Kaj narediti, ko ti je hudo?

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 12.4.2009 10:56
sam zadne case sploh nisem vec tko depresiven Surprised Very Happy
PROBLEMI SO, PROBLEMI BODO, **** JIH GLEDA kajneda??Razz Razz
swetty • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 8
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 1.5.2009 9:20
ko mi je hudo... ja ponavadi si kšno muziko oprem, pa jo nabijem in prepevam zravn Embarassed drgač pa.. učasih mi pomaga d se zjočem.. zlo dobro je tud k vem d mam frendice, jih pokličem, malo govorimo alpa po msn-ju je boljš k je zastojn.. mobi pa morm sama plačat... Dostkrat pa mi pomaga, če u dnevnik zapišem svoje občutke, itd.. to meni fuulkrat pomaga... največkrat pa se obrnem na frendice... sm happy, d jih mam..!!!
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 2.5.2009 14:06
če mi je res ful hudo pa to se običajn razjočem. ker to res pomaga. drugač pa muska, muska muska... : D
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 2.5.2009 16:10
ja jst sm tutv edn k sm mela probleme pa mi je šlo use narobe pa to...probala delat use kar je mogoče sam da bi pozabla na to,..se zjokala..pogovarjala s frendi..in pol je blo pač bolš...
zdej mam pa pa spet enkp problemou..ampak res zdej totano sm aut...k me pač usaka stvar po eni strani je*e u glavo...
sam fora je u tem da mi frendi(keri so še vredni tega imena) več neznajo pomagat, kjerkoli sm karkoli delam..sploh nemorm pozabt na probleme..stalno sm slabe volje...in kar je najhujš nemorm jokat Confused ja vem da se čudn sliš ampak je res...lahk poslušam najbl žalostne pesmi lahk mi je še tko hudo...enostauno nemorm jokat:(...problemi so se usedli nekje u meni in nočjo vn...in pol k preveč me stiska us eto mi ratuje še slabo pa take stvari...že študeram da bom šla k psihiatru...sam kaj k živim v mestu kjer so dobesedno norci pametnejši od psihitatrou.. Rolling Eyes
no sej nvem če je glih to prava tema za to kar sm napisala...sam enostauno nekam sm mogla napisat...pa pač tko...

fsm
Avocado • Od: 2.5.2009 • Prispevkov: 1
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 2.5.2009 18:15
lulat grem. to me ponavad zlo razbremeni težav.
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 2.5.2009 21:52
Avocado pravi:
lulat grem. to me ponavad zlo razbremeni težav.

hehe..ce bi to men pomagalo, pol bi bla jst cele dneve na wc-ju xD
pam2 • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 53
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 2.5.2009 23:14
u sql če me prašajo zakua mam slb dan pa rečm da nwm da mogoč je vreme kriv ker moji slabi dnevi niso neki fuuul groznga sam če je še kj smešn se ne morm smejat-spooky Shocked
SandrisH • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 30
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 6.7.2009 18:23
Ko mi je hudo... Tko k zj...

Res sm obupana ... Sam pustmo zj to

Nevem.. Najraj grem nekam na samo d lohk sama pr seb razčistm stvari...

Pa pomaga VREU tuš (:

Absolutno tud muska... BALKAAAN. <3<3<3

To bo to. (:
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 6.7.2009 19:56
Pha....ko sm jst slabe volje in žalostna to usi okol mene vidiijo k sm kot kup nesreče. Dobesedno. Kr se dobesedn smilim sama sebi, čeprou mi je to ful bad k mi grejo na žiuce taki ludje. Potlej se začnem še sovražit in čist joooj :S Drgač pa idem v sobo poslušam žalostno muzko (Bon Jovi - Always, Simple plan - Perfect al pa Save you, Yuhubanda in Katja Koren - Če je to slovo, itd.) pa se zjočem čist tko da mi zmanka souz za jokat.
Če je na msn-ju moja bf, ji pogosto pač zaupam kaj mi je in me skor vedno zna potolažit. Potlej ko grem skozi use to, pa si dam facko. Pa si rečem da kok sm lohk tok neumna da se sekiram brez veze (največkrat zaradi lubezni </3 ). Potlej dam kako bol tako poživljajočo muziko (Metro station - Shake it, Ciara feat Justin Timberlake - Love, sex and magic itd.) in se znorim. Potlej je pa tko da se ldem ne zdim več kup nesreče ampak en nor osebek. Čist nikol jim ni prou ne? xD
adrijana • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 19
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 6.7.2009 20:14
am...
ja po navadi je taglavna muzika-največkrat kake žalostne!!
Pol pa se itaq sekiram tak dolgo dokler se ne naveličam. Pol mi je pa čist bedno, ker se zavem , da sn se sekirala za brezveze... Sad
rona • Od: 7.7.2009 • Prispevkov: 6
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 7.7.2009 13:26
jaz se zjočem, pol je pa lažje! Smile
princessx1 • Od: 2.1.2009 • Prispevkov: 24
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 7.7.2009 16:24
vn grem s frendi pa pozabm na use ane Very Happy pač nvem ponavad me dokaj hitr mine use res.. sploh če je še alko umes xD
Nikea • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 8.7.2009 15:13
Ma js ponawad glasbo poslušam pa ponawad pozabm kok hiter se da
Sam ni mi pa OK če probleme skrivaš u seb pa jih ne poweš,js nism taka
Muska al pa kr neki
učasi grem spat al pa grem risat-čačkat
Kr neki sam d pozabm
če ne gre drgač se pa zjočem
Hf*
whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 9.7.2009 3:26
Js skor zmer poslušam musko al pa grem v kino z frendicami kako komendijo gledat.

