dogajanje med poukom

<< | 1 | 2 | 3 | >>
cokoholik • Od: 21.12.2008 • Prispevkov: 30
Re: dogajanje med poukom 21.12.2008 11:11
Jaaaa.....

Smo najhujš razred na šoL........

Takrt k sva s frendo risale eno prfokso ša pov jnen imeee gor napisaLee pol je pa odkrila pa še gor sva ji nardila take boobies...a šit....

SeweDaa Sm **** Od Ta staRiiH
LeiicHaa • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 2
Re: dogajanje med poukom 10.4.2009 20:41
Very Happy Very Happy pr ns zmer pr slovi govorimo da je prešeren biu pjanc..in prfoksa čist ponori Razz

kemarco zaj**avamo v glavo in rata čist rdeča v faco:evil: ..nazadnje je uzela kuli in ga vrgla čez ceu razred.. Shocked
bajlarci so metal aviončke..papirnate se razume..v glavo Mr. Green..in štručko kruha v akvarij z ribami, ki potrebujejo posebno prehrano.Laughing .2 sta umrli Crying or Very sad....pa še bi se jih najdlo... Twisted Evil
BonBonCek • Od: 8.2.2009 • Prispevkov: 19
Re: dogajanje med poukom 10.4.2009 20:54
Moj sošolc je enkrat učitlc namesto denarja (za kulturni dan - pač treba je blo plačat za autobus) ponudil že napol pojeden sendwič.

Hehe, in dejansko ga je vzela, rekla hvala in šla (seveda ga je nesla u smeti - NI GA JEDLA)
anchika96 • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 42
Re: dogajanje med poukom 10.4.2009 21:25
ce ves da smo mi najslabsi razred na soli po obnasanju pa po ocenah, pol mors vrjetn vedet da mamo puno tega Laughing .

npr.: najprej šinklo (ga. ščinkovec, prfoksa za nar) ful rapi*dimo, pol nas se 20 min po pouku zadrzi pa rece en njej: ****, vi ste ****. pac eni k si use upajo Twisted Evil
al pa to: naserjemo ucitlco da je od enga mama rodila, pol ji pa gre ta prfoksa cestitat in izpade totalno tumasta.
3) prfoksi za zadn dan sole prnesemo majco k pise gor: zka sprasujem? zto kr nevem. sam se je smejala temu.

to se niti ni use, sam se mi ne da pisat... Mr. Green
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: dogajanje med poukom 11.4.2009 11:04
hmm pri nas je tega ceeeeliii kup Very Happy
- gobo za tablo brisat smo na luč vrgli pa se je zažgala
-na stol samo učitli:vodo polil,kredo zdrovil,banano razmazali...
-ko ma učitl kabinet samo mu kluko zlonli od znotraj , namaravili smo to da bo šo not pa nebi vun mogo samo ko je za kluko prjeu pa mu je v roki ostala Laughing
-učitla zaklenli v kabinet
-se drli na učitla,kleli naze...
-se delali da ne razumemo
jo puno je še tega..ne da se mi razlagat..če bo ke novega napišem Wink
smeskica22 • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 21
Re: dogajanje med poukom 11.4.2009 12:49
uf tega je pa res ogromno Very Happy pr nam se res nonstop neki dogaja ej Razz in sm si na začetku prav zapisovala izjave pa to da bomo dali v letopis na koncu leta sam zdej se mi pa ne lubi več tolk se sam še smejim Wink kr fajn se mamo ja Very Happy
pam2 • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 53
Re: dogajanje med poukom 11.4.2009 14:18
umm je kr velik:
zadnč pr sloui smo se 15 minut pogovarjal o sskj pa tko ona a vsi razumete kaj to pomeni?
pa mi usi ja.pa tko čež ene 2 minute moj sošolc reče:gospa kaj pa pomen sskj haha usi smo se režal-in ne ni naredu zato da bi se smejal ampaj ja... Smile
poj u 5&7 k smo mel enga druzga učitlna za gvz ni meu nč reda u razreda in smo ga skoz prcal pa enkrat so fantje kluko izpull pa on pride pa reče:kdo je to naredu???
pa mi usi 9 class!!!!!!!!!
umm poj smo letos šipo razbil,zabil fisko(no ti sicer ni nč groznga Very Happy )
aiia pr fiski začne zanč nš učitel da mu žena kopuje malizio za tuširat mi pa usi u smeh.pa enkrat je reku k se vrata učash sama odprejo da je to sveti duh Razz
pa k enkrat neki nismo vedl je začeu:to bi mogl znat kokr oče naš predn greste spat poj je pa začeu tm molt Laughing
pa lansk let smo js pa 2 moje sošolke prsluškvale k so mel dopolnilni al neki in poj foksa odpre vrata ena sošolka je laufala pa je ni vidla nama pa na srečo ker sva "pridne" je rekla samo da če se bo to samo še enkrat ponovil bo starše klicala Twisted Evil

