikoli ne obupaj nad tistim po čemur hrepeniš, in nikoli ne hrepenet po tistem kar ne moreš dobit ! • pk4life
12.9.2010 21:26
najd si kej druzga z počet ne.. da se zamotš.. tko k pr bolečini če najdš kej druzga z počet pozabš.. pa drgač tol še o kajenju: najhuj je pa za športnike oz tiste k se s čem tko ukwarjajo.. poznam modela k se mu je res je.bal z učinke cigaret p kok cajta bo žiwu pa z raka pa pljuča p use ga je brigal ... sam če bi mu rekl d nbo mogu športat čez 10 let bi nehu takoj.. modelu je še zj žou.. nočm ws strašit zej kakšn bawbaw so cigarete sam premislte pč d wm nau žou ne.. najbl neumn je p sam zrd družbe tko k že prej powedan.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • MissDanza7
• Od: 19.5.2010
12.9.2010 22:16
Ne kadim pa niti nikol ne mislim xD sm "alergična" na čike, drugač pa je zame to sam škodovanje zdravju pa potrata dnarja xP
• D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
1.10.2010 0:11
Ne kadim. Zakaj? Hmmm, lahko govorijo da kajenje škodi pa bla bla bla.
Pri meni osebno se sploh ne gre za zdravje in ni to razlog da ne kadim. Kadim ne, samo zaradi tega, ker mi je škoda zapravljat tolko denarja za nekaj kar sploh ne naredi nekega vidnega učinka na tebi. Da te cigareti pomirijo, je zame več al manj spet bla bla bla. To je vse u glavi. Moti pa me ne če ostali kadijo, le včasih me zmoti ko vidiš kakšno lušno punco, s čikom v roki. Nazadnje urejal/a D3NiiS 1.10.2010 15:03; skupaj popravljeno 1 krat • evvci
• Od: 10.6.2010
1.10.2010 15:01
jz ne kadim , nimam pa nč proti kadilcm... še družm se is takimi ... in tko ful mi je ušeč da mi nuben ne teži in prepičana sm da zarad družbe nebi začela kadit, ker če so pravi frendi te ne siljo v neki kar ti ne paše.. tko da ja • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
1.10.2010 15:04
no otroc raj se kakega dela primte pa bo...ne vem pa kk lahk dajo tist prodajalci čike enmu frocu ko jih pride kupit... res tta današna mladina :S _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
1.10.2010 15:07
me veseli da se strinjaš z mano underberg! prav tako se tudi jaz podpišem pod to, kar si zdej napisau • MeAwwessome
• Od: 25.7.2009
1.10.2010 19:27
Js ne kadim. sam pač u moji družbi jih pa kr neki kadi. usaj tko, občasno.
sama nimam pa nič proti temu (: pač, če nekomu paše, naj kadi. mene ne moti, začela pa tudi ne bom k se mi zdi brezveze dajat tolko dnarja za to.. pa še ni ravno zdravo • pk4life
1.10.2010 22:55
D3NiiS pravi:Ne kadim. Zakaj? Hmmm, lahko govorijo da kajenje škodi pa bla bla bla.
Pri meni osebno se sploh ne gre za zdravje in ni to razlog da ne kadim. Kadim ne, samo zaradi tega, ker mi je škoda zapravljat tolko denarja za nekaj kar sploh ne naredi nekega vidnega učinka na tebi. Da te cigareti pomirijo, je zame več al manj spet bla bla bla. To je vse u glavi. Moti pa me ne če ostali kadijo, le včasih me zmoti ko vidiš kakšno lušno punco, s čikom v roki. pomoje je fora d te pomiri ker delaš udihe pa izdihe pr kajenju.. če bi dau nekomu slamco k je razpi.zden p bi dihu skos je pomoje isti efekt pa še ne uničuješ si pluč.. drgačpa.. zkj p ne?.. sej je wš keš wi ga mečete stran.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? Nazadnje urejal/a pk4life 16.10.2010 11:22; skupaj popravljeno 1 krat • hubabuba
• Od: 4.7.2010
16.10.2010 10:03
no jz ne kadim,čeprov jih v moji družbi večina kadi.
