Primerna starost tipa

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: Primerna starost tipa 15.8.2009 15:31
kaiix13 pravi:
SVAŠTA. =D
sorry.. sam tole mi je neumno.
1. 21 let razlike.
2. mene bi fotr ubiu. pa ne d se ne razumewa al what ever sam a ni tko mau čudn? d ma hči tok starga tipa kokr je sam fotr str!?
2. že kr pr 11 letih si zaćela z nim.? ej hallo. jst sm se pr 11 igrala z barbikam pa gledala za sošolci ne pa z enimi k je like my dady.
4. Potem takem sta tvoja starca defektna d vaju sploh gledata z takim.?

hmm. pa prou zanima me kaj delaš z nim?? a greš u šoping pa mu rečš..srčii a mi kupš tole coto?! WTF.. nerabš pisat. sam tko pač naspošno, ker sori jst te res nerazumm. Tut jst sm stara 14.. pa nism neki pridna. tut z mano majo težave duma. sam sori res to mi je pa brutalno.

e čiszz isto mislim ko ti ...
ee stari to je brutalnooo Laughing
whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: Primerna starost tipa 15.8.2009 16:10
PuuuPiixXxaaa pravi:
kaiix13 pravi:
SVAŠTA. =D
sorry.. sam tole mi je neumno.
1. 21 let razlike.
2. mene bi fotr ubiu. pa ne d se ne razumewa al what ever sam a ni tko mau čudn? d ma hči tok starga tipa kokr je sam fotr str!?
2. že kr pr 11 letih si zaćela z nim.? ej hallo. jst sm se pr 11 igrala z barbikam pa gledala za sošolci ne pa z enimi k je like my dady.
4. Potem takem sta tvoja starca defektna d vaju sploh gledata z takim.?

hmm. pa prou zanima me kaj delaš z nim?? a greš u šoping pa mu rečš..srčii a mi kupš tole coto?! WTF.. nerabš pisat. sam tko pač naspošno, ker sori jst te res nerazumm. Tut jst sm stara 14.. pa nism neki pridna. tut z mano majo težave duma. sam sori res to mi je pa brutalno.

e čiszz isto mislim ko ti ...
ee stari to je brutalnooo Laughing

Jbg, misli da je kao zanimiva pa da ji verjamemo in nam je smešno v resnici si pa mislimo čistak nekaj drugega. Very Happy
Pomoje ji je tečno pa noben je ne pogleda al pa kaj tazga. Laughing Laughing
tanjatanja2 • Od: 25.1.2009 • Prispevkov: 100
h 15.8.2009 17:13
kolk je star?? 34 praviš a kolk??

no moje mnenje je da ni ravno primerno
sam če je to res ,,...če mislš da je kul OK..
sam res nevem je mal čudno ko boš ti nevem končala vso šolo bo on že starček Wink

mislm da bi blo še zmjri boljše če bi bil star vsaj 25 (je že 10 let razlike)
al kaj pravite drugi.???

ŠE NAJBOLŠE JE PA DA JE TIP TVOJEEE STRAOSTI!!¨¨!!!
smreekca • Od: 17.3.2009 • Prispevkov: 12
Re: Primerna starost tipa 15.8.2009 17:13
o fak pa ženska ti si nora res nevem kaj delasta spolnih odnosu pomoije nimata še al Question
mislim men je to nooooro mene bi doma ubil če bi prpelala 21let starejšega, itak pa je tvoje živleje se nesekiram ka bo s tabo;D
whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: h 15.8.2009 17:59
tanjatanja2 pravi:
kolk je star?? 34 praviš a kolk??

no moje mnenje je da ni ravno primerno
sam če je to res ,,...če mislš da je kul OK..
sam res nevem je mal čudno ko boš ti nevem končala vso šolo bo on že starček Wink

mislm da bi blo še zmjri boljše če bi bil star vsaj 25 (je že 10 let razlike)
al kaj pravite drugi.???

ŠE NAJBOLŠE JE PA DA JE TIP TVOJEEE STRAOSTI!!¨¨!!!