upam da se je keru dal prebrat Embarassed
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: dogajanje med poukom 22.6.2009 20:31
Eem mi se vedno snemaamo pa fčitle v rit snemaamo..
Pa enkrat sma jas pa kolega kadila pri keemiji.. Pol sma pa k ravnatli mogla it pa sma opomin dobla.
Pa enkrat pri zgo ko je ful bedna fčitlca.. pač brat mormo skozi ovi **** učbenik.. te pa smo jo ****.. pa jo je najprej en askal če vrjame v to kar pač piše notri.. pa je ona rekla da je to dokazano.. pa jo je pač še kr neka v glavo ****. vgavnem celo uro sta mela debato o tem..×d
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: dogajanje med poukom 22.6.2009 21:41
ma lan smo ga ful noreli, letos je mir Very Happy
ugl, une smrdeče bombice so ful pokal po razredu pa po šoli
pol ceu za gašenje so fanti odprli pa je ppoplaula 2 nadstropje-zdej ej ni več xD
pol eni sošolki so lani zagrozili da ponaredi ocene u redovalnco in žena jih je -.-
pa ful tga je no xD
ampajk to use lan, letos smo pridni se vid da so norci padli Very Happy muahahah Twisted Evil
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: dogajanje med poukom 22.6.2009 21:47
ja..pr ns pr slowi je blo kr kruto..
mel smo glih ene govrne nastope o pisatlih in smo mogl met plakate..in poj je mel en moj sošolc kersnika in gor je nalepu fotke od trubarja...
poj nm je dala una blueyedbeatch neki za delat in smo mogl napisat celzvezk unga sranja k nej bi bil neki spis s tvojim mišlenjem in poj en sošolc prbije js sm že in ona to pogleda in mu reče ja to si iz prve strani prepisu to ni nč in on poj ne nism iz prve strani prepisu anpak iz tazadne ..
pa vita pomen paradajs k vsak trot ve da je to "življenje"
pa še 1l mleka je med malco čez okn letu direkt na cesto iz 2. štuka
pr zgodli so pa tut take **** delal
uni bogi ženski k je prežvela že vso zgodovino se ji skrivajo u omare in za zavese in poj upajo da se jih ne vid skos prozorne zavese
pa spuščajo razne goveje muske , čefurjado ipd.
pa en model je pohvalu une njene bronaste čevle .. celo uro ni nč težila niti spraševala ni..
pa pr likovni jim je blo dc in so šli po steni pisat z voščenkami, sam na koncu niso več vedl kaj čjo napist in so nardil tarčno na steno in so poj metal vošđčenke tja...no poj so mogl tut steno premalat
pa tut tekord so postavl kar se tiče upisov ( 17 upisov v dveh tednih)
za finale so pa letos k smo konc 9.razreda namest da bi se lepo poslavlal so se skril za vrata in jih na stežaj odprl tko da je pršla šica do vrat in so ji zaloputnl z vrati pred nosom in poj še razbijal po nih in laufal za vogal se skrit
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: dogajanje med poukom 2.7.2009 14:48
