Katere filme priporočate.? =D<< | 1 | 2• evaTHErainbow000
• Od: 8.3.2010
Re: Katere filme priporočate.? =D
7.5.2010 22:14
loveyou pravi:men je pa ta bulši film KEITH
ma res fulll dobr film... je drama in na koncu te prov mal stisne pač od enga fanta in ene punce-fant je neki bolan.in na koncu umre al neki takga aja igra pa Jesse McCartney- drugače ga ne maram preveč ampak ta film je zakon! pogledte si mal na youtubu ta je pa toooooook dobr film... • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
7.5.2010 22:16
missCOOKIE pravi:GROZLJIVKE:
~ The Ring 1- 2(krog) ~ Scream 1-2(krik) ~ unborn(nerojen) ~ saw(videl sem) ~ texas chain mascar(texaški pokol z motorko) ~ haunted house (uročena hiša) ~ mirror (odsev) ~ Bloody Mary ~ messengers (glasniki zla) ias sem se skos poscala od straha DRUGAČE PA MAJO "GHOST PICTURES" najjače grozljivke ZA SMEH ~ Scary movie 1,2,3 ~ American Pie 1,2,3,4 ~ pa nanizanka Psych (zvit in prebrisan) je za pune smehov u petk, soboto in nedelo na Kanal A xD ~ pa puneee še jih je.. hahahahahaha xD saw je žaga, ne videl sem xD mislim mišljeno je kot žaga xD • soonck
• Od: 16.2.2010
7.5.2010 22:22
mmm.. men jee fuuuul lepa ena romantična drama. =) NOTEBOOK - beležnica <3 priporočam !
• titikaka
• Od: 31.1.2012
16.3.2012 21:21
PSYCH (zvit in prebrisan) je najboljš!!!
• anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
16.3.2012 23:11
-One Day,
-Disturbia, -The Notebook, -Keith, -Remember Me, -Flypaper, -Life As We Know It, -The Wov,... :) _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
17.3.2012 14:20
- The vow.
- A walk to remember. - Pearl harbor. - Footloose. - Crazy stupid love. - Monte Carlo. - What's your number. - Dirty dancing I, II - Step up I,II, 3D - Dear John. - Letters to Julliet. ... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.