Aham dobro no že 10 let je tud malo preveč. O.o
Pa ne ni fajn če je isto star, ker te še niso tak nekak 'dozoreli' al kak naj povem. Pomoje je najbolše tam 1-2 razlike.
Ampak to je sam moje mnenje. Smile
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Primerna starost tipa 15.8.2009 18:45
Lejte.. vse kaže na to al je vse skup izmišljeno al pa ma *****ene stare.. nič nimam proti njim ampak drugo to nemore bit. samo jas še skos ostajam pr tem da si je pupa vse skup zmisla. pa ne me zaj napadat plis Wink
caj
Re: Primerna starost tipa 15.8.2009 19:32
bibolina pravi:
no, mi2 sva že skupaj 3 leta pa tud z mojimi starci se ful dobro štekajo....edin ful na živce mi gre njegova bivša žena, s katero je mel 2 otroka in se z njima tud nekak ne razumem..

a dej no ljubica, ne tolk govort o naju noo, kaj si bojo pa ljudje mislili?
Pupikaa • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 43
Re: Primerna starost tipa 15.8.2009 22:16
disketa pravi:
TheDD pravi:
BEŽI STRAN! RESNO! Če tega družba ne odobrava je s tem očitno neki narobe! haloo??? dej fak to je tko k da bi ti bla z 6 let starim otrokom.. bolano, ha!

em.. kle ti pa morem oporekat. če družba nečesa ne odobrava, še ne pomeni, da je to narobe, so tudi taki primeri. naprimer otrok, ki ga v šoli vsi zafrkavajo, ker je npr. debel, ima štrleča ušesa itd. in zato nima prijateljev in ga nihče ne odobrava kot sebi enakega. pa je z njim dejansko kaj narobe?

sicer pa se glede te situacije strinjam in sem mnenja, da se ženska.. am pardon, otrok zafrkava, ker nima bolj pametnih reči za počet. ker če bi bila res tako zelo zrela in dorasla svojemu dragemu zagotovo ne bi šla opisovat situacije po forumu, kjer je polno mladih, ampak bi že vedela, kaj je prav in kaj ne.

moje skromno mnenje Laughing

ok dobro samo ma pa po vsem tem zelo nenavaden smisel za zafrkancijo mislim da je sama nardila to da si zaj vsi mislimo da je pač malo čudna mislim kaj se mene tiče je zamene to narobe da je nek otrok z nevem kolk starim moškim ki ji bi biu lahko foter mislim da je to sramota moje mnenje je če bi slučajno blo to res (kaj pa seveda ni edino če je muslimanka ali pa romkinja kaj pa seveda dvomim!!) da je z tolk starim dedom xD da je on pedofil kaj se pa tiče tisti ki jih zmerjajo z nevem čim vse da si niso sami krivi in bodi brezskrbi da majo vsi nekoga za kolega/ico pa če so nevem kaki mogoče se glih ne počutijo vredi kot bi se lahko amapak ok vsak ki je debeli lahko nardi nekaj za sebe da bo enkrat suhi oni ko pa majo nevem štrleča ušesa pa če njih to moti oz. če se neznajo postavit sami za sebe in jim rečt par besed nazaj pa naj zberejo denar pa grejo na operacijo pol pa se bojo pučutli prav enakopravni! amapk finta je da se tota punčka tu gor prav zabava z bolanimi forami!! in zdi se mi da zdaj glih ni prava tema o tem kolk kerega zezajo zaradi nevem česa kr je popolno nasprotje tega kaj se tu menimo!

oz. se mi pa zdi da vsi ki smo na tu da je vsak že doživel da ga negdo zeza zaradi malih napakic!!!
Pupikaa • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 43
Re: Primerna starost tipa 15.8.2009 22:47
bibolina pravi:
kdo pa si ti da bi mi lahko pamet solil...vsak ma svoje probleme in nimamo vsi tako lepega živlenja kot večina...najprej se pometa pred svojim pragom, šele nato pred drugim, sploh pa ne veš kakšna je celotna situacija..

