Piercing na jeziku..

<< | 1 | 2 | 3 | >>
• somegirl • Od: 20.3.2009 • Prispevkov: 29
Re: Piercing na jeziku.. 10.4.2009 23:39
lej pa kua folk kumplicerate!?..js sm dons šla u exita in so najbolši tm in definitivn ti svetujejo use pa umrtvičt morjo, č pa prenesš bolečino pa lohk rečš d nočš ane.pa primerjala sm cene exita pa culta in je cult dražji..tko d je odvsn od posameznika kok je občutliv pa to in k sploh ni grozn kokr eni guvurijo..drgač pa se prej pozanimite pa itak vm ni treba vozt tastarih zrawn al pa d podpisujjo č nisi polnoletn k pr pirsingih ne rabš ker je tak zakon že po celi europi,sam za tatu pa morš met dovoljennje tastarih č še nisi 18.
• impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: Piercing na jeziku.. 11.4.2009 1:30
tud tatoo si loh nrdiš pred 18 letom =) ker nkk une k to delajo b.o.l.i. k.u.r.a.c. ja jbg ene pač zanima sej če ne probaš res bl težko veš kko je *
• vanillagirl • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 139 • Kraj: Obala
Re: Piercing na jeziku.. 11.4.2009 12:58
Kaj pa če si nardiš pirs v ustnici..Morš kaj posebnega jest na začetku (juhice in te papice..) al lahko že normalno tkoj ješ?
a za to ti tudi omrtvinčijo al kko?
Nekje sem rebrala da če imaš pirs v ustnici več let da se ti potem lahko podrsano (oškrbijo) zobje, ker kao pirs drsa po njih Shocked ...hmm, po mojem to ne drži glih dosti.
• impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: Piercing na jeziku.. 11.4.2009 14:52
vanillagirl pravi:
Kaj pa če si nardiš pirs v ustnici..Morš kaj posebnega jest na začetku (juhice in te papice..) al lahko že normalno tkoj ješ?
Nekje sem rebrala da če imaš pirs v ustnici več let da se ti potem lahko podrsano (oškrbijo) zobje, ker kao pirs drsa po njih Shocked ...hmm, po mojem to ne drži glih dosti.

ja js nism nič posebi jedla al pa kej....normalno ješ sam mau teži je ker se ti notranja stran persa(to kr maš u ustih) zatika med zobe in to mal boli-skeli(ubistvu dost čudn filing)....pol k ti ga pa skrajša pa še s tem nimaš več problema in ubistvu ga sloh več ne čutš in te tud ne moti nič. edino men je blo na začetku žvalit kooonc čudn sam se navadš...glede zob pa vrjetn da se ti mau mislm js ga mam zdej 1let pa pou in use kr je je to da me kdaj pa kdaj skelijo zobe in tkrt dam sam pirs za 5 min vn in pol je ql nevem pa če se ti kej pozna...pomoje da useen če kadiš grš zgleda kukr pa od pirsa hf**
• kLoown • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 21
Re: Piercing na jeziku.. 12.4.2009 9:28
somegirl pravi:
lej pa kua folk kumplicerate!?..js sm dons šla u exita in so najbolši tm in definitivn ti svetujejo use pa umrtvičt morjo, č pa prenesš bolečino pa lohk rečš d nočš ane.pa primerjala sm cene exita pa culta in je cult dražji..tko d je odvsn od posameznika kok je občutliv pa to in k sploh ni grozn kokr eni guvurijo..drgač pa se prej pozanimite pa itak vm ni treba vozt tastarih zrawn al pa d podpisujjo č nisi polnoletn k pr pirsingih ne rabš ker je tak zakon že po celi europi,sam za tatu pa morš met dovoljennje tastarih č še nisi 18.

Tnx. a u jezik si dala ?
kolk si pa plačala ?
• binch16 • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 6
Re: Piercing na jeziku.. 12.7.2009 15:46
Jas ga mam pod ustnco 2 leti.pa v jeziku.V jeziku ga mam zaj kšne 3 mesce,malo več.
Delala sem si ga v cultu v lj.Ko ti ga dela itak ne boli-je eden od najman bolečih delov telesa med prebadanjem,pol pa itak vsi vete da je zatečen en cajt-odvisno od posameznika.
Sicer jas nisem mela sploh tak hudo,sm lahko govorla nonstop,sicer ne glih super ampak sem.
Jest nisem mogla 3 dni-,Sem pila mrzle sokove pa vodo pa hladila z ledom in izpirala z tantum verde.pol od 4.tega dneva sm lahko jedla čokolino,cmoke,neke testenine-vglavnem tak mehko hrano.Čez 1 tedn pa sem že normalno jedla-pizze,mcdonalds,vse pač Smile
Pa to da neke omrtivčt morejo se mi zdi pa čis bedn-bol kao da morjo,tko k joli(dela pirse v mbju) napi*zdavle z neko lučko da vidi če ti lahko pirs naredi al pa ne v jezik-vsak ma lahko pirs v jeziki.Sicer pa joli ela ful dobro,noben se ne pritožuje čez njo.
• princessMJ • Od: 7.7.2009 • Prispevkov: 39
Re: Piercing na jeziku.. 12.7.2009 20:37
hei!