Pa nism lih osebe k bi probleme tkoj povedala, nekak jih rajš u seb zadržim. Pa sj vem d to ni kul pa eno pa ono sam pol mi je nekak lažje pozabit na use.. =S
babika • Od: 9.7.2009 • Prispevkov: 5
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 9.7.2009 10:02
one pravi:
hm....js pa ponavadi se kar zaprem u sobo in začnem poslušat kako umirjeno musko...če je pa res hudo pa se uležim na postlo in se zjočem(to včas pomaga) no in tko se ponavad potolažem...včas sm zmerej govorila kaj je narobe, kaj me muč....zdj pa sm ugotovila da je bolš da usega ne povem da je do dobr tut kej u seb obdržet.... Confused
fsm Smile

jst tut
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 17.7.2009 21:20
Jas tudi grem najprej muziko poslušat. Največkrat po mp4, pa še pojem zraven.. al pa kaj narišem.. al pa se s kolegi dobim..pa pač povem kaj je blo.. pol pa skup nekaj pač naredimo Smile pač bilokaj da pozabim n atisto, zaradi česar sem žalostna.
kaiix13 • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 42
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 20.7.2009 16:18
ej čokolada je najbolše zdarvilo. Razz
tvoja tamala • Od: 19.5.2009 • Prispevkov: 5
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 31.7.2009 12:17
kaiix13 pravi:
ej čokolada je najbolše zdarvilo. Razz

se strinjam Very Happy
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 31.7.2009 22:32
čokolado ;D pa se zaprem v sobo (: dam prenosnik na postlo & msn & muzika ;D pa se jocem zraun pa se basem z cokolado (: pol pa itq zaspim
lolipop12345 • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 93
n 1.8.2009 14:00
Adrianna pravi:
hmm.. včaseh se kar zjočeem Sad al pa poslušam glasbo in poskušaam pozabit na vse.. sam včasih ne uspevaa.. Sad Crying or Very sad

ENAKO...
NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
Jaz kadar 29.12.2010 0:29
Jaz kadar sem žalostna,se zjokam.Sem dokaj občutljiva,in me veliko stvari prizadane.
Jočem bolj poredko,sploh pa pred ljudmi.Nekako me je sram.To imam po očetu.
Kaj bi ve predlagale,da mi ne bo tako hudo kot mi je?Jaz se zaenkrat zaupam mami,pa me objame pa to.Sicer nisem lih ena razvajenka,smo 3 otroki v familiji.
Muppet • Od: 2.8.2009 • Prispevkov: 24
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 29.12.2010 20:08
Ponavad grem musko poslušat pa ''meditirat''.. In pol ugotovim d en komad čist opiše **** zarad ktere se tok sekiram.. pol se ponavad čist zlijem, napišem u dneunik.. in pol je bolš. (:
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 29.12.2010 20:27
se pogovorim s sestro in najbolšo frendico (: to naaaajbol na svetu pomaga. ponavad se nikol kr u prazno ne jokam. vedno nekak probam pogledat na problem pozitivno. čim prej ga poskušam rešt.. učasih res ne gre.. se je treba zjokat, pogovort z najbližjimi, nabit musko, in it naprej. ni druzga (: j-e-b-a-t ga shit happens
NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
hejla 30.12.2010 1:02
Torej pravite,da je najbolje da vse to zapišem dnevnik ali na list?
Nikoli še nisem probala. Najboljšim prijateljicam se zaupam težko,ker niso iz iste šole in ne bi razumele.....še kak predlog?
Jaz sem ugotovila da se je idealno polivat z mrzlo vodo!
Grozno,res grozno je pa to,da sem začela razmišljat o rezanju.
Na to pomislim ko sem čisto obupana.Parkrat sem že poskusila,ampak
do krvi nikoli ne naredim.....predlog?
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 30.12.2010 3:43
unič kej.. dost bl zabawn je pa (teb) mn škodliwo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.