V Gardaland na končni izlet<< | 1 | 2• asuzenaBitch
• Od: 9.5.2009
Re: a
31.5.2009 21:55
new pravi:
NiiXy pravi:
heei
em ..mi tut gremo letos tja...kdaj pa greš ti? mi gremo 6.6.... baje je ful faiin.. in js komi čakam da gremooo mi gremo pa 2.6. ja pa madonca...(: na kero šolo hodš. ti new ja! • new
• Od: 23.5.2009
GaRdaŁand..:)
3.6.2009 16:32
heii.
učer smo šli u gardaland. ja prežvela sm. nairai sm bla na vodnih...pa take fore. vreme je bil ful dobr.sam sonce...sm pol to pomen da je blo tud dost folka...ei.skor sami italjani. če si hotu km it so mogu po eno uro čakat...kje pa ša več celo mau slovencu smo vidl iz drugih šol. no čeprou nism šla čist na tavelke vlakce,je blo cool. čauu. nei še kdo kei napiše k je biŁ tm zdeii.(: • PeeKaBoo
• Od: 7.5.2009
Re: V Gardaland na končni izlet
3.6.2009 18:35
mi gremo pa jutr.. komi čakam kok časa ste se vozil pa iz kje si ? • new
3.6.2009 20:52
PeeKaBoo pravi:mi gremo pa jutr.. komi čakam
kok časa ste se vozil pa iz kje si ? jest sm bliz Ivančne Gorice. voziŁ smo se ene 5 ur...gdai smo se tud ustavli za wc.. za karto smo dal pa 25 evru. HF. • new
Re: a
5.6.2009 19:14
asuzenaBitch pravi:
new pravi:
NiiXy pravi:
heei
em ..mi tut gremo letos tja...kdaj pa greš ti? mi gremo 6.6.... baje je ful faiin.. in js komi čakam da gremooo mi gremo pa 2.6. ja pa madonca...(: na kero šolo hodš. ti new ja! eii.sory.mau cajta sm na tej str pa nism vedla da se pol tud strani nardijo.in sm gledala kje je to napisan.pol sm pa pogruntala da se strani delajo....lol.bad.no in pol sm kr parkrt eno in isto napisala. OŠ Ferda Vesela...........v Šentvidu pri Stiučni....bliz Ivančne Gorice... čauu. • PeeKaBoo
5.6.2009 20:25
mi smo bli učer mi smo se vozil 5ur pa wc pa to^^ za karto smo dal 35€!! wtf?? sej se wid da nas je sam 11 u razredu ^^ • SaBiii
• Od: 10.10.2008
6.6.2009 9:47
PeeKaBoo pravi:mi smo bli učer
mi smo se vozil 5ur pa wc pa to^^ za karto smo dal 35€!! wtf?? sej se wid da nas je sam 11 u razredu ^^ Mi smo bli tut 4.6 Ej ka ste vi slučajn kake majce tko ceu klas mel majce..Pa kako barve ste mel-kr sm jih full vidla ku so majce mel.. • PeeKaBoo
6.6.2009 12:30
ne nismo mel, kr se eni starsi niso strinjal z majcami krneki :S
ja atlantida pa blue tornado sta zakooon unim k niso sli, je lohk sam zou a wi ste mel majce? • SaBiii
• Od: 10.10.2008
8.6.2009 19:25
PeeKaBoo pravi:ne nismo mel, kr se eni starsi niso strinjal z majcami krneki :S
ja atlantida pa blue tornado sta zakooon unim k niso sli, je lohk sam zou a wi ste mel majce? Am. ne nismo mel so mel pa A razred(čeprou so nam kreteni idejo ukral hh Take črne so mel pa ud supermana znak uzad pa pudpisi(črno-rdeča)..če si slučajn vidla:D • PeeKaBoo
9.6.2009 13:09
fajn • Sweety.
• Od: 24.12.2008
9.6.2009 15:14
ia jst sm že bla in je blo carsko sla sm na prosti pad na blue tornado pa nism sla in tut ne mislm jit..sicr sm 8.klas ampak gremo nadarjeni z 9-timi u gardaland.ieeei <3 • nikica
• Od: 11.3.2009
9.6.2009 23:54
ijaa.. ieezt sm blaa tm... in morm rečt da iee totaaln ZakOoon..me iee strah wišinee ful.. ampak sm šla tui na prosti pad pa ni blo tak hudo.. sai ne gledaš dol pa je okey. naibol grozna mi iee bla sekvoiaa.. to jee tak ko te na glavo obrne...vlakec ie fain.. samo mi ie bilo potlei mal slbo.. sam nii panikee... supr iee in letos grem spet..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.