tušmobil / simobil??<< | 1 | 2 | 3 | >>• T3jchk
• Od: 26.6.2012
Re: tušmobil / simobil??
22.8.2012 12:41
Ma Tušmobil boljš za mlade, kt pr Simobilu, d ne gre glih cela žepnina, k si na morju.
• Votko
• Od: 27.6.2012
27.8.2012 10:23
Jst tud bolj lajkam Tušmobil, odkar sem na Tušmobilu se lahko več pogovarjam, več srfam na internetu, pa še mesečno manj plačujem kar se pa konc leta tudi pozna. Mam pol veseli december bolj vesel • bucbucbucika
• Od: 24.11.2011
27.8.2012 18:09
tušmobil vzemi;)
• Candycane
• Od: 20.8.2012
28.8.2012 10:16
jst ti drugače priporočam mobitel ker je večja pokritost signala,vsaj pri meni pride do izraza pri signalu, ker na nekaterih lokacijah nimam Tušmobilovega signala ampak je na voljo samo Mobitelov.
Če pa izbiraš med simobil in tušmobil pa sigurn tušmobil, ker je v zadnjih cajtih fuuul napredvalo. Pri Tušu imaš paket za 12 ? in sicer Mingl12. Po moje ti bo najbolše, da izbereš ponudnika, pri katerem je več uporabnikov (prijatelji, znanci...), ker lahko v praksi tistih 300 minut v druga omrežja, katera se delijo z mobilnim internetov hitreje porabiš (če kličeš v Mobitelovo omrežje ter druga). • Rebekky
• Od: 1.7.2012
12.10.2012 20:35
Evo, glihkar govorila s frendico, ki živi za Bežigradom in je 3x vn vrgl! Haloooo! Pa skoz ji signal pada. Prov na skajp sva semogle prestavt. Mingl ga rula! Men še ni vn vrgl, tud za ny ne pa te fore.
• Votko
24.10.2012 15:15
Kot sem že zapisal je tukaj odločitev zelo enostavna. Tušmobil ima trenutno najboljšo tehnologijo in pa omrežje in pa pakete ki so cenejši in boljši od konkurence. Simobil me nikoli ni prepričal, še posebej sem bil razočaran nad prenosom podatkov in baje da se ni nič spremenilo. Da o prekinjenih klicih sploh ne govorim. Tušmobil pa je v tem času postavil nove bazne postaje in dodatno okrepil svoje omrežje. Tako da je recimo hitrosti prenosa podatkov sploh ne moreš primerjati. Kamorkoli greš je pri Tušmobilu hitrejša!
• Timo3113
• Od: 22.2.2011
24.10.2012 15:45
odvisno od okusa,sicer pa ko smo pri cenah,sta najbojša mingl 17oz. free 20 (če ne uzameš telefona imaš še nekaj procentov naročnine zastonj) in big bob!
• Larika
• Od: 11.7.2012
2.2.2013 22:18
Hej folk, zdaj v času valentinovega so dodal en carski paket na Tušmobilu, pri Minglu dobiš v enem paketu dva founa Prestigio Pap 3500. A ni hudo če si npr. fant pa punca al pa frendici to skupi vzameta, pa mata obe isti telefon hehe • Tomek
9.2.2013 22:46
Timo3113 pravi:odvisno od okusa,sicer pa ko smo pri cenah,sta najbojša mingl 17oz. free 20 (če ne uzameš telefona imaš še nekaj procentov naročnine zastonj) in big bob!
Free 20 so zdj nardil z dvakrat več minut, za isto ceno...http://www.tusmobil.si/dvakrat-vec-casa.html • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
27.6.2013 17:11
če uzamm paket najbližji 1500 pr tušmobilu je pol kul?
zdej sm zmedena a zdej ful vn meče al ne ta tuš mobil? k izkušn z njim nimam pa čist tko če se kdo spozna. samsung galaxy sIII mini. a je uredu telefon? pač tko u praksi • sara1k
• Od: 9.11.2009
27.6.2013 21:20
evica5 pravi:če uzamm paket najbližji 1500 pr tušmobilu je pol kul?
zdej sm zmedena a zdej ful vn meče al ne ta tuš mobil? k izkušn z njim nimam pa čist tko če se kdo spozna. samsung galaxy sIII mini. a je uredu telefon? pač tko u praksi samsung s3 mini je zakon stvarca... škoda ker so mi ga ukradl, tko da zdj mam s3 (tavelkiga)... Sama sem zbirala med iphonom 5 in s3 in morm rečt da je s3 zame res supr. Nikakor ne pravim, da je iphone slab al karkoli Drgač pa ja, simobil je tko... Dost drag, kar si lahko privoščijo glede na to, da so edini ponujal iphone. Zdaj pa jih ponujajo tudi tušmobilovci, tako da.... Poglej pakete, kaj največ porabiš in ker ti več ponuja za isto ceno. Dandanes kar boš izbrala neboš neki sfalila. To prerekanje, kateri bolš lovi in kateri ne, je brezveze... Bolje da se osredotočiš na pakete. • evica5
28.6.2013 15:39
a ma kdo k ma zdej tušmobil take ful probleme oziroma kje mate probleme če jih mate.. z omrežjem namreč
• Matolino
• Od: 6.3.2013
11.11.2013 13:38
Omrežje na Tušmobilu je čist super in težav kakršne so bile recimo kako leto ali dve nazaj ni več. So pa na Tušmobilu pridni in skoz imajo kakšne akcije in dobre pakete. In evo za nas ta mlade končno en pameten paket po normalni ceni. MINGL NEOMEJENO. Paket te pride na mesec 17,99? in imaš vse neomejeno, klice, pošiljanje sporočil in pa srfanje po netu in če vzameš paket do konca novembra imaš brezplačno tudi gostovanje v telekomovem omrežju v primeru da moraš gostovati. Tole je pa res ena cool ponudba!
