Kako pristopiti do fanta?

<< | 1 | 2 | 3 | >>
• LedeniCaj • Od: 3.9.2009 • Prispevkov: 52
Re: Kako pristopiti do fanta? 13.9.2009 12:49
party breaker
• mihinjo • Od: 5.9.2009 • Prispevkov: 11
Re: Kako pristopiti do fanta? 26.9.2009 20:02
miaTHEshoe pravi:
caj pravi:
LedeniCaj pravi:
caj pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš

ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^
samo te ne pristopiš ampak privoziš xD Wink

sj zato pa peš, ko drgač ne morš Very Happy če bi bla pa kaka druga možnost bi pa najbol užgau traktor Very Happy

ne, kombajn bi Very Happy

ti ko ne veš Very Happy

jas predvidevam Wink ko babe v kombajnu ne vidiš vsaki dan Very Happy

ja pol se pa prdrajsi kaj okol, bo kr akcija, bomo požel Very Happy pol na večer se boma pa za račun zmenla Very Happy

bi? Very Happy

nedvomno Very Happy

samo qutam da bo čim več quotov

hihi

enako

tko je to a ne?

cjeee xD

party starter xD
• pika_poka • Od: 26.9.2009 • Prispevkov: 6
Re: Kako pristopiti do fanta? 26.9.2009 21:14
no če bi se lahko mogoče vrnili na temo Very Happy
tudi jaz imam ta problem. Sicer imam njegov msn , telefonsko in vse. Po msnju se kar velikokrat pogovarjava in večkrat me klikne on Smile. Po telefonu si večkrat pošiljava smsje.
Samo v šoli pa kar zmrznem. ponavadi rečem samo živjo, no tudi on. Samo sploh ne vem kako bi začela temo.
Če bi mi lahko kdo pomagal bi bila zel ovesela Wink
• 005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Kako pristopiti do fanta? 26.9.2009 23:47
andy15 pravi:
pokerface pravi:
Ashley pravi:
nisi edina tut mene to zanima XD

smo že 3

4 !

oz. 5.!!
• Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Kako pristopiti do fanta? 27.9.2009 9:40
pika_poka pravi:
no če bi se lahko mogoče vrnili na temo Very Happy
tudi jaz imam ta problem. Sicer imam njegov msn , telefonsko in vse. Po msnju se kar velikokrat pogovarjava in večkrat me klikne on Smile. Po telefonu si večkrat pošiljava smsje.
Samo v šoli pa kar zmrznem. ponavadi rečem samo živjo, no tudi on. Samo sploh ne vem kako bi začela temo.
Če bi mi lahko kdo pomagal bi bila zel ovesela Wink

hm ja pač k ga pozdraviš reč koxii.. ka maš zle .. zajamri nad ktirim učitlom...
Wink karkol sam d se neke začneta ment Very Happy
• SaNiiiiNaS • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 7
Re: Kako pristopiti do fanta? 2.10.2009 13:59
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš

hehe tako je... pešaka je najbol varno Very Happy
sm dec sam nvm kako nj ti rečm... js useen vlik raj JS pristom punci k pa da ona do mene---
• MissBarbi • Od: 11.3.2009 • Prispevkov: 14
Re: Kako pristopiti do fanta? 4.10.2009 17:16
kaj pa če so prismirki moškega spola preveč sramežljvi glede teh stvari.... ( mislim na tribuni se pa probleče pa u boxarcah stoji Razz )
• kokos • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 55
Re: Kako pristopiti do fanta? 5.10.2009 14:29
jz nebi nikol pristopla do tipa naj sam pride do mene... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
• MissBarbi • Od: 11.3.2009 • Prispevkov: 14
Re: Kako pristopiti do fanta? 5.10.2009 14:55
js pa bi, gledenato kak mi je všeč, pa če sam neupa.. čene pa nebi bla nikol skup...
• Mayi • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 5
Re: Kako pristopiti do fanta? 12.2.2010 23:02
ej čaww js mam podobn problem.

en fant iz paralelke mi je fulllllllll ušeč pa zdej nevem kaku se naj mu približam in ugotovim, če sem mu vsaj mal ušeč.

ampk problem je da me je pred njim ful sram pa to pa si še govort ne upam pred njim. Embarassed

PPPŁŁŁŁISSSS povejte drgač bom umrla kr nevem........!!!!!!!
• princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: Kako pristopiti do fanta? 13.2.2010 15:03
005 pravi:
andy15 pravi:
pokerface pravi:
Ashley pravi:

smo že 3

4 !

oz. 5.!!

ne 6!! =D
• the.bLonde.one • Od: 1.12.2009 • Prispevkov: 161
Re: Kako pristopiti do fanta? 13.2.2010 23:02
princessme pravi:
005 pravi:
andy15 pravi:
pokerface pravi:
Ashley pravi:

smo že 3

4 !

oz. 5.!!

ne 6!! =D

7!! =P
• muca maca • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: Kako pristopiti do fanta? 14.2.2010 10:31
miaaaw1 pravi:
no jst mam en problem... Embarassed na šoli je en ful hud tip. od mene starejši približn za eno leto . no in dostikrat ga vidm, včasih tut mal flirtam z njim, ampak za kaj več pa nimam poguma. o njem ne vem veliko, le parkrat ga srečam. kaj je po vaše najbolši način za pristop oz. da ga spoznam?

