Sovražim sebe in sovražim cel svet!<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• ZaZaZu
• Od: 10.11.2008
• Kraj: Amsterdam
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet!
11.11.2008 13:49
vsak ma svoje probleme, pa naj bo star 10, 20 ali 50 let.... ampak ce te pri 13-ih pusti fant s katerim si bla 1 teden, to ne pomeni da se bo svet ustavu in da "nikoli vec ne bos ljubila drugega" in se gres zato rezat... ne pravim da ce se to naredi, da ti ne sme biti hudo. tko kot sem rekla, vsak ma svoje probleme, inc e twe pusti fant, to zagotovo je problem, ampak ce se ti to naredi ne rabis bit drama queen pa se koj it rezat pa pisat poslovilna pisma, ampak se lahko soocis s problemom odraslo. glede na to da danes 13-letniki veselo ze seksajo, kadijo, se drogirajo, zurajo cele noci... (pocnejo stvari k bi jih naceloma mofgl poceti po 18-leti, torej ko so odrasli), se lahko tut s tem da jih je fant/punca pustil/a soocijo odraslo.
• DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
11.11.2008 16:37
ja se strinjam...kle je velik teh k napišejo take glupe probleme k so bistvu problemi k se dogajajo skor usakmu človeku,...usak se je že kdaj s svojo "najbolšim/o" frendom/ico skregu pa zto še ni pomislu na samomor pa rezanje pa te zadeve, pa usak je že zgubu ljubljeno osebo kdaj, pa ni blo takih problemou.mislm sej en rečm da ni treba vam bit žou folk,pa da nesmete žalovat oz. da se morte smejat, sm učasih je kle res mau pretiravanja.pol najbulš da se začnemo že usi rezat pa samomore elat zto k se edn slučajn nebo strinju z nami al nam bo pa reku da smo *****. oky ajde sej obstajajo ljudje k majo res prboleme hude pa to, tistim usaka čast da jih upajo delit z nami da jim lahk pomagamo....sam eni pa kle mal preveč res blefirajo...mislm folk ne se že jokat če bo biu bonbončk zavit v napačne barve papirčk ajdi uživejte, pa upam da bote čimprej rešli svoje probleme kakršni koli že so • FrEaKx3
• Od: 20.10.2008
11.11.2008 18:51
iaa...se s3niiam z wamii..(predusm ZaZaZu...sicr najbrš ste uečinoma namiguaL name...gLede teh mini bLemou...kar res niso bLemi ampk tko rekoč najstniške tažaue ampk ok..pač s tem se js zdj suoćam...hotLa sm p to puwedat...d omo itaq že tkt k bo cajt za to najdL prawe beste..in zrt frendou se ne sekrerat..k sm wm tut puweaLa kko je bLo pr men in mi je zdeii fuuL bet d sm se tkt sekeraLa d bo moje skriunosti izdala..pa take...kar se tiče Love se tut ne sekerite...zih bote enx tprauga naidLe...no iaa...ugLaunm ne se sekerat...se strinjam..s tem kar ste guwuriL..• ZaZaZu
11.11.2008 21:47
DeViLgIrL
ti problemi k so jih napisal niso butasti. mogoce so zate pa zame, za njih pa zagotovo niso. nekomu se svet podre k izgubi prijatelja, nekomu se svet podre k mu zlata ribica umre, nekomu pa ker se mu je najljubsa majca strgala.... in nekomu se to zdi smesno, nekomu pa pac ne..... sam ce ti je hudo ne rabis takoj delat samomora al se pa rezat, ampak se soocis s problemom... FrEaKx3 brez zamere, ampak men tut mal ni jasno kaj si napisala ne v prvem in ne v drugem postu. a se da da pises normalno? vse kar sem razumela je to da je nate letelo vse kar sem napisala.... ne ni, ker ne znam prebrati nic. ce se pa potrudis pa lepo napises vse, bom pa zelo vesela. • DeViLgIrL
11.11.2008 23:26
ZaZaZu pravi:DeViLgIrL
ti problemi k so jih napisal niso butasti. mogoce so zate pa zame, za njih pa zagotovo niso. nekomu se svet podre k izgubi prijatelja, nekomu se svet podre k mu zlata ribica umre, nekomu pa ker se mu je najljubsa majca strgala.... in nekomu se to zdi smesno, nekomu pa pac ne..... sam ce ti je hudo ne rabis takoj delat samomora al se pa rezat, ampak se soocis s problemom... ups sorry res sm mal čudno napisala,...ni biu to moj namen...pač ubistu hotla sm to povedat kt si ti pač da se zto še ni treba takoj rezat pa samomore delat....se še enkrat opravičujem za prejšn post,k je tko čudno zgledalo • FrEaKx3
12.11.2008 8:29
FrEaKx3 pravi:iaa...se s3niiam z wamii..(predusm ZaZaZu...sicr najbrš ste uečinoma namiguaL name...gLede teh mini bLemou...kar res niso bLemi ampk tko rekoč najstniške tažaue ampk ok..pač s tem se js zdj suoćam...hotLa sm p to puwedat...d omo itaq že tkt k bo cajt za to najdL prawe beste..in zrt frendou se ne sekrerat..k sm wm tut puweaLa kko je bLo pr men in mi je zdeii fuuL bet d sm se tkt sekeraLa d bo moje skriunosti izdala..pa take...kar se tiče Love se tut ne sekerite...zih bote enx tprauga naidLe...no iaa...ugLaunm ne se sekerat...se strinjam..s tem kar ste guwuriL..