• ponosnadolenkaxd
• Od: 28.10.2013
11.11.2013 18:32
js mam orto smart .. in je super..neomejeno sms-ov,neomejeno minut simobil,pa še nvm kok minut v ostala omrežja ga mam že skor eno leto in ni nč narobe .. mogoč sam če si neki bogu za hrbtom ti nbo hotel pošilat xd. pa tut foni so dokaj pocen .. cenejši so kakor na mobitelu .. nimam slabga mnenja uglavnm .. je pa meu moi brat tušmobil in je meu čez 100? računa ker je kao klicu v hrvaško omrežje .. u bistvu pa sploh ni :p .. • evica5
11.11.2013 19:14
js mam zdej un paket najbližji 1500 od tušmobila in mi je pač res ful dobr. pa dost ugodno sploh če primerjaš z drugimi operaterji.
• Larika
• Od: 11.7.2012
24.11.2013 21:41
Matolino pravi:Omrežje na Tušmobilu je čist super in težav kakršne so bile recimo kako leto ali dve nazaj ni več. So pa na Tušmobilu pridni in skoz imajo kakšne akcije in dobre pakete. In evo za nas ta mlade končno en pameten paket po normalni ceni. MINGL NEOMEJENO. Paket te pride na mesec 17,99? in imaš vse neomejeno, klice, pošiljanje sporočil in pa srfanje po netu in če vzameš paket do konca novembra imaš brezplačno tudi gostovanje v telekomovem omrežju v primeru da moraš gostovati. Tole je pa res ena cool ponudba!
Res je ta paket je ful dobr! mislm da je najcenejši, pa tud sicer je tušmobil ful ok. • Tomek
23.2.2014 22:49
pri Minglu je zdjle akcija, da če skleneš paket, dobiš ipod Shuffle • ninn
• Od: 31.5.2014
31.5.2014 14:36
Živjo, mene pa zanima glede naročanja paketov prek interneta.
Če ni Tušmobilove poslovalnice nikjer v bližini, je res možno naročiti paket kar prek interneta, da ti pripeljejo na dom vse potrebno? Tut če nisi še 18? Hvala v naprej;) • spel97
• Od: 11.7.2013
resno?
31.5.2014 21:13
hahahahahahahahahahah ka vi se norce delate pa resno tuš priporočate? sam povem da če bos uzela tuš boš mela signal u ku**u skoooos...
pa nč slabga ne mislim sam res je :/ • ninn
• Od: 31.5.2014
Resno.
31.5.2014 21:24
Ne ni res:)
1. izboljšal so pokritost s signalom (kogarkoli sm vprašala niso imel težav s signalom, da o simobilu ne govorimo, ker so njihovi uporabniki prvi ki so brez signala, sploh v naših krajih) 2. ugodni paketi (npr. mignl odbit; vse neomejeno za 16,11? mesečno (10% popust majo trenutno)) 3. hitr internet več od tega da je vse neomejeno, hitrega interneta in ugodne cene pa niti ne rabim Tko da prosm preden se naslednjič začneš tko posmehovat, se pozanimaj, ker se stvari veš čas spreminjajo in nadgrajujejo:) • jajce3
• Od: 2.10.2012
Bob.
9.6.2014 3:28
Zelo dober ponudnik je tudi Bob.
Dela na Simobilovih oddajnikih, zato je pokritost, hitrost, ipd. enaka Simobilovi. Ima pa dve slabosti. Če rabiš telefon v akciji (2letne vezave ipd.) lahko kar pozabiš nanj, ker jih nimajo. Treba je čakat mesec ali dva da dajo dober paket v ponudbo. Pakete menjajo na par mesecev, jaz imam trenutno 1000 minut 1000 sms 1024MB za 15?. Lp, j3 • jajce3
Bob.
9.6.2014 3:28
Dela na Simobilovih oddajnikih, zato je pokritost, hitrost, ipd. enaka Simobilovi. Ima pa dve slabosti. Če rabiš telefon v akciji (2letne vezave ipd.) lahko kar pozabiš nanj, ker jih nimajo. Treba je čakat mesec ali dva da dajo dober paket v ponudbo. Pakete menjajo na par mesecev, jaz imam trenutno 1000 minut 1000 sms 1024MB za 15?. Lp, j3 • jajce3
Bob.
9.6.2014 23:20
Bob.
9.6.2014 23:21
Dela na Simobilovih oddajnikih, zato je pokritost, hitrost, ipd. enaka Simobilovi. Ima pa dve slabosti. Če rabiš telefon v akciji (2letne vezave ipd.) lahko kar pozabiš nanj, ker jih nimajo. Treba je čakat mesec ali dva da dajo dober paket v ponudbo. Pakete menjajo na par mesecev, jaz imam trenutno 1000 minut 1000 sms 1024MB za 15?. Lp, j3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.