P<< | 1 | 2 | 3 | >>
• manciii
• Od: 12.1.2009
Re: P
2.2.2009 13:45
pomoje..je to odvisn od posameznika...eni so pač zreli že pr 12 eni pa pr 20 še niso prprauleni(ok mau p
etiravm...sam se najdejo) mislm pa da je tm pr enih 15/16 najbolš začet • Juliet013
• Od: 3.2.2009
3.2.2009 0:14
ANicePerson pravi:OK.. Men se zdi tako...
Pri kateri starosti naj seksaš.. Po moje : Najprej mores s punco/fantom hodit nekaj časa, da ga/jo dobro spoznaš. Moreš mu/ji popolnoma zaupati in on/a tudi tebi. Nato premisliš, če si pripravljen/a, in ali je on/a pripravljen/a.Prvič more biti nepozabno, saj je samo enkrat prvič. Ko si odločen/a da si pripravljena/a potem lahko seksaš. To je moje mišljenje. Opozorilo!! Ne brezglavo seksati že pri 13,14 letih saj se nikamor ne mudi. Če pa že, vsaj poskrbi za varnost in zaščito. indeed! popounoma razumem da se data dol sva, k sta že ful douk skupej...ampak to da se na enmu partyju daš dol z usakim k pride mem in se ga po možnosti pol še ne spomnš...če je to, to...go ahead! sicr pa, ne vem a je to sam men čudn, ampk...prprauleni pr 13?! No, ja, usak ma svoje mnenje in svoj telo. People, just, really...use condoms! You might not get pregnant, but you might get AIDS. Is it worth? • Neeeja
• Od: 4.2.2009
Re: SEX ?! PRIKATERI STAROSTI ?
4.2.2009 22:39
sarita pravi:
kevin pravi:
PRI KATERI STAROSTI PA VI MISLITE DA JE PRIMERNO PRVIČ SEXATI IN ZAKAJ PRI TEJ STAROSTI
jaz mislim da pri 13-14 pa se dalje ker enx itaq moraš začeti /jst sem že)hh na zabavi pa poleg tega če maš oartnerja rad pa on tebe se ljubita čas ni pomemben(do neke meje)pr 13 letih si ja še otrok. • freaky
• Od: 28.2.2009
28.2.2009 18:07
Amm.. mislm da tu ne gre za kdaj ampak s kom..
Važno je, da se maš rad.. pa ne smeš prehitevat.. pomoje to pride enkrat samo od sebe.. in pač ko si priprawlen.. to pa je tud use odvisno od tega kok si zrel. nwm.. ni nujno da prvi spolni odnos v mladih letih potem obžaluješ.. sei kot sm rekla.. važno je da maš nekoga k te ma res rad. sei to pa vidš komu gre samo za seks in komu ne..če pač nisi prprawlena te bo tisti pripravlen počakat.. drugače si te ne zasluži. vsekakor pa mislm da pri 13 še nisi dost zrel.. • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
2.3.2009 14:51
ej
dns smo meli u sql debato ne... in usi tipi k smo jih uprašale kdaj bi se dali dol : čiprej če bi meu zdej šjoro, bi? : ja -.- JOOOOOOJ tipi so potrebni aja stari smo pa 14 _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • GreenBlondie
• Od: 22.12.2008
2.3.2009 18:02
XcrazyyX pravi:ej
dns smo meli u sql debato ne... in usi tipi k smo jih uprašale kdaj bi se dali dol : čiprej če bi meu zdej šjoro, bi? : ja -.- JOOOOOOJ tipi so potrebni aja stari smo pa 14 Velik gobec, pol pa prazne hlače. • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
2.3.2009 18:35
GreenBlondie pravi:
XcrazyyX pravi:
ej
dns smo meli u sql debato ne... in usi tipi k smo jih uprašale kdaj bi se dali dol : čiprej če bi meu zdej šjoro, bi? : ja -.- JOOOOOOJ tipi so potrebni aja stari smo pa 14 Velik gobec, pol pa prazne hlače. se popounoma strinjam _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • freaky
2.3.2009 21:42
XcrazyyX pravi:ej
dns smo meli u sql debato ne... in usi tipi k smo jih uprašale kdaj bi se dali dol : čiprej če bi meu zdej šjoro, bi? : ja -.- JOOOOOOJ tipi so potrebni aja stari smo pa 14 mhm se strinjam.. oni so polni hormonov.. ma ne to ni kr tko za dat.. si morjo zaslužit • pelyka
• Od: 14.3.2009
14.3.2009 14:56
ja js mislm da ni določene starosti...pač k si prprauljen..js recimo sm stara 16 kmal bom 17 pa nimam niti najmanjše želje po spolnosti...tipom ful ne zaupam...pač k se odločš za ta pomembn korak morš res dobr premislit če si tip to res zasluž..pač morš mu zaupat...najhuj je če gre tvoja nedolžnost u roke napačnemu...
