Hočem raven trebuh xD :P<< | 1 | 2 | 3 | >>• pokerface
• Od: 29.3.2009
Re: Hočem raven trebuh xD :P
14.6.2009 8:16
TELOVADBA
PA STROGA DIETA... če te bo pa kej prjelo, da bi kej takiga pojedla, ko ti sploh ni treba, pa si zabij neki v glavo: NAJPREJ JE TREBA SEBI REČT NE, PREDN LAHK DRUGIM REČEŠ NE!!! • fLomaster
• Od: 1.7.2009
2.7.2009 12:07
pupaa94 pravi:heila:D
ammm mene pa zanima č bi mi mugoče kdo znov povedat zakaj se mi trebuh fulll napihuje:S:S:S:S:S tko zutri sm čist ravna ane pol čez dan po ubrokih sm pa čedlai bol napihnena zvečer pa k d bi bla nuseča no omg jaa js tut. a je to kej narobe s prebavo al kaaaj? • teckica
• Od: 9.6.2009
2.7.2009 13:17
oki, jz sm tud HITR shujšala (10 kg v enmu mescu!) Vsak dan naredim 100 trebušnjakov, kolesarim, 1uro hodim in jem MALO! Pa samo enkrat na teden si privoščim kakšno sladkarijo (oz imam dan sladkarij) em pa nejem po 7. uri pa nepijem med jedjo (pred ali 1uro po!) hmm...nejem salam in ostalih ''kaloričnih bomb'', mam tud eno knigo v kateri pišejo kalorije za določeno hrano... Če koga zanima bom prepisala, sam rečte.... aja pa učasih nejem zajtrka sam to jz delam že od majhnga tko da nepriporočam (moje telo je navajeno (mi niti nepaše) vaše pa vrjetn ni...) upam da ti rata tko kt je men, in boš zadovolna s svojim telesom • kaiix13
• Od: 20.7.2009
20.7.2009 16:36
5 trebušnjakou? folk a se je wm mal stgal? ne morš u 1 tednu shujšat kr 10 kg.. sploh pa ne samo z 5 trebušnaki na dan. pa tut sam 1 km ne pomaga. a sploh veste d 1km ni nč.. 1km jst pretečm v 3 minutah..še mn. torej 5min teka ti res ne bo pomagal. drgač pa bdw pr komi 50 trebušnakih se ti šele mišice ogrejejo.. od 50 trebušnakou naprej se ti šele začnejo recimo temu delat mišice. seveda pa ne morš kr jest čips & usega slatkega & mastnega..ne jej po 18 uri.. ne jej tok 'težkih ' stvari.. tko pol lahka shujšaš ..seveda ne v 1 tednu..se ti pa pozna po 3 mescih.. (:
• smoki
• Od: 17.10.2008
20.7.2009 20:02
čemaš res prekometno težo ałlpa tko pač sam trebuh_
pejd u stično za 14 dni? p boš suha k prekła XD drgač pa trebušnjaki jej normałno sam ne jest tko kruha zrawn kromperja recimo XD .. hf • omeqa
• Od: 21.7.2009
21.7.2009 13:12
sam neki še dodam....
z vajami boš samo okrepila mišice trebuha pa ne boš veliko zmanjšala z prehrano zdravo in ne prekomerno pa bo šlo.. lp • xxellaxx
• Od: 26.12.2008
21.7.2009 13:45
teckica pravi:oki, jz sm tud HITR shujšala (10 kg v enmu mescu!) Vsak dan naredim 100 trebušnjakov, kolesarim, 1uro hodim in jem MALO! Pa samo enkrat na teden si privoščim kakšno sladkarijo (oz imam dan sladkarij) em pa nejem po 7. uri pa nepijem med jedjo (pred ali 1uro po!) hmm...nejem salam in ostalih ''kaloričnih bomb'', mam tud eno knigo v kateri pišejo kalorije za določeno hrano... Če koga zanima bom prepisala, sam rečte.... aja pa učasih nejem zajtrka sam to jz delam že od majhnga tko da nepriporočam (moje telo je navajeno (mi niti nepaše) vaše pa vrjetn ni...) upam da ti rata tko kt je men, in boš zadovolna s svojim telesom
prosim prosim prosim nekaj vn prepiši pa drugač.. jas mam nekak še kar postavo ( drugim je všeč, meni ni hf • metalfreak
• Od: 25.7.2009
15.6.2010 18:01
sva že 2. dkoz morm met saj mau, pa če se na pou prekolm, delam trebušnjake kt neumna, žrem sam sadje, hidm laufa.. nččč. stvar narave jst pravm. sj enim tipom je baje ušeč, da ma punca mau špeha:)• Ursxx
• Od: 6.12.2009
15.6.2010 19:55
