Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...?

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>
Green • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 34
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 8.8.2009 10:44
Faaak ženske ej!! Ne morem verjet, da se tolko frocov reže Shocked Saj vem, lajf sux občasno, ampak prosim lepo najdite si kak drug (bolj zdrav) hobi in se nehajte smilit sami sebi Rolling Eyes
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 12.8.2009 10:46
ma neee...zard takih se ne splača rezat...reč si sam: niso vredni!
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 12.8.2009 13:12
ma ne nikoL k je itk že fuL raznih poškodb..
npr k sm bol nerodna.. se porežem pa pa dem itd.. (:
zaka bi se še rezala
rajš razbijem kako stvar iz jeze al pa žalosti k pa da sebe uničujem.
TheDD • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 10
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 12.8.2009 13:26
To je res najhujš kar lah nardiš tkrt k si čist na tleh..
sam k ti je itak useen za use.. in greš to delat..
men osebno je ful žou da sm to delala, ker mam zdej
fuul brazgotin.. je pa šla tut moja žila papa enkrat na orng
in si tega res ne žekim več -.-'' tko da.. če vm je kdaj res hudo..
pokličte kšnga frenda, pejte laufat, pejte stran! sam ne neumnosti počet Wink
FakingZiiGc • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 22 • Kraj: on The Raiinbouu.
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 12.8.2009 14:25
se še niseeem..
Še nikoL ni bLo taak FEJST huddo.
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 12.8.2009 18:24
sem se večinoma zarat fantov...še njihova imena sem si rezala v roko!! ampak ziher je kera ki se še zdaj reže pa mogoče noče tega priznat...to je ful bednooo res tak kot so že eni povedli si noben potem od njih ne zasluži tega da se ti zaraji njega režeš tak da ne delajte tega meni je zaj tui žal da sem se bilo kdaj rezala zaraji kerega fanta kr se komi zaj zavedam da sem samo sebi naredla ranee po rokah in da njih to sploh ni brigalo kaj mam jas na roki!! kr so vidli vsi da sem porezana in da so njihova imena vrezana na roki in kaj je bloo..en mi je reko da še dobro da je končal z mano kr sem psiho hehehehehe!! mislim da ni lih fajn da ma en ko ti je negdaj dosti pomeno pa ti njemu tako mišlenje o tebi!! VEM JAA ZABLUZLA SEM GA!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bibolina • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 36
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 12.8.2009 23:51
jaz sem si s šestilom rezala v roko imena treh tipčkov in to med poukom matematike..pa nimam zdej več niti ene vidne brazgotine.
Pupikaa • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 43
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 13.8.2009 3:17
ja saj nisem rekla da se meni še zaj pozna ampak da se mi je poznalo dokler se ni zacelo al kaj?? Rolling Eyes Rolling Eyes Confused ja menda ti nena takoj nasledni dan vse zgine?? Confused Confused nisem pa rekla da se ti viji 1 leto pa nevem kaj haloooooooooo!!!! kuj nekaj!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 13.8.2009 9:33
Pupikaa pravi:
ja saj nisem rekla da se meni še zaj pozna ampak da se mi je poznalo dokler se ni zacelo al kaj?? Rolling Eyes Rolling Eyes Confused ja menda ti nena takoj nasledni dan vse zgine?? Confused Confused nisem pa rekla da se ti viji 1 leto pa nevem kaj haloooooooooo!!!! kuj nekaj!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea

pya odvisn kak fejst se + d se ti koža obnavLa ... če si recimo sm na vrhu bol na povrhnici ... se ti po parih mescih obnovii.. pa se ne pozna.. če se pa ono rees gLoboko se ti pa skoz pozna Rolling Eyes Exclamation
kaiix13 • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 42
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 14.8.2009 17:17
no men je rezanje in to pač psihično bolano.
učasih se uprašam pa faq kaj je folku d se reže?
a jih je nekodo res tok prizadeu d si morjo to delat?
al pa je to pač zdej 'stil' ?
tut jst sm človek pa mam čustva, pa jokam.
sam a pa se morš res za enga ****' tipa rezat.
nekdo je napisu d kaj pol čez 20 let ko maš otroka. kaj mu rečš?
nemorš mu lagt. pr 5-8 letih se pa še ne zaveda kaj to pomen rezat se zarad nekoga..
ej ženske tipou je še ttok. lej če ns je v slovenijo 2 miljona.
pa d je od tega 1 miljon moških.
in od tega jih je recimo 25.000 mlajših od tebe.
drugih 25.000.. so babice pa dedki..
tretjih 25.000 je starih like ur daddy.
in pol ti ostanee še unoh 25.000 tok starih kot si ti naprimer.
sej u ceumn lajfu pa nimaš tok tipou?

hallo folk mau se zamislte.
ne gledat sam črno & belo.
svet je pisan. Wink
naredi si ga čim bolj barvastega in zabavnega.