mi mamo pa učilco za gvz k je iz srbije. xD in ko govori mau po srbsko zavija in pač mi jo oponašamo p pol so taki smehi. al pa ko kriči na ns, začne kr use po srbsko in pač enkrt smo se tku norca iz nje delal in nm je rekla d nm bo zavrtela eno raparsko od Jose-ja pa Murata, sam d bomo dal mir. in pol smo jo tko še eneparkrat prepričal d nm jo je zavrtela in zdj nam usako uro prvih 5 min tisto zavrti. in tko gre cajt. Very Happy
al pa ko smo u sedmem razredu jemal tisto snov o aleksandru velikem in tko nam učitlca mimgrede pove d je biu peder. in čez kkšna dva tedna ta učitlca sprašuje enga sošolca za oceno in ga upraša kdo je biu aleksander veliki in on reče peder. Very Happy mi pa usi skup z učitlco u smeh. sam mu je pol useen šut zabila. Smile
amm. lani smo mel u klasu enga cigana. pa za mat smo mel lani enga bl mirnga učitla. in ta cigan pač mu je kr tko u obraz **** ti matrna pa šilčke je u njega metu pa grozu mu je d ga bo čz okno vrgu pa take. ok no..sam to ni blo zmeri smešno. učas je blo pa za crknt k me je od smeha trebuh boleu. xD
pa enkrt smo pr likouni neki u naravi risal. in pč en sošolc se je neki zafrkavu in mu je učitlca šut dala pa u dnevnik ga je zapisala. in pol k pridemo nzaj u klas gre ona neki vn in pač mi hitr dnevnik uzamemo p tisto kr je napisala zbrišemo. in sploh ni pogruntala. xD
pa enkrt so naši fantje vrata na moškem wcju zažgal. Rolling Eyes
pa naša učitlca za tehniko gre tko dostkrt vn iz razreda med poukom. razred je p pod zemljo [u kleti] in pol mamo tko okna, in na zunanji strani oken je pač en tak plac velik prbližno 2 kubična metra xDDDDDD in pač zgorej pol ni strehe ampk sam taka mrežica pol okol nje je pa pločnik k je okol šole. tkoj nad to mrežico je pa še en razred [u pritličju] k je pa od naše razredničarke .xD in pač mi tko dostkrt zlezemo čez okno. in tko je šla enkrt ena sošolka vn in jo pač en sošolc zapre vn. in ona začne kričat pa toučt po oknu pa use to. in naša razredničarka je mela pa okno odprto pa je to slišala. in najprej ji baje ni blo jasno kj to je. pol je pa pogruntala in pršla dol. no na konc je pa usm domou klicala, tema dvema sošolki pa sošolcu je pa še nekakšn opomin dala. Rolling Eyes
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: dogajanje med poukom 5.7.2009 11:17
To so si itk prfoksi sami krivi,ker se ponavad spraulamo sam na une stroge pa tečne,na une k so pa ql pa ne.hehe drgač pa ja,k smo mel zaklučni izpit iz prakse,je biu sošolc uprašan,kwa mora frizer znat,p je reku da mora znat lagat...p mu je rekla naj zgine wn,mpk je useen naredu
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: dogajanje med poukom 5.7.2009 14:11
LittleGirl pravi:
tut mi smo ze marskei naredl ampak vam je lahko fain k drzite skupi...pr nas se vedn najde kdo k kej cvekne... Confused

