Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^<< | 1 | 2 | 3 . . . . . . 14 | 15 | 16 | >>
• fishy
• Od: 5.12.2010
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^
3.1.2011 22:22
okei. Jst mam vprašanje: mam sošolko k je hodila z enim fantom 2 leti in pol ga je pustila in si je pač še predn sta nehala druzga najdla. jst sm se pa kr dobr razumela s tem fantom in sva se menila tut po sms-ih in fb-ju in mi je tut velik stvari zaupou in to.ta sošolka je pol to zvedla in mi je celo štalo nardila da kakšna sm prjatlca da kaj mam jst z njim in pol je okol govorila nevem kai. no tut temu fantu je rekla da naj se ne pogovarja več z mano in se je res nehou. in mi ni odpisou na smsje več no uglavnm čez neki časa mi je brezveze ratalo to ignoreranje in se ne menva več. zdej moje vprašanje: sm bla jst sm tko mau blazina za jokcat ker mu je ego padu al je kakšn drug razlog?
sorri za dolžino. (: • Juliet013
• Od: 3.2.2009
Re: xssss
3.1.2011 22:43
Pačupa pravi:
AYSI pravi:
Kaj najprej opazjo na puncah ???
em saj ne da je blo 100x vprašano ampak ok xD: prvo kot prvo vsak tip prvo nekaj drugega opazi ne ampak nekakše osnove če tak rečem: -faca -lasi -pol hmm mogoče oke -postava pa to -ok no rit xD pa take stvari =p to je mogoče neka osnova ne drugač pa tak al tak še nas večina zanima karakter ne xD agree. mislmpač. za punce isto. ^^ • pk4life
• Od: 20.7.2010
3.1.2011 23:12
fishy pravi:okei. Jst mam vprašanje: mam sošolko k je hodila z enim fantom 2 leti in pol ga je pustila in si je pač še predn sta nehala druzga najdla. jst sm se pa kr dobr razumela s tem fantom in sva se menila tut po sms-ih in fb-ju in mi je tut velik stvari zaupou in to.ta sošolka je pol to zvedla in mi je celo štalo nardila da kakšna sm prjatlca da kaj mam jst z njim in pol je okol govorila nevem kai. no tut temu fantu je rekla da naj se ne pogovarja več z mano in se je res nehou. in mi ni odpisou na smsje več no uglavnm čez neki časa mi je brezveze ratalo to ignoreranje in se ne menva več. zdej moje vprašanje: sm bla jst sm tko mau blazina za jokcat ker mu je ego padu al je kakšn drug razlog?
sorri za dolžino. (: čaki.. po tem k ga je pustila pa neki cajta clo warala mu je rekla da nej ne gowori s tabo in te je še ona ****?? _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pinky girl
• Od: 14.4.2009
4.1.2011 20:52
spoznala sem fanta preko facebooka. zelo sva se ujela. piševa si že dolgo časa. tudi po sms.jah. začel je kazati zanimanje zame in mi to tudi povedal. potem sva se pa dobila in sva tudi bluzla. od takrat se je najin odnos zelo zboljšal še bolj sva se pogovarjala. povedala se mu tudi da mi je vešeč. čez nekaj časa pa se je začel na nek način umikati. zelo redko mi odpisuje na sms.je. in sploh ne pokaže več zanimanja.
kaj je lahko tukaj narobe?? • pk4life
4.1.2011 21:09
lahko je use alpa nč.. najbolš da ga sama uprašaš.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • fishy
5.1.2011 19:45
pk4life pravi:
fishy pravi:
okei. Jst mam vprašanje: mam sošolko k je hodila z enim fantom 2 leti in pol ga je pustila in si je pač še predn sta nehala druzga najdla. jst sm se pa kr dobr razumela s tem fantom in sva se menila tut po sms-ih in fb-ju in mi je tut velik stvari zaupou in to.ta sošolka je pol to zvedla in mi je celo štalo nardila da kakšna sm prjatlca da kaj mam jst z njim in pol je okol govorila nevem kai. no tut temu fantu je rekla da naj se ne pogovarja več z mano in se je res nehou. in mi ni odpisou na smsje več no uglavnm čez neki časa mi je brezveze ratalo to ignoreranje in se ne menva več. zdej moje vprašanje: sm bla jst sm tko mau blazina za jokcat ker mu je ego padu al je kakšn drug razlog?
sorri za dolžino. (: čaki.. po tem k ga je pustila pa neki cajta clo warala mu je rekla da nej ne gowori s tabo in te je še ona ****?? Jap. s tem da tist fnt s katerim je tega fanta k ga ma zdej prevarala biu men ušeč in je pač vedla ker smo ble učas ful prjatlce. in je pol pač štalo anrdila in je okol govorila da ne prenese takih ludi k se pretvarjajo. mislm kr neki. sam mene pač zanima če se sploh splača zdej tega njenga bivša s katerim sva bla kolega kej uprašat ker se mi zdi mau bednu od njega da se obnaša ko copata. nevem. need help. ): • pk4life
5.1.2011 23:26
sej če ga je pustila nima nobenga upliva nad njem ne?.. pa tut zlo čudaško je če teb reče da ga ne smeš met.. mislm.. eh.. je.beš ne oziri se na to no.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • fishy
6.1.2011 20:30
pk4life pravi:sej če ga je pustila nima nobenga upliva nad njem ne?.. pa tut zlo čudaško je če teb reče da ga ne smeš met.. mislm.. eh.. je.beš ne oziri se na to no..
ja freaky. true. (: sei nima veze sam kot prjatu sm misla da je dobr. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
5.2.2011 13:03
1. vam je res bolše bres kondoma? vam z kondomom sploh paše?
