Je možen način, da sama izgubim nedolžnost?<< | 1 | 2 | 3 | >>• caj
Re: Je možen način, da sama izgubim nedolžnost?
19.8.2009 21:43
BuBu pravi:hahaa loool..
moja frendica si jo je s kuhovncoo.. baad. drgač pa ja za tampone so pol rekl d se ih nej bi nosl šele pr 1. spolnemu odnosu kr maš še kožico pač še... sam jz sm nedoug nazaj mau krvavela tko pa ne velik pa ni bla čizt tizta kri..tk da bi rekla d je šlo use skp že bye bye..kr jz si usak uečer tm use prečistm in bi rekla d sm že zdauni šla čez pa niti čutla nism.. a dj pa si šla u bolnico? • BuBu
• Od: 25.3.2009
19.8.2009 21:56
caj pravi:
BuBu pravi:
hahaa loool..
moja frendica si jo je s kuhovncoo.. baad. drgač pa ja za tampone so pol rekl d se ih nej bi nosl šele pr 1. spolnemu odnosu kr maš še kožico pač še... sam jz sm nedoug nazaj mau krvavela tko pa ne velik pa ni bla čizt tizta kri..tk da bi rekla d je šlo use skp že bye bye..kr jz si usak uečer tm use prečistm in bi rekla d sm že zdauni šla čez pa niti čutla nism.. a dj pa si šla u bolnico? ma nism.. bo že dec preweru kua je nastal.. • gojko
• Od: 14.6.2009
19.8.2009 23:15
blondi pravi:am predvidevam d to sprašuješ zto d pol k bi 1. te nbi bolelo...
jst ti tko povem...meni mi je šele u 3. prebilo deviško...in prvič je glih tko bolelo... drgač pa s prsti dvomim d sploh pridek tolk notr HF <3 ko pa mozn da sele u trejte a je meu tok mjhn kurac • starFRUIT
• Od: 10.8.2009
29.8.2009 23:52
gojko pravi:
blondi pravi:
am predvidevam d to sprašuješ zto d pol k bi 1. te nbi bolelo...
jst ti tko povem...meni mi je šele u 3. prebilo deviško...in prvič je glih tko bolelo... drgač pa s prsti dvomim d sploh pridek tolk notr HF <3 ko pa mozn da sele u trejte a je meu tok mjhn kurac omg kake mate eni kk zgleda ko se ti predre himen a.k.a. deviška kožica? pa občutki? xD • caj
29.8.2009 23:57
starFRUIT pravi:
gojko pravi:
blondi pravi:
jst ti tko povem...meni mi je šele u 3. prebilo deviško...in prvič je glih tko bolelo... drgač pa s prsti dvomim d sploh pridek tolk notr HF <3 ko pa mozn da sele u trejte a je meu tok mjhn kurac omg kake mate eni kk zgleda ko se ti predre himen a.k.a. deviška kožica? pa občutki? xD zarin si 5- 10 cm veliko cev rit • starFRUIT
• Od: 10.8.2009
30.8.2009 0:00
caj pravi:zarin si 5- 10 cm veliko cev rit hvala, ti si tk pametn da ti že škodi (: • MilosR
• Od: 16.6.2009
30.8.2009 0:36
caj pravi:
starFRUIT pravi:
Caj one govorio o deviški kožici, to ni v riti...bi že lahk vedu.
gojko pravi:
blondi pravi:
jst ti tko povem...meni mi je šele u 3. prebilo deviško...in prvič je glih tko bolelo... drgač pa s prsti dvomim d sploh pridek tolk notr HF <3 ko pa mozn da sele u trejte a je meu tok mjhn kurac omg kake mate eni kk zgleda ko se ti predre himen a.k.a. deviška kožica? pa občutki? xD zarin si 5- 10 cm veliko cev rit • caj
30.8.2009 10:08
MilosR pravi:
caj pravi:
starFRUIT pravi:
gojko pravi:
blondi pravi:
jst ti tko povem...meni mi je šele u 3. prebilo deviško...in prvič je glih tko bolelo... drgač pa s prsti dvomim d sploh pridek tolk notr HF <3 ko pa mozn da sele u trejte a je meu tok mjhn kurac omg kake mate eni kk zgleda ko se ti predre himen a.k.a. deviška kožica? pa občutki? xD zarin si 5- 10 cm veliko cev rit za take stvari uporabljam dvocevko • vuvu
• Od: 2.7.2009
30.8.2009 15:44
caj pravi:
MilosR pravi:
caj pravi:
starFRUIT pravi:
gojko pravi:
blondi pravi:
jst ti tko povem...meni mi je šele u 3. prebilo deviško...in prvič je glih tko bolelo... drgač pa s prsti dvomim d sploh pridek tolk notr HF <3 ko pa mozn da sele u trejte a je meu tok mjhn kurac omg kake mate eni kk zgleda ko se ti predre himen a.k.a. deviška kožica? pa občutki? xD zarin si 5- 10 cm veliko cev rit za take stvari uporabljam dvocevko hahhahaha omfg kake maš ti • caj
30.8.2009 16:19
vuvu pravi:
caj pravi:
MilosR pravi:
caj pravi:
starFRUIT pravi:
gojko pravi:
blondi pravi:
jst ti tko povem...meni mi je šele u 3. prebilo deviško...in prvič je glih tko bolelo... drgač pa s prsti dvomim d sploh pridek tolk notr HF <3 ko pa mozn da sele u trejte a je meu tok mjhn kurac omg kake mate eni kk zgleda ko se ti predre himen a.k.a. deviška kožica? pa občutki? xD zarin si 5- 10 cm veliko cev rit za take stvari uporabljam dvocevko hahhahaha omfg kake maš ti mnja, učil od najbolših • kachuun
• Od: 17.7.2009
30.8.2009 16:40
BuBu pravi:hahaa loool..