iia to pa puznam Confused Smile pr nm je itsi "šit"..k se skor cel razred zmen za eno bedarijo nardit se jih ene par u hlače pudela.. Wink Rolling Eyes Laughing drgač smo pa mi že marskej nardil... Rolling Eyes Laughing Laughing Twisted Evil narpimer..punce smo enkrat pr telovadbi je ena nabila žogo šički u glavo pa dnevnik in pol se je dnevnik razsul...pol enkrat je bil en reditl pa je brisu tablo z gobo..pa pol še z "brisalcem" in tko čizz zmoču - poškropil full - šičko po njenmu hrbtu.. Laughing Laughing smo enkrat tut enmu 100 let stramu Laughing učitlu čizz zmočil mizo&&stol...pa gobe skril... Wink Wink smo mi bl taki... Twisted Evil Laughing
Nikea • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: dogajanje med poukom 5.7.2009 20:10
LittleGirl pravi:
tut mi smo ze marskei naredl ampak vam je lahko fain k drzite skupi...pr nas se vedn najde kdo k kej cvekne... Confused

Mah pr nas tut
sej ni tko sLABo
sam nwm gdej se tti fantje misljo naučit poslušat?
ej PM
predcednik pa ne nardi mkira..
kira glupa
pa sej drgač še ni tko salbo
OPROSTITE
ZA
NAKLDANJE
wwwwwwww • Od: 5.7.2009 • Prispevkov: 5
Re: dogajanje med poukom 5.7.2009 23:29
Nikea pravi:
LittleGirl pravi:

Mah pr nas tut
sej ni tko sLABo
sam nwm gdej se tti fantje misljo naučit poslušat?
ej PM
predcednik pa ne nardi mkira..
kira glupa
pa sej drgač še ni tko salbo
OPROSTITE
ZA
NAKLDANJE

amm,JA! ane?
ubistvu delamo samo sranje;sam ponavad držimo skp,edin problem je k **** nakonc smo nekdo,ne pa usi. LOL.
Precednik je otroči in zatežen. Fantje so pa še mlečni,no! bojo že.sej veš.

tc.
ArrogantPunxAss • Od: 1.4.2009 • Prispevkov: 12
:D 6.7.2009 11:49
mi smo pr telovadbi v wc vrgle smrdliuca in je res ful smrdel.. tko cela šola in noben ni vedu zakaj se gre.. pa isti dan smo ga še u auli.. haha Smile res smeh ej.. drgač pa čiki u razdedu, en sošolc je mizo žgou, pa iz alkoholci smo stene popisal in to ne lih nedoužno, 2 sošolke sta se kregale in je mela ena enga tko sigurn je mela konica 2 cm (pa res ne pretiravam) in je s tem garderobo počičkala (pisala je patko: xy (sošolkino ime), prasica največja **** debela..) in sta mele glede tega resne probleme ker so eno hotl **** iz šole.. pa tko no- naša šola je res ena velka piz*darija, usak dan je kej na novo uničen, kšna šipa, stou, miza, klopca, gugalnca,... ne počnite tega doma Wink
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: dogajanje med poukom 6.7.2009 13:09
iia seii predsednik razreda pa ne ve d žvi..izvolil so ga pa zato ker kao full prlublena in bo nardila naiibolši razred pa ako kr nekii...zdej je že šolski let mim pa ni tut mignla s svojo debelo ritjo Rolling Eyes Confused Confused

Laughing Laughing Razz mejte se pa če se le da probite skp držat Twisted Evil Laughing
adrijana • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 19
Re: dogajanje med poukom 6.7.2009 14:27
enkrat smo protestirali zard nekih testov, ki bi jih mogli pisat kazensko!!!
pa smo se zaprli v razred. k vratom pa smo potisnali vse klopi iz razreda. učiteljica je prvo misla, da so vrata zakljenjena pol pa je ugotovila v čem je finta in je poklicala ravnatelja pa podravnateljica pa še pol šole učiteljev!
hehe pol mo a še cel teden poslušali pridigo o tem kako nevzgojena mularija smo!
Ampak vsaj kazenskega testa smo se rešli!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
miss12 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 43
Re: dogajanje med poukom 6.7.2009 15:40
mi smo pa enkrt eni tršici odšraufli pipo pa jo sam položili gor in ko je ona tela gobo zmočt je dubila vodo u fris Very Happy ...pa u rastlinjaki je en vse rože populu vn...pa stoli in blazine so leteli skoz oknu....kabl ud adja so rzrezli...pa koš so vrgli u reko Laughing ...pa eni tršici je oknu palu naglavo(po naši krivdi seved Razz )...pa edn je hodu po strehi od šole....pa garderobo v telovadnci smo poplauli...ene par šip razbili in še mars kšno pi**** nrdili Twisted Evil
sam da se dogaja Cool
Re: dogajanje med poukom 6.7.2009 18:26
amm,JA! ane?
ubistvu delamo samo sranje;sam ponavad držimo skp,edin problem je k **** nakonc smo nekdo,ne pa usi. LOL.

