KaaKo povedaat doma za fanta?

<< | 1 | 2
blondi • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 63
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 23.7.2009 16:04
ajnowajmWEIRD pravi:
po telefonu pokličeš fotra, če te lahko pride iskat na policijo, kr so te aretirali kr so našli pri tebi heroin --> na eni divji orgiji --> kjer si bila totalno pijana --> in si se mečkala s sošolko --> no, ne glih sošolko, ker so te itak iz šole vrgli, ker si ful špricala...

no, potem utihneš, vstopiš v dnevno sobo, zaprepadenemu fotru rečeš: "šala, oči! rada bi ti samo pokazala fotko mojega novega fanta na mobitelčku. HOTELA SEM TI SAMO PREDSTAVITI STVARI V PRAVI LUČI!!!!!!!!!!!!!!!!!"

amja tega dela z welkimi črkami nekontam.
jano sej probawam ratat blond da bi blo pač bl očitn in da bi si prhranla ponižanje (:
tenkju za razlago unaprej?
;HF*

mišljeno je blo tko d se lahk kei dost hujšga zgodi, ku pa to d ma nihova punčka fanta Very Happy
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 24.7.2009 9:20
blondi pravi:
ajnowajmWEIRD pravi:
po telefonu pokličeš fotra, če te lahko pride iskat na policijo, kr so te aretirali kr so našli pri tebi heroin --> na eni divji orgiji --> kjer si bila totalno pijana --> in si se mečkala s sošolko --> no, ne glih sošolko, ker so te itak iz šole vrgli, ker si ful špricala...

no, potem utihneš, vstopiš v dnevno sobo, zaprepadenemu fotru rečeš: "šala, oči! rada bi ti samo pokazala fotko mojega novega fanta na mobitelčku. HOTELA SEM TI SAMO PREDSTAVITI STVARI V PRAVI LUČI!!!!!!!!!!!!!!!!!"

amja tega dela z welkimi črkami nekontam.
jano sej probawam ratat blond da bi blo pač bl očitn in da bi si prhranla ponižanje (:
tenkju za razlago unaprej?
;HF*

mišljeno je blo tko d se lahk kei dost hujšga zgodi, ku pa to d ma nihova punčka fanta Very Happy

teenkju (:
ArrogantPunxAss • Od: 1.4.2009 • Prispevkov: 12
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 14.11.2009 18:44
men je isto... čeprou nisva doug skp... hočm povedat... njegovi že vejo kr sm bla že dostkrat pr njemu on pa pr men še nikol... pa tko no... slabo vest mam kr se zmeri neki zlažm, recimo da grem u kino, al pa k prjatlci... sam mislm da ga bo mami hmal spoznala, pomoje ga bom kr dam prpelala Smile
klepetulja • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 22
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 15.11.2009 12:51
moji so pa sami zvedli xD pa začuta ni blo nobenih problemov ker so takoj sprejeli Very Happy
blondie • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 9
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 15.11.2009 16:25
pr men je blo prvič tko, d smo bli pred mojim blokom, je pa lih mama mim prišla tk da pol je pač zvedla. sam mi je pol rekla, d sma lahk sam prijatla p to.. sam itk je nism upoštevala. za naprej, bom p vidla č ji bom povedla ;D
I don't want to close my eyes, I don't want to fall asleep, Cause I'd miss you baby, And I don't want to miss a thing. Cause even when I dream of you, The sweetest dream will never do, I'd still miss you baby, And I don't want to miss a thing. <333
mariNA • Od: 31.10.2008 • Prispevkov: 4
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 16.12.2009 18:04
princess pravi:
po telefonu pokličeš fotra, če te lahko pride iskat na policijo, kr so te aretirali kr so našli pri tebi heroin --> na eni divji orgiji --> kjer si bila totalno pijana --> in si se mečkala s sošolko --> no, ne glih sošolko, ker so te itak iz šole vrgli, ker si ful špricala... Twisted Evil

no, potem utihneš, vstopiš v dnevno sobo, zaprepadenemu fotru rečeš: "šala, oči! rada bi ti samo pokazala fotko mojega novega fanta na mobitelčku. HOTELA SEM TI SAMO PREDSTAVITI STVARI V PRAVI LUČI!!!!!!!!!!!!!!!!!" Wink

Kruta fora...ampak zanimiva za sprobat!
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 16.12.2009 20:20
pr men je blo tko d se ubistvi predn mela fanta ful skrebela kej bo,kko ga bom predstaula...
pol pa k sva začela hodit..po 4 dnevah sm mela glasbeno in sm mtko klicla u službo če lohk gre tip(sploh se ji ni sanjo o čem govorim) z nami pol k meni..in una tko u izi ja...
in pol smo ga pobral pa ni blo neč kej tazga...uradno jima nism neč predstvlala..
nkonc so use ql sprejeli in cela družina,celo nekateri sorodniki so se navezali n njega..
bla sva pol 1leto in 3mesce skupi.....zdej ga pa usi pogrešajo..
Ma en dan omeni mami d pride "ime" k tebi..in če te praša kdo je reč d bo že vidla..in pol rečš to je "ime" in gresta u sobo...jst bi tko nrdila..
Ale.srečno Smile
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 17.12.2009 10:37
rečeš: evo js mam fanta Very Happy
a je problem? Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.