jz mam zdej pirs 3 tedne Smile pa sem fuul zadovolna!
kuj k mi ga je delala nism čutla sploh nč, pa sm drgač ful občutliva. ni mi jezika nč omrtvičla je brez pomena ker tko al tko nč ne čutš.. na konc sm jo prašala če je to že to? ker je resno brez bolečine.
na začetku mi je biu mal čuden občutek ker je fuul dolga palčka.. ceu dan je blo nawadn me ni nč bolel, prot večeru pa mi je začeu otekat in me začeu bolet. pol ene 2 dni sm fuul težko jedla sm več al mn skoz samo mrzlo vodo pila. pa 3x na dan sm si spirala s tantum verde pa fiziološko raztopino, priporočljivo je pit žajbljev čaj ( je fuul nagravžn ). čez ene 3 dni mi je pa oteklina počas začela izginjat in sm začela nurmalno jest. čez en tedn sm si šla skrajšat palčko in sm začela nurmalno guvort R, Š in Č Very Happy prei je blo smešno hehehe.
delala sm si pa v cultu v lj pa sm dala 40€
no več al mn mislm d sm povedala.. če pa koga še kej zanima pa lhk prašate =)

lp MJ*
• salmonela • Od: 13.7.2009 • Prispevkov: 5
Re: Piercing na jeziku.. 13.7.2009 15:31
oila.no d se jz svoj kufr prstavm.aja pa nism usega brala tko d ne zamert ce se kej ponavlam.
no pirs v jeziku.jz ga mam prblizn pou leta in je zakon =D glede exita prporocam d se mu ognete kr je nihov dezinfekcijski prag bl zanemarliu.priporocam damjana u kranju (tm sm si dva pirsa pa tatu delala) al pa culta (tm sm pa tega u jezik nabila).
glede bolecin.jah tko je an.jezik je najmocnejsa misica in je logicno d pac brez bolecin ne gre.tm te lepo usedejo in precekirajo ce mas use zilce okej(zloo mjhna moznost je d nimas in si pol persa ne mors dat),pol ti narisejo na jezik pikico in gres pogledat ce ti je usec.nato dobis raskuzilo in pol te luknajo.mene sicer je bolel pa ni blo panike.
zdej pr vecini ludi jezik otece, fuul smesn govoris kr jezika ne mors premikat, pa kasn tedn si na frutkih.jogurta prvih nekaj dni NE smesn jest ker ima mlecne bakterije in se ti loh okuz jezik.tud ce vids da ze lahko jes ceprou je sele pru tedn to ni priporocljivo ker obremenjujes jezik kar pa ni kul.pol mors si res ene 4x na dan scetkat zobe pa spirat jezik z BREZalkoholno ustno vodico pa NaCl.
pol gres lepo nazaj h mojstru(receno je da po 2 tednih ampak raj pocakite mal pa pjte cez 3 kr je sprememba u jeziku pa loh se boli..)
stane pa okol 40 eurou.skrajsevanje palcke je u cultu 2.5EUR pa pol se menjava palcke(kr u cultu dajo pajcko iz biomase k ni tujek u telesu in je bols..na zacetku pol je pa treba zamenat kr folk to grize pa krivi in ti **** jezik.=D
tole je ful grobo napisan ampak sam drste se usega kar wam majstor rece pa je zakon, ni problemou pa se dobr filing je pr kusvanju ;P
P.S. aja pa ce jezik ful oteka si naredte caj iz kamil pa ga dejte u zmrzovalnik d se ledene kocke nardijo pa to polagite na jezik.ful pomaga =D
Very Happy Very Happy Very Happy have fun*
• THEuna • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 31
Re: Piercing na jeziku.. 13.7.2009 19:18
vanillagirl pravi:

