Kako vas starši kaznujejo?

<< | 1 | 2 | 3
• Mrs.Sunshine • Od: 1.3.2010 • Prispevkov: 48
Re: Kako vas starši kaznujejo? 23.11.2010 22:45
Ponavadi kr da ne smem iti pol v shopping kam ker to res obožujem drugač mobitela mi niso kdaj vzeli..
• Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Kako vas starši kaznujejo? 24.11.2010 0:31
ah lepo se je spomnit na tiste čase...
najprej lepe besede niso koristile, pol so ble grobe besede..
ko to ni zaleglo, je prišlo do nasilja, ko to ni bilo več aktualno je foter izumu nasilje z grobimi besedami...=D
zdej pa ne vem..sploh ne delam več ****, in posledično nič več kazni...
drugače pa ja, prepoved kompa za teden, vzetje telefona...
najbolj je šlo men na kurac, ko sta mi vzela telefon,sta šla seveda smse brat..ojoj..mi verjetno sploh ni treba več naprej govorit hahah =D
• limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: Kako vas starši kaznujejo? 24.11.2010 12:51
no jaz mam srečo ne ker ne dobivam kazni v šoli mam lepe ocene tvja ne gledam kej ker niam neke časa na compi sem tak ne kej dosti če pa bi mi fon vzeli pa bi se mi vrjetno tak obrnalo ker brez njega ne morem vn pa lahko grem enkrat na mesec ali pa večkrat samo je skoz starejši brat polek tak da jaz niam nekih problemov z kznimi
• MiniCute97 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 26
Re: Kako vas starši kaznujejo? 24.11.2010 14:54
men grozijo s tem de mi bojo uzel računalnik pa de mi bojo treninga plesa ukinl! Confused
Sam to se še ni nardil , k sreč!! Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.