Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma??

<< | 1 | 2 | 3 | >>
• sanjaradasanja • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 42
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 27.8.2009 15:45
BuBu pravi:
Screaam pravi:
BuBu pravi:
sanjaradasanja pravi:
BuBu pravi:
hhh js še rečt neb upala.. Razz

jst se n azačetku tud nism upla ampak sm pol kr enkrt pr večerji zinla in sm bla presenečena kr so mi kr dovolil in zdej j že skor cele počitnce spal pr men aja pa skup sva 5 mescu

hudo.. to kr bleknš..jz bi rekla d bi se kšnmu pr nm zaletel. haha.

pr nm bi uzel d se hecam Wink

hahaha.

sej sm počakla da so pojedli d nism rzkirla da bi se jim zaletel...sej n začetku so prašl če mislm resnu pa ms nrdila tak izraz d so tkoj opazl d mislm resnu(tud mama j očjta pod mizo s komolcm dregnla po tistm izrazi Smile Smile Very Happy
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 27.8.2009 15:48
j bil pa pogoj da po tistm večeri n roke pomijm posodo(večerja j bla z velik ljudi kr j mela mama roj dan)...pa sej d n boste misnli d sm prašla kr prd vseemi ampak pol k so šli gostje domov Smile Very Happy
• BuBu • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 245
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 27.8.2009 16:48
haha Cariicaa ej.
• Dancer • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 27.8.2009 23:42
Men ne dovolijo..
Sam smo se pa enkraT znajdl pa smo rekl da bom jst prespala pr prjatlci.Pa ubistvu sm on pa da je pr prjatlu pa je ubistvu biu res in pooL sta on2 ponoč pršla k nama in smo bli do ene 8 zju3 budni pa pr namaa..pač pr tei frendicii in poL sta šLa dam.In spat za ene 4 urce poL pa veeN.Tstari so pa itaQ rekL kje smo bLi tok zgodi .. Izgovor: LaufaT smo šLi za Kondicijo pa PosTavcoo Very Happy
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 28.8.2009 11:47
če ne pa pejt ti prespt h tipu če njemu tstari dovolijo(aja drgač pa dej spat kao boš taborila n vrtu če maste hišo in lahk pride mal n obisk) Very Happy Very Happy Very Happy
• fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 28.8.2009 19:44
ja,js tut uprašat nebi upala.
č bi pa že mi pa pod nobenmu pogojm neb pustil pa še kej prepovedal za povrh. Rolling Eyes
drgač mam pa 14 let.
• caj
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 28.8.2009 19:46
jst nebi smeu prespt pr fantu ker bi se zdelo to staršem gay
• vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 29.8.2009 14:17
meni bi dovolili že zdaj.. am.. sm sicer 14 stara.. ampak trenutno nimam niti tipa pa to.. drugače pa nevem.. nebi tko hitr se rada u kaj spuščala.. no sj če se mata rada pa to ja.. sam ne u kakšne spolne odnose pa to.. čeprav bi se s mamo (k živim s mamo pa bratom) lahk zmenle enostavn da bi moj fant pr meni prespal itd..
• andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 29.8.2009 15:43
meni bi vrjetno tudi pustili. Samo prej bi mi mava vrjetno obrazložila celo spolno vzgojo Very Happy tko da rajši hodim jas na počitnice (:
• odgaserjainandymama • Od: 8.9.2009 • Prispevkov: 5
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 8.9.2009 14:46
Jst sm svojmu Gašerju že pr 5 letih pustila da fantje pr njemu spijo. Joj kok sm jst ena fejt mamica Razz
• malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 8.9.2009 17:19
če si res mama ne vrjamem preveč kaj sploh delaš na tem forumu.Saj piše NEPRIMERNO ZA ODRASLE Exclamation Mad pa tut preverjat ni treba ker zato skrbijo uredništvo eetaq.
no drugač pa tut jaz sem pri prijatlci prespala pri 5 letih to ni nič posebnega če fant pr prjatlu al pa punca pri prjatlci prespi Cool
• caj
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 11.9.2009 14:05
malavesnika pravi:
če si res mama ne vrjamem preveč kaj sploh delaš na tem forumu.Saj piše NEPRIMERNO ZA ODRASLE Exclamation Mad pa tut preverjat ni treba ker zato skrbijo uredništvo eetaq.
no drugač pa tut jaz sem pri prijatlci prespala pri 5 letih to ni nič posebnega če fant pr prjatlu al pa punca pri prjatlci prespi Cool

