What do you think about .. EMOS?

<< | 1 | 2 | 3 | >>

Are you an EMO?
JAA <33.
19%
 19%  [ 27 ]
nowp.
80%
 80%  [ 114 ]
Skupaj glasov : 141

Green • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 34
Re: What do you think about .. EMOS? 8.8.2009 10:57
Meni se zdi celotna subkultura zgrešena. Kar naenkrat je vse "emo", kao vse so si prisvojili - oprijete črne hlače, črni lasje, pasovi s kovinskimi zadevami, My Chemical Romance... Kr nekaj. Vse te stvari, ki sem jih naštela so mi bile všeč preden sem sploh slišala, da obstajajo bitja imenovana "emoti", zato se mi ne zdi pošteno, ko me kdo "obtoži" da sem "emo" samo zato, ker imam črne lase Mad Da o rezanju sploh ne govorim... totalno zgrešeno Rolling Eyes
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: What do you think about .. EMOS? 8.8.2009 11:16
jooj.
eni sploh ne razumete pointa no..
emoti se ne režejo!
režejo se ljudje k so pač u depresiji in te fore..
tut jst sem se rezala pa nisem nikoli bila noben emo...
emo je pač navaden stil...
pač use je črno una čupca pa dost mejkapa.
to je to..
in emoti niso nekaj žalostni pa te fore..
dajte mau se pozanimajte o tem če že ne ločite..
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: What do you think about .. EMOS? 8.8.2009 11:58
js sm mela včasih emo stil..po duši pa glih nism.p so mi vsi govoril emo, na začetku mi je šlo na živce...pol sm si pa itk rekla jbg:D tko da se niti sekirala.rezala se pa še u lajfu nism...tko da men je biu stil tkt ful ušeč...p sm mela zadi krajš lase u luft spredi sm mela na eni strani mal čez oko,pa črnomodro barvo sm mela tkt pou leta še mal več,pa uhan u obrvi mam,tkt sm mela črnga pa u ustnci črno rinkco.zdj tega nimam več, u obrvi mam pa še.pa mela sm črno jakno k je bla jesen/zima tkt, pa take čevle Vans s črnobelimi karami, pa pas z netki,sive jeans hlače k sm mela netke še na žepih:Dno pol me je pa to počas minil.sicr sm hotla bit js zmer kj posebnga...sam jbg...takle mamo:D
ja pa to ane...režejo se tut uni wnb emoti...pravi emoti se pa baje da ne...kokr sm zvedla.pr ns u šol pa na splošno u lj jih je blo dost...sam tko za ment se so navadni ok ljudje...razn kdaj tk na glavni mi je blo smešn...k je biu tm en kot,pa sta bla zmer kaka emota tm sedela drug zravn druzga, gledala brezizrazno naravnost in bla tih...sam da bi mela kaj proti njim ne,taki pač so...nočjo pa itq nobenmu nč.
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: What do you think about .. EMOS? 8.8.2009 15:50
Green pravi:
Meni se zdi celotna subkultura zgrešena. Kar naenkrat je vse "emo", kao vse so si prisvojili - oprijete črne hlače, črni lasje, pasovi s kovinskimi zadevami, My Chemical Romance... Kr nekaj. Vse te stvari, ki sem jih naštela so mi bile všeč preden sem sploh slišala, da obstajajo bitja imenovana "emoti", zato se mi ne zdi pošteno, ko me kdo "obtoži" da sem "emo" samo zato, ker imam črne lase Mad Da o rezanju sploh ne govorim... totalno zgrešeno Rolling Eyes

ja se mene majo tui eni kar z emo Confused
ker mam črne lase & čupo
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: What do you think about .. EMOS? 8.8.2009 15:52
ajnowajmWEIRD pravi:
PuuuPiixXxaaa pravi:
hmm ja meni so emoti všeč Very Happy
ja čupo mam že napou tako Smile-ne zato da bi zgledla kao emo...samo všeč mi je Very Happy
+mejkap je tui lep
+oblačila
hmm neje me moti če se ke režejo...včasih sn se jas tui malo(nisn se dugo) Confused
no meni je tui kuj neke da so wnb emo...zake te niso če čejo bit?? Shocked
HaveFUN

ej ke si si postrigla čupo
mislm če si iz okolce lublane čene se mi nesplača
aja p kaj si rekla frizerki kko da te postriže?

