O sebi<< | 1 | 2 | 3 | >>• princessMJ
• Od: 7.7.2009
Re: O sebi
21.1.2010 22:44
Ime: MJ
Velikost: 167 cm Kg: 45kg št. noge: 38 barva oči: zeleno-rjava lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo): v originalu zelo svetlo rjave; drgač pa skoz pobarvana na zlooo zemno rjavo stil: hm... rock.. ne čiz tis na strogo ampk ja... kako posebnost maš al na ke si ponosen: prsti na nogah... ne sprašuj ke sovražiš na sebi: nič! xD Nailubša žival: konj, maček kero žival sovražiš: kače in vsa ta golazen koga maš nairaiši v familji: v družini.... pokojnega očeta.... ( razširjena družina: mama in bratranec ) koga sovražiš v familji: ... nikogar! nai farba: ČRNA in rdeča tvoj moto: kar ne želiš, da drugi delajo tebi tudi ti ne delaj njim! to je ovira, ampak ni zid ki ga ne moreš preplezati! no ja.... velik je takih misli tvoj idol: sm sama preveč popolna d bi se mogla zgledovati po drugih =P heh... mislm, sem SAMOSVOJA tko da mi drugi ljudje ne pomenijo nič v smislu idola. posebni sovražink: 'biuši prjatu' lol add: kraj: gorenjska.... bo dovolj za vas starost: 17let..... ja do 18 je še dolga... še 8 mescou -.-'' • Anna232
• Od: 3.5.2010
3.5.2010 21:11
Ime: Ana
Velikost: 367 m Kg:13 št. noge: 38 barva oči: vijolična lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo): dolgi rjavi stil: pač neki kar pade pod roko in dobro zgleda ;P ke sovražiš na sebi: zobe Nailubša žival: pes kero žival sovražiš: muhe ( sitne ko pra*ica ) koga maš nairaiši v familji: kr vse koga sovražiš v familji: nobenga nai farba: svetlo zelena, svetlo modra tvoj moto:Keep your eyes on the stars and your feet on the ground. tvoj idol: Emily Deschanel posebni sovražink: niti nimam • ucauca
• Od: 16.9.2009
3.5.2010 21:19
babylove ti si res najbl suhica OMG 180 cm pa 40kg halo Ime: ažbe Velikost: 163 Kg: 46 št. noge: 41 barva oči: rjava lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) temno rjava,svetlo črna stil: .....ka pa js vem :Pskejterke,kaubojke,....pa ka še kako posebnost maš al na ke si ponosen: ka pa js vem ke sovražiš na sebi: ka jas vem Nailubša žival: ps kero žival sovražiš: pajka walda koga maš nairaiši v familji: use koga sovražiš v familji: ko je pouna luna use nai farba: črna tvoj moto: bor se du konca tvoj idol: crosby,miller,basshunter posebni sovražink:ka jas vem • babylove
• Od: 9.5.2009
4.5.2010 8:08
ucauca pravi:babylove ti si res najbl suhica OMG 180 cm pa 40kg halo
jst suha ... nikoli .. zdei sm se ze zredila • asKuu
• Od: 28.3.2009
4.5.2010 9:30
Ime: asja
Velikost: 173, 5 cm Kg: / št. noge: 39/40 barva oči: modra lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) tmno rjava, frufru pustran, zadi krajš. stil: ne bi se opredeljevala xD unique^^ kako posebnost maš al na ke si ponosen: hmm. loh se mi zaupa. ke sovražiš na sebi: preveč hitr se navežam na neko osebo. Nailubša žival: panda:3 kero žival sovražiš: pajke. koga maš nairaiši v familji: use<3 koga sovražiš v familji: nobenga ! nai farba: modra, rumena, zelena^^ tvoj moto: se spreminja iz dneva u dan;D že neki časa je ta: never stop dreaming ! tvoj idol: moja mami<3 posebni sovražink: nimam ga. • Soundbox
• Od: 23.11.2009
4.5.2010 14:50
Kr usi sovražte. Joj, ko bi vi vedl kok je to močna beseda.. Me zanima kok bi še zovražl te osebe ko bi bla stiska.