Normalno lhko ješ že pru dan Very Happy
sam pč mal se ti uhan zatika za zob..
drgač se pa hitr navadš jest s pirsom:D

to o zobeh...NČ se ti ne nardi,če maš uhan iz Bioplasta. Če maš pa kovinskega je pa druga zgodba xD
• anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Piercing na jeziku.. 29.7.2009 19:18
js sm si dala že 3 pirse u exitu pa mi je ful wredu,ni blo nkol nč narobe.ta cult na resljevi je pa men kr grozn pa dražji tut,nwem no,stvar posameznika.js tut razmišlam da bi ga mela u jeziku...pred časom sm ga mela u ustnci spodnji desno,črno rinko z bunkico.p mi je blo ql use.js tut nism nwem kok dowzetna za bolečine...tko da je ql...xDful bi mela,k bi rada probala kk je to...
• valii • Od: 15.12.2009 • Prispevkov: 2
Re: Piercing na jeziku.. 15.1.2010 21:55
ok folk. use lpo in prou. usi ste zlo lpo opisal kak use poteka, kuk boli, ka morš delat.. zdj mi pa še svetujte kak nej js pirs skrijem pred starši?!
• LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: Piercing na jeziku.. 16.1.2010 17:51
valii pravi:
ok folk. use lpo in prou. usi ste zlo lpo opisal kak use poteka, kuk boli, ka morš delat.. zdj mi pa še svetujte kak nej js pirs skrijem pred starši?!

a v ustih ga mas? urm ja ne odpiri tolk ust k jes/govoris pa dej si take bunkice k so podobne jeziku dokler jim ne poves Wink pr meni k recimo vejo mam mavricne Razz
• Bella • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 79
Re: Piercing na jeziku.. 16.1.2010 19:17
am..jaa...men je pirs že doug ušeč pa to..in zdej sm končn starše prepričala da si ga lohk grem delat. čeprau mi nepustijo na faci zato bom zdej imela v popku.
pač pa me zdej tut zanima kje v mariboru je najbolš si it pirs delat.
kr hočm it nekam kje so izkušeni pa to.
pa tisti ki ga že mate u popku mal povejte če je fejst bolel pa to..kr me je mal strah bolečin.

have fun. * <3
• PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Piercing na jeziku.. 16.1.2010 19:26
Bella pravi:
am..jaa...men je pirs že doug ušeč pa to..in zdej sm končn starše prepričala da si ga lohk grem delat. čeprau mi nepustijo na faci zato bom zdej imela v popku.
pač pa me zdej tut zanima kje v mariboru je najbolš si it pirs delat.
kr hočm it nekam kje so izkušeni pa to.
pa tisti ki ga že mate u popku mal povejte če je fejst bolel pa to..kr me je mal strah bolečin.

have fun. * <3

idi k joliki.. (:
jas vedno grem k njej, pa je ful vrei, pa mene je malo tak bolelo no.. mislim tak zaskeli pol pa čez kake pol ure ful začne pa kake 5 dni me je še kr.. sao saj preživiš ×D
Re: Piercing na jeziku.. 19.1.2010 19:05
LZyMN pravi:
valii pravi:

a v ustih ga mas? urm ja ne odpiri tolk ust k jes/govoris pa dej si take bunkice k so podobne jeziku dokler jim ne poves Wink pr meni k recimo vejo mam mavricne Razz

Nimam ga še. nameravam pa met. in mene skrbita prva 2 tedna ko nebom mogla normaln jest p to. =/
Re: Piercing na jeziku.. 19.1.2010 19:10
ja ne bos mogla...polente cokolinote itd Wink
• Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: Piercing na jeziku.. 8.3.2010 22:19
jst si ga bom vrjetno tut šla delt..
sam se še mal bojim..
če se po nekem času odločš d ga daš vn se ti potem zasase??
Re: Piercing na jeziku.. 9.3.2010 16:36
Krissy pravi:
jst si ga bom vrjetno tut šla delt..
sam se še mal bojim..
če se po nekem času odločš d ga daš vn se ti potem zasase??