No jaa...se bom putrudla pisat nurmaln...jaa..se strinjam z vama ( predusm ZaZaZu...sicr ste najbrš večinoma namigoval name...glede teh mini prublemou...kar res sicr niso prublemi..bl najstniške težave ampk s tem se pač js szej ukvarjam...hočm puvedat da bo za use za usako stvar enkrat prču čs...usi bomo najbrš nekoč najdl taprauga besta pa spuznal unga..taprauga (na belem konju u taprumu postu sm p sam puveala d sm mela učas fuuul dobro bestico (ubistvu sm sam misnla to) in pol sva se skregale in zdej je prejšn tedn pu dougm času pršla du mene p se mi upravičla in use...sam žou je bla prepozna k sm js medtem že najdla TAPRAVE bestice....pa glede LOVE da sm nesrečno zalublena....to je uglaunm to...ampk se ne sekeram vač...zrt nubenga....sm ugutuvila d ni vredn...to je to...upam d boš zdej razumela kej.. • ludatmala
• Od: 13.11.2008
14.11.2008 23:52
nwwm noo pačč.. sam men se to zdi čist običjnn k js sn tui učasihh tak.. pač pridejoo taki dnewii pa grejoo.. sjj bo bolšš.. pač to se ti po moje sam zdii da se noben ne zanima pa da jih **** za tebe.. wačsihh se ej treba sam zamislit u sebe.. paa prespat pa je bolš • ZaZaZu
15.11.2008 12:23
FrEaKx3
hvala kar se prvega posta tice... sej te noben ne obsoja ce mas probleme. vsak ma svoje probleme k so za njega najbolj grozni in najvecji mozni problemi... nekomu se ti problemi zdijo trapasti, nekomu se pa svet podia zarad njih. sam hotla sem rect da ne rabis bit drama queen zato ker mas probleme, kot da si edina na svetu s problemi, in se ne rabis pol rezat pa samomore delat in podobno. pa drugo ka si napisala.... najprej si se skregala z najboljso prijateljico, pol si pa u par dneh/tednih dokler se ni prisla opravicit, si ze najdla drugo najboljso prijateljico? oprosti ampak vse kar lahko recem je grow up. ni cudno da se pol z vsako "bestico" skregas. cloveka mores najprej dobro poznat da ves da mu lahko zaupas in da se lahko zaneses na njega. in da to res ugotovis, rabis vsaj ene 3 leta. pa se po 3 letih ne mores nekomu zaupat 100% _________________ ...You're so fake, you make Barbie look real... • FrEaKx3
15.11.2008 16:04
1. se nikoL še nism rezaLa aL p skušaLa samumora deLat in tut ne misLem...sam pać nekii časa mii je bLo fuuuL bed zrd unga tipa..
2. une tadruge bestice sm poL naiidLa čez ene par mescou in se mii je po enmu Letu tstara pršLa uprawičt...in ta en Let je miniu pred enim tednom....Neee waLdaa d ne mena frendou kt tko.. :S :S :S • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
15.11.2008 21:28
mislm da je biu tle en manjši nesporazum ^^_________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • ZaZaZu
15.11.2008 23:49
FrEaKx3
to o rezanju ni letelo nate. govorila sem na splosno _________________ ...You're so fake, you make Barbie look real... • scar tissue
• Od: 9.10.2008
16.11.2008 0:06
No..Bom še js povedala moii problem..ja..js sm pa zalublena u enga..k je ful prjazn in to..stara sm 12 on tut (sosedn klas) zeii..nwm reku je d sm mu mal ušeč in nwm..a čaka d ga js prašam (vem d je neumno d punca sprašuje fanta če bi hodila sam ok..pač naši fantje so še sramežljivi..) sam pol bi pa zavozila in oprauula pr nemu če reče ne..zeii a kera al pa keri pozna kšn taki nagovor..al pa keii d bi res razumu kaii mi pomeni..am ja jst bi ga tudi rada uprašala in rekla d se mi neda več čakat..in če keri tukeii ve keii s katermu bi mu omehčala srčkota neii kr neii pove..poii..lubusumna sm na eno žensko iz moiiga klasa..sva BF u šoli..sam skos govorii d misl d so usi sošolci u njo sam zto ker se ji nekeii nasmejejo u med poukom..tudi ni nwm kaii lepa..sam mi gre počasi že fuuul na žiuuce..