samo to še.... Arrow Arrow Arrow

mislim lej prvo te zanima mnenje ko ga zveš pa govoriš naj prvo pred svojim pragom pometemo...ej moreš pa tud to vedet da marski keri tu od nas lih tak ko ti nima lepega lajfaa marsikaj je dau že gdo od tu skoz svoj lajf pa tud ni blo vse ok tak ko si rekla vsak ma svoje bleme ampak se mi zdi da ne glih takih kot jih maš ti itak pa se mi zdi zdaj po tvojih besedah da te stari silijo v to zvezo mislim lej nevem in me ne zanima tvoj lajf je razumeš in pač sama se odloči kak je prav mi smo ti povedli da je to ful bolano itak pa če maš res nevem kake bleme pa nevem kaj še čakaš veš kolk ustanov je za mladostnike ki majo težave??!!! očitno nee!! daj punca pridi k sebi ODFU*KAJ totega starega deda pa si poišči fantaa ki je tvoje starosti ali da je starejši v mejah normale!! če pša neveš kake so meje normale pa idi stran al dve nazaj je negdo prav lepo lestvico nardil pa si malo poglej pa zračunaj!!! upam da razumeš!!!
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: Primerna starost tipa 16.8.2009 17:59
superhuman. pravi:
bibolina pravi:
ja valda, saj sem že 14 Exclamation
kolk s pa ti str?

Že 14 ja, vao.. ziher si mu dorasla haha. Daj punca zresni se pa si enga primernega fanta poišči. Jaoooo, jas sem tud 14 pa se mi to zdi čist nenormalno no. Brez zamere sam tolk je moj fotr star in si ne prestaulam da bi bla zaljubljena u enga tolk starega :O

ma ja, sam res. ne morš, 21 let razlike, no... dej res se zresn, kr dvomim, da veš o njem use, kar bi mogla vedet... 35letnik si, če bi biu normaln, ne bi našo 14 letne.
kaiix13 • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 42
Re: Primerna starost tipa 16.8.2009 20:49
konec koncou sm 0,1 % d to kar govori ni res. pač to si je zmislila in use ns 'nategnla' .. mi si mislmo kam gre ta svet in use kwa se enmu folku dogaja, ona se pa smeji ko nora kaj mi pišemo. sigurn je to ena 12 let stara, k neki že ve u tipih pa to, ni pa še tok d bi bla pr seb d bi vedla kok je to neumno d si z 21 let starejšim!? pač lej zmisnla si je. moje mnenje. =D
OtrokCvetja • Od: 20.8.2009 • Prispevkov: 7 • Kraj: Kranj
Re: Primerna starost tipa 20.8.2009 9:49
Če skupaj lepo shajata je vseeno koliko let je razlike..
Čeprav je tale razlika med vama že zelo ekstreeemna..
ampak hej, če vama gre je super!

Jaz sem stara 16 , moj fant pa 23
7 let razlike ampak najina zveza je trdna in resna, ker sva že obadva tako zrela..
caj
Re: Primerna starost tipa 20.8.2009 9:51
OtrokCvetja pravi:
Če skupaj lepo shajata je vseeno koliko let je razlike..
Čeprav je tale razlika med vama že zelo ekstreeemna..
ampak hej, če vama gre je super!

Jaz sem stara 16 , moj fant pa 23
7 let razlike ampak najina zveza je trdna in resna, ker sva že obadva tako zrela..

verjamem,pa avto ima in ql je tudi. in seksala sta že povsod

tudi v kočevskem gozdu
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Primerna starost tipa 20.8.2009 10:18
hah XD
caj
Re: Primerna starost tipa 20.8.2009 10:31
disketa pravi:
hah XD