she is HE!
• caj
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 11.9.2009 17:11
and he is SHIT!
• caj
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 12.9.2009 15:52
self own xD
• halime • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 19
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 1.11.2009 20:42
caj pravi:
pri meni je zmerom prostor za kakšnega luštnega fanta
ž
a dovljenje sponzorjev tut?
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 1.11.2009 20:44
odgaserjainandymama pravi:
Jst sm svojmu Gašerju že pr 5 letih pustila da fantje pr njemu spijo. Joj kok sm jst ena fejt mamica Razz

Kul mamica. A pri mamici pa noben ne prespi?
Aja pa a mamica rabi kakega stričeka ko jo bi pisat učiv?
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 1.11.2009 20:47
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PEDOFILI NAPADAJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
• evarawr • Od: 2.11.2009 • Prispevkov: 3
;D 2.11.2009 18:57
ja men so pr 14-ih. pa tak čist brez problema. mami? lahk prespi pr men? pa je biu odgovor : ja itak.^^
• Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: ;D 2.11.2009 21:07
evarawr pravi:
ja men so pr 14-ih. pa tak čist brez problema. mami? lahk prespi pr men? pa je biu odgovor : ja itak.^^

Haaard Very Happy jst bi tut tako mamoo Very Happy
• evarawr • Od: 2.11.2009 • Prispevkov: 3
Re: ;D 3.11.2009 21:51
Krissy pravi:
evarawr pravi:

sam priznam da je moja mama car.^^ mislim, tak ful ji use povem, pa skupi tipe šimfama pa uno: lej tale je športnik, tale šupak, tale pa jeebač xD

I LOVE MY MOM. ;*
• Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: ;D 4.11.2009 20:46
evarawr pravi:
Krissy pravi:
evarawr pravi:

sam priznam da je moja mama car.^^ mislim, tak ful ji use povem, pa skupi tipe šimfama pa uno: lej tale je športnik, tale šupak, tale pa jeebač xD

I LOVE MY MOM. ;*

Haaard Very Happy Very Happy Very Happy ful fajn mama Very Happy
• XxcuukrckxX3 • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 33
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 4.3.2010 18:31
men sta prvič pustla prespat pr njemu za božič,pol je on pr men za nou let,pa zj sm enkrat pr nemu prespala..
sam,to je res noro ej d prežviš noč z fantom,k je res najlepš spat u njegovmu objemu pa se zbudit in ga vidš pred sabo Smile Smile
aja,sm pa 15 stara,z fantom sva pa 1 let skupi.. x))
• mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 4.3.2010 20:39
men so pustli že pr 12letih..rekla sm sam "a loh frend presp pr men?" ..."ja loh"...Enostavn Razz..itk niso vedl d je ubistvu ta frend moj fnt k itk če bi vedli mi 1oo% neb pustli Razz[/i]
• babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 4.3.2010 21:01
Ja mi pustijo oz. sploh ne vprašam k se jih ne tiče drugac pa al jst sm pri njemu spala al pa swa spala v moje stanovanje Razz ....
• PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma?? 6.3.2010 15:43
Jaa js sm enkat prašala duma sicr sva z tipam lajk 2 mesca skupi pa sm mtki rekla č lohk prespi pa mij rekla da se va duma zmenle tko da bi blo 50, 50% da bi duvolila sam k on pol ni mogu zrd šihta al neki...je pa res da ga je mt že spuznala sam fotr ne..in je rekla da se more tapru pridš še fotru pokazat..tko da pr men bi blo navadn pomoiie Smile)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.