• Coreliee
• Od: 24.10.2009
4.5.2010 15:22
Ime: Coreliee (okej, tuki pač an. ... ubistvu mam bedno ime)
Velikost: 170 Kg: 50,2 št. noge: 39 barva oči: zeleno-sivo-modra lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) oranžno-karamelna trenutno, srednje dolgi lasi stil: posebn, moj, barvit kako posebnost maš al na ke si ponosen: nism na kej posebi ponosna. ke sovražiš na sebi: precej stvari. Nailubša žival: kužki - kavalirčki, papilončki, ... kero žival sovražiš: komarje, parazite in podobno golazen koga maš nairaiši v familji: mojga psa koga sovražiš v familji: brata nai farba: svetlo zelena tvoj moto: Life is shit and that's it. Livin' for today. tvoj idol: nobody. posebni sovražink: raznorazni šupki • ImTheOne
• Od: 3.4.2010
4.5.2010 15:52
Ime: Ines
Velikost: 159 Kg: 52 št. noge: 38 barva oči: zelena lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) svetlo rjavi in dolgi-sredno dougi stil:n nvm pač normaln....kavbojkee,majčkaa,pa to,... kako posebnost maš al na ke si ponosen: jst sm nase čist ponosna ampak so pa tud stvari k jih sovražm ke sovražiš na sebi: nos....to je pa men se zdi da edina stvar k jo sovražm in sm zarad tega tud full nesamozavestna :/ Nailubša žival: pes kero žival sovražiš: pajke :/ koga maš nairaiši v familji: usee koga sovražiš v familji: / nai farba: svetlo modra,vijolčna,rumena tvoj moto: nikoli ne nehaj sanjati tvoj idol: nvm več jih je posebni sovražink: nobenga posebngaa • Rocafella
• Od: 24.1.2010
4.5.2010 17:25
Velikost: 165,5
Kg: 48,8 št. noge: 38 barva oči: hazel lasi: valovite, rjave stil: mešano kako posebnost maš: vedno sem vsepovsod pozna ke sovražiš na sebi: veliko stvari Nailubša žival: pes, moj itak koga maš nairaiši v familji: oba starša nai farba: vijolčna, bela tvoj moto: you can never be too rich or too skinny tvoj idol: victoria beckham • 005
• Od: 17.5.2009
4.5.2010 17:51
Mp3 pravi:am jas se lahko v eni besedi opišem
KRETEN hahahahahahha. ModeeL.xD DOBRO si to povedau.xD za samega sebe. ;D • D*
• Od: 22.12.2009
5.5.2010 11:01
Ime : D *
Velikost : 164 Kg : 52kg ( jz misLm da bi bLo lahk man (; ) št. noge : 4O barva oči : rjava lasi : (kake farbe maš-pa kako čupo) em, rijave lase pa dva pramena (uštukana) *-* stil : večino kupm u newyorkeryu ( bol črne pa sive stvari ×DD ) kako posebnost maš al na ke si ponosen : nvm na kaj bi lohk bLa ponosna pr men ×Đ ke sovražiš na sebi : ZOBE /: Nailubša žival : moja riibca pa pss ;* kero žival sovražiš : Kačo koga maš nairaiši v familji : mama, tata, brat ;D aja . pa še seeestra ;DD koga sovražiš v familji : sovražim jih samo tkrt ko se skregmo aLpa mi ka ne pustijo ^__^ nai farba : turkizna (: tvoj moto : Kar me ne ubije, me nardi močnejšo (: tvoj idol : niam ga . posebni sovražink : ene punce pa mi niso lihk pr srcu ;D • Rexona
• Od: 18.4.2010
5.5.2010 13:14
Ime: Polona
Velikost: 166 cm Kg: 64 kg št. noge: 38-39 barva oči: modra lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) rjavo, nvm dolge lasi, prečko na stran. stil: pač čimbolj po modi, najrajš nosim vijolčna,siva,črna oblačila kako posebnost maš al na ke si ponosen: rada se smejim,zmer za hece^^ ke sovražiš na sebi: ni kake posebne stvari k bi jo na seb sovražla Nailubša žival: pes, muca kero žival sovražiš: ma sovražim dobeno ne. koga maš nairaiši v familji: atiija. koga sovražiš v familji: dobenga -.-'' nai farba: črna, vijolčna, modra <3<3<3<3<3 tvoj moto: Don't worry, be happy ^^ tvoj idol: / posebni sovražnik: uff ja. ene tri budale iz našga razreda >.< • sunshinne
