Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš?

<< | 1 | 2
• KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 15.7.2010 22:20
Pačupa pravi:
to me spominja na en dogodek:
prvi je pač bil da je ena kar vreji sošolka xD pač tisto se spogledovala z mojim frendom ki pa je tisto pri puncah bolj shy te pa mu ona pomežikne on pa neve kaj bi naredo. tak zgubljen je bil xD jaz pa sem se tam že skoraj režal xD

drugač pa kak fantje odreagiramo je ful drugače =) jaz vsaj no odvisno od punce:
-če mi je nekak všeč se kao nekak spogledujem
-ča pa ni glih mojega okusa pa se samo nasmehnem pa je to to...

tale nasmeh pr puncah k ti nisp lih ušeč ni pametn Very Happy usaj po moje ne. Razz
kpa če te kera narobe razume ? Shocked pol si pa po domač povedan naj****. Wink
• Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 16.7.2010 9:28
Citat:

Torej se ze vecino zivljenja (90%) nasmehas ?
• Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 16.7.2010 11:13
KateySixx pravi:
Pačupa pravi:

drugač pa kak fantje odreagiramo je ful drugače =) jaz vsaj no odvisno od punce:
-če mi je nekak všeč se kao nekak spogledujem

tale nasmeh pr puncah k ti nisp lih ušeč ni pametn Very Happy usaj po moje ne. Razz
kpa če te kera narobe razume ? Shocked pol si pa po domač povedan naj****. Wink

ni glih tisto da bi se tisto zlo lepo nasmejo še malo sopgledo pol pa odbrno vstran- mišljeno je da se na malo nasmehnem pa vstran obrnem. do zdaj še ni nobena narobe razumela

Lepi pravi:
Citat:

Torej se ze vecino zivljenja (90%) nasmehas ?

haha, kruta. Ne lol to je mišljeno v primeru spogledovanja xD Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.