am s ptuja sn xD
am pač pokazala sn i kak mi nai ke postriže pa to...
pa rečeš da češ met emo... pa vseeno pokaži...eni pač bol drugač zastopijo xD
alpa sliko pokaži
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: What do you think about .. EMOS? 8.8.2009 16:21
Insane pravi:
jooj.
emoti se ne režejo!
to je to..

hvala končn nekdo k razume o čem govorim ..
aja pa tisti k mate čupo mi povejte kaj ste rekl frizerki kko vas nej postriže.
umeram za tako frizuro.
ja mam neki podobnga ampk bi rada bl izrazito.
DERTE se PIŠTE kakorkol - LET ME KNOW IT.
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: What do you think about .. EMOS? 8.8.2009 16:22
PuuuPiixXxaaa pravi:
ajnowajmWEIRD pravi:
PuuuPiixXxaaa pravi:
ja čupo mam že napou tako Smile-ne zato da bi zgledla kao emo...samo všeč mi je Very Happy
+mejkap je tui lep
+oblačila
hmm neje me moti če se ke režejo...včasih sn se jas tui malo(nisn se dugo) Confused
HaveFUN

am s ptuja sn xD
alpa sliko pokaži

owk.
tnx *
aet • Od: 30.7.2009 • Prispevkov: 40
Re: What do you think about .. EMOS? 14.8.2009 18:57
jaz jih sovražim. sux!
starFRUIT • Od: 10.8.2009 • Prispevkov: 40
Re: What do you think about .. EMOS? 14.8.2009 21:46
emoni majo ziher svoj forum pa temo: what do you think about.. NORMAL PEOPLE? Laughing

Tk ko recimo ko mene vidi en emo me ne začne obirat ker sm pač navadn človk js tud ne bom njega. Sj ma vsak pravico da dela s sabo kar hoče... Recimo če se bo zdj šel rezat mi je res useeno sj meni nebo v škodo ampak njemu samemu. Čeprav še mene zaboli ko vidim tiste porezane roke al nvm kaj... -.-'

Ampak ok sej se ne režejo vsi, sam vseeno je kruto da hočejo "psihično bolečino" pregnat z "fizično bolečino"

Glede njihvoga stila nevem ni mi preveč všeč ker je vse skup PREtemno, js sem ljubitel mavrice (RAINBOWS - not as gay as you might think). Sam frizura pa make up sta pa zakon XD
Drugač pa mi je scene bolj všeč kot emo. (:

ps: vem da so tud emoni normalni ljudje... rčmo da... be unique - just like others Laughing
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: What do you think about .. EMOS? 14.8.2009 23:15
emoti-zaka že?
a ni bolš bit panker al pa metalc, use drugo, ne pa glih emo?
ka te človeki sploh poslušajo? emo rock? bullet 4 my valentine? al ka?
ko sm bla nazadne u lj, sm vidla eno emico usega skup in velk več metalcou,
in mislm, da je tko tt prou. ne mi z emoti. kr neki. po mojem sam hočejo izstopat.
crazyy • Od: 23.7.2009 • Prispevkov: 29
Re: What do you think about .. EMOS? 15.8.2009 11:48
Ja meni so čupe mazanje in style ful HOT.Mislim mažem se tak nene čupo pa mam enako podalške pa gori natupirano tak kot emo-scene.Sam mal na živce pa mi gre k vsi poznajo emote kot da se režejo in nevem kaj.To je čist njihova stvar če ne morejo preboleti bolečine na drugačen način.Ampak ok če jim je to všeč naj to počnejo.Obstaja pa še tudi scene ki ga VELIKO ljudi ne pozna in če vidi npr. nekoga ko ma emo čupo pa da se maže pa reče glej emota čeprav je v resnici scene.Razlika med emotom in scene pa je da se emoti režejo scene pa ne ! . Drugač pa vem da vas je veliko scene-tov in ne emo-tov ker vsak ko se maže kot emo in ma čupo kot emo je scene.In scene ni kopija emotov pač se ne režejo majo pa pač enak stil.In pol začnejo eni spraševat ja kaj pa je prej nastalo scene al emo ? Al pa da je scene wnb emo .Čist nelogična vprašanja.Drugač pa so res HOT Wink
Re: What do you think about .. EMOS? 15.8.2009 12:01
ajnowajmWEIRD pravi:
PuuuPiixXxaaa pravi:
ajnowajmWEIRD pravi:
PuuuPiixXxaaa pravi:
+mejkap je tui lep
+oblačila
HaveFUN