2. kaj vam je bolše: sexanje, fafanje, drkanje (da vam ga pač ona)? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Tjasheek
• Od: 30.1.2011
5.2.2011 15:56
Umm... kaj je normalno da sm jaz stara 13 moj pa 16? • makotejebe
• Od: 30.8.2010
6.2.2011 18:20
1. seks s kondomom je kot lizanje sladoleda čez šipo 2. itak sex • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
7.2.2011 13:49
1. te vam je z kondomom brezveze?
2. sex z kondomom vam je bolši ko fafanje? [/list] _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pk4life
7.2.2011 13:56
makotej.ebe: XD hahahaha zakon
tjasheek: to je kr welka razlika ja.. to se pol šele zgliha k boš mal starejš... _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? Nazadnje urejal/a pk4life 9.2.2011 17:33; skupaj popravljeno 1 krat • makotejebe
• Od: 30.8.2010
9.2.2011 15:44
PorceLan pravi:1. te vam je z kondomom brezveze?
2. sex z kondomom vam je bolši ko fafanje? [/list] itak je sex s kondomom bolš ko fafanje.. • tyasko
• Od: 1.3.2011
1.3.2011 19:49
toreeeeeej...js sm tipu povedala da mje hud. on men ni 0 nazaj reeku.pa kr ene parkrat smo šli vn in je biu tut on tm.zanč swa šla poj sama vn sam ni blo nč.sam sva se mela ful dobr pto • pk4life
2.3.2011 23:28
mgoče je sam preweč sramežliu.. če mu nebi blo do tebe s tem da bi vedu da ti je šeč bi se te izogibu oz pč probu te ne vidt/se dobit z tabo.. pč ker ni fino če veš da si nekomu šeč pa ni obratno.. drgač je pa lahk še ful stvari.. mgoč je biu pa sam tok šokiran heh ženske ponawad niste tok direktne .._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • tyasko
• Od: 1.3.2011
3.3.2011 15:11
ooo najlepša hvala za odgovor in vm pooročam še naprej • aelah
• Od: 26.12.2010
3.3.2011 20:46
a je ker od vs ostau frend, ampak res sam frend z svojo biušo..?
[/i] • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
5.3.2011 14:05
aelah pravi:a je ker od vs ostau frend, ampak res sam frend z svojo biušo..?
[/i] Ja jst...sam redkokdaj za dlje...(učasih še 1x skupi, učasih kt frenda) _________________ Peace!
• buba6
• Od: 4.3.2011
5.3.2011 21:25
hehe zanimiva tema ja!
mene pa zanima ( sprašujem fante) kok se vam zdi / ali je možno da sta skup punca stara 15 let in fant star 19 let? a je kej možnosti za njiju? • skorpion
• Od: 9.3.2009
6.3.2011 0:06
buba6 pravi:hehe zanimiva tema ja!
mene pa zanima ( sprašujem fante) kok se vam zdi / ali je možno da sta skup punca stara 15 let in fant star 19 let? a je kej možnosti za njiju? hehe je možno ja nič skrbet • Pačupa
• Od: 7.5.2010
6.3.2011 1:40
Začnem spet z mojo em zgodbico: starša od mojga sošolca imata med sabo starostno razliko 21 let, toraj, mama je stara tam nikje 45 foter pa 66 let tak da nehte že vsi spraševat če je 4 leta razlike ok xD Kak bi reko, v ljubezni se sploh naj ne gleja na starost pa to, ker ta em starostna merila je tak al tak dandanašna družba postavla... No saj vseeno L.P._________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
6.3.2011 1:45
dej praši ti svojga sošolca kdaj ga je mela mt.. kukr sm jz ocenu je blo to men alpa lih po sredni.. jao to je ful razlike.. ne da je nemogoč (očitno) sam uredu no hehh_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pačupa
• Od: 7.5.2010
6.3.2011 2:04
Jap lajf je lahko čuden ja xD No on je zdaj star okoli 15/16 tak da ga je mela okol 30. leta njene starosti... No saj vseeno_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • aelah
• Od: 26.12.2010
6.3.2011 11:24
Timi pravi:
aelah pravi:
a je ker od vs ostau frend, ampak res sam frend z svojo biušo..?
[/i] Ja jst...sam redkokdaj za dlje...(učasih še 1x skupi, učasih kt frenda) ja moj fnt in njegova biuša sta bla pač skupi skor 2 leti in zdej sta že kao od tkrt best frenda. sej mu vrjamem d nima nč z njo in d sta sam frenda.. sam usejn mam nek tist gadn filing.. ''/ |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.