• bibica
• Od: 19.10.2008
Re: Pri kateri starosti je primerno prvič seksati?
14.3.2009 20:54
kevin pravi:PRI KATERI STAROSTI PA VI MISLITE DA JE PRIMERNO PRVIČ SEXATI IN ZAKAJ PRI TEJ STAROSTI
pri 14??? pa kam gre ta svet. pri 14 še razvit nisi. sploh veš kaj je ljubezen?? dejte no, ... 17 je minimalno še to se je meni pri teh letih zdelo neprimerno. sam nek pritisk vsega. če pa ste tko potrebni pa se dejte dol. sam vseeno, nek 14 al 15 letnik...halo??!?! pol pa ne veste nič o zaščiti pa tem pa to...pol pa se dogaja da majo neki 15-letniki froce. nevem no. punce, počakte malček, ne se prehitr spustit v to. mladost je dolga. • Petarda.
• Od: 1.11.2008
14.3.2009 21:11
Em..lej ni važna starost..ampak greš sexat ko si želiš in si prpraulen na ta korak.! pol si pa loh str 15 al pa 22. • Nina
15.3.2009 15:16
Recimo tam 17, 18 let nekje.
Sevede, če si prepričan/a da je tisti fant/punca pravi/prava. • freaky
27.3.2009 17:20
js hvala bogu tega nism nrdla.. s tipom sm se razšla in itq sm mela občutk da hoče sm to..
tko da raj sm rekla čaw.. kai bo on meni.. ? če mu sam to neki pomen.. pol nai se nekam goni.. • impulz
• Od: 12.10.2008
27.3.2009 20:28
men p ani jasn kaj delajo usi ene probleme glede te nedoužnosti....lol sej če čis splošno gledamo je tko k da bi nevem prvič čik pržgau...nothing special....drgač pa ja za **** ni umejitve sam morš vedt kdaj si sam prpravlen pa najbol je da tega ne načrtujš...bl spontano bolš je :]
hf* • love9bitch
• Od: 28.3.2009
28.3.2009 16:29
starost ni vazna.
