Kako ga osvojiti?<< | 1 | 2• JUSTkid
• Od: 27.10.2008
Re: Kako ga osvojiti?
2.1.2009 20:41
paTrish pravi:
thegirl pravi:
jaz ne bi nehala kadit..
zakaj bi se spreminjala zaradi tipa? :O če te ma tip resnično rad..te bo sprejel kakršna pač si.. ne bo gledal al kadiš al ne.. če pa ga že tako blazno moti.. ne kadit pred njim, daj mu vedet da ne kadiš.. vendar kadi..ko njega ni in da on neve.. ne spreminjaj se zaradi nekoga, zaradi katerega lahko na koncu še trpiš ! je brezveze.. verjemi bodi vedno to kar si .. pa naj si mislijo kar hočejo o tebi.. dovolj je da si všeč sam sebi hvala Ja js se delno strinjam..sam jz neb u njegovi družbi kadila.. ni mi pa ušeč izjava za tipa se ni treba spreminjat..res je da če te ma rad da naj te sprejme..sam če maš pa tud ti njega res rada..oziroma ga ljubiš..pol bi jz nehala, sam itak ne kadim.heh. uso srečo. • aly
• Od: 7.12.2008
2.1.2009 21:12
JUSTkid tkole ti bom rekla ne veš kko je če kadiš. in bi blo ful težko kr nehat po nevem enmu letu nehat kadit k se tvoie telo že ful hmau navad na nikotin. vrjem sama sm strastna kadilka pa če bi mi zdeišni fnt reku d ne smem kadit pa ga mam ful rada ne bi tega nrdila. Je le kajenje neka stvar k postane deu tebe sčasoma, in se more on sprjaznt. Ni to taka bowow stvar kukr bi bla naprimr d kadiš travo p tipu ni ušeč, al p d tip jo kadi tkrt je že druga stvar. Glede kajenja lei ni taka stvar k bi mogu tip te od*ebat ker pol p res te nima rd, tkoda sprjaznt se je treba z marsičem, js jemlem moie kajenje kot del mene, kukr je deu mene moi pirs pa mi je tip že parkrat reku kwa mam js to pa se je že mau sprjaznu tkoda če maš ti neki n seb al pa jemleš neki kot del tebe to tip nau spremeniu ker bo tud on dojeu d se bo mogu sprjaznt če ti nvm kai delaš.
• underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
4.1.2009 15:34
aly pravi:JUSTkid tkole ti bom rekla ne veš kko je če kadiš. in bi blo ful težko kr nehat po nevem enmu letu nehat kadit k se tvoie telo že ful hmau navad na nikotin. vrjem sama sm strastna kadilka pa če bi mi zdeišni fnt reku d ne smem kadit pa ga mam ful rada ne bi tega nrdila. Je le kajenje neka stvar k postane deu tebe sčasoma, in se more on sprjaznt. Ni to taka bowow stvar kukr bi bla naprimr d kadiš travo p tipu ni ušeč, al p d tip jo kadi tkrt je že druga stvar. Glede kajenja lei ni taka stvar k bi mogu tip te od*ebat ker pol p res te nima rd, tkoda sprjaznt se je treba z marsičem, js jemlem moie kajenje kot del mene, kukr je deu mene moi pirs pa mi je tip že parkrat reku kwa mam js to pa se je že mau sprjaznu tkoda če maš ti neki n seb al pa jemleš neki kot del tebe to tip nau spremeniu ker bo tud on dojeu d se bo mogu sprjaznt če ti nvm kai delaš.
ja pr oni je drugač ko pa pr teb, ker ona še ne kadi redno in bi blo mogoč pametno da zdj neha pa bi blo. Če bi pa res tk rada kadila pa nj kadi pa bo vidla če se bo on navadu, sj če se ne bo, jo bo ****. Če bi biu js na njenem mestu bi nehu kadit edino če bi res meu kaj od tega. Če bi biu pa na njegovem mestu bi ji poved kk stvar stoji pa da iz tega ne bo nč. _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • JUSTkid
• Od: 27.10.2008
10.1.2009 21:47
underberg pravi:
aly pravi:
JUSTkid tkole ti bom rekla ne veš kko je če kadiš. in bi blo ful težko kr nehat po nevem enmu letu nehat kadit k se tvoie telo že ful hmau navad na nikotin. vrjem sama sm strastna kadilka pa če bi mi zdeišni fnt reku d ne smem kadit pa ga mam ful rada ne bi tega nrdila. Je le kajenje neka stvar k postane deu tebe sčasoma, in se more on sprjaznt. Ni to taka bowow stvar kukr bi bla naprimr d kadiš travo p tipu ni ušeč, al p d tip jo kadi tkrt je že druga stvar. Glede kajenja lei ni taka stvar k bi mogu tip te od*ebat ker pol p res te nima rd, tkoda sprjaznt se je treba z marsičem, js jemlem moie kajenje kot del mene, kukr je deu mene moi pirs pa mi je tip že parkrat reku kwa mam js to pa se je že mau sprjaznu tkoda če maš ti neki n seb al pa jemleš neki kot del tebe to tip nau spremeniu ker bo tud on dojeu d se bo mogu sprjaznt če ti nvm kai delaš.