Da. Z vsemi pirsi je tako. Smile
• simsdekle • Od: 30.5.2010 • Prispevkov: 8
// 17.8.2010 12:37
Heej
Včeri sm si dala delat pirsa kar pomen d ga mam 2 dan...Šla sm pč lpo u Lublano na železniško pol pa na 2. (izz LPP jm) inn sm nekak prlezla du Exita.Usi guwurijo d u Exitu ne nrdijo dobr.TO SPLOH NI RES!Res je d ni treba putrdil ud staršou sam to še ne pomen d ni profi.No k sm pršla not sm mu plačala puwedu mi ie navodila inn mi dou listk d jih nebi puzabla.in sicr:jezik ti lahka zateče zto je priporočn d greš u susedn lukal na sladoled.lahka ješ samo tkoče in mrzle stvari.Zjutri,popoldne,zuečer in po usakm ubroku si morš razkužt tko d pu ustih valaš iz fiziološko tekočino(lohk nrdiš tut sam 1 dl vode pa ščepc suli) po tem pa si ringa namažš še izz enim sezamovim olm k ti ga da za 2 evra.čez kkšn tedn pa morš it k nemu spet d ti da krajši ring k izz t dougim nmorš guwort.25€ je lukna običn uhan je 10@ pol maš pa še neke drugačne k so pa ud 15-20€.No se usedš nekam ke in ti da slano vodo naiprei za razkužt pol ti umrtvič jezik iz zgorne in spodne strani izz eno mau pekočo zanč vodo.še naibl je bolel tisto k je jezik prjeu iz kleščami k bi te en uščipnu.Igle sploh nism čutila.Ful je blo adrenalinsko čprou se wrjetn ne sliš.naiprei je moja fr skp padla men sploh ni blo nč doklr se nism ustala pol mi ie slabo ratal bje sm bla bleda k stena.to nei bi blo zrd adrenalina.Tstarim nism puwedala.k sm zuečer dam pršla mene fotr upraša kai mam u ustih js brez razmišlanja prbijm bumbon zdei pa mutim d me took gru buli d nmorm guwort.inn nekak se bom izugibala jih du petka.guwurim mau čudn mau šušlam pa mau pužeram kkšn r.POUDARJAM RAZN SRBENJA PA MAU PEKOČGA UBČUTKA PUNOČ NI!!!Pirsa mi ie naredu fulj lpo prei mi ie jezik pregledu.Jezik mi ni nč uteku sam nmorm lih jest druzga kokr juhe pa čukulina pa jogurta.Tak daa upam d tstari nbojo ugutuvil dkolr nbom dala gor t kraišga.Izz mt itaq nimam kuntatka zdei(ločeni smo 3 leta) pa spičle sua se zrd moje izbire tipou inn moje anti puroke inn mojga plana d pičim izz Slo tkoi k bo možno inn bit peuka
taaak da nč se ne bt nč ni strašnga ubistvu je hudo
uživite
• simsdekle • Od: 30.5.2010 • Prispevkov: 8
Re: Piercing na jeziku.. 17.8.2010 12:38
pa šee nsmeš ga dt sam vn al pa not zaraste se ti pa u roku 1-3 ur udvisno k pr komu
• ancika87 • Od: 30.8.2010 • Prispevkov: 1
Re: Piercing na jeziku.. 30.8.2010 23:37
čaw,...mene ful zanima,kolko naj bi bolelo u jeziku (luknjanje),...mam ga že v zgornji ustnici.za ustnico sem bla v exitu,..pa zanima me koliko bi blo to,...cenovno
thx
• teiicHdbaauc • Od: 8.9.2010 • Prispevkov: 1
Re: Piercing na jeziku.. 8.9.2010 21:15
oum. jsT ga mam. x]
boŁeŁo niTi ni, kr mi je umrTwičŁa p To. ; ))
drugač p pŁačaŁa je mtka.. hehe
poŁ sm meŁa p 1 tedn otekŁo..
zdej p je kuŁ. (;
• Machkica • Od: 25.11.2010 • Prispevkov: 29
Re: Piercing na jeziku.. 20.1.2011 21:42
jst bi si šla u culta delat sam a je nujno da ti ne omrtvič (pač če rečš nei ti ga ga pč umrtvič al ne?!)
pa če ful boli če ti ga ne omrtvič?
• Pinkberry • Od: 21.1.2011 • Prispevkov: 18
Re: Piercing na jeziku.. 21.1.2011 22:39
Js mam pirs v jeziku ze kake 2 leti....sla sm v culta k je delala sarah(zenska je 15 let delala neko solo pirsanja v LAju al SanFranciscu....skratka v ameriki, zato jo priporocam)...omrtvicla mi ni nic, blo je zlo sterilno, bolel me sploh ni.!
zatecen sm mela se par tednov po tem...normalno trdo hrano sm pa loh jedla ze po parih dneh.....boli cis nc...ucasih mal skeli ampak bl te boli ce si preluknas uho....dost bolj - pa se to ne boli...navadis se pa tud zlo hitr...
Pa sama sm se zlo sekirala kako bo pa kak se loh zagnoji pa vse...đabe res...pr jeziku je najmanjsa moznost da se ti karkol zagnoji, ker je stalno slina okol in ti naravno dezifincira oz. ti unicuje bakterije...tista bela/rumena stvar ni gnoj ampak limfa kar je naravno...
placala sm okol 40eu...
kar se tice luknjanje jezika in podobno najbol priporocam cult, ker exit ni tok sterilen, kar je za pirsanje res nujno..=)
• Pinkberry • Od: 21.1.2011 • Prispevkov: 18
Re: Piercing na jeziku.. 21.1.2011 22:43
Aja...pa ce se nisi 18 mors met potrdilo starsev...al pa vsaj klic...=)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.