moja frendica si jo je s kuhovncoo.. baad. drgač pa ja za tampone so pol rekl d se ih nej bi nosl šele pr 1. spolnemu odnosu kr maš še kožico pač še... sam jz sm nedoug nazaj mau krvavela tko pa ne velik pa ni bla čizt tizta kri..tk da bi rekla d je šlo use skp že bye bye..kr jz si usak uečer tm use prečistm in bi rekla d sm že zdauni šla čez pa niti čutla nism.. s kuhovnco si je ? kako p to ? XD beed. >.< • BuBu
30.8.2009 16:55
kachuun pravi:
BuBu pravi:
hahaa loool..
moja frendica si jo je s kuhovncoo.. baad. drgač pa ja za tampone so pol rekl d se ih nej bi nosl šele pr 1. spolnemu odnosu kr maš še kožico pač še... sam jz sm nedoug nazaj mau krvavela tko pa ne velik pa ni bla čizt tizta kri..tk da bi rekla d je šlo use skp že bye bye..kr jz si usak uečer tm use prečistm in bi rekla d sm že zdauni šla čez pa niti čutla nism.. s kuhovnco si je ? kako p to ? XD beed. >.< nueem nism jo hotla preueč sprašwt k mi je blo fujj. tko najbrž pač kuhovnca pa si je not purinla d je predrla... • caj
30.8.2009 17:50
pač sej sm tut jst enkrat sesalec uporabil za osebno korist...
od takrat naprej me v merkurjo nočejo več vidt • BuBu
30.8.2009 19:01
caj pravi:pač sej sm tut jst enkrat sesalec uporabil za osebno korist...
od takrat naprej me v merkurjo nočejo več vidt o faq. kašnee maš. XXXd • vuvu
• Od: 2.7.2009
30.8.2009 23:12
ja ja saj nismo samo punce poredne... ste vi tudi..
• tilen
• Od: 23.7.2009
30.8.2009 23:18
Domina pravi:Zanima me, ker me je predvsem strah prvega spolnega odnosa, če obstaja kakšen pripomoček al pa recimo roka ... da potem izgubim nedolžnost ?
Vem, da boste vsi rekl dildo al watever, ampak nezdi se mi glih prijetno, da bom šla v sex shop in začela kupovati dildote Lahko predrem deviško kožico s prstom ? mene poklic porihtam tole hehe • BuBu
30.8.2009 23:40
tilen pravi:
Domina pravi:
Zanima me, ker me je predvsem strah prvega spolnega odnosa, če obstaja kakšen pripomoček al pa recimo roka ... da potem izgubim nedolžnost ?
Vem, da boste vsi rekl dildo al watever, ampak nezdi se mi glih prijetno, da bom šla v sex shop in začela kupovati dildote Lahko predrem deviško kožico s prstom ? mene poklic porihtam tole hehe hehe. evo že maš enga. hhh , nebi rekla d bo sprejela. • tilen
• Od: 23.7.2009
31.8.2009 0:01
BuBu pravi:
tilen pravi:
Domina pravi:
Zanima me, ker me je predvsem strah prvega spolnega odnosa, če obstaja kakšen pripomoček al pa recimo roka ... da potem izgubim nedolžnost ?
Vem, da boste vsi rekl dildo al watever, ampak nezdi se mi glih prijetno, da bom šla v sex shop in začela kupovati dildote Lahko predrem deviško kožico s prstom ? mene poklic porihtam tole hehe hehe. evo že maš enga. hhh , nebi rekla d bo sprejela. hahaha • caj
31.8.2009 12:03
he cames to:
- clean the chimney -blow the tube -oil the pump -releas the beast -park the car -stab the pussy -have sex • odgaserjainandymama
• Od: 8.9.2009
8.9.2009 11:25
gašpr dej se mau lepš izraži jst te nism tko učila
• LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
8.9.2009 11:57
Domina pravi:Zanima me, ker me je predvsem strah prvega spolnega odnosa, če obstaja kakšen pripomoček al pa recimo roka ... da potem izgubim nedolžnost ?
Vem, da boste vsi rekl dildo al watever, ampak nezdi se mi glih prijetno, da bom šla v sex shop in začela kupovati dildote Lahko predrem deviško kožico s prstom ? lahki z žličko pol pa poješ • Aljaa
• Od: 24.6.2009
8.9.2009 18:55
LedeniCaj pravi:
Domina pravi:
Vem, da boste vsi rekl dildo al watever, ampak nezdi se mi glih prijetno, da bom šla v sex shop in začela kupovati dildote Lahko predrem deviško kožico s prstom ? lahki z žličko pol pa poješ a lahka mate še bol **** pa ogabne.??!! • caj
8.9.2009 18:59
Aljaa pravi:
LedeniCaj pravi:
Domina pravi:
Vem, da boste vsi rekl dildo al watever, ampak nezdi se mi glih prijetno, da bom šla v sex shop in začela kupovati dildote Lahko predrem deviško kožico s prstom ? lahki z žličko pol pa poješ a lahka mate še bol **** pa ogabne.??!! hihi on je z mano v sorodu, brez heca you don't mess with FAMILY BUSSNIES • justME
• Od: 19.10.2008
9.9.2009 18:50
blondi pravi:
disketa pravi:
čaki pa kje maš ti to božjo kožico da s prsti ne prideš do nje?
am kj jo maš ti da prideš s prsti do nje? ja madona a niste mele punce u 9 razredi pr bilogijo spolnost! kukr jst vem so tm dost nazorne slikce kje je vse... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.