Ja smo že 3 ;D Uglaunem. Jst ne jem tok strogo sam sadje pa zelenjavo, ampak tut tko meso pa to a ne. Zajtrk MORAŠ jest tut če ti ne paše drugač pa usaj en jabuk al pa neki pojej pol jem u šoli malco kdej tut ne, K pridem domov kosilo zvečer pa redkokdaj čokolino, jogurt s kosmiči al pa kej. Sladkarije sm u enm tednu ful zmanjšala (čudež. ratal mi je xD) 1,2 na tedn tečm 1,5 km (premal sam enkrat sm ustrajala 2 tedna usak dan pa me je minil sam moram spet začet) Tredbušnjaki so pa tko: Ne nardijo ti ravno čist ravnega trebuha sam maš pa pol res ful mišic kr je pr ženskah hudo. In jaa zju3 bom s5 začela it 5 min na koko(sobno ob pol sedmih) Pa trebušnjakov zju3 30 zvečer 30 pa probala bom s5 tečt. Sam moram pa shujšat res nujno. In ja men je en stimulator uporabila sm ga enkrat pač za hujšanje in je šlo počas use dol pa še bolna sm bla sam moram spet pač začet znova D:
• Pupika
• Od: 6.7.2009
15.6.2010 21:24
Silly.Wasp__x pravi:Aja pa še to ... no v šoli po navadi pojem malco .. pol jem doma kosilo .. čist mal .. in zvečer nikol nč ne jem .. mejbi kakšen jogurt .. ampak ne po 7.uri
Ma sej.. mi usi praujo da mi hujšat sploh ne rabi .. in d mam doro postavo .. sam nevem.. noge & roke mam suhe.. ma trebuh pa niti nee... Zdei pa nwem xD lej več moraš jest.. zto k telo na to da nedobiva velik hrane reagira tak da se ti začnejo zaloge delat.... sepravi špeh jst sm tut fu mal jela pa sm mela več špeha kot zdaj.. + 25 trebušnjakov na dan je čist zadosti ;D • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
15.6.2010 21:37
kakiga dela se prim pa še korist bo od tebe_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
15.6.2010 21:55
fLomaster pravi:
pupaa94 pravi:
heila:D
ammm mene pa zanima č bi mi mugoče kdo znov povedat zakaj se mi trebuh fulll napihuje:S:S:S:S:S tko zutri sm čist ravna ane pol čez dan po ubrokih sm pa čedlai bol napihnena zvečer pa k d bi bla nuseča no omg jaa js tut. a je to kej narobe s prebavo al kaaaj? sami napihnenci.xD ..sej ne da jz tut med vs spadam. frendi mi guvurijo d sm suha k me u šoli vidjo pol pa k gremo vn je a usm tko bed.sm jih zadnč prašala če mam zdej "velik" trebuh al ne pa so usi priznal bl u zadregi. zjutri položna pol zvečer pa k nosečnca.poznam ze scene :S:S!!** _________________ bite me.! • Ursxx
20.6.2010 15:40
katebriga pravi:
fLomaster pravi:
pupaa94 pravi:
ammm mene pa zanima č bi mi mugoče kdo znov povedat zakaj se mi trebuh fulll napihuje:S:S:S:S:S tko zutri sm čist ravna ane pol čez dan po ubrokih sm pa čedlai bol napihnena zvečer pa k d bi bla nuseča no omg jaa js tut. a je to kej narobe s prebavo al kaaaj? sami napihnenci.xD ..sej ne da jz tut med vs spadam. frendi mi guvurijo d sm suha k me u šoli vidjo pol pa k gremo vn je a usm tko bed.sm jih zadnč prašala če mam zdej "velik" trebuh al ne pa so usi priznal bl u zadregi. zjutri položna pol zvečer pa k nosečnca.poznam ze scene :S:S!!** Ja jst med menstro ponavad najbol sam občasno pa tut zju3 in zcvečer wtf?! • srčk14
• Od: 31.5.2010
8.7.2010 13:36
sama sm ful trebušnjakou delala..in nč nism jedla..ampak nism mogla niti 10 trebušnih normalno narest ker nism mela hrna ne sej ne da nism jedla sam pač morš jest use iz piramide..ane...ung ak je gor pa pač najmn..no pol sm pa začela spet normalno jeste (spet na sladkarije) • mjaw
• Od: 17.1.2010
8.7.2010 15:36
k sm upazla d hočš shujšat za 2tedna..no ewo js sm shujšala 2tedna za 14kg..pa tut u trebuh se mi je poznal..tko da sm 2tedna pila sam limonado al pa vodo in zjutri+zvečer pa tekla..popoldn pa plavala ka mamo bazena doma..pa nč jedla niti sadje nee..pa mi je rratal...trgač pa je tega že 2meseca in nism nč zredla..jem čips,čokolado u poznih večer ..samo plavam pa ja..ne tečem več ..pa to..sam sm useen suha.<3 pravjo da če ful shujšaš in pol ful zrediš..sam to ni pr useh..odvisn od ljudh ;D..če pa ne zdržiš bres hrane..obstaja ena dieta pr keri morš jest sam meso pa to pa u 2tednih shujšaš za 20kg..
