Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj!<< | 1 | 2 | 3 | >>• BuBu
• Od: 25.3.2009
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj!
19.5.2009 21:09
CherryPink zanimiuo.! • nikica
• Od: 11.3.2009
19.5.2009 21:24
CherryPink pravi:Lahko pa da gre za karmično povezavo.Sm nwm, kok ste kaj seznanjene s tem... Pač lahk da sta se v prejšnjem življenju poznala in imata neke dolgove že odprej. In to se prenaša iz življenja v življenje...Tako imam ful rada enga tipa v bistvu mi sploh ni ušeč, ampak me nekaj vleče k njemu. To si jaz tako razlagam....
ijaaa.. jzt siceer ne urjamm gliih u kkšno prešno žiulenjee.. misleem neueem.. nism še nikol razmišlalaa da bi pa to rees blo.. • Krissy
• Od: 9.4.2009
19.5.2009 22:12
Jzt pravi:Takšne fante bi mogl met ku je N3JC
očitno un vic res drži, da mamo alkohol zato, da tut grde punce lahko koga polubjo pa tak dalje.. mah ne vem no nismo usi popouni Se strinjam s tabu!!!Prevč gledamo na videz... Jst tut hodm z tipam k ni lih maneken pa neki ful lep..pa sm toook v njega da me bo lih pobral..res pa še tak prjazn,fajn,ti pomaga...skupi pa sva 1 leto:D meite se fain čauuč • nikica
19.5.2009 22:58
seii iezt se ćiizz strinjaam.. d vidz ni pumembn... sam mislm p daa ti moree bit člouuk usaii kokr tok o.k. če računš n to.. da ga boš gleduu kr dowg.. xD iee pa ress da so mi folkii rekl.. k so zdeii puručen pa tko se puznamo..da im nihuvee žene/mužjee so bli naipreei groznii čiizt ne kjutt pa to.. ampk da k so ih spuznaal d so imm rataal naileepš ludee na celm sueetu.. pač u teem smislu.. neueem..bi blo možn?? • NateK
• Od: 16.5.2009
20.5.2009 14:35
hh ja sej men se je tut to že sgodlo .. pač tip sploh ni lušn pa sem bla v njega
pač .. zdej če ga sanjaš če ko te pogleda maš metulčke pa tak hecn filing ko se te dotakne.. pol vrjetno si .. vanga drugač pa nevem kaj naj rečem • nikica
20.5.2009 17:57
umm.. ijaaa... dons sm ugotovilaa.. da se mi zdii da niswa za skup.. misleem neueem.. suaa se nekii puguvariaalaa na hodnikuu u sql.. pa neueemm... • BuBu
20.5.2009 18:22
ia naibol bo d ga še mal spoznaš...sai kokr mam jz izkušne iz fanti n smeš kr na hitr neki sploh pa ti k dle še mau neueš č ie glih tprau,,, • babylove
• Od: 9.5.2009
21.5.2009 15:30
Jst res mislem da lepota ni nujnaaaaaa . iz svojih izkušen vem ... Vsiiiiii mi pravijooooo da sm zelooooo lepa in da zgredam seksi zdej so 7 vame in ena frendica je iz med enih od nih in ful trpi kr tist tip je vam jst pa v nobenga od nihhhhh dost mam nočemmmmmmmm večččččččč bittttt lepaaaaaaaaaaa kajjjjjj najjjjjjj naredim plizzzzzzzzzzz helppppppppp • nikica
21.5.2009 16:13
babylove pravi:Jst res mislem da lepota ni nujnaaaaaa . iz svojih izkušen vem ... Vsiiiiii mi pravijooooo da sm zelooooo lepa in da zgredam seksi zdej so 7 vame in ena frendica je iz med enih od nih in ful trpi kr tist tip je vam jst pa v nobenga od nihhhhh dost mam nočemmmmmmmm večččččččč bittttt lepaaaaaaaaaaa kajjjjjj najjjjjjj naredim plizzzzzzzzzzz helppppppppp
ijaaa.. č si lepaa si lepaa.. =) nmorš da nisi... • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
22.5.2009 22:53
Heh. js mam isto situacijo zele. misLim oz. vem oz. nwm no ugLavnem. en tip je. 2 leti starejši od mene, pa spLoh nemorm nehat misLt na njega. Kr naprej pa kr naprej mi po gLavi hod (pa skor dobesedno ker se mi zdi da mi vdira v misLi ubistvu, pa ko sm si zamisnaLa enga prfekT fanta. Ni niti najmanj zgLedu ko on. pa se spLoh nepoznama drugač, nikoL se ne pogovarjama. pa nč. pomoje je to tist ko si ti misLa. Rawwrr. kak sovražm tt občutek • pokerface
• Od: 29.3.2009
23.5.2009 8:19
Me dve smo pa na istem...jast sm že 5 mescov zatrapana u enga tipa, ki mi pravzaprav sploh ni všeč----->pol pa prijatlce: "kak si se lahk zatrapala v njega???"---->pol pa jast: "nwm!"