ja no, jst mislm da je tisto, stara sem 16 let resnično, več pa ne:s

ker sem tako zrel
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Primerna starost tipa 20.8.2009 10:34
legenda, kdaj bo ohcet Very Happy al je že mogoč bla pa nismo nč vedl
Re: Primerna starost tipa 20.8.2009 13:18
Btw an loh ga ubtožjo da je pedufil.Pa tko al pa to ti to fuleraš pomoje.
kaiix13 • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 42
Re: Primerna starost tipa 20.8.2009 13:51
ja sej 16 pa 23. no ja ne zglea tak čudno, sam še usen bolš ko ono 14 pa 35 al kk že!?
sam nevem da kk si lahka že pri 16 tako zelo zrel ..punco mislim., da se že obvladaš. no pač mene ne moti tok ta razlika med wama. mislm po eni strani mi je ker punca če ni 18stara. ona druga stran pa tak pač ne zdi se mi tak d bi blo ono ful narobe. če je tip kul pa to tak pameten, ker večina jih tak al pa tak ni. to se wsak sam odloči zase pa wem d 2-3 leta starejši tip se mi zdi uredu.
tomijovax3 • Od: 21.8.2009 • Prispevkov: 19
Re: Primerna starost tipa 21.8.2009 10:49
.. sploh nevem kaj bi rekla . ŠOK ko sem to prebrala Smile če je resnično pol res nimam komentarja. Sicer pa ne razumem zakaj sploh delaš to temo pol ko pa ti nekdo pove svoje mnenje pa kr šššš pa nekaj.. daj malo se skuliraj. sicer to ni moja stvar, ampak to se mi ne zdi normalno Wink
katastorfa! sicer pa sem v velikih dvomih če bi sploh vrjela.. 35 letni moški se bo zanimal za 11letno nedolžno punčko? pa daj .. še 18 letnik je redki da bi se brigal za 13,14 letno - če pa se pa vedi da jo hoče samo izkoristit, ker mlade punce smo bolj neumne, starejše pa že vejo kako to gre Wink
jaz sem stara 14 let .. in mi niti na pamet ne pride da bi mela tolk starega fanta.. še 18 nebi mela . mam fanta ki je star 15 in sma dve leti razlike, kr bo mel on še rojstni dan jas sm ga pa že mela. pa mama ni bla najbol vesela ko sem ga kr domou pripeljala, čeprau se ji fant zdaj zlo dopade.ne pa da bi pripelala 35 letnega moškega :O hah.. sploh me več nebi nikam pusla. al je pedofil al pa te sam izkorišča al pa si si use skupi zmisnla, to je moje mnenje =))
ewchy • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 18
če se maTa rada zka pa ne...boL sTarejši koT mLajši :P 26.8.2009 17:46
bibolina pravi:
pa te res skrbi zame, ha Wink neee, zaenkrat mi je čist kul, sva že 3 leta skupaj, tko da...kako pa se bo odvijal vse skp pa bomo vidl..
:
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Primerna starost tipa 26.8.2009 18:00
uuf kakšni probLemi..
torej na kratko primerna starost tipa je do + 4let. ^^
kaj več je že izjemaa poL. Very Happy
Little Billy • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 28
. 26.8.2009 22:24
ošit.no comment.Shocked
RESNIČNO upam d blefiraš.
ošit ej.
XxwnbDeadAnxX • Od: 26.8.2009 • Prispevkov: 31
Re: Primerna starost tipa 27.8.2009 14:31
superhuman. pravi:
bibolina pravi:
marsikatera si misli da sem premlada ampak mi2 se imava prov lepo Laughing Smile tko da...ššššš!!!

By the way punca sem pa mislim da mau več vem ko ti. Very Happy
OMG kriza si eeeeejjjj, foter ti je mlajši. Fuck no prvo nas uprašaš za mnenje pol pa da naj smo tih . Jbg to je pač naše mnenje: PREMLADA SI!

se čis strinjam Very Happy
js sm tut 14 stara pa mi je že če bi mela tipa k bi biu str nwm, recmo 17 al pa 18 čis bet met noo*
sam če ti je ql z njemu... tvoja stvar pol Very Happy
tromi • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 5
Re: Primerna starost tipa 27.8.2009 18:20
Jst sm stara 15 let, pa bi tm do 17 al pa 18 leta še šla, kej dalj pa ne. Rolling Eyes Čeprou se nikol ne ve. Sm pa ziher, da ta fnt ne bi biu čez 20.
mathiasdj • Od: 4.4.2009 • Prispevkov: 5
Re: Primerna starost tipa 27.8.2009 21:05
Jaz pa hodim z 60 let starejšo žensko... pa me njeni vnuki motijo Laughing Je to normalno?

Vi pa tudi vsemu nasedete... že 3 leta sta skupaj pa je stara 14 let... potem sta začela pri 11ih, on je bil takrat star 30 ali kok že? Medtem ko pišete komentarje se vam na drugi strani nekdo reži kot pečen maček
Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.