ja pr oni je drugač ko pa pr teb, ker ona še ne kadi redno in bi blo mogoč pametno da zdj neha pa bi blo. Če bi pa res tk rada kadila pa nj kadi pa bo vidla če se bo on navadu, sj če se ne bo, jo bo ****. Če bi biu js na njenem mestu bi nehu kadit edino če bi res meu kaj od tega. Če bi biu pa na njegovem mestu bi ji poved kk stvar stoji pa da iz tega ne bo nč. Ja jz ne vem..ampak če se ti RES odločš za eno stvar, boš to naredu..in ne mi rečt da ne morš..ker loh. mau se potrudš..pa je. Če te ma tip rad te bo sprejeu..to je pa od tipa odvisn..njega ti ne morš nek silt, on tebe tud ne.. in jz ji pač tok svetujem, men je bl pomembna ljubezn, ne pa en usran cigaret. • underberg
• Kraj: šembric pri tuzli
11.1.2009 0:36
JUSTkid pravi:
underberg pravi:
aly pravi:
ja pr oni je drugač ko pa pr teb, ker ona še ne kadi redno in bi blo mogoč pametno da zdj neha pa bi blo. Če bi pa res tk rada kadila pa nj kadi pa bo vidla če se bo on navadu, sj če se ne bo, jo bo ****. Če bi biu js na njenem mestu bi nehu kadit edino če bi res meu kaj od tega. Če bi biu pa na njegovem mestu bi ji poved kk stvar stoji pa da iz tega ne bo nč. Ja jz ne vem..ampak če se ti RES odločš za eno stvar, boš to naredu..in ne mi rečt da ne morš..ker loh. mau se potrudš..pa je. Če te ma tip rad te bo sprejeu..to je pa od tipa odvisn..njega ti ne morš nek silt, on tebe tud ne.. in jz ji pač tok svetujem, men je bl pomembna ljubezn, ne pa en usran cigaret. sj tule ne morš rečt ka je prav ka pa narobe. Oba bi lahk kaj spremenila, ni nujno da mora zdj ona nehat kadit al pa se on navadit na to, lahk nekak skleneta kompromis al pa če je en tk trmast da bo vstrajal pri svoji in da se bo tadrug sprijaznu s tem. Je pa tk da use se da, če se hoče. Ne moreš pa nobenga silit v neki kar mu ne paše. Drgač bi se pa dal o tem debatirat u nedogled _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Pix
• Od: 14.1.2009
15.1.2009 9:12
Ubistvu, je blo pr men in mojmu BF isto :/ Odkar je začeu kadit.. sva se dost utujila.
in pol smo mu začel govort da od čikov sam smrdi. In je pol kr neki nehu KAO! .ja lagaou nam je .. pa pač pred nami ni.. in vrjem da je blo use sam še slabš. Isto ti. Nemorš se jit nekega poštenega odnosa, če mu skrivaš tole kar njega moti na pouno. ampak bi se pa lahka zamisll, tut na njegovo ljubeznijo če je res tok mejhna da jo ena cigareta ugasne? žalostno. • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
j
25.1.2009 16:42
poglej, meni je všeč en fant. in sem zbrala pogum in sem mu povedala, da mi je všeč.
če si ne upaš drugače mu pošlji sms, ali pa po msn-ju. potem ga pa vprašaš če si mu vsaj malo všeč. poskusi, ne boš obžalovala, če poskusiš • OnlyMe
Re: j
25.1.2009 22:08
ja no js pa sm kr obzalovala xD
haha, ne vedno ko sm kirmu povedla je blo ne, pa mi je biu tip dovgo ušeč... zj mi je pa en ušeč, mislim da sm tud js njemu, ampak mu neupam povedat ker me je s5 strah zavrnitve in sm rajsi prjatlca z nim, čeprav je med nama velikkkooo punc ki hocejo biti njegove prijatelice, sm ze skoraj odnehala, obupala...ampak me je nekaj drzalo pokonci in imam upanje da bo iz tega nekaj, ceprav sem velikokrat ljubosumna ko se druži z drugimi puncami ko ga npr. objemajo.... tudi on mi kdaj zamiri, ampak... upanje imam, ko pa bo imev punco... potem pa bom na tleh.... caw • krenaa
• Od: 4.2.2009
4.2.2009 15:15
hej js bi tut mela kak nasvet al neki.. plis napište kej hvala za odgovore že vnaprej ba baay • simsdekle
• Od: 30.5.2010
1.7.2012 22:59
Heeej
ja js mam pa tudi no ja ni lih problem...ušeč mi je model...oz. noro ušeč mi je mudel ki ga sploh ne poznam xD. Igra v ekipi frenda in on pojma nima da js obstajam ker me še vidu ni in lalala. skratka, vem da se sliš smešno, ampak useen mi je kakšn dejansko je on kot oseba in useen mi je kok cajta bi trajal kar bi midva pač mela, model ma neki v seb da me na en kilometer privlači pa me prou malo briga kaj dobim od njega ampak nekej hočm ker mi meša glavo ko ga gledam tm na igrišču...no js še nikol nism tipa pecala, vedno so oni mene,...problem je še da za enkrat živi delč., naslednje leto pride v Lj u šolo,..in pojma nimam, a nej mu kej napišem na fejsu, a nej ga dodam,...all nej počakam da pride sm. Ne me narobe zastopt, nism najstnik s problemom (mogoče me mal razmetava) ,samo nimam domišlije in nemorm mu kr napisat ''ej vidla sm te tm igrt, pa sm prašala kako ti je ime in zdj ti pišm ker si mi ušeč...'' --->nimam domišlije in rabm predloge Hvala... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.