če mata pač iste prjatle, jim reč tko da pejte med vikendom nekam skp, kak bowlnig al pa kino, pa lahk grejo oni tud mau stran... pa če je njemu kej do tebe bo ziher kej poskusu:D
Re: Kako pristopiti do fanta? 14.2.2010 10:32
Mayi pravi:

en fant iz paralelke mi je fulllllllll ušeč pa zdej nevem kaku se naj mu približam in ugotovim, če sem mu vsaj mal ušeč.

ampk problem je da me je pred njim ful sram pa to pa si še govort ne upam pred njim. Embarassed

eh ni treba da te je sram, tip te nebo pogledu če boš pred njim zaprta vase, pač smej se, galvo gor, pa naj te nebo sram:D
/ 19.2.2010 12:34
Mayi pravi:

Hmmm...tut jst mam takšen problem!!!!
No..jst vedno tistega fanta ki mi je ušeč gledam z zapeljivim pogledom...ker pa si mu ne upam nič reči (razen "živjo" ) rečem prijateljici naj gre zraven mene...in začne temo pogovora!!!!(hvala bogu mam najboljšo prijateljico, ki si vse upa!!!!) Very Happy
• nikica • Od: 11.3.2009 • Prispevkov: 33
Re: Kako pristopiti do fanta? 19.2.2010 13:02
sjaraa pravi:
no jas mam tud en problem, mogoče mal čudn.
z enim frendom se že kr neki cajta poznama s tem da je biu on pred 2 letoma vame in jas vanga samo sm tak čudna da tega nism priznala in zdej se je zgodba ponovila.
ne dougo nazaj smo mel eno fešto kjer je on priznau da je vame (ma pa ful probleme z svojo bivšo...)mene je to mal prestrašlo, ker nism vedla ka nej in sm bla celo fešto ful čudna :S mela sva pa izziv in sva se mogla zažvalit, sej po fešti sma se tud še enih parkrat (bog pomagej kaj mi ni blo) in zdej je tle problem: on je men tud ful ušeč in js njemu samo ka si jas ne upam tega priznat :S
mislm da mi ne preostane druzga ko da mu povem po resnic? samo me je strah kaj bo z njegovo biušo (she will kill me!)
help?!
(vem da sm čudna Very Happy)

Povej mu! Če ne drugega boš imela možnost videt kako z njemu skupaj delujeta kot par..xD

Jz sem bla 3 leta v enega modela..xD. Paa so mi usi govoril da je tut on vame...pa to..Sva si full sms-jala..No potli sm pa js (pa ne se smejat) njega uprašala če bi biu zmano, ker sem mela dost čakanja...Pa je reku neee! Evil or Very Mad
Sem gaa prebolela in mi ni blo več nič do njega, res čudno...Po dveh letih sem našla drugega, s katerim sva še zeei skor eno leto..In mi nič ne pomeni več on, ampak on je še vedno vamee...In mu je zlo žoou..
Tko da, povej mu, ker drugače bo misliu mogoče, da ti ni nič do njega in te bo enostaun pozabu.. pazi, da ti nebo žou..!
Re: Kako pristopiti do fanta? 19.2.2010 13:08
Mayi pravi:

Probii nekak se mu prbližat...al pa nevemm...Druži se z negovimi prjatli če ti je lažje..Pa bo tak al tak on zraven..pa njega maloo ane..sei to tak al tak znaaš..
Jaz sem z mojim začela se u živo pogovarjat, ko sem ga šla prosit naj mi posodi plonkce xD.xD. Al pa nevem..Mal se čudn sliši mogoče.. Jaz sem ga mal "ruknla" ko sem prišla mimo...Pol je pa tak al tak on mene...In nevem no..xP. Malo otročje..ampak ko si "in love" je use dovoljen..
• AmandaBynes • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 33
Re: Kako pristopiti do fanta? 19.2.2010 16:27
no jst mam tud to težavco Smile

tega fanta v kerga sm že precej precej časa ''poznam'' že od vrtca ampak kolko se js spomnim še nisva nikol nikol govorila Sad . njegov msn sm izvrtala in ko sm ga kliknila mi sploh ni odgovoril. no pa sm poskusla še drugič in mi je utegnu napisat samo '' kaj? '' . Mislm če sm mu všeč al ne bi mi lahk napisu hey, nimam časa, pust me, ...