am s ptuja sn xD
alpa sliko pokaži

owk.
tnx *

Jaz sem tui iz Ptuja Wink .
Re: What do you think about .. EMOS? 15.8.2009 14:40
crazyy pravi:
Ja meni so čupe mazanje in style ful HOT.Mislim mažem se tak nene čupo pa mam enako podalške pa gori natupirano tak kot emo-scene.Sam mal na živce pa mi gre k vsi poznajo emote kot da se režejo in nevem kaj.To je čist njihova stvar če ne morejo preboleti bolečine na drugačen način.Ampak ok če jim je to všeč naj to počnejo.Obstaja pa še tudi scene ki ga VELIKO ljudi ne pozna in če vidi npr. nekoga ko ma emo čupo pa da se maže pa reče glej emota čeprav je v resnici scene.Razlika med emotom in scene pa je da se emoti režejo scene pa ne ! . Drugač pa vem da vas je veliko scene-tov in ne emo-tov ker vsak ko se maže kot emo in ma čupo kot emo je scene.In scene ni kopija emotov pač se ne režejo majo pa pač enak stil.In pol začnejo eni spraševat ja kaj pa je prej nastalo scene al emo ? Al pa da je scene wnb emo .Čist nelogična vprašanja.Drugač pa so res HOT Wink

niti ni čisto tak, samo se mi nea da več pisat.×d
Re: What do you think about .. EMOS? 28.8.2009 16:54
sam tok d povem...
pr emotih ni use u depresiji pa da je svet u p***i pto. pa ni res da se sam emoti režejo, ker se drugi ldje tut, pa niso emoti. okeii prznam: js sm emo, sm se rezala p se ne več, pa mam tako čupo pa stil pa poslušam tako musko pa mam tak makeup pto.
fora pr emotih je pomoje bl u stilu, k so pč bl u črno oblečeni, js sm bl scene emo glede tega [pč bl barvno]
mam pa čupco da dol padeš Very Happy [zloo razštelano]
pa problem je tut u tem da večina folka emotou ne mara :S to mi je bet, no, k greš nekam pol pa te čudn gledajo pa majo take: pa deii spel se tja k si pršla emo preklet pto in to mi gre full na k***c.

XxwnbDeadAnxX • Od: 26.8.2009 • Prispevkov: 31
Re: What do you think about .. EMOS? 28.8.2009 16:56
crazyy pravi:

emm.... scene ni drgač od emota: je ubistvu emo sam mal bl barvn Very Happy
k ena podzvrst pto
Tinkie • Od: 1.4.2009 • Prispevkov: 16
Re: What do you think about .. EMOS? 28.8.2009 18:14
Insane pravi:
jooj.
emoti se ne režejo!
to je to..

kaj pa pol pomen EMO -emotional (a ne.?)
vsaj tok vem o tem.xD
tk da emoti so tut žalostni. Pač izražajo čustva.

moje mnenje pa je...
bulshit. res. Moja sošolka je zai na novo postala emo.
prej je bla took fajna, zaj se je pa tak poslabšala,
da niti govorima nč več.
Emo style je lep. Sam pač obnašanje NEKATERIH emotou me zlo mot.

Ti lahk kr postaneš emo, sej meni ne boš škodoval/a. (:
jaz pa nočem in ne mislim bit nikol emo.

pa brez zamer. (:
muca maca • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: What do you think about .. EMOS? 29.8.2009 7:52
sam tko btw, pravi emoti se NE režejo, ne kadijo, ne pijejo alkohola tkda tisti k s režejo defenetly niso emo! sam tko za informacijo; (rezanje ni kul!)

ps. nism emo Razz
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: What do you think about .. EMOS? 29.8.2009 9:51
sashpoynter pravi:
sam tko btw, pravi emoti se NE režejo, ne kadijo, ne pijejo alkohola tkda tisti k s režejo defenetly niso emo! sam tko za informacijo; (rezanje ni kul!)

ps. nism emo Razz

a ni glih use kontra za "emote"
drgač pa itak sploh newem ... emo je stil, ne obnašanje.Rezanje pa je zbujanje pozornosti.

g a l. (: sorry
caj
Re: What do you think about .. EMOS? 29.8.2009 11:46
andy15 pravi:
sashpoynter pravi:

ps. nism emo Razz

drgač pa itak sploh newem ... emo je stil, ne obnašanje.Rezanje pa je zbujanje pozornosti.

