3 stvari, ki bi jih naredl če bi vedli da so vam šteti dnevi<< | 1 | 2• Linchy
• Od: 29.11.2009
Re: 3 stvari, ki bi jih naredl če bi vedli da so vam šteti dnevi
29.11.2009 19:30
1. Bungee jumping al pa skok s padalom(z letala)
2. shoping 3. potovanjeee..Amerika, Avstralija, Nova zelandija • CrazyGirl
• Od: 23.8.2009
27.1.2010 17:59
1. biušmu bi poudla da sm še uedno vanj <333
2. s frendicami bi prepotovala use kar hočm videt 3. usem bi povedla da jih mam rada 4. pa enim sošolkam bi povedla use kar si mislim o njih (tstim butastim) • onaSem
• Od: 27.1.2010
27.1.2010 18:15
1.preživlala bi velik časa s tistimi ki jih mam rada
2.ta **** prfokse bi poslala u 3PM.tiste ta uredu bi se jim zahvalla 3.dol bi se dala in poljub R.I.P • ajnowajmWEIRD
• Od: 21.7.2009
27.1.2010 20:52
1. - da bi pustila šolo to itak tud usak froc ve sam prej bi šla pa do usazga učitla in mu povedala svoje kaj si mislm o njih pa ta prašanja : zakaj pa ste pol u šoli ? PO ZAKONI LJUBICA !
2. - dobesedno VSAK dan bi bla z svojim bajsijom <3 3. - šla bi u New York, Miami, Washington D.C. + čestitala Obami za ta šit k ga je naredu do zdej [ se prau nč ] Rest in peace peoples • nejchula
• Od: 30.6.2009
27.1.2010 23:41
1. pustila šolo
2. učitlom povedala kaj me muči glede njih 3. vsem bi pač rekla kaj si mislm o njih pa k ste eni napisal da vi vs dnar zagonil hahaa..kaj pa če rečejo pol da so mel napačne izvide in boste normalno živel drgač ap dobra tema • XxcuukrckxX3
• Od: 22.12.2009
28.1.2010 0:48
ma js prfoksom ne bi nč,kua,boli me k* za nih,nam se u času k mij štet še ukvarjala z nimi..raj bi uživala z osebami k jih mam rada. ^^ res se pa neb ukvarjala z folkom k mi ni kul,škoda časa za take osebe.
1. neprestano bi bla z svojo ljubeznijo^^<333 2.šla bi na kubo pa tm uživala na plaži pa bi me brigal za use.. 3.usm k mi neki pomenjo bi jim to še enkrat pouedala pa se jim zahvalila za use,kar so dobrga naredl zame =) • Coreliee
• Od: 24.10.2009
28.1.2010 0:51
1. Šla bi u Pariz& drugje po Franciji, na Finsko pa Norveško z osebo k mi zeelo velik pomen (ne bi šparala z kešom, use najbolše sam)
2. Uzela bi kredit&plačala use našteto in še več, ostanek bi dala za zapuščene živalce 3. Cele dneve bi delala samo tist kar bi si najbl želela Poleg tega bi se poslovila od ush, napisala bi knjigo o mojm življenju in jo bi šele ko bi umirala dala enmu in mu rekla da nej jo da natisnt, poskrbela bi za moje žvalce da bi se mele še naprej najbolš, narisala bi načrt za svoj grob,... • JusTaKiD96
• Od: 27.1.2010
28.1.2010 17:52
iisT mam mauu več kT Tri..=D
-pouuedLa bi usm sošoLcam pa sošoLkam kaiii si misLm o niih -duuiglna bi uues dnar sz karTice in šLa u šoping..(morm umreT s sTiLom..xĐ) -šLa bi poTvaaaT pač..=P -pouuedLa bi nekomuu d ga maam rada paač..=3 -oprauuičLa bi se usm k sm iim keii hudga kdeii nardiLa..iih zafrkavaLa..pusTLa na cediLu..iTd.. -sz usmii s kTermi sm skregana bi se poboTaLa..=)) -posLouuiLa bi se od ush suoiih priiaTLou + priiaTLc iin iim rekLa d mii res fuuuL pomeniio.<3. -posLouuiLa bi se ood sorodnikouu in iim pouuedLa d mi fuuL pomeniio.<3. -posLouuiLa bi se od foTra k ga sicr u živuu nism uuidLa ž kkšne 5 LeT -.- -pouuedLa bi učiTlam + učiiTLcam kaii sii misLm o niih -uživaLa bi na pouuno kokr bi se daLo..=D Hf.!* • missevil
• Od: 28.1.2010
28.1.2010 18:40
uživala kukr seda s frendi familijo šla u karibe (kao) pa take xdxd
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.