• Od: 5.5.2010
5.5.2010 13:23
Ime: /
Velikost: 165 Kg: 53kg št. noge: 4O barva oči: rjava lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) Rjave pa ostrižena do ram in frufru (: stil: navadno . kako posebnost maš al na ke si ponosen: nimam bit na kaj ponosna ;P ke sovražiš na sebi: postavo, zobe, nos -.- Nailubša žival: Delfin kero žival sovražiš: Kače, Pajke koga maš nairaiši v familji: brata ^-^ koga sovražiš v familji: em . use ko se skregamo : DD nai farba: vijola, zelena, rumena (: tvoj moto: iskoristi vsak dan kot da je zadnji ^ ___ ^ tvoj idol: / posebni sovražink: par punc ×Đ • Pupika
• Od: 6.7.2009
5.5.2010 14:05
ime: ŠPela
Velikost: 169 Kg:52 št. noge:39 barva oči:sivo-modra lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) svetlo rjave..postopoma stil: mah usega mal kako posebnost maš al na ke si ponosen: nč ke sovražiš na sebi: use Nailubša žival: pes&mačka&zajčk kero žival sovražiš: mrčes koga maš nairaiši v familji: use isto koga sovražiš v familji: nikoga tak ona full nai farba:vijolčna&črna&zelena tvoj moto: Life goes on tvoj idol: ni ni posebni sovražink: usi fanje • myself
29.5.2010 12:00
Ime: karmen
Velikost: 180 Kg: 56 št. noge: 40 barva oči: rjava lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) rjave,skodrane & učash zlikane stil: trendovsko- kako posebnost maš al na ke si ponosen: da mam vlik prjatlou. ke sovražiš na sebi: višino in lase Nailubša žival: delfin,opica kero žival sovražiš: kače & pajke koga maš nairaiši v familji: usee. koga sovražiš v familji: nobengaa nai farba: pink,vijolčna in zelena tvoj moto: nikoli ne naredi nikomur ničesar,kar ne želiš da drugi naredijo teb.! tvoj idol: posebni sovražink: • Boris
• Od: 17.4.2010
29.5.2010 12:05
Ime: Boris
Velikost: 185 cm Kg: 75 št. noge: 45 barva oči: rjava lasi:rjave stil: običajno, standard =) kako posebnost maš al na ke si ponosen: nč kei posebnga ni na men ke sovražiš na sebi: trup =/ Nailubša žival: pajek kero žival sovražiš: kača koga maš nairaiši v familji: use =P koga sovražiš v familji: nabenga xD nai farba: rumena tvoj moto: you hurt me... i hurt you. FAIR PLAY! =) tvoj idol: ga nei posebni sovražnik: nemam • myself
29.5.2010 12:23
lolikaa pravi:Ime: karmen
Velikost: 180 Kg: 56 št. noge: 40 barva oči: rjava lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) rjave,skodrane & učash zlikane stil: trendovsko- kako posebnost maš al na ke si ponosen: da mam vlik prjatlou. ke sovražiš na sebi: višino in lase Nailubša žival: delfin,opica kero žival sovražiš: kače & pajke koga maš nairaiši v familji: usee. koga sovražiš v familji: nobengaa nai farba: pink,vijolčna in zelena tvoj moto: nikoli ne naredi nikomur ničesar,kar ne želiš da drugi naredijo teb.! tvoj idol: amm. britney spears,peter <3 miley cyrus,selena gomez, JLS* posebni sovražink:emm. ma ni jh več. • myself
29.5.2010 12:24
Boris pravi:Ime: Boris
Velikost: 185 cm Kg: 75 št. noge: 45 barva oči: rjava lasi:rjave stil: običajno, standard =) kako posebnost maš al na ke si ponosen: nč kei posebnga ni na men ke sovražiš na sebi: trup =/ Nailubša žival: pajek kero žival sovražiš: kača koga maš nairaiši v familji: use =P koga sovražiš v familji: nabenga xD nai farba: rumena tvoj moto: you hurt me... i hurt you. FAIR PLAY! =) tvoj idol: ga nei posebni sovražnik: nemam haha sva že 2 k sowražwa kače.. • MaŁaa*
• Od: 17.11.2009
29.5.2010 12:29
Ime: Leja.
