horny????????????<< | 1 | 2 | 3 | >>
• skorpion
• Od: 9.3.2009
Re: horny????????????
31.8.2009 0:35
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
love9bitch pravi:
hori so punce in fantje. v bistvu so po mojme mnenju punce bolj horni, samo, da fantje to pokazemo, punce pa ne. oz pokazejo, samone vidimo.
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled ma ja saj pokažete smo zeloo redko se to zgodi drugač je pa fajn če punca vsaj malo pokaže ko je pač... ne ja fora je v tem da jih/nas je velik sram o tem govorit pa to... jst npr. lahk zdj priznam.. oz.sm že velikrat priznala.. zakaj je pa fajn? ja včasih je že full čudno če je punca preveč sramežljiva .. te se ti že pol zdi da je brezveze silit v njo če nič ne odreagira.. mja sj to maš prav...sam če pa npr. vedno tist ful pokaže da je pač horny.. pol pa si verjetn tip misl svoje.. npr. če sta mal bl starejša da ga hoče sam ponucat..xD to maš prav ja... pač do neke mere te je super sam veš vprašanje je.. kak naj punca ve.. kolk more pokazat da bo fantu všeč.. heh xD sam pomoje pač more bit to kar je pa pač kok jo trga no če pa neve kje je meja pol pa je dovol če čist malo pokaže to .. • caj
31.8.2009 11:58
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
love9bitch pravi:
hori so punce in fantje. v bistvu so po mojme mnenju punce bolj horni, samo, da fantje to pokazemo, punce pa ne. oz pokazejo, samone vidimo.
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled ma ja saj pokažete smo zeloo redko se to zgodi drugač je pa fajn če punca vsaj malo pokaže ko je pač... ne z trebuščkom bi bil čisto zadovoljen ja fora je v tem da jih/nas je velik sram o tem govorit pa to... jst npr. lahk zdj priznam.. oz.sm že velikrat priznala.. zakaj je pa fajn? ja včasih je že full čudno če je punca preveč sramežljiva .. te se ti že pol zdi da je brezveze silit v njo če nič ne odreagira.. mja sj to maš prav...sam če pa npr. vedno tist ful pokaže da je pač horny.. pol pa si verjetn tip misl svoje.. npr. če sta mal bl starejša da ga hoče sam ponucat..xD to maš prav ja... pač do neke mere te je super sam veš vprašanje je.. kak naj punca ve.. kolk more pokazat da bo fantu všeč.. heh xD sam pomoje pač more bit to kar je pa pač kok jo trga no če pa neve kje je meja pol pa je dovol če čist malo pokaže to .. • LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
12.9.2009 16:58
caj pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
love9bitch pravi:
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled ma ja saj pokažete smo zeloo redko se to zgodi drugač je pa fajn če punca vsaj malo pokaže ko je pač... ne z trebuščkom bi bil čisto zadovoljen ja fora je v tem da jih/nas je velik sram o tem govorit pa to... jst npr. lahk zdj priznam.. oz.sm že velikrat priznala.. zakaj je pa fajn? ja včasih je že full čudno če je punca preveč sramežljiva .. te se ti že pol zdi da je brezveze silit v njo če nič ne odreagira.. mja sj to maš prav...sam če pa npr. vedno tist ful pokaže da je pač horny.. pol pa si verjetn tip misl svoje.. npr. če sta mal bl starejša da ga hoče sam ponucat..xD to maš prav ja... pač do neke mere te je super sam veš vprašanje je.. kak naj punca ve.. kolk more pokazat da bo fantu všeč.. heh xD sam pomoje pač more bit to kar je pa pač kok jo trga no če pa neve kje je meja pol pa je dovol če čist malo pokaže to .. • caj
12.9.2009 16:59
LedeniCaj pravi:
caj pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
love9bitch pravi:
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled ma ja saj pokažete smo zeloo redko se to zgodi drugač je pa fajn če punca vsaj malo pokaže ko je pač... ne z trebuščkom bi bil čisto zadovoljen ja fora je v tem da jih/nas je velik sram o tem govorit pa to... jst npr. lahk zdj priznam.. oz.sm že velikrat priznala.. zakaj je pa fajn? ja včasih je že full čudno če je punca preveč sramežljiva .. te se ti že pol zdi da je brezveze silit v njo če nič ne odreagira.. mja sj to maš prav...sam če pa npr. vedno tist ful pokaže da je pač horny.. pol pa si verjetn tip misl svoje.. npr. če sta mal bl starejša da ga hoče sam ponucat..xD to maš prav ja... pač do neke mere te je super sam veš vprašanje je.. kak naj punca ve.. kolk more pokazat da bo fantu všeč.. heh xD sam pomoje pač more bit to kar je pa pač kok jo trga no če pa neve kje je meja pol pa je dovol če čist malo pokaže to .. quote • LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
