opravljivka-gossip girl

<< | 1 | 2 | 3
• andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: opravljivka-gossip girl 31.10.2009 21:50
pa.. pa... ja (:
• PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: opravljivka-gossip girl 15.11.2009 18:24
[link]

B&C (N)

Olivia (Y)
Re: opravljivka-gossip girl 16.11.2009 22:55
Sei drugače pa lohka usee dele na neti pogledaš. Sam na google napišeš gossip girl online pa ti itaq več linku vn vrže pa sprobaš keri ti dela. (: Naibolš mi je na netu drgač GG gledat na megavideo.

P.S. Chuck in Blair sta ta bolša. (;

I'm Chuck Bass. <3
• blessim • Od: 1.11.2009 • Prispevkov: 8
Re: opravljivka-gossip girl 17.11.2009 9:41
men je krneki k ste use zdej navalile na to.veš kok prej je bla že opravljivka -.-
predlagam ti da greš na partis in si potegnš dol 1 in 2 sezono in gledaš noč in dan(A)
itak pa zdej je že 3-ja sezona Wink
Re: opravljivka-gossip girl 17.11.2009 12:00
Ja blessim, meni tudi. jas to že kr dugo gleam, pač te ko še ni blo na akanalu, pa sem vsem pravla kak je to fajn pa so me vsi meli kao da sem neka največja obsedenka s tem, zaj so pa itak vsi v tem (:

to je doro ja:
why should i be chosen to be an usher? i'm chuck bass (:

3. sezona je trenutno v ****, vsaj meni ni všeč, ker je že vse preveč razvlečeno, čeprav je zaj odvisno od totega dela (:

Nazadnje urejal/a PorceLan 17.11.2009 21:58; skupaj popravljeno 1 krat
• anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: opravljivka-gossip girl 17.11.2009 21:56
PorceLan pravi:
Ja jas sem začela 1.sezono pred kakimi petimi mesci gledat, zaj pa gledam drugo (: Danes sem kr 4 dele zaporedoma pogledla, ja, obsedena sem (:
Joooj meni je tak chaaace luušn.<333 Pa Drugače mi je Blair najboljša.
Pa toti del ko je danes bil, totega sem zaj že tretjič pogledla, ker mi je tak leepi.<3 Sploh tisto pismo na koncu. ah. :$
Jas bi lahko to celi dan gledala. Meni je to tak lepo. Kr sprostim se ko je tak vse doro zaigrano pa pač vse kao v esničnosti pa to..
Pa to mi je tak hecno ne.. Te ko sem jas pač 1. sezono gledla, te sma edino z eno sošolko to gledle pa sma ble celi nori na to, pa na chaca ne. (nate).. Jas sem si celo šla ono majco potiskat pa pač gor napisala gossip girl. (: No, in pač sma veljali za kao neki obsedenki kao kr ene serije.. Fora je pa v tem, da so zaj vse ko so pravle kak je to bad pa nevem kaj(vbistvo pa niti gledle niso) so pa zaj tak obsedene pa nekaj za chacom norijo pa to.. Mislim meni je to glupo da šele zaj komaj, če pa je že pred 3 leti blo to IN. Isto je za Twilight: jas sem to gledla preden je ven prišlo, pa ko sem jim pravl ao čem se gre kao o vampirih pa vse. eh pa daj no kak lahko to gleaš, pa za roberta joj kak je grdi, kao neki največji burek v heriju pa to.. zaj so pa opet vsi norii na to. (:
Mislim ja, jas to obožuuumem. <333
Živela bi lahko od tega. Nova hrana hehe (:

prek česa pa si gledala gossip girl? pa če si si jo downloada kje? ;D
Re: opravljivka-gossip girl 17.11.2009 22:03
anjja pravi:
PorceLan pravi:
Ja jas sem začela 1.sezono pred kakimi petimi mesci gledat, zaj pa gledam drugo (: Danes sem kr 4 dele zaporedoma pogledla, ja, obsedena sem (:
Joooj meni je tak chaaace luušn.<333 Pa Drugače mi je Blair najboljša.
Pa toti del ko je danes bil, totega sem zaj že tretjič pogledla, ker mi je tak leepi.<3 Sploh tisto pismo na koncu. ah. :$
Jas bi lahko to celi dan gledala. Meni je to tak lepo. Kr sprostim se ko je tak vse doro zaigrano pa pač vse kao v esničnosti pa to..
Pa to mi je tak hecno ne.. Te ko sem jas pač 1. sezono gledla, te sma edino z eno sošolko to gledle pa sma ble celi nori na to, pa na chaca ne. (nate).. Jas sem si celo šla ono majco potiskat pa pač gor napisala gossip girl. (: No, in pač sma veljali za kao neki obsedenki kao kr ene serije.. Fora je pa v tem, da so zaj vse ko so pravle kak je to bad pa nevem kaj(vbistvo pa niti gledle niso) so pa zaj tak obsedene pa nekaj za chacom norijo pa to.. Mislim meni je to glupo da šele zaj komaj, če pa je že pred 3 leti blo to IN. Isto je za Twilight: jas sem to gledla preden je ven prišlo, pa ko sem jim pravl ao čem se gre kao o vampirih pa vse. eh pa daj no kak lahko to gleaš, pa za roberta joj kak je grdi, kao neki največji burek v heriju pa to.. zaj so pa opet vsi norii na to. (:
Mislim ja, jas to obožuuumem. <333
Živela bi lahko od tega. Nova hrana hehe (:

prek česa pa si gledala gossip girl? pa če si si jo downloada kje? ;D

eno stran nazaj sem točno napisala kak se da dol potegnit tak da daj eno nazaj (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.