ko si dovol zrel. nekateri so prej, nekateri, pa malo kasneje. najbolj primerno je ppri 15 po mojem mnenju • Dancer
28.3.2009 19:33
zmajcy pravi:pomoje ni neke omejitve...pač ko si prpravljen
sam jst si ne predstavljam da bi se zdej (pr 16-ih) že dala s kom dol....enostavno se mi ne zdi primerno morš met najprej tazga fanta k mu ful zaupaš in k te je prpravlen počakat....pol pa ko se ti zdi da si prpravlen pa to nardiš to je moje mnenje msf Kako pa veš da si prpravleen? • freaky
29.3.2009 11:03
Dancer pravi:
zmajcy pravi:
pomoje ni neke omejitve...pač ko si prpravljen
sam jst si ne predstavljam da bi se zdej (pr 16-ih) že dala s kom dol....enostavno se mi ne zdi primerno morš met najprej tazga fanta k mu ful zaupaš in k te je prpravlen počakat....pol pa ko se ti zdi da si prpravlen pa to nardiš to je moje mnenje msf Kako pa veš da si prpravleen? če se to sprašuješ pol nevem če si.. to pač že sam veš.. ko si prepričan da veš kai hočeš.. pa ko si sure da si to tista oseba tud zasluži. • love9bitch
1.4.2009 20:25
u ves kdaj si pripravljen. sei ce se nisi bos cutil/la kdaj si. vse bos videla drugace. na svet bos drugace gledala • JasnaTheCrazy
• Od: 18.12.2008
26.6.2009 10:10
po moje je najbolš, če prvič sexaš, ko si star 18 let al pa več. zto k takrat si telesno in čustveno zrel. pa tut, če se nardi otrok, lhku bolj zanjga poskrbiš pa se mu bolj posvetiš. pa tut če sexaš kot najstnik (13-17 let) ma telo manj imunitete in lhku prej dobiš kakšno bolezen.
js sm stara 14 let in še dougu ne bom sexala, med drugim tut zarad tega: 1. sploh nimam še fanta, 2. noben fant me ne bo marau ztu ku sm grda pa debela 3. sm obupnu boječa in me je v javnosti al pa pred fanti zmerej sram. PA BREZ ZAMERE, ČE SE KDO NE STRINJA Z MANO. • JasnaTheCrazy
• Od: 18.12.2008
Re: Pri kateri starosti je primerno prvič seksati?
26.6.2009 10:12
bibica pravi:
kevin pravi:
PRI KATERI STAROSTI PA VI MISLITE DA JE PRIMERNO PRVIČ SEXATI IN ZAKAJ PRI TEJ STAROSTI
pri 14??? pa kam gre ta svet. pri 14 še razvit nisi. sploh veš kaj je ljubezen?? dejte no, ... 17 je minimalno še to se je meni pri teh letih zdelo neprimerno. sam nek pritisk vsega. če pa ste tko potrebni pa se dejte dol. sam vseeno, nek 14 al 15 letnik...halo??!?! pol pa ne veste nič o zaščiti pa tem pa to...pol pa se dogaja da majo neki 15-letniki froce. nevem no. punce, počakte malček, ne se prehitr spustit v to. mladost je dolga. absolutno se strinjam s tabo, nimam dodatnih besed. BIBICA RULZZZ • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
27.6.2009 17:32
freaky pravi:
Dancer pravi:
zmajcy pravi:
pomoje ni neke omejitve...pač ko si prpravljen
sam jst si ne predstavljam da bi se zdej (pr 16-ih) že dala s kom dol....enostavno se mi ne zdi primerno morš met najprej tazga fanta k mu ful zaupaš in k te je prpravlen počakat....pol pa ko se ti zdi da si prpravlen pa to nardiš to je moje mnenje msf Kako pa veš da si prpravleen? če se to sprašuješ pol nevem če si.. to pač že sam veš.. ko si prepričan da veš kai hočeš.. pa ko si sure da si to tista oseba tud zasluži. to preprosto zacutis. in se ne sprasujes al je prow al ne al si prpravljen al ne • Domina
• Od: 27.7.2009
28.7.2009 17:08
Jz še nism in me ful skrbi.
Stara sm pa 15 let • Zigmaster
• Od: 27.7.2009
28.7.2009 19:39
Domina pravi:Jz še nism in me ful skrbi.
Stara sm pa 15 let Jst tut še nism pa sm 15 • Vannessa
• Od: 16.6.2009
28.7.2009 21:11
Po poroki je najbolj 100%! Do takrat se oba spoznata, se imata rada in si totalno zaupata pa še poročni večer je bolj romantičen!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.