12.9.2009 17:04
caj pravi:
LedeniCaj pravi:
caj pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
love9bitch pravi:
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled ma ja saj pokažete smo zeloo redko se to zgodi drugač je pa fajn če punca vsaj malo pokaže ko je pač... ne z trebuščkom bi bil čisto zadovoljen ja fora je v tem da jih/nas je velik sram o tem govorit pa to... jst npr. lahk zdj priznam.. oz.sm že velikrat priznala.. zakaj je pa fajn? ja včasih je že full čudno če je punca preveč sramežljiva .. te se ti že pol zdi da je brezveze silit v njo če nič ne odreagira.. mja sj to maš prav...sam če pa npr. vedno tist ful pokaže da je pač horny.. pol pa si verjetn tip misl svoje.. npr. če sta mal bl starejša da ga hoče sam ponucat..xD to maš prav ja... pač do neke mere te je super sam veš vprašanje je.. kak naj punca ve.. kolk more pokazat da bo fantu všeč.. heh xD sam pomoje pač more bit to kar je pa pač kok jo trga no če pa neve kje je meja pol pa je dovol če čist malo pokaže to .. quote quote quote • PinkShue
• Od: 22.12.2008
13.9.2009 13:50
Pri nas so pa tipi velik bol horny kt pa punce..čeprou je res da skos nekin anmigujemo.. • anchycka
• Od: 25.5.2009
13.9.2009 13:55
to je itk logično d smo punce tut...sam pr men je ful dobr k s tipom k sexava se tega sploh ne opaz pr nobenim in se nekak dopolnjujeva tko d je zlo fajn pa še rekreacija:D
• tammi
• Od: 24.8.2009
24.9.2009 18:54
ceu svet je hornyyy • ucauca
• Od: 16.9.2009
25.9.2009 22:28
tammi pravi:ceu svet je hornyyy
mhm kr vsi bi radi sexsali • Aljaa
• Od: 24.6.2009
26.9.2009 17:46
ucauca pravi:
tammi pravi:
ceu svet je hornyyy
mhm kr vsi bi radi sexsali Haha... se strinjaam • Screaam
• Od: 14.3.2009
27.9.2009 9:48
Aljaa pravi:
ucauca pravi:
tammi pravi:
ceu svet je hornyyy
mhm kr vsi bi radi sexsali Haha... se strinjaam always all the timee • SaNiiiiNaS
• Od: 2.10.2009
2.10.2009 18:45
Js sm 100% da ste punce bl potrebne k fantje sam pač mi to težji skrijemo • urhvrecic
• Od: 11.5.2009
• Kraj: PREVALE
5.10.2009 19:39
Ashley pravi:mi lohku kho pujasni ki pomeni horny??
saj če prideš mni ti lahko še pokažem da boš meva bolšo fizčno pre(d)stavo • Diablo
• Od: 14.10.2009
29.10.2009 20:36
Juliet013 pravi:aam da nebi o puncah. Moja ugotoviteu je da smo punce veliiik bl. Sam pač me tega ne pokažemo
Ja, pol pa men frendi neverjamenjo an.. k use hočejo, sam se delajo nedostopne , da bi bil navalila an? • Mp3
• Od: 2.10.2009
29.10.2009 21:46
jeote babe pa sploh niso horny ne.....
valda da smo ker to je naravno ker smo sam živali in pač nagonsko..... • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
30.10.2009 14:36
urhvrecic pravi:
Ashley pravi:
mi lohku kho pujasni ki pomeni horny??
saj če prideš mni ti lahko še pokažem da boš meva bolšo fizčno pre(d)stavo cjesos xD je pomoje 10 let stara da nene ve, ti pa bi kar navalo xP • halime
• Od: 26.10.2009
2.11.2009 22:21
miaTHEshoe pravi:
urhvrecic pravi:
Ashley pravi:
mi lohku kho pujasni ki pomeni horny??
saj če prideš mni ti lahko še pokažem da boš meva bolšo fizčno pre(d)stavo cjesos xD je pomoje 10 let stara da nene ve, ti pa bi kar navalo xP mogoč si bom pa še premislu • AmandaBynes
• Od: 6.8.2009
3.11.2009 21:18
PuuuPiixXxaaa pravi:aham..točno tak ko je rekla Juliet...
hmm v našem klassi so itaq vsi fanti horny ja kiri fanti pa niso • KateySixx
• Od: 12.7.2010
12.7.2010 14:54
u našmu razredu so nas fantje dve leti z njihovo potrebnostjo 'preganjal' od raznega šlatanja por joškah in riti pa še kje se najde... KHM! ;D ampak zdej se je pa use obrnil. zdej jih pa ME preganjamo • Boris
• Od: 17.4.2010
12.7.2010 15:15
horny? UJAAAAAAAAAA • Pačupa
• Od: 7.5.2010
12.7.2010 16:47
uff naš razred je bil ful horny samo smo to kar skrival -.- no najbolj smešno pa je to da je nam učitl za športno vedno nekaj o dr... samozadovoljevanju govoro pa si nas vido kak smo vsi rdeči bli pa to. samo punce pa so ble čisto horny pri nas (bol od nas fantov) xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • timci
• Od: 6.7.2010
13.7.2010 8:38
horny pomeni pohoten (po slovarju) jst pravim da si horny takrat ko si potrebn. • view
• Od: 24.7.2010
24.7.2010 23:02
mene pa zanima, če je katera punca že zadovoljila svojega sošolca/prijatelja? • pk4life
• Od: 20.7.2010
25.7.2010 1:02
na krtako: definicija tipou _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.