hm, to da ga bom ogovorila; probala sm že 30x ampak se enostavno ne morm opogumit. vglavnem: RES sm opazla da me veliko krat gleda, pa da se najina pogleda učash srečata pa prejšnjič me je z roko bucnil Very Happy in vame porinil svojega prjatla Razz.
• manDariina • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 42 • Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
Re: Kako pristopiti do fanta? 19.2.2010 16:48
*JustNoOne* pravi:
princessme pravi:
005 pravi:
andy15 pravi:
pokerface pravi:
Ashley pravi:

smo že 3

4 !

oz. 5.!!

ne 6!! =D

7!! =P

hahaa..em 8 ns je!xD
Re: Kako pristopiti do fanta? 19.2.2010 18:09
AmandaBynes pravi:

tega fanta v kerga sm že precej precej časa ''poznam'' že od vrtca ampak kolko se js spomnim še nisva nikol nikol govorila Sad . njegov msn sm izvrtala in ko sm ga kliknila mi sploh ni odgovoril. no pa sm poskusla še drugič in mi je utegnu napisat samo '' kaj? '' . Mislm če sm mu všeč al ne bi mi lahk napisu hey, nimam časa, pust me, ...

hm, to da ga bom ogovorila; probala sm že 30x ampak se enostavno ne morm opogumit. vglavnem: RES sm opazla da me veliko krat gleda, pa da se najina pogleda učash srečata pa prejšnjič me je z roko bucnil Very Happy in vame porinil svojega prjatla Razz.

Kopija moje bivše ljubezni..xD
Počaki še mal..Pri meni se je kar naenkrat odprlo..Pa sva si že sms-jala...Tko da nevem kaj ti rečt..x)
• AmandaBynes • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 33
Re: Kako pristopiti do fanta? 21.2.2010 17:17
nikica pravi:
AmandaBynes pravi:

Kopija moje bivše ljubezni..xD
Počaki še mal..Pri meni se je kar naenkrat odprlo..Pa sva si že sms-jala...Tko da nevem kaj ti rečt..x)

hm, sej lahk počakam sam on je en let starejši od mene pa bo šel kmau z osnovne pa ga pol več ne bom vidla tk pogosto Confused ..
Re: Kako pristopiti do fanta? 21.2.2010 17:31
Meni se useeno zdi, da nekak moreš naidit tist pogum pa nekak navezat stik z njim...Vem da je tesko..Ampak nevem...Pomisli malo kok ti pomeni pa kaj si pripraulena zanga naredit...
Če si kaj že brala sem v eni temi že pisala o moji biuši ljubezni..Ampak šenkrat povem...Jas sm ga uprašala če bi biu z mano, ker mi je blo doost usega..Ker po sms-jih sva si ful pisala...Učasih se mi je zdel da me je u šoli pa kar ignorirau,čeprau se nisva nikol pogovarjala tko neki ful u živo..samo če sem mu kej rekla je kar na ignor me dau..Noo ppačč on je reku Ne takrat...Mi je blo zlo hudo,ampak zdei je njemu žau,ker jaz ma drugega...
Nebom ti rekla kaj še čakaš,povej mu da ti je ušeč,pejd do njega, ker vem kako je to...Ampak konec koncev je to edina rešitev...Bucni ga ko ga vidiš naslednjič,nasmej se mu,pozdravi ga...Če je pameten pa ga kai iz snovi upraš...Ali pa neveem..Prideš mimo niega pa rečeeš oo leiga, kua ie zdei..xD. Čist tko kao btw ane...Jas nevem no..xP. Tut on ni tak bavbav...In mislm da ti nebo nič naredu, če mu boš kai rekla...Jaz sem onega takrat naravnost vprašala in mi še danes ni žau,čeprau je rekeu Ne,pa je potem cela šola izvedela..Ampak vsaj nisem več razmišlala kaj si misli,ampak sem ga pozabila...
Srečno! Pa upam da sm ti keii pumagala xP.
• anncchoo94 • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 2
Re: Kako pristopiti do fanta? 21.2.2010 20:10
MissBarbi pravi:
kaj pa če so prismirki moškega spola preveč sramežljvi glede teh stvari.... ( mislim na tribuni se pa probleče pa u boxarcah stoji Razz )

hehe poznamo take primirke Razz
• nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: Kako pristopiti do fanta? 21.2.2010 21:58
manDariina pravi:
*JustNoOne* pravi:
princessme pravi:
005 pravi:
andy15 pravi:
pokerface pravi:
Ashley pravi:

smo že 3

4 !

oz. 5.!!

ne 6!! =D

7!! =P

hahaa..em 8 ns je!xD

wopaa 10 Very Happy
• Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Kako pristopiti do fanta? 21.2.2010 22:08
jao tak sprašujete....koda je pri nas ke drugač.....mi tud nwmo kak ...sam treba zbrat pogum...fajn pa če sta frenda prej k pol je lažje kak namignt al pa ke Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.