Ful rada jem, nasploh sladko. Se mi pozna in ne morem nehat<< | 1 | 2• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Ful rada jem, nasploh sladko. Se mi pozna in ne morem nehat
9.5.2013 21:32
Se spomniš k sm ti govorila o tisti svoji zdravnici, k sm jo obiskala in mi je predpisala vse možne tablete? takrat sm šla do fužin in ko sm vstopla v zdravstveni dom je na steni na veliko pisal: MEDICINA JE TAKO ZELO NAPREDOVALA,, DA DANES NOBEN VEČ NI POPOLNOMA ZDRAV! neke je treba začet, ane? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
9.5.2013 21:39
haha, hudo xD pa še res je super, tako je treba ja • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
9.5.2013 21:48
K sva že pr temu si tud js nonstop govorim, da bo pol zame bolš izpadl. in ne rabm čudeža, da se to zgodi. recmo moj primer ---> osnovna šola. vsak dan gledam froce, ki jim za šolo dol visi, radi ga žurirajo, zafrkavajo profesorje, skrivajo cigarete in se trudijo biti karseda popularni. js se pa borim za vsako točko za vpis srednjih šol....nism ravno, da bi hotla it na bežigrad al na vič, sam mi je gimnazija vseen cilj vso to zabušavanje se jim bo še maščeval in js sm mela kolegico, ki je tud padla v tako družbo...sm jo hotla vn spravit, sm jo opominjala, naj ne postane ena takih, pa mi ni na žalost ni ratal....zdej sm se pa naveličala. nism js tista k jih bo rešvala iz dreka ko bo jo še globlje notr zabredl.....sam izkušnja jih lahka spremeni |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.