=D
OtrokCvetja • Od: 20.8.2009 • Prispevkov: 7 • Kraj: Kranj
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 20.8.2009 9:38
Mela sem izkušnjo z rezanjem, ki jo neizmerno obžalujem:)
Pač to je bila tista prelomnica v življenju, ko se mi je zdelo kot da me vsi sovražijo..
Za podatek naj povem , da je bila to največja napaka v življenju in ne privoščim nobenemu, da gre skozi to kot jaz..
Zato, če kdja pomislite na to , najprej pomislite še na posledice, ki vam jih bo prineslo tako dejanje v nadaljnem ..
Zdaj sem spet srečen in živahen otrok z nažalost brazgotinami ki me bodo vedno spominjale na tiste trenutke !
caj
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 20.8.2009 9:49
jaz režem samo salamo...
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 20.8.2009 10:37
caj pravi:
jaz režem samo salamo...

edini pametn
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 21.8.2009 23:06
se ne režem.ke se mi zdi to brezveze.so prišli že taki grozni trenutki, ko bi marsikdo pomislo na rezanje..ampak tisti, ki se režete, se ne zavedate(ali pa mogoče se?), da si delate samo škodo in nič drugega. mogoče v tistem trenutku, ko se porežete res čutite olajšanje( ne vem kaki je občutek ker se še nisem rezala in se niti ne mislim), ampak potem vam ostanejo breazgotine, ki vas samo še bolj spominjajo na vso trpljenje, namesto da bi nanj pozabili. rajši se zaupajte prijateljici/prijatelju, pojdite v družbo, poskušajte čimbolj pozabiti na žalost, ne predajajte se ji...
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 21.8.2009 23:58
Nism se in se nebom....najbolše zdravilo je če te kdo prizadane oz če te recimo fnt pusti..je to..d se zamotiš..d enostavno nimaš prostega časa za razmišljat..
XxwnbDeadAnxX • Od: 26.8.2009 • Prispevkov: 31
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 27.8.2009 14:43
emm, ja js sm se.... tko začela sm se zrd tipa pa pol nism mogla nehat... tko d sm mela celo roko zrezano, zdeii mi je pa fulll žou, k vem d se mi bo to poznal forever... tko no drgač seii vem d se počutš pol bolš pto sam to itq sam za tistih 5 minut in pol si nazaj depresiven, pa probaš še enkrat itd. itn. in pol si že čist odvisn od tega.
js sm drgač nehala s tem, k sm bla že čist na konc in sm hotla nrdit samomor pa pol nism, ker mi je BF rekla, da če se bom ubila js, da se bo tut ona, in js tega valda nism hotla. od tkrt naprej se ne več. pa seii je težko če pogledaš nož pa se morš kr ornk prepričvt, da ne smeš pto, sam se pol bolš počutš, k veš da tega nisi naredu.
sam še to unim, k se še niste: ne probat. k res ne pomaga, noben te ne bo meu rajš, sam bežal bojo stran od tebe [usaj od mene so]
tromi • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 5
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 27.8.2009 18:31
Priznam, da sm na rezanje že pomisla ampak na srečo tega nism nardila. Pa upam, da mi tud ne bo treba. Sicer se pa strinjam s tabo XxwnbDeadAnxX. Res, da se tistih 5 minut verjetn bolš počutš, ampak zarad tistih pet minut, maš te brazgotine za zmer.
neejcdafreak • Od: 17.7.2009 • Prispevkov: 10
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 27.8.2009 23:15
meni se zdi toto rezanje tak otročje.. da res misltie da bo pomagalo.. mislim.. whatever Very Happy
XxwnbDeadAnxX • Od: 26.8.2009 • Prispevkov: 31
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 28.8.2009 16:13
tromi pravi:
Priznam, da sm na rezanje že pomisla ampak na srečo tega nism nardila. Pa upam, da mi tud ne bo treba. Sicer se pa strinjam s tabo XxwnbDeadAnxX. Res, da se tistih 5 minut verjetn bolš počutš, ampak zarad tistih pet minut, maš te brazgotine za zmer.

seii u tem je fora...
k sm zaštekala da se pol počutš še slabš, k veš da ti to ostane na roki...
YourSweetestNightmere • Od: 20.10.2008 • Prispevkov: 16 • Kraj: somewheRe.oveR.the.Rainbow*
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 27.10.2009 23:58
..no jst se . čeprou se trudim d bi se čimanj...sm učasih je težko...in opažam d se čedalje globje... ..drgač se pa zto ker jst vse probleme k jih mam nekako ''spravim'' v sebe... in kdr je preveč..se konča z reznjem... Crying or Very sad sm sei vem d bi mogla nekako dat vn..sm jokat ne morm več...nekako sm že čisto brez čustev... tko da foLk.. think twice before doing it...because than it may be too late.
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 28.10.2009 0:41
nisem se rezal sem pa hoto neka drugega narest ko sem bil ČIST na tleh oz ži na pol pod njimi.....

ne se dat....sn vse skup pozabo oz dal kot neko iskušnjo iz katere sem se veliko naučil o življenju pa o ljudeh nasploh.....
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 28.10.2009 12:56
Pač zarad ljubezni pa familje se ni vrednu rezat.ok. frendi že mogoče ampak u primeru da sam zaserješ use skup,pa tut tu ni način! ne podpiram tega sploh k sm vidla pr svojih prjatlcah pa sošolkah in je blo grozn za vidt :s
tko da se ne rezat kr je brez veze in s tem nič ne rešiš, kakšni so učinki vem sm probala ampak tega nism razglašala usm naokrog,nekateri pa s tem res iščejo pozornost.upam da nism koga užalila . res (;
Larx Cannibal • Od: 28.10.2009 • Prispevkov: 25 • Kraj: Ljubljana^^
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 28.10.2009 15:31
js sem se 1x zarad sušolca..pa se nism nč jokala drgač se pa učasih k je že use u **** x[
Bella • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 79
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 28.10.2009 15:39
paač jaz sm se tut..zarad familie & fantou..
pač sm se samo 2x al pa 3x..
sam zdej se več nee..kr sm opazla da se ni vredno.čeprau ti to res pomaga..ta žalost gre v bolečino in jo lažje prenašaš..čeprau ti bo nakoncu res žau..
tako da usi ki ste se in usi si se niste in usi ki se še mislite..NE TEGA POČET..!

pa faajn se meite in uživite u laifu kokr se le daa.!

byby Very Happy
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 28.10.2009 18:18
ni šans

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.