tc.[/quote]

Mhm
Re: dogajanje med poukom 6.7.2009 22:53
Nikea pravi:
amm,JA! ane?

tc.

Mhm[/quote]

Nikea,dej mi povej en primer slabega vedenja oz. en primer k ste neki ušpičl. Very Happy
PinkiPinkica • Od: 21.4.2009 • Prispevkov: 21
Re: dogajanje med poukom 6.7.2009 23:38
ja mi smo najhuj klas na šool...
smo šici (če veste ubstajajo take radirke tko podougovate bele kokr kreda) smo ji zamenal kredo z radirko po je pa prov butast gledala kwa ne piše...

pol smo zrezal gobo pa jo sal nazaj na stojalo za tablo

pol smo zaklenil klas pa pustl not kluče in ššli usi skoz okno vn

učitlci cmo vrgl redovalnco skoz okn...

ukradl smo list kamor zapisujejo kdo nima nalog (in ga nismo vrnil)

enx smo izklopl net pr računalništvu..so klical serviserje po XD

kuharce smo u kuhno zaklenil,,

(raunatlca ma pred kabinetam veeeeliiiko rožo) smo ji jo dal pred urata sej not zabila

pr gospodinstvu smo umare ukol ubrnl (d so ble uratca na steno ubrnene)

snel smo tablo...

pr športni k bi mogl zuni laufat smo se skril u kostanj pa na učitla ježice metal XD...i še in še
Re: dogajanje med poukom 7.7.2009 11:27
Nikea,dej mi povej en primer slabega vedenja oz. en primer k ste neki ušpičl. Very Happy[/quote]

Hm...
učas mamo take učitle..
d se jim skos režimo pa jih **** u bučo
pa enmu se 1x skril flumaster...pa ga je iskal kt nor ej.mi pa smo se režal...
sam pol ga je našo..
al pa enga smo zalotl k se je sam pogovarjo..pa take
drgač pa jih **** u bučo do konca
veš pol pa enmu ful smo začel težit veš če je res d nos tangice pa take...
sej drgač sam hudobni smo
naredl nismo nč kej takega

Ka pa vi?
Re: dogajanje med poukom 7.7.2009 12:28
Nikea pravi:
Nikea,dej mi povej en primer slabega vedenja oz. en primer k ste neki ušpičl. Very Happy

Hm...
učas mamo take učitle..
d se jim skos režimo pa jih **** u bučo
pa enmu se 1x skril flumaster...pa ga je iskal kt nor ej.mi pa smo se režal...
sam pol ga je našo..
al pa enga smo zalotl k se je sam pogovarjo..pa take
drgač pa jih **** u bučo do konca
veš pol pa enmu ful smo začel težit veš če je res d nos tangice pa take...
sej drgač sam hudobni smo
naredl nismo nč kej takega

Ka pa vi?[/quote]

HAHA;ja itak. nespomnem se tist za tangice. likovna mogoč?
Re: dogajanje med poukom 7.7.2009 13:51
HAHA;ja itak. nespomnem se tist za tangice. likovna mogoč?[/quote]

HA?
AM...
ti...am
??

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.