Naj mu povem, da sem vanj...?<< | 1 | 2 | 3• Dul
• Od: 8.11.2008
Re: Naj mu povem, da sem vanj...?
26.3.2009 20:47
pupaa94 pravi:
Dul pravi:
pupaa94 pravi:
heila... pa elj se prou razmišlaš da mu moraš povedat sam te razumm d te je strah sam lej res pust dele svoj ponos pa mu povej sej pač č ti uspe ane bota srečna skupaj
lej jst č bi bla na tvojm mestu bi mu predlagala da bi šla enkrat skup na pjačo al pa č je kšn posebn kraj k ga mata uba rada pa tko d ni kej preveč folka zravn al pa tko kej pa pač začni najprej spomine ubujat pol pa počas napeluj na to temo pa mu povej kr res sam trpela boš skos č boš molčala! ja lj....sm ni vse tkoo lahkoo an...leii mi2 se ress fuul dobr štekava pa to pa use sam...pač vem de je lahko govort sm je pa težii to povedat pa nardit...tko de no iest nč vč neuem....prosim pa še za kašne nasvete....ka meen ni za žiuett... ![]() amm... no lej dej ti emn tvoj msn pošl pa se boma pobučale:D Ok...ti bom prek zasebnga sporočila poslala... • somegirl
• Od: 20.3.2009
Re: Naj mu povem, da sem vanj...?
27.3.2009 19:48
katjes pravi:čaw!
nism vedla,pod kero temo bi dala to, pa sm nardila novo... pač sm ful zaljubljena v enga.......je 3leta starejši od mene in je doma iz mojga kraja.. no ne čist, ampak bliz... in ko sma bla v osnovni šoli sma se kr dostkrat pogovarjala in tk ko večina fantov, je tut on mene prjemu za rit.... sj vem da to ni nč pomenl, kr itak takrat vse tipe razganja... no in jst sm bla že takrat v njega... in sm mu tut povedla, sam si nism upala v živo in sm mu po smsjih,... sj mogoč ni jemal tak resn, sam jst sm resn misnla... no in pol je on kmal končal šolo... in men je blo ful hudo, sm tut parkrat jokala....ampak čez neki časa nism več tak misnla na njega... sj sem, sam ne skoz..... pol vmes so mi bli še drugi zlo zlo všeč in sm bla v njih.. oz. ne bi glih rekla, da sm bla v njih, ker zdj ne mislim več na njih,..lušni so mi pa še... xD in zdj sm tut jst v srednji in on, pa še na isti šoli sva... =) čeprav sva na isti šoli se ne vidva velikrat... pa pvič ko sm ga po dolgem času vidla v šoli so se vsi tisti občutki vrnli,.. takrat sm res vedla, da ga mam ful rada.... enkrat sva se tak pogovarjala in sva bla skup, sam si nism upala nč rečt... velik ljudi mi je že rekl, nej mu povem, in tut sama bi mu rada povedla, sam ne zberem tistga poguma...strah me je ka bo on reku... čeprav vem da izgubit nimam kej... [b]zdj vas pa prosim,da mi povete ka bi ve nardile? vrjetn bi mu povedle, a ne? pa kak nej stopim do njega, da mu povem? ka nej mu rečem? kak nej zberem pogum? [/b]ker ga zbiram že kr neki cajta. bla bi zlo hvaležna, če bi mi karkoli svetovale..... lahk men svetujete in dodate še svoje probleme... ni mus, da so glih love... *uživite* ja jst sm bla in sm trenutn u takmu položaju k ti..edin kar ti lahk rečm je d se pogovorita,lahk na samem al pa d gresta km na pjačko pa d mu poveš al pa ga po uvinkih sprašujš in mu s tem poveš al pa mu direkt poveš..se strinjam d rabš pogum..sam kaj k ga tipi nimajo niti mal kokr se šoperjo..občudujm tiste punce k usaj probajo in sm vesela d obstajajo take..tko d punca probej in boš vidla kakšna reakcija bo..pa nam sporoč kua je blo..ja jst trenutn tko poskušam d bova prvo ratala frenda in pol pa bo že šlo nprej kokr pač bo..tko d ne se sekerat preveč in se sprost..upam d sm kej pomagala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.