za suhice ki ful jedo ;)

<< | 1 | 2 | 3
• la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: za suhice ki ful jedo ;) 23.1.2010 12:02
Js sm visoka 160 pa mam ene 47 kil. Mam normalno postavo, všeč mi je da mam dost ravn trebuh razn pod popkom mal bol tak ;P, noge bi lahka mela bol suhe pa roke ampak ubistvu se sploh ne obremenjujem. Treniram hiphop 3x na tedn tak skurim kar je odveč pa razmigam se. Pa pač dve uri športne v šoli. Jem pa če mam čas zajtrk (kruh zmarmelado, kosmiče, sadje) pol malco v šoli pa kosilo v šoli, še eno kosilo pri babici hahahaha, pol pa pač zvečer večerjo. Pojem pa ogromno sadja vmes. Pa priznam, preveč čokolade. Če mene uprašaš se je dokler še rasteš pa se razvijaš brezveze obremenjevat s postavo, niti ni zdravo. ;D
• babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: za suhice ki ful jedo ;) 23.1.2010 12:36
nejchula pravi:
ja mapk je bl normalno 70 kot 40

ne rajši bom kr 40 kg kot pa 70 omg Confused

no vrjetno sm čez 40 k že 3 mesce se nism tehtala Razz
• pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: za suhice ki ful jedo ;) 23.1.2010 14:11
sugarhills pravi:
no mene pa zanima sam kolk je ta količino k ene pravte (suhice) da 'fuuul' jeset pa se ne morte zredit. in kolk je ta 'fuuul'?
da vidm, mal mi opište ka jeste pa kolko ter če se kej gibate tut?
(za ene ful pomeni tist ka je za druge normaln zato sprašujm če sm jst tut ena izmed teh ko misli da je normaln)

jst sm 7 kil presuha pa jem ubistvu skos.
ammm zutri č je cajt pol grem jest kšne toaste al pa kej pol u sql malca č je užito se use pojhe č pa ni se gre pa na avtumat po rogličke pa u merkator po pizo al pa serove pa umes k se u sql hod je rtb jest čukuladn buhtl
pa zmeri more bit čokoladaaa!!! i love čokolada arrr<3 gibam se tkt k se je treba kr sm bol tak člouk d rabm 12 ur spanca-kronična utrujenost pa pol še duma kusiu ane sploh č je dunajc z pumfrijm arrr mjami<3 in potem je treba politanke jest pa čukulado pa kakki jogurt al pa bafne in pol zvečer nujno cornflakes palačinke al pa chokopops al pa čukilino in potem je dost edin učasih paše ub 10h zvečer pumfri sam pumfri arrr mjami=)
• teja95 • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 4
Re: za suhice ki ful jedo ;) 23.1.2010 17:38
PorceLan pravi:
aaam ja.. jas sem včasih tui ful jedla, pa se nisem NIČ zredila. isto sem pojedla kot brat (:
sao zaj pa ni več tak ne, ker baje je tak vlkokrat, da ko prieš v puberteto da je pač nea vem kaj. =P
Kolko pa ti ješ?
aam jas tak (zaj med sql, ker med počitnicami je vse drugače):
-zjutraj nea jem ker nemorem
-pol za malco si nesem kaki jogurt polek, al pa jabko, al si pa grem po ono malo pico ko jih pač delajo
-kosilo mamo ob kakih 3.. pa pač juha, makaroni npr, solata.. al pa rdeče zelje, riž.. pa pač to
-za večerjo pa zaj jem french toast..

Samo jas ful tak vlko vmes kaj jem.. ko priem domov, si pač čokolado ponavadi stopim pa pojem, pa bombone si kupim.. pa lizik pojem ziher 5 na dan.. tak da jem več sladkega kot pa kaj drugega (: Pa se pač od tega najem. (: Ker meni skozi vsi pravijo da skozi jem nekaj.. Pač skozi morem met nekaj v ustah. (:

Treniram zaj nea.. za hobi samo včasih jaham, pa pač v vulcano models hoim.. 4× na teden (:
aja pa na stadion sma med počitnicami hodla s kolegom.. pač laufat za nevem kak dugo..

zaj bomo pa štirje hodli malo okoli drave (:
zaj enkrat bomo začeli.. =P

4x na tedn hodš u vulcano models ?? a ni tko d je to sam enkrt na tedn ub petkih Very Happy ?
• PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: za suhice ki ful jedo ;) 23.1.2010 17:51
teja95 pravi:
PorceLan pravi:
aaam ja.. jas sem včasih tui ful jedla, pa se nisem NIČ zredila. isto sem pojedla kot brat (:
sao zaj pa ni več tak ne, ker baje je tak vlkokrat, da ko prieš v puberteto da je pač nea vem kaj. =P
Kolko pa ti ješ?
-pol za malco si nesem kaki jogurt polek, al pa jabko, al si pa grem po ono malo pico ko jih pač delajo
-kosilo mamo ob kakih 3.. pa pač juha, makaroni npr, solata.. al pa rdeče zelje, riž.. pa pač to

Samo jas ful tak vlko vmes kaj jem.. ko priem domov, si pač čokolado ponavadi stopim pa pojem, pa bombone si kupim.. pa lizik pojem ziher 5 na dan.. tak da jem več sladkega kot pa kaj drugega (: Pa se pač od tega najem. (: Ker meni skozi vsi pravijo da skozi jem nekaj.. Pač skozi morem met nekaj v ustah. (:

Treniram zaj nea.. za hobi samo včasih jaham, pa pač v vulcano models hoim.. 4× na teden (:
aja pa na stadion sma med počitnicami hodla s kolegom.. pač laufat za nevem kak dugo..

4x na tedn hodš u vulcano models ?? a ni tko d je to sam enkrt na tedn ub petkih Very Happy ?

ja jas sem to septembra pisala ×D
ja, zdaj mam jas ob petkih, takrat sem bla pa mesečna na novo pa sem jas takrat 3× na teden mela (2× jas + z dvema smo male mele ker anite ni blo) ob torkih smo se pa me same zmenle da koreografijo naredimo, torej 4× (: why haha? Wink ti tut hodiš al kak?
Re: za suhice ki ful jedo ;) 23.1.2010 18:10
PorceLan pravi:
teja95 pravi:
PorceLan pravi:
Kolko pa ti ješ?

ja, zdaj mam jas ob petkih, takrat sem bla pa mesečna na novo pa sem jas takrat 3× na teden mela (2× jas + z dvema smo male mele ker anite ni blo) ob torkih smo se pa me same zmenle da koreografijo naredimo, torej 4× (: why haha? Wink ti tut hodiš al kak?

ajaa lepo.. jap hodm ja.. kam pa hodš ljubljana,maribor??
• PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: za suhice ki ful jedo ;) 23.1.2010 18:24
teja95 pravi:
PorceLan pravi:
teja95 pravi:
PorceLan pravi:
Kolko pa ti ješ?

ajaa lepo.. jap hodm ja.. kam pa hodš ljubljana,maribor??

maribor, ti? kaj si letna al mesečna? (: (če mate tak)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.