• sabrina94
• Od: 12.6.2010
8.7.2010 15:52
lunasaa pravi:s trebušnjakim si boš sam utrdila mišice shujšala pa v trebuh ne boš nič. jej pač zdravo hrano pa to pa gibi se nasploh velik
dear, najprej se pozanimaj iz česa se mišice gradijo, pol pa pametuj • hubabuba
• Od: 4.7.2010
8.7.2010 21:08
Ursxx pravi:
katebriga pravi:
fLomaster pravi:
pupaa94 pravi:
ammm mene pa zanima č bi mi mugoče kdo znov povedat zakaj se mi trebuh fulll napihuje:S:S:S:S:S tko zutri sm čist ravna ane pol čez dan po ubrokih sm pa čedlai bol napihnena zvečer pa k d bi bla nuseča no omg jaa js tut. a je to kej narobe s prebavo al kaaaj? sami napihnenci.xD ..sej ne da jz tut med vs spadam. frendi mi guvurijo d sm suha k me u šoli vidjo pol pa k gremo vn je a usm tko bed.sm jih zadnč prašala če mam zdej "velik" trebuh al ne pa so usi priznal bl u zadregi. zjutri položna pol zvečer pa k nosečnca.poznam ze scene :S:S!!** Ja jst med menstro ponavad najbol sam občasno pa tut zju3 in zcvečer wtf?! ja jst istu ! omg,sploh nevem zkaj.. pa sm drgač suha pa tu..sam trebuh mam pa k nosečnca XD • Ursxx
8.7.2010 21:30
Mona xD pravi:
vanillagirl pravi:
pupaa94 pravi:
ammm mene pa zanima č bi mi mugoče kdo znov povedat zakaj se mi trebuh fulll napihuje:S:S:S:S:S tko zutri sm čist ravna ane pol čez dan po ubrokih sm pa čedlai bol napihnena zvečer pa k d bi bla nuseča no omg Shocked tko da mugoče kdo ve zakaj? heii..pri kosilu pojej mal več solate mogoče pa ti voda zastaja v telesu..boo mogoce pa pijes pa jes take stvari ki napihujejo.. ce recimo pijes skoz sprite pa take je mozno da je od tega.. men se tut to dela poserbi pa poleti k usak ful spije (vode ... itd..) • Ursxx
8.7.2010 21:44
1. NE stradaj!
2. zvečer ne jej jabolk kr so zlo težka in te lahko začne bolet trebuh 3. Če že ne greš tečt pejt se vsaj rolat kr je dobr za noge pa (mogoče) tut mal za trebuh 4. Delaj trebušnjake 5. Probi se čim bol izogibat kruhu (oz. stvarem iz bele moke ---> oz se pravi bela smrt) 6. Jej zajtrk in ne jej 6-7 uri zvečer 7. Ko maš menstro večini ženskam paše sladko sam vrjem tist tedn se ne boš zredila če se malo pregrešiš 8. Jst npr. nism zadovolna s svojo postavo (HOČM bit) ampak poskušaj bit vrjem bol ko boš in tut med telovadbo in če kej jem men pomaga motivacija : Lej špeh se topi in hujšaš...! 9. pa pr trebusnjakih se mora najprej speh stopit sele pol se zacnejo misice delat 10. *napiste ce je se kej • anckka
• Od: 28.3.2010
9.7.2010 7:24
hočm raun trebuh? lol
js pa hočem ninjo.. kawasakija pa kej? • spelc08
• Od: 23.1.2010
bok!!