Pa tut skos mislim na njega pa tko... HELP MEEE!!!!!! • tiiNaa
• Od: 7.10.2008
• Kraj: Cerklje
23.5.2009 23:05
jah folk men se zdi d se vi mal preveč sekirate glede teh tipov pa to itak pa se mi zdi d ste ene tok stari k jest ( se prav 15) in pol je itak še vs lajf pred nami pa jest mam tak mišlene d itak teli tipi k so stari od 14 pa do tm 20 gledajo sam na zunanjost in tut če je **** največ smotana.... pol k so pa +20 pa ta mišlene mal spremenijo.... vem jest to iz lastnih izkušn .... vsi pravjo d se res dobr zgovarjat z mano pa d sm zabavna .... ampak še vedno nuben ne bi bil kej več k fren........ zarad zunanjosti sm obsojena na to d me majo za frendico _________________ Memyselfandi!! XD • Krissy
24.5.2009 9:24
tiiNaa pravi:jah folk men se zdi d se vi mal preveč sekirate glede teh tipov pa to
itak pa se mi zdi d ste ene tok stari k jest ( se prav 15) in pol je itak še vs lajf pred nami pa jest mam tak mišlene d itak teli tipi k so stari od 14 pa do tm 20 gledajo sam na zunanjost in tut če je **** največ smotana.... pol k so pa +20 pa ta mišlene mal spremenijo.... vem jest to iz lastnih izkušn .... vsi pravjo d se res dobr zgovarjat z mano pa d sm zabavna .... ampak še vedno nuben ne bi bil kej več k fren........ zarad zunanjosti sm obsojena na to d me majo za frendico ja..dosti se jih prevč sekira......ma glede tipov pa...ja dosti zelo dosti jih je takih...sam so pa tut drgačni...jih ni lih veliko k v teh letiho ne..do 20..misleju da je bolj notranjost pomembna...jih poznam kar dosti...in so ful fajn... pa nej se nobena ne prevč sekira..bo že cejt... meite se faiin baiii • tiiNaa
24.5.2009 19:25
punce jest vm svetujem d tipe sam opravlate pa se jim smejite pa d se smejete z njimi ne pa d zrd nih trpite.... prej sm brala tm k je en tip res dobre komentarje dau ( ne spomnm se nicka) pol je pa še reku d nima punce.... drgač pa res me zanima kok ste vi kej stari ?????? _________________ Memyselfandi!! XD • BuBu
24.5.2009 20:41
iaiaa..hehhh,,,, em 13
• Nincii
• Od: 13.3.2009
25.5.2009 13:55
uglavnm folk jst sm isto v enga tipa že več k pou leta...in pač jst sm nejga kao že puzabla sam ...zdej mi je pa spet tok ušeč da se sploh ne morm več zbrt nikjer • Krissy
25.5.2009 14:09
tiiNaa pravi:punce jest vm svetujem d tipe sam opravlate pa se jim smejite pa d se smejete z njimi ne pa d zrd nih trpite....
prej sm brala tm k je en tip res dobre komentarje dau ( ne spomnm se nicka) pol je pa še reku d nima punce.... drgač pa res me zanima kok ste vi kej stari ?????? hehe baiii • BuBu
25.5.2009 15:46
Nincii pravi:uglavnm folk jst sm isto v enga tipa že več k pou leta...in pač jst sm nejga kao že puzabla sam ...zdej mi je pa spet tok ušeč da se sploh ne morm več zbrt nikjer
ia dei lei naprei ga skensli iz misli...pač po pa probi č se da d ga čim mn videvaš...pa zamot se iz drugimi stvrmi... • anchycka
• Od: 25.5.2009
25.5.2009 16:36
Tut js poznam to ja...očitn da ti od tkt ful neki pomen...najbolš da greš do njega,pa boš widla če boš mela še zmeri isti filing.drugač sm bla pa js dwe let u enga k je vsem grt biu,razn men ne.predlagam ti da se vpraš kakšn se ti zdi teb osebno,če so ti njegove oči všeč,če ma mozolje pa če te motjo al ne,...pa si boš kmalu na jasnem.
• Nincii
25.5.2009 20:26
hvala vm fulll • Nincii
25.5.2009 20:27
hvala vm fulll • tiiNaa
25.5.2009 22:18
aiia aiiia aiia
kr tko mladi ..... zdej se pa staro počutm xD ------------------------------------------------------------------------------------------------- no upam d vsi no bl vse ----------------------------------------------------------------------------------------------- ne se preveč sekirat, sej bodo pršli ....... tut jest se s tem tolažm ------------------------------------------------------------------------------------------------ UŽIWITE ...... najbolš kr samske ...... čaubau _________________ Memyselfandi!! XD • Mihex
• Od: 25.5.2009
26.5.2009 0:21
Sam men se zdi da se vlk ludi sekira ka si frendi al pa frendice mislijo o tvojmu partnerju,jz vem da če je men punca ušeč,in sem vanjo,nebom poslušal prijateljev,saj nekateri so tudi ljubosumni...
Poslušite svoje srce,in ne prijateljev in drugih • Krissy
26.5.2009 14:21
Mihex pravi:Sam men se zdi da se vlk ludi sekira ka si frendi al pa frendice mislijo o tvojmu partnerju,jz vem da če je men punca ušeč,in sem vanjo,nebom poslušal prijateljev,saj nekateri so tudi ljubosumni...
Poslušite svoje srce,in ne prijateljev in drugih se strinjam • Juliet013
• Od: 3.2.2009
26.5.2009 15:44
Mihex pravi:Sam men se zdi da se vlk ludi sekira ka si frendi al pa frendice mislijo o tvojmu partnerju,jz vem da če je men punca ušeč,in sem vanjo,nebom poslušal prijateljev,saj nekateri so tudi ljubosumni...
Poslušite svoje srce,in ne prijateljev in drugih sam učasih je pa tut tko, da frendi vidjo realno sliko tistga človeka k ti je ušeč, ti pa idealizirano. zato je pametno poslušat tiste prjatle k jim zaupaš. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.