Droge<< | 1 | 2• Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: Droge
5.12.2009 17:23
irisuLa pravi:
Lanicor pravi:
trava je dobra, pomoje nemorš bit od nje odvisn loh sam za sebe rečem, kr lahk kdaj koli preneham..
za tiz da se z travo začne pa nadaljuje naprej na trdo drogo NI RES! ja nisii udvisn. ć ćistakaa pušiiš, drgaać će dudajaš tubaak(nikotin) si tkoj:) potem postaneš odvisn od tobaka.. pa tut tko, itak se ne da tok tobaka notr • justAgirl
• Od: 5.12.2009
5.12.2009 20:54
ma js se nism velikrat kadila travo...sm mi je kr zapasal kr cej cas si srecen pa pozabis na skrbi... sm mam prjatla ki je zacej kadit travo..in se mi je mal mesal ful hiperaktiven in agresivn je bil kar mi ni blo vsec.. trava je kul..sm u merah • Insane
• Od: 12.7.2009
5.12.2009 22:00
pri meni je tak.
ne kadim cigaret ker mi je totalno glupo.. travo pa lajk 1× na mesec.. in ja.. kopiram: THC ubija možganske celice, pomaga pri kemoterapiji, pri parkinsonovi bolezni, itd itd. in je prepovedana! Kaj pa recimo alkohol ki ni prepovedan? Koliko družin jeuničil, prometne nesreče, smrtne žrtve.. zaradi trave jih še vedno veliko manj umre..;D in ne moreš bit odvisen.. vsaj fizično ne... in ne ni gateway za druge droge.. to pač delajo tisti ki so tako neumni da mislijo da jim nič nebo.. ali pa si pač hočejo totalno zagreniti lajf.. karkoli no.. probala pa sem gobice, travo, in extazi. pa nimam želje da bi še kaj probala.. za kje se pa dobi.. to pa itq na vsakem vogalu. sicer pa je res tisto.. kolega pozna tega on pozna še enega ki ma bratranca ki ma sošolca ki pozna dilerja.. in tak dobimo te stvari. • Soundbox
6.12.2009 3:46
marihuana NE UBIJA MOŽGANSKIH CELIC!!
• marihuanagod
• Od: 25.11.2009
6.12.2009 12:47
Insane pravi:pri meni je tak.
ne kadim cigaret ker mi je totalno glupo.. travo pa lajk 1× na mesec.. in ja.. kopiram: THC ubija možganske celice, pomaga pri kemoterapiji, pri parkinsonovi bolezni, itd itd. in je prepovedana! Kaj pa recimo alkohol ki ni prepovedan? Koliko družin jeuničil, prometne nesreče, smrtne žrtve.. zaradi trave jih še vedno veliko manj umre..;D in ne moreš bit odvisen.. vsaj fizično ne... in ne ni gateway za druge droge.. to pač delajo tisti ki so tako neumni da mislijo da jim nič nebo.. ali pa si pač hočejo totalno zagreniti lajf.. karkoli no.. probala pa sem gobice, travo, in extazi. pa nimam želje da bi še kaj probala.. za kje se pa dobi.. to pa itq na vsakem vogalu. sicer pa je res tisto.. kolega pozna tega on pozna še enega ki ma bratranca ki ma sošolca ki pozna dilerja.. in tak dobimo te stvari. marihuana jih uničuje ampak sepostopoma vračajo nazaj... alkoholl jih UBIJA! • Soundbox
6.12.2009 15:13
možganske celice se najhitrej obnavlajo od vseh celic v telesu. tk da tle ni neke ful velke panike. ampak marihuana jih ne uničuje • Zimbzze
• Od: 9.11.2009
6.12.2009 15:36
NE, NE, NE jst se drog fuul izogibam in me ne zanima al je sam trauca al pa kokain jst droge ne bom uzela... in če si prepričan u to boš meu čist kul žiulene tko pa si enkrat ko uzameš ****š clo življenje :S
moje mnenje • Soundbox
6.12.2009 19:34
Zimbzze pravi:NE, NE, NE jst se drog fuul izogibam in me ne zanima al je sam trauca al pa kokain jst droge ne bom uzela... in če si prepričan u to boš meu čist kul žiulene tko pa si enkrat ko uzameš ****š clo življenje :S
moje mnenje alkohol piješ? • Zimbzze
• Od: 9.11.2009
7.12.2009 16:15
Soundbox pravi:
Zimbzze pravi:
NE, NE, NE jst se drog fuul izogibam in me ne zanima al je sam trauca al pa kokain jst droge ne bom uzela... in če si prepričan u to boš meu čist kul žiulene tko pa si enkrat ko uzameš ****š clo življenje :S
moje mnenje alkohol piješ? ne in ja... rajš alkohol kot droge, in v zmernih količinah in ne mislt da sm nek NERD tle sam mene droge rees odvračajo... • Soundbox
7.12.2009 18:10
alkohol ni droga?
lažje rataš odvisen od alkohola.. Seveda pri obojem govorimo o psihični odvisnosti. Poleg tega je alkohol škodljiv in veliko bolj nevaren za samopoškodbe in okolico. • marihuanagod
9.12.2009 21:55
Zimbzze pravi:
Soundbox pravi:
Zimbzze pravi:
moje mnenje alkohol piješ? ne in ja... rajš alkohol kot droge, in v zmernih količinah in ne mislt da sm nek NERD tle sam mene droge rees odvračajo... tis budala.. alkohol je pa kua zdravilo? če mene prašaš je alhokol bol nevarna droga kokr pa marihuana... poglej kok folka je umrl zarad alkohola alpa zarad trave! ti ženska nimaš pojma.. kok si stara? • Soundbox
10.12.2009 18:54
pri nobeni smrti še ni biu vzrok trava • marihuanagod
10.12.2009 23:03
Soundbox pravi:pri nobeni smrti še ni biu vzrok trava
v tem govorim |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.