Močnejši fantje da/ne<< | 1 | 2• disketa
• Od: 26.7.2009
Re: Močnejši fantje da/ne
8.8.2009 20:24
pa ponavadi so tudi bolj prijazni, še posebej če so jih kdaj v preteklosti ljudje zafrkavali zaradi videza (:
• Green
• Od: 6.8.2009
8.8.2009 22:04
disketa pravi:pa ponavadi so tudi bolj prijazni, še posebej če so jih kdaj v preteklosti ljudje zafrkavali zaradi videza (:
hmmm... bila sem s fantom, ki je bil včasih debel, potem pa je zelooo shujšal... ampak ga niso nehali zafrkavat... saj veš, vedno se kaj najde :/ no, pač... emmm... on ni niti malo prijazen :S he freaks me out! • tinck
• Od: 9.8.2009
9.8.2009 11:20
ja će je teb ušeeč en tip poł bod ti z njim. .głeej. .
ittq bojo frendice ostałe će so prave=) vałda n boš reskirała svojo love zarad frendice..itq bojo ostale će so praave:D=)) • miisa
• Od: 1.7.2009
4.9.2009 19:59
mene vem da je enkrat "pecal" en mal bol močnejši fant. ampak najprej sem mu rekla ne, ker ga sploh nisem dobro poznala pa to ane. pol pa je še kar vztrajal, pa sva šla enih parkrat mal ven pa se spoznala, in mi je biu njegov karakter zelooo ušeč <3 tko da na koncu sva bila tudi skupi. no sej sma že zdej in od začetka je minilo že okoli 5 mesecev. • Screaam
• Od: 14.3.2009
5.9.2009 13:08
ma poglej z druge strani...
če bi bla mau močnejšaa punca mnde bi tut želelaa d bi mela kakšnga fanta ne ... in njim more tut mau bed bit sploh u teh letih. • pinkbubble
• Od: 14.7.2009
5.9.2009 15:44
men osebno so bolj všeč suhi ... ampak ne presuhi ker potem se počutim debelo (pa drgač nism) x)...čeprou so običajno bolj močni bolj prijazni ...
• gloriaeva
• Od: 29.6.2009
5.9.2009 19:14
BlankLook95 pravi:Močnejši fantje so men od nekdaj zlo všeč..so k tak medvedki..
končno eden ki je istega mnenja kot jz:) • andy15
• Od: 28.8.2009
6.9.2009 11:32
useeno, dokler me ma rad.
• tammi
• Od: 24.8.2009
6.9.2009 18:14
na kolegice se oziraš, kake kolegice te so če te je sram pred njimi? če ma ta fant dobro srce, ni važno kak zgleda. ti iz lastnih izkušen povem, da fanti ki so oh in sploh, nališpani, frizurca,...taki so sami v sebe zagledani in ponavadi so tisti, ki imajo mogoče kakšen kilogram preveč, pegice, očala,....taki so panavadi dobrega srčeka, ker tudi sami vejo, da niso ˝popolni¨.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.