so mi tud že ponudli pa sm rekla ne. nevem, sploh mi ni do tega,tud probala še nism. sicr pa glede žvaljenja z osebo ki kadi pa ni panike, razen če ne inhalera in je pol čuden okus pa smrdi xd lp : ) • soonck
• Od: 16.2.2010
16.10.2010 17:30
ne kadim in nikol ne bom, me pa čis nč ne mot če folk okol mene kadi (:
hodm na oblikouno, kjer USI kadijo. ko sm rekla, da js pač ne, so me usi sam tko pogledal: ampak če pomislm kok keša gre u zrk... že sam zrt tega nebi nikol začela kadit • pk4life
17.10.2010 1:15
ewo wm prašanje: a kadite pa kko gledate na šiše?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
17.10.2010 11:10
D3NiiS pravi:Ne kadim. Zakaj? Hmmm, lahko govorijo da kajenje škodi pa bla bla bla.
Pri meni osebno se sploh ne gre za zdravje in ni to razlog da ne kadim. Kadim ne, samo zaradi tega, ker mi je škoda zapravljat tolko denarja za nekaj kar sploh ne naredi nekega vidnega učinka na tebi. Da te cigareti pomirijo, je zame več al manj spet bla bla bla. To je vse u glavi. Moti pa me ne če ostali kadijo, le včasih me zmoti ko vidiš kakšno lušno punco, s čikom v roki. agree. vse je u glavi - če neki mislš da te pomiri je to sam tvoja misu k ti da res tak filing pol.. and jest tud ne kadim , več. učasih sm, tko okol en let dve.. zdej sm se spametvala (; have fun. _________________ live for the moment. • KateySixx
• Od: 12.7.2010
17.10.2010 21:19
probala sm kadit bobi palčke in čaj( O.O) na morju-pa še to sam zarad družbe -_-
in ni čist nč posebnga tkoda nevem kaj jim je filing kadit :S pč probala sm in NE kadim. I'm a proud NON-SMOKER! (H) • pk4life
17.10.2010 22:31
bobi palčke? XD čaj?.. hahaha a se to da??_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • lissya
• Od: 13.11.2010
13.11.2010 11:20
okeej pač to se mi zdii neki bednga d bi jst zdej tle svoj zdravje ugrožala Pa še keša mi je škoda; rajš grem s frendi u trogvino pa kupmo čips al neki pa se z nemu bašemo pa režimo zarad družbe nebi nikol začela kadit bedno se mi zdi da bi jst začela kadit zarad enga k kadi češ da mu bi hotla bit podobna Hf ;* • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
13.11.2010 20:33
Soundbox pravi:
Leea pravi:
Jaa jst kadim... pa sn stara 13 let... mene ne moti.. prau fajn se pocutim.. pa ceprau po vecini to delam zaradi druzbe.... nasprotujejo skor usi ki vejo da kadim oni pa ne kadijo.... tisti ko pa kadijo zram pa sploh ne nasprotujejo se veseli so.... pa me ne gane...za starce pa za brate sestre ko jih **** sej to je moje telo si ga sama unicujem.. pol pa bom sama pretrpela posledice ne uni ka se mas sploh sekirat sj si ti na slapsem???
hahahahhahaa sam jst useeen pa me nobedn ne bo odvrnu od tega važn da kadiš zarad družbe. če bo družba rekla da so na heroinu boš ti tut? jao tamali, dejte se mal skulirat. cigareti in alkohol so z razlogom omejeni na 18 let js sam kadim. včasih več, včasih manj. je pa defenitivno res to, da ko sem pijan skadim veliko več starši ne vejo, ker pol ne bi dobu čist nč dnarja več od njih ko grem vn. sestra ve, par folka u familiji tut. družbe to ne mot preveč, je še veliko kadilcou u družbi. učas mi mal zamorijo, ampak ni večje panike. agree with Soundbox. _________________ live for the moment. • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
13.11.2010 20:42
jz ne kadim...sicer nimam nč proti tistim k kadijo,k itak ni fore,če kadi al ne,
k je lahka dobra oseba. pač men je okej,dokler ne zavoham tistga dima. jz ful ne prenašam cigaretnga vonja,ker nemorem dihat. ne vem,ka mi je,sam k kdo kašla mi samodejn dihanje zašteka in morn it stran. ker ne prenašam pač ono... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.