a sušnik tut kle bwahahaha, EMO
muca maca • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: What do you think about .. EMOS? 29.8.2009 14:30
andy15 pravi:
sashpoynter pravi:

ps. nism emo Razz

**
live your life
Lanikaaa • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 65
Re: What do you think about .. EMOS? 4.11.2009 21:15
jest sm preprosto USEKANA na emote...
Tipi:
oblačila... najlepša kr kombinirajo žive barve z črno...
frizua...najhujšaaaa. za prste lizat!
make-up...kakj jest morem... tut na tipih mi je make-up ql.!
pirsi... zakoooon.<3
rezanje...jah... kožo si uničš... drgač mi je pa ušeč.

crazy me***

XOXO
cokoholik • Od: 21.12.2008 • Prispevkov: 30
Re: What do you think about .. EMOS? 5.11.2009 0:30
Lanikaaa pravi:
jest sm preprosto USEKANA na emote...
Tipi:
oblačila... najlepša kr kombinirajo žive barve z črno...
frizua...najhujšaaaa. za prste lizat!
make-up...kakj jest morem... tut na tipih mi je make-up ql.!
pirsi... zakoooon.<3
rezanje...jah... kožo si uničš... drgač mi je pa ušeč.

crazy me***

XOXO

OMG.Agreed <3<3<3 =P
dianch • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 33
Re: What do you think about .. EMOS? 5.11.2009 13:04
Emo haters, read this!

People are emotionally hardcore, because things have happened in their lives.
Why are you hating on something that`s probably going to be bigger then what you are now? We are starting to be something that you can never be.You guys are all afraid of something becoming stronger then what you are now. Don`t you like we`re speaking up? LIVE WITH IT! We have respect for someones style or just FUCK OFF and walk away.
I`m not going to live my life being upset, because, what`t the point of being upset when you can just stand up, tell people to fuck off, get out of my fucking face and just shut up!
Not all Emos cut themselves, Emo is a way of anger, frustration, life, teenager angst, the thought of; you are something.
I`m not a full Emo kid, because i`m not sad all the time, but there are times when i would really like to die. We are ALLOWED to feel the way we are!
Pri shranjevanju je prišlo do napake. Prosimo, poskusi ponovno.
If i could knock every one`s head, who`s ever hated an Emo kid because of how they look like i think i would cause a lot of deaths in the world.

JUST RESPECT EACH OTHER!!!
SHEwolf • Od: 3.11.2009 • Prispevkov: 27 • Kraj: awoooooo (;
Re: What do you think about .. EMOS? 5.11.2009 16:52
Je velikaaaa razlika med pravimi emoti (=beri: takšnimi, ki dejansko potrebujejo strokovno pomoč zaradi resnih težav) in pa takimi ki po domače povedano "fejkajo" use skupi da bi prišli do malo pozornosti. :/
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: What do you think about .. EMOS? 5.11.2009 17:42
DemonInYourHead pravi:
hejhoj.

no meni je tak...vseeno kwa bodo delal pa to
ker je itaq njihova stvar.
sam ne maram emotov ker
si predstavlajo d majo sam oni
oh in sploh in najhujše in najbol razsežne težave s problemi,
se smilijo sami sebi itd...
-.-
in pol stokajo pa so skos v badu in full bogi
ker majo itaq najhujše probleme in jih NOBEN ne rezume.
sej vi itaq neveste kaki problem je to
ko ti zmanka laka za lase al pa ti love suxa!
in da bi pokazali svojo total addicted to emo
se grejo rezat in svoje prelepe umetnine
veselo razkazovat in se čudit kako so ljudje
lohk tok nori da se ne režejo ko pa lahko s tem pritegneš toooooooolk
pozornosti! d00h! -.-

lejte folk moj dragi:
sej ma usak svoj stil pa to.
ql je če ti je stil sam všeč in se dobr počutiš.
sam ne mi hodit v take extreme ker je to bolano!

še doooost ovir pa preizkušen boste meli v lajfu
in se mislite za vsako stvar rezat pa bedirat pa to?

sej ne rečem....rezanje je psihična bolezen.
sam če pa se režeš sam zarat teka ker zglejaš bol 'emo'
pa vedi da ne zglejaš emo pač pa totalno neumno.

hahaha Twisted Evil

strinjam.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.