9.7.2010 8:57
ee tko ti bom rekla, uglavnem vse punce si želimo met ravn trebuh in marsikatera si reče ee to poletje se bom pa tko potrudla d bom mela ravn trebuh na konc pa vidiš en kos svinjiga mesa u hladilniki pa zram še kaka majoneza pa te use mine ne:))...tak da najbolš ješ normalno sicer priporočam ti 2 tedna kakšne lahke diete sadje zelenjava puranje meso pa te ****...zram se seveda še zvesto ukvarji s trebušnjaki pa jih nared usak dan več, naprimer dans ene 80 jutr že 100 pa lpo stopnjuj(to je primer)...no večina je tut od hrane odvisn tak da jst ti priporočam kakšne takšne solatke pa to:))...sporoč pšol če ti bo pumagal:PP • Diablo
• Od: 14.10.2009
1.8.2010 11:32
Ena je omenla da je dovol če delaš trebupnjake vsak 2 dan... tole sploh ni res če hočeš met raven trebuh rabiš usaj 3-8 mescou. trdega dela
Če pa hočeš me sixpacke pa rabiš 4-5 let trdega dela po usak dan ene 400 narejenih trebušnjakih in po 200 sklecah na dan pol je pa še tek in to... pa sploh o kašnih dijetah vi razmišlate... če sploh hočete met kaj jejte use zajtrk kosilo za večerjo pa res nekaj malega... pa kašne jogurte pa sadje... WTF Dieta pomaga samo v primeru če to delate celo življenje Tole use je preverjeno na mojem telesu... • iceQueen
• Od: 17.7.2010
1.8.2010 12:51
Če hočeš raven trebuh je ključnega pomena prehrana, seveda lahko ješ vse, ampak zmerno, v manjših obrokih večkrat na dan. Pa poglej si malo na kakšnem drugem forumu, da ti vsi eno in isto govorijo: spremeni življenjski stil (če ga že nisi), ker si še mlada lahko ješ v bistvu vse. Razčisti si v glavi ALI želiš požreti svinjarijo in občutiti ugodje tisti trenutek ALI imeti super postavo in narediti nekaj dobrega na dolgi rok. Sestavi si recimo načrt, da boš 6 dni v tedno jedla zdravo, 1 dan pa si lahko privoščiš kar želiš.
+ Če telovadiš 4-krat na teden kardio in 2-krat na teden kakšne vaje z utežmi, bo čist dovolj. Časa maš itak preveč, ker so počitnice, zdaj pa je na tebi da svojo leno rit spraviš ven in začneš migati. Manj žri. Pa nehajte prosim odpirat takšne teme, ki so ble že 100krat predebatirane, ker vam vsi vedni isto govorijo, da praviljo jejte in športajte. Čudežnega "zdravila", da bi dobila raven trbuh v dveh tednih ni. Face it. • Diablo
• Od: 14.10.2009
1.8.2010 12:53
iceQueen pravi:Če hočeš raven trebuh je ključnega pomena prehrana, seveda lahko ješ vse, ampak zmerno, v manjših obrokih večkrat na dan. Pa poglej si malo na kakšnem drugem forumu, da ti vsi eno in isto govorijo: spremeni življenjski stil (če ga že nisi), ker si še mlada lahko ješ v bistvu vse. Razčisti si v glavi ALI želiš požreti svinjarijo in občutiti ugodje tisti trenutek ALI imeti super postavo in narediti nekaj dobrega na dolgi rok. Sestavi si recimo načrt, da boš 6 dni v tedno jedla zdravo, 1 dan pa si lahko privoščiš kar želiš.
+ Če telovadiš 4-krat na teden kardio in 2-krat na teden kakšne vaje z utežmi, bo čist dovolj. Časa maš itak preveč, ker so počitnice, zdaj pa je na tebi da svojo leno rit spraviš ven in začneš migati. Manj žri. Pa nehajte prosim odpirat takšne teme, ki so ble že 100krat predebatirane, ker vam vsi vedni isto govorijo, da praviljo jejte in športajte. Čudežnega "zdravila", da bi dobila raven trbuh v dveh tednih ni. Face it. Dej kva ti smrdiš kašna prehrana... Šport... je se normalo v zmernih količinah use... Sploh pa use k mislte da boste dobile ravn trebuh u 1 tednu se mote za to rabš usaj 7-14 mescou kvaj z vm folk tipi za six packe pa rabte usaj 5 let... • iceQueen
• Od: 17.7.2010
1.8.2010 13:21
Amm ja, prehrana je pomembna, ne mi rečt, da s sporom lahko vse nardiš, če se poleg tega nažiraš. Punca je spraševala za raven trebuh. Moja kolegica je s tem da je začela drugače jesti (nič sladkarij, nobenega fastfooda) + športala je rekreativno (tek) trikrat na teden dobila raven trebuh, ki ji ga mnoge zavidajo. Pa je prej mela prek 85 kg.
Ok, pa ne bova zdaj tu neke vojne zganjali, ampak ne zdi se mi fer da me kar napadaš. Jaz mam svoje izkušnje, ti svoje. To je javni FORUM, katerega bistvo je, da lahko vsak, ki je dovoilj pameten, da se registrira, POVE svoje mnenje in mogoče naredi nekomu s tem korist. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.