PremajHne prsi....<< | 1 | 2• PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
Re: PremajHne prsi....
2.4.2009 19:15
tnx vsem am sn ugotovla da sn presuha samo zdravnica mi ni nix rekla... pa nwm kak bi se zredila...tudi če se fejst nažrem se ne zredim..no se se samo potli spet shujšam pa nwm kak xD ne ukvarjam se s športom evo ze sn spet shujšala mam ze 36 kg • bnika333
• Od: 10.2.2009
2.4.2009 20:01
PuuuPiixXxaaa pravi:tnx vsem
am sn ugotovla da sn presuha samo zdravnica mi ni nix rekla... pa nwm kak bi se zredila...tudi če se fejst nažrem se ne zredim..no se se samo potli spet shujšam pa nwm kak xD ne ukvarjam se s športom evo ze sn spet shujšala mam ze 36 kg ojoj... jest bi rekla; blagor tebi ! nika.babovic@hotmail.com • pupaa94
• Od: 15.3.2009
3.4.2009 14:35
theBoy pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
jooo dej jst mam tut take probleme...
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. a ni to ful kruto no pa dobr sej č se nemorma zredit pa dobr poglejmo z lepše plati.. vitke sva pa postavne Js pa rit mam sam bokov ne Mogoč kak poštar na delu.. heh tut jst sm že na to pomisla ...xD • theBoy
• Od: 22.2.2009
3.4.2009 14:37
pupaa94 pravi:
theBoy pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. a ni to ful kruto no pa dobr sej č se nemorma zredit pa dobr poglejmo z lepše plati.. vitke sva pa postavne Js pa rit mam sam bokov ne Mogoč kak poštar na delu.. heh tut jst sm že na to pomisla ...xD Hehe.. Sej bojo zrastle..nč bat. • pupaa94
• Od: 15.3.2009
3.4.2009 14:37
bnika333 pravi:
pupaa94 pravi:
bnika333 pravi:
pupaa94 pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. a ni to ful kruto no pa dobr sej č se nemorma zredit pa dobr poglejmo z lepše plati.. vitke sva pa postavne ej jest sm pa lih malo obratno kot ti z postavo... In tut sploh nism zadovolna, niti ti nisi u svoji postavi...velik je takih, k jim nč ne paše... jest sm fovš bolj tistim k so full suhee, nekatere k so pa presuhe, pa llih obratno... tk je... bedno full... sej joške ti bojo pa še zrasle, jest mam tut bl male... dej času čs! heh tnx za tolažbo hehe ni panike jpp... tko je ponavadi, ampak veš da je res je ženska mal bl močne postave, in rit mal bl dbelo in joške vlke sam po pravic povedan mene je tega strah, če tipu nau kej pasal na men... ampak res ne skrbi, vse bo se ok ja sma veš č tko pomislš č mu kej ne sede pr teb al pa pr men al pa keri drugi xD potem te nima zares rt • larcy
• Od: 12.2.2009
3.4.2009 15:12
js pa vagam 48kg pa visoka sm 164cm pa jh tut (še) nimam.
itq jih pa moja mt tut nima tko da bom vrjetn tut js k ona se je čis brezveze sekirat, če mislš da tevjo fanti mel raj ....XXXX use je zapisan u genih tko da.. najbl da si greš umetne narest nene.. hec hec • love9bitch
• Od: 28.3.2009
12.4.2009 10:47
bnika33--hehe ni panike rada pomagam
jpp... tko je ponavadi, ampak veš da je res je ženska mal bl močne postave, in rit mal bl dbelo in joške vlke d ma tip kje za prjet... sam po pravic povedan mene je tega strah, če tipu nau kej pasal na men... ampak res ne skrbi, vse bo se ok po mojem te ne bo zaradi tega pustil. ker ce bi gledal na to, sploh nebi bil stabo • love9bitch
12.4.2009 10:48
larcy pravi:js pa vagam 48kg pa visoka sm 164cm pa jh tut (še) nimam.
itq jih pa moja mt tut nima tko da bom vrjetn tut js k ona se je čis brezveze sekirat, če mislš da tevjo fanti mel raj ....XXXX use je zapisan u genih tko da.. najbl da si greš umetne narest nene.. hec hec res je • cutie
• Od: 2.4.2009
tko je
12.4.2009 10:56
ja tko je nimaš kej loh se pa zgodi da mas tko:mami npr.26b maš lohk ti tud 13b al pa 18b ne?
moja mt ma 70b js bom mela c al pa b • Nina
12.4.2009 20:16
jest sm stara 14, velika 163cm in mam 75B =) pa so mi čist všeč, če bojo ostale take velikosti bom čist zadovolna. itak pa pol ko si noseča se povečajo. vrjemi. ampak bi pa raje mela manjše kot prevelike prsi.
• love9bitch
13.4.2009 0:26
sei verjemite. fantom((vsajmeni je bilobolje) je bilo blje, da ima pncanekoliko manjse, kot pa,da ima velike |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.