Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^<< | 1 | 2 | 3 . . . 13 . . . 14 | 15 | 16 | >>
• pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^
1.12.2010 23:57
hayyou pravi:fantje, a vas odbija to da punca rab mal cajta ? (posebi če je kašn starejši fant)
& rabla bi nasvet ; kako se približat fantom (starejšem ene 3 leta) ? ((: & ne nemislm ga kar kliknt na fbju pa se začet pogovarjat. xĐ gracie;* punca rab mal cajta?.. mišleno kot??.. (pojasni XD..) starejšim tipom?.. na isti nčin k mlajšim pomoje.. odwisn kok sta stara.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
• Od: 18.8.2010
2.12.2010 20:37
pk4life pravi:
Arya09 pravi:
emmm mogoče zto ker pač je prjazn, ker se mu zdiš uredu sam pač noče met nobene zveze??? halo zakaj ne bi biu prjazn?? razn če bi mu šla na ku.rac, očitno mu ne greš sam če je tip prjazn še ne pomen d je vate alneki...
good point.. najbl simpl razlaga hah jah kaj pa... anitko d tipi ponavad nimate globjih pomenou za use kr delate...? ne res, ŠE JST kle nism vidla prou nekih globokih stvari... nvm no,.. pač _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
2.12.2010 20:56
Arya09 pravi:emmm mogoče zto ker pač je prjazn, ker se mu zdiš uredu sam pač noče met nobene zveze??? halo zakaj ne bi biu prjazn?? razn če bi mu šla na ku.rac, očitno mu ne greš sam če je tip prjazn še ne pomen d je vate alneki...
Podpis • vampirediaries
• Od: 11.4.2010
2.12.2010 22:57
Arya09 pravi:
pk4life pravi:
Arya09 pravi:
emmm mogoče zto ker pač je prjazn, ker se mu zdiš uredu sam pač noče met nobene zveze??? halo zakaj ne bi biu prjazn?? razn če bi mu šla na ku.rac, očitno mu ne greš sam če je tip prjazn še ne pomen d je vate alneki...
good point.. najbl simpl razlaga hah jah kaj pa... anitko d tipi ponavad nimate globjih pomenou za use kr delate...? ne res, ŠE JST kle nism vidla prou nekih globokih stvari... nvm no,.. pač ja lj...ne gre se samo za prjaznost...gre se tut da mi usak dan pošila smse, skupi greva tt kdaj na malco k mava skp...sva šla že na pjačo...ampak nč ni blo iz tega...obnaša se pa kt da bi hotu kej met... • pk4life
3.12.2010 0:33
Arya09 pravi:
pk4life pravi:
Arya09 pravi:
good point.. najbl simpl razlaga hah jah kaj pa... anitko d tipi ponavad nimate globjih pomenou za use kr delate...? ne res, ŠE JST kle nism vidla prou nekih globokih stvari... nvm no,.. pač čaki čaki.. to je pa že skor zlobno no hehh.. odwisn u kašnem primeru.. časih tut.. časih preweč.. časih si tko k modelke hočmo use zarložit pa more use met en skriwn pomen.. časih tut mi preweč razmišlamo.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
• Od: 18.8.2010
5.12.2010 12:27
pk4life pravi:
Arya09 pravi:
pk4life pravi:
Arya09 pravi:
good point.. najbl simpl razlaga hah jah kaj pa... anitko d tipi ponavad nimate globjih pomenou za use kr delate...? ne res, ŠE JST kle nism vidla prou nekih globokih stvari... nvm no,.. pač čaki čaki.. to je pa že skor zlobno no hehh.. odwisn u kašnem primeru.. časih tut.. časih preweč.. časih si tko k modelke hočmo use zarložit pa more use met en skriwn pomen.. časih tut mi preweč razmišlamo.. ja sj sm napisala PONAVAD. sjsj... ni blo mišlen zlobno... sam kle pač ne vidm globjih ponemou, to je use. še predobr vem d preveč razmišlate... hah lpo je vedt, d tud punce pouročamo probleme tipom in ne sam vi nm. _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
5.12.2010 13:13
Arya09 pravi:
pk4life pravi:
Arya09 pravi:
pk4life pravi:
Arya09 pravi:
good point.. najbl simpl razlaga hah jah kaj pa... anitko d tipi ponavad nimate globjih pomenou za use kr delate...? ne res, ŠE JST kle nism vidla prou nekih globokih stvari... nvm no,.. pač čaki čaki.. to je pa že skor zlobno no hehh.. odwisn u kašnem primeru.. časih tut.. časih preweč.. časih si tko k modelke hočmo use zarložit pa more use met en skriwn pomen.. časih tut mi preweč razmišlamo.. ja sj sm napisala PONAVAD. sjsj... ni blo mišlen zlobno... sam kle pač ne vidm globjih ponemou, to je use. še predobr vem d preveč razmišlate... hah lpo je vedt, d tud punce pouročamo probleme tipom in ne sam vi nm. ja končno ena ki razmišla kt je treba!!! meu sm ful problemou z mojo punco zarad tega XDDD ker sem vedno jst naredo probleme XDDD that's me _________________ Peace!
• Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: xssss
5.12.2010 13:33
AYSI pravi:Kaj najprej opazjo na puncah ???
em saj ne da je blo 100x vprašano ampak ok xD: prvo kot prvo vsak tip prvo nekaj drugega opazi ne ampak nekakše osnove če tak rečem: -faca -lasi -pol hmm mogoče oke -postava pa to -ok no rit xD pa take stvari =p to je mogoče neka osnova ne drugač pa tak al tak še nas večina zanima karakter ne xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Lolaa
• Od: 26.1.2010
20.12.2010 20:38
okeii vem da je blo podobno uprašanje že napisano..
pač ušeč mi je en moj frend...in je pač kr dost starej od mene..ja no jst sm 15 on pa 21...in sta se z mojo frendico menla o men pa je reku da če bi bla en let starejša bi blo bolš...sam pač sma pa šla vn na pijačo in se res ful dobr štekama..pač men se ne zdi da do mene čuti sam frendoustvo..zdj pa a mislite da mam kljub letom kakšne šanse??? huala za odgovore • pk4life
20.12.2010 20:49
jah razlika je kr welka ja heh.. sej pol z leti ni weč tok opazna.. nwm .. pa če te ma bl za prjatlco.. hah nimam pojma nism biu še u taki situaciji je pa ena scena k je modelka bla 2 let mlajša.. pa mi res ni blo do ničesar.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
20.12.2010 20:51
s kok starimi pa ponavad najraj hodte?
(tko enako starimi, 1 let mlajšimi...?) • pk4life
20.12.2010 20:59
en let mlajš (weč skor ne) enak stare pa starejše (max 3 leta) sam sm pomoje edn redkih k je tko.. ponawad se tipom dokej **** kok mlajš je.. je bla tut enkrt scena da je 13 letnica hodila z 20 letnikom.. tkoda.. nothing is impossible_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • justaguy
• Od: 26.12.2010
26.12.2010 16:44
anchika96 pravi:okeej. love this.
amm. tkole je. obstaja nek fant, ki mi po eni strani posveča ogromn pozornosti (pošilja darila na fb, njegovi frendi praujo da sm mu ušeč, ene 2× sm že bla naribana od njega...dost je takih stvari) po drugi strani pa še nikol ni sam stopu do mene u živo pa se začeu ment. zmerom pridem js. zdej že kak tedn nism. sprašujem se a mu je nerodn al kua mu je. fante sprašujem: a mam kake možnosti al ne? [se mi zdi da edin fant lahk to odgovori. ane? xD] Vem da sm pozn! sam useen za druge ji jih bo slučajno zanimalo.....! STOPI DO NJEGA IN GA NAGOVRI!!! lepo te prosim • aelah
• Od: 26.12.2010
26.12.2010 21:19
k tipi vete d ste eni ušeč.. in se obnašate k da sta skupi(se skos za roke držita, se kissata..) zakaj pol noben noče nč narest in zadevo narest tko uradno..? a je tko težko rečt aveš js te mam pa rd a bi bla ti z mano.. ''/
• scar tissue
• Od: 9.10.2008
27.12.2010 12:40
No mene zanima, če bi vi bli s punco k je 3 leta mlajša • fabios1
• Od: 9.12.2010
helou
27.12.2010 12:43
mene nebi nč motil...starost ni pomembna...če dva hočta bit skupi pol naj bosta...
sem mel 5 let mlajšo punca pa sva se mela super...tko da nima veze kdo je kok star... važn da jima je lepo in uživata • Pačupa
27.12.2010 13:54
točn tak kot je fabios1 povedo, samo jaz bi dodal pač da odvisno od človeka ne pač kak keri sprejme to razliko starostno (drugač pa poznam ena dva ki sta poročena pa mama otroka (kateri je moj sošolec) in sta 21 let narazen on je 60 al 70 tam nikje ona pa pač 21 let mlajša xD tak da res se se glede starosti obremenjevat_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • scar tissue
• Od: 9.10.2008
27.12.2010 13:57
sej to vem sam recimo pri 20 mi nebi blo čist nič čudno če bi mela tipa k bi biv 23. pa še to kko naj pridem do njega? pa da se mi nebo smeju neki tam • pk4life
27.12.2010 16:16
Pačupa pravi:točn tak kot je fabios1 povedo, samo jaz bi dodal pač da odvisno od človeka ne pač kak keri sprejme to razliko starostno (drugač pa poznam ena dva ki sta poročena pa mama otroka (kateri je moj sošolec) in sta 21 let narazen on je 60 al 70 tam nikje ona pa pač 21 let mlajša xD tak da res se se glede starosti obremenjevat
faaq.. 21 let rzlike??.. haha ok no.. mal čudn sam dobr.. pa najbl hecn je to k tipi že tko mn cajta žwimo.. in pol bo ona dost prej wdowa.. jao to je bla ena pesimistična.. hah pa pol za otroke.. recimo d je on pr 40 letih ga naredu.. pol jih je ona mela 19????.. ful wtf člowk.. pa k se je otrok rodu sta mela recimo tm nekje 20 pa 41 let?.. hah čudaško sam ok.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pačupa
27.12.2010 16:42
rečmo on je star 15 let ata pa tam rečmo 65 ne xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
27.12.2010 16:46
kaj si dedi mislite ko pač pride tak daleč pa pač ji začnete drmat pa je baba cela mokra ker jo pač tak privlačite al nekaj, mislim kaj vam je vgabno to ?_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Jok3r
• Od: 22.7.2009
27.12.2010 21:17
PorceLan pravi:kaj si dedi mislite ko pač pride tak daleč pa pač ji začnete drmat pa je baba cela mokra ker jo pač tak privlačite al nekaj, mislim kaj vam je vgabno to ?
to ni ogabno, to je božansko ^^ • pk4life
27.12.2010 23:33
nism čiz rzumeu ceuga prašanja sam se pa strinjam z jok3rjem_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • LifeSaBitch
• Od: 22.12.2010
28.12.2010 0:24
če kdaj vidte kšno lepo babo alpa tut mal bl čudno, pač a si kdaj predstaulate da bi se žvalili z no alpa še kj več?
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.