MeTaL <3<< | 1 | 2 | 3
• iasnaaa
• Od: 21.1.2010
Re: MeTaL <3
30.4.2010 10:35
emm... js ne maram metaLa raj mam hard rock; Nightwish pa taKe. • serpent21
• Od: 4.5.2010
17.5.2010 19:47
DeViLgIrL pravi:LoL...sam tolk ne...ljudje k nočjo metala razumet ga tut nebojo nikol...če bi hotli bi vidli da ni sam vreščanje...in se da komot razumet usako besedo k jo izgovori peuc...
pa še to...več zvrsti metala je pa se ne derejo v ush zvrsteh... aja pa še nekje sm zasledila da je metal nastal iz baleta..sam nvem če je to pač res drgač pa ja..za nekatere tok kt tut zame je METAL LIFE....pa botte drugi tolk uvideuni do metalceu...kt smo mi do drugih drugačnih.... heh metal je iz rocka ter hard rocka.. iz heavy metala ter doom metala je nastal thrash ( agresivna zvrst) imenovana tud speed metal • serpent21
17.5.2010 19:47
DeViLgIrL pravi:LoL...sam tolk ne...ljudje k nočjo metala razumet ga tut nebojo nikol...če bi hotli bi vidli da ni sam vreščanje...in se da komot razumet usako besedo k jo izgovori peuc...
pa še to...več zvrsti metala je pa se ne derejo v ush zvrsteh... aja pa še nekje sm zasledila da je metal nastal iz baleta..sam nvem če je to pač res drgač pa ja..za nekatere tok kt tut zame je METAL LIFE....pa botte drugi tolk uvideuni do metalceu...kt smo mi do drugih drugačnih.... heh metal je iz rocka ter hard rocka.. iz heavy metala ter doom metala je nastal thrash ( agresivna zvrst) imenovana tud speed metal • serpent21
17.5.2010 19:49
PorceLan pravi:linkin park pa res niso metalci.
Ja, to ko je ena napisala da je Taria bolša. Itaq da je Jas grem na njen koncert zdaj oktobra Hej linkin park jaz tud ne bi štel v metal ampak je , in sicer nu-metal • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
17.5.2010 20:20
serpent21 pravi:
PorceLan pravi:
linkin park pa res niso metalci.
Ja, to ko je ena napisala da je Taria bolša. Itaq da je Jas grem na njen koncert zdaj oktobra Hej linkin park jaz tud ne bi štel v metal ampak je , in sicer nu-metal hja **** ga, te pač nevem kaj je metal ;D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Soundbox
• Od: 23.11.2009
17.5.2010 21:48
The Negligence - Warmachine
carji..Addicted to agression je tut nor komad..legende • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
23.5.2010 19:19
js tud poslušam metal.
kšni dimmu borgirji, him, rammstein, within tempation pa take no.^^ _________________ live for the moment. • Munda
• Od: 30.5.2009
23.5.2010 19:59
Insane pravi:
Munda pravi:
Insane pravi:
Munda pravi:
lahko samo rečem : metal <3
a gre kdo od tuki na metal camp letos ? jas.(a) uu super,kolk maš let ? kaj za celi tedn,3 dni al 1 dan ? 3 dni, 15 let. ti? 18 let, 3 dni _________________ \m/ • Munda
• Od: 30.5.2009
23.5.2010 20:00
serpent21 pravi:
DeViLgIrL pravi:
LoL...sam tolk ne...ljudje k nočjo metala razumet ga tut nebojo nikol...če bi hotli bi vidli da ni sam vreščanje...in se da komot razumet usako besedo k jo izgovori peuc...
pa še to...več zvrsti metala je pa se ne derejo v ush zvrsteh... aja pa še nekje sm zasledila da je metal nastal iz baleta..sam nvem če je to pač res drgač pa ja..za nekatere tok kt tut zame je METAL LIFE....pa botte drugi tolk uvideuni do metalceu...kt smo mi do drugih drugačnih.... heh metal je iz rocka ter hard rocka.. iz heavy metala ter doom metala je nastal thrash ( agresivna zvrst) imenovana tud speed metal hardcore je pršu iz panka _________________ \m/ • serpent21
26.5.2010 19:44
XxwnbDeadAnxX pravi:men so od metalceu hudi nightwishi
pa metallica [čeprou oni so bl rock Lol... pa kaj je s tabo.. če je metallica rock potem je nightwish turbo folk... omg • tajika
• Od: 6.3.2010
26.5.2010 20:15
vallykalove pravi:ej, a posluša kdo mansona? men je on tt fajn. mislm, za poslušat×D
men je manson tut faca oz. njegove pesmi so ful nore na pogled je pa ful grozn. ušeč so mi pa tut stvari k jih dela na koncertih, čeprav se mi mal smilijo tisti ki so njegove žrtve life is the big shit <3<3<3 • BloodyMemory
• Od: 18.6.2011
18.6.2011 19:28
Melodeath & Black \m/ sometimes power, folk, gothic, industrial \m/
Amon Amarth, Arch Enemy, Austere, Apostasy, Archeon, Avantasia, Altaria,Be'lakor, Black Omen, Children of Bodom, Cradle of filth, Crematory, Condemnatio Cristi, Cryptic Howling, Dagon, Dimmu Borgir, Dragonlord, Dragonforce, Deathstars, Dreamevil, Dream Theatre, Elueitie, Ensiferum, Fear of domination,Graveworm, Hammerfall, Incarnia, Immortal, Insomnium, Kalmah, Korpilaani, Lunarsea, Lord Belial, Mors Principium Est, Norther, Nightwish, Stormlord, Shade Empire, Therion, Wintersun,Zonaria, . . . \m/ • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
19.6.2011 12:39
se ve... Iron Maiden _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • KaixX
• Od: 3.6.2010
19.6.2011 21:27
Prosm poglej- pa razpiš see.