Kraj. NM <3 Velikost: 168 Kg: 50 [bajsek] št. noge: 39-40 barva oči: zeleno-sivo-modra lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo): Arjavee. Mejhni blond pramenčki... Tko postran FruFru. Pa tko na plasti... Ne preweč douge. stil: Paaah nimam glih neki posebnga... [all star>fishbone>c&a>h&m] kako posebnost maš al na ke si ponosen: / [ok mogoč bol temna pout...] ke sovražiš na sebi: Aaah bi se dal naštevaat Nailubša žival: Koala. kero žival sovražiš: komarje, pajke, žužke, močerade & tako golazen... koga maš nairaiši v familji: / koga sovražiš v familji: Mtkaa [če pa skos teži :/] nai farba: Zelena, Modra, Vijolčna, Rumena... tvoj moto: Don't wory... Be Sexy! tvoj idol: My Friky Friends <3 posebni sovražink: Tokio Hotel, Moj biuši :@ • fukickaa
• Od: 31.5.2010
1.6.2010 11:45
Ime: /
Velikost: 165 Kg: 55 št. noge: 38 barva oči: modra lasi: rjave barve & dolga čupa s fru frujem stil: swoj kako posebnost maš al na ke si ponosen: / ke sovražiš na sebi: nič ! Nailubša žival: pes kero žival sovražiš: sošolko :S koga maš nairaiši v familji: mamo koga sovražiš v familji: nobenga nai farba: zelena tvoj moto: everything happens for a reason ( mau zrabljeno ampak resnično) tvoj idol: nimam ga posebni sovražink: / • valentix
• Od: 21.3.2010
11.7.2010 18:56
Ime: Valentina
Kraj. Bliz celja Velikost: ni za u javnost Kg: ni za u javnost št. noge: 36-37 barva oči: rjave lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo):vijolčni lasi...postrižen na fru fru,paš stil: nč kej spešl kako posebnost maš al na ke si ponosen:/ ke sovražiš na sebi: use...I hate myself... Nailubša žival: niam je kero žival sovražiš: klope,komarje,ose,muhe, koga maš nairaiši v familji: nwm koga sovražiš v familji: sovražim lih nea...preklejem pa usakega... nai farba: črna,zelena,modra tvoj moto: Live every second tvoj idol: Bill Kaulitz <3...Love him <3 posebni sovražnik: / • Pačupa
• Od: 7.5.2010
11.7.2010 19:36
Ime: Luka
Starost: 15 Velikost: 185 cm Kg: 80 kg št. noge: 45 barva oči: rjavo-zelene lasi: rjavi (nekaj podobno afroti stil: nič posebnega kako posebnost maš al na ke si ponosen: moj karakter xD ke sovražiš na sebi: mogoče kile drugač nič Nailubša žival: volk koga maš nairaiši v familji: vse nai farba: bela oz. vse tvoj moto: živi življenje ker je samo eno _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • partygirl
• Od: 10.3.2009
11.7.2010 19:58
Ime: Špela
Velikost: 178 cm Kg: 58 št. noge: 38 barva oči: rjavo - zelena lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo): paž, rjavi lasje stil: samosvoj, moden kako posebnost maš al na ke si ponosen: velik jih je ke sovražiš na sebi: ničesar; v vsaki stvari poskušam najti dobro plat Nailubša žival: psiček kero žival sovražiš: majske hrošče... koga maš nairaiši v familji: mamo, ker je moja najboljša prijateljica... koga sovražiš v familji: nikogar nai farba: aquamarin tvoj moto: vsaka stvar se zgodi z razlogom; nikoli ne reci nikoli tvoj idol: moja babica, ki je najbolj pametna in najboljša v vsem! posebni sovražink: nimam posebnih sovražnikov... • zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
11.7.2010 20:48
Ime: Tanja
Starost: 14 Velikost: 158 Kg: 47 št. noge: 38/39 barva oči: rjavo zelena lasi: rjavi - postopoma postriženi stil: mah nimam posebi.. pač to kar je u modi in kai mi je ušeč.. kako posebnost maš al na ke si ponosen: nimam nekih posebnosti.. nwm če bi lohk bla na kei ponosna ..xd :/ ke sovražiš na sebi: velikost ( mau večja bi pa že lohk bla xd ) , zobe ( zgorni totalka bad.. pa bojo še kake 2-3 lete :/ ) Nailubša žival: mačka kero žival sovražiš: ščurke, žuželke.. uglaunem une bol majčkene živalce koga maš nairaiši v familji: mah nwm koga sovražiš v familji: kok kdai ..učasih use xd nai farba: je nimam use so mi ok tvoj moto: uf jih je pa velik ..- Za vsakim dežjem posije sonce, nikoli ne reci nikoli,... tvoj idol: nimam posebni sovražink: biuša prjatlca čeprau bi lohk vedla da ni to nikol frendica - k mi je spelala fanta • AnastasiA
• Od: 6.1.2010
12.7.2010 15:15
Ime: Amy
Velikost: 170 Kg: 54 št. noge: 38 barva oči: zelena lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) : pobarvani n črno,dougi do sred hrbta pa mal skodrani. stil: amm.. sm bolj za sexy ampak okusne oblekce.. kako posebnost maš al na ke si ponosen: očiii. ke sovražiš na sebi: amm.. nč posebeej. Nailubša žival: pandaa. kero žival sovražiš: une mikane golazni pajke pa te svarce.. fuuj. :// koga maš nairaiši v familji: mamico pa daddya. koga sovražiš v familji: nimm nobenga bratca pa sestrce,tko d nobeenga. nai farba: vioola. tvoj moto: Only ugly girls call me BITCH. tvoj idol: ga nimm. posebni sovražink: prazna denarnca |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.