[link] • kuškuš
• Od: 29.1.2011
19.6.2011 23:10
XcrazyyX pravi:tle se pa jaute usiii metalci xDD
kake zvrsti metala poslušate.. :metalcore, heavy metal, death metal, trash metal...etc kire so vaše best skupine: iron maiden, bring me the horizon, pantera, a7x, in flames, children of bodom, disturbed, korpiklaani, led zeppelin, metallica, nirvana, oasis xD, system of a down, .. best pesmi..: dance of death, decadence, leeches, take this life, it never ends, afterlife, buried alive, allegiance, b.y.o.b., bed of razors, blacklist, diamonds aren't forever, don't go, only for the weak, ....no ja, pouno vglavnem... kai priporočate ipd xPP vse našteto zgoraj Metal rulz <3 • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
19.6.2011 23:12
Barby pravi:
ZaZaZu pravi:
te skupine k ste jih vi napisal nimajo nobene veze z metalam. se najmanj pa linkinpark in evanescance
to je navadna komercjala. Se strinjam. točno to. kdor posluša metal ne bo napisau MeTaL <33 **** sj ni to fakin emo.. • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
19.6.2011 23:12
Barby pravi:
ZaZaZu pravi:
te skupine k ste jih vi napisal nimajo nobene veze z metalam. se najmanj pa linkinpark in evanescance
to je navadna komercjala. Se strinjam. točno to. kdor posluša metal ne bo napisau MeTaL <33 pi**zda sj ni to fa**kin emo.. • fallenANGEL666
• Od: 18.4.2010
20.6.2011 17:18
Ubistvu je brezveze razglabljat zdej tle al se napiše MeTaL <3 <3 al Metaaaal \m/ fuck yeah...Amm ja mene tui metal predstawlja način žiwljenja.....in ful ne štekam folka, k si ne pusti dopovedat da metal ni samo dretje u mikrofon al neki, samo se mi po pravici povedano ne da več ubadat s takimi...=/ Tko da usak nej živi u svojem prepričanju.... "Cause I need METAL in my life, just like an eagle needs to fly " Okeej to biu zdej kr neki offtopic--- drgač pa jst poslušam use vrste metala, in je prou odvisno od razpoloženja,k učasih sede kej pol na izi učasih pa kej bol tžkega Amm jst osebno poslušam Mejdne, COB, Amon Amarth, Arch Enemy, Wintersun, Cannibal corpse, Hammerfall, alestorm, sonata arctica, ensiferum, manowar,Korpiklaani,sentenced,edguy, sabaton, metallica, freedom call, gamma ray, In flames, dragon force, metalforce, Kreator, helloween,Heaven shall burn....in tko naprej... Ajaa pa še neki me zanima glede MC-ja....Jst si že en par let strašno želim it...in doma mi pustijo in use....samo jst sm doživela večji šok k sm vidla da je kao 18 +.....in lahko rečem d mi ni lih jasno k ful folka k jst poznam so bli na Metal campu in niso meli 18....:/ tko da ku je s to stvarjo?? • BloodyMemory
• Od: 18.6.2011
20.6.2011 22:00
A gdo posluša depressive black metal?
• kates
• Od: 28.8.2010
21.6.2011 0:00
vem da je off topic sam a ni logično da nimamo usi istega okusa in pač za enga je metal navadno dretje spet drugi pa najdejo globji pomen v tem. tko da za tiste k ste pršl u to temo pisat da je metal navadno dretje pa sam pljuvat po metalu preprosto; zaprite temo. kr ta tema je namenjena kokr že vidte v naslovu fanom metala in ne tistim k ne poslušajo tega in sam pluvajo po metalu.
drugač pa pou teh bendov k ste napisali sploh ni metal. -.- • metallica
• Od: 20.2.2012
24.2.2012 21:48
Heavy, thrash, power, speed, nwobhm...
Skupine pa npr.: Metallica, Flotsam and Jetsam, Armored Saint, Judas Priest, Black Sabbath, Megadeth, Anthrax, Dio, Helloween, Edguy, Pantera, Gamma Ray, Iron Maiden, Manowar, Motörhead, Queensryche, Sabaton,Slayer, Testament, Sodom, Down, Damageplan, Masterplan... Velik je tega \m/ • metallica
• Od: 20.2.2012
24.2.2012 21:49
Heavy, thrash, power, speed, nwobhm...
Skupine pa npr.: Metallica, Flotsam and Jetsam, Armored Saint, Judas Priest, Black Sabbath, Megadeth, Anthrax, Dio, Helloween, Edguy, Pantera, Gamma Ray, Iron Maiden, Manowar, Motörhead, Queensryche, Sabaton,Slayer, Testament, Sodom, Down, Damageplan, Masterplan... Velik je tega \m/ • buda71
• Od: 23.12.2011
24.2.2012 22:55
Na začetku black,death metal zdaj pa bolj kakšen metalcore,deathcore.
Najljubši bendi:suicide silence,as i lay dying,in flames,suffokate,motionless in white,of mice and men,cannibal corpse,behemoth,six feet under,deicide,the devil wears prada • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
25.2.2012 11:06
Metal sem poslušal približno 6 let.. (12-1 |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.