• DeViLgIrL
17.11.2008 17:48
PerFecT mal si falila...to glih ne spada med to temo • FrEaKx3
18.11.2008 21:59
iaa ZaZaZu...seii uem d ni LeteL Lih name sam seii uSeen pać puem..d se nep k ie rezanie in samomor še dudatn škudwanie seb kar se res ne spLaća...misLen k će maš prubLeme ie to že dost...pać maš bLeme not u seb...ni treba d maš zdeii še prubLeme zunii sebe...in morš pu boLncah p psihiatrićnih hodt...men ie naibL bet če tii samumor spudLetii in pustaneš inwaLid recmo..kwa o poL...poii p res nimaš ueć za keii žiuet.....no iaa..PerFecT..čeprou oš to daLa u drugo temo..moii naswat...če tii ie fuuL ušeč p misLeš d maš šanse..poL ga prašii p mu pač razLož d tii ie že nekii časa fuuL ušeč in bLa bLa bLa in d če bi hodu s tabo...sam morš se najpreii prepričat d si mu ušeč k če reče ne...si z nim uprauLa p še "mini škandaL" oš puwzročLa..kar p nou gLih kuL zate..
• mikana
• Od: 5.10.2008
18.11.2008 22:27
punce vm predlagam da si prebereste knjigo Skrivnost od Rhonde priimka ne vem--
drgač original naslou je Tha Sicret..zakon knjiga in se jo splača prebrt pa še mord vm bo pomagala... • FrEaKx3
21.11.2008 16:01
in za kwaa se gre u teii knigi.??
• mikana
21.11.2008 19:37
FrEaKx3 pravi:in za kwaa se gre u teii knigi.??
ma kako lahko sz mislimi vse dosežeš... ma sej drgač je pa še kr nekej takih knjig:P • poisongirl
• Od: 11.10.2008
1.1.2009 2:04
bom tole kr tle napisala.
nov let je in js sm bla na partiju kjer so ob polnoči vsi bli lepo poparčkani in se kušval. js pa enostavno ostala sama. blo mi je ful bed. in pol sm sam pomisla na unga k ga lkjubim že tak douk in glede na to da me niti poklicu ni, nisi smsa ni poslau niti nič sklepam, da se ukvarja z bolj pomenbnimi reči kot da bi se spounu name. pol pomislim da mi je od 15ih k sm jim poslala sms nazaj odgovoril sam 3. in res mi je bed. šla sm direkt iz partija kr vsega tega objemanja nism mogla gletat. začela sm jokat. na poti domov sm se jokala in si sam govorila da nočem da začnem leto z jokom. govorila sm si da nočem bit neka oseba k sam sanjari, nima glih nilijon prjatlov, pa še tisti k jih ma ona za prtjatle nje očitno nimajo. nočem bit tista na katero noben ne pomisli. nočem bit una k stalno govori druga kar misli. rada bi bla JS- edinstvena in priljubljena. ampak take me ˇfrendi" očitno ne vidjo. dost mam pretvarjanja. hočem da me resnično spoznajo, da si najdem ljudi pri katerih sem ljubljena, da spoznam ljudi, ki se podo spomnal na mene in rekl da sm edinstvena. želim da bi me mel radi kokr bi mela js rada njih. da bi delal malenkosti zarad katerih rada živim. da bi nardil zame neki takega da vse kar bi uspela izjavit je vi ste nori, al pa da bi z mano počel nore stvari. želim da kot odrastem, da bi se spominjala milijon lepih trenutkov. želim da bi se me ljudje zapomnal in pol enkrat k bomo starejši rekl: a se spouneš ko je ona takrt to nardila. ok mogla sm se razpisat. vsem srečno novoleto, al pa vsaj srečn začetek (če že moj ni biv tak k bi hotla) • reider
• Od: 30.11.2008
• Kraj: lenart v slo goricah
problemi,s tem in onim
1.1.2009 15:28
prav rad bi vsem vam odgovoril.vsakem bi mel dost za povedet.a ste preveč tem načeli.zdi pa se mi smešno da punce jaukate da ste same pri 16.
ma dajte no.26 let sem sam.in vem kak je.a nikol nisem obsojal sebe.kot marsigdo od vas. ne obsojajte sebe pa na samomor mislte.nekje tiči odgovor zakaj ste sami. enga sn omeno v sosedni rubriki(kje najti punco).zato nebom pisal ponovno. priložmost zbliža dva človeka. nekteri ki je sam pač ni imel proložnosti srečat sorodno dušo.zaj ne se vprašaš? ker ne greš sama v kino ali disko ali šoping in maš vedno kolegico poleg.logično da nebo edn dvema glušo.pol ker se vedno držiš kislo,da se te vsak boji pozdravit.pol hodiš v razred kjer so vsi istega spola,delaš z samimi oženjemimi starimi sodelavci/ami. glavnem vzroki so.nikakor pa ne govorit da si izmeček in si vsega tri kriv/va. pa nasmej se vsaj kterem ki ti je všeč al bilokaj reči.daj mi nek znak da te zanima,ne pa stat kot kip svobode in jaukat.pusti tisti ženski ponos in mu namigni da te opazi. kteri pa smo še samski.rečem tak:ni še napočil naš čas!vrjamem v usodo.potrpežljivost je mati modrosti. če je kterem/i za čvek lahko pusti sporočilo z imenom za meseđer.rad čvekam.ajd vso srečo v novem letu!se beremo _________________ ne sodite ljudi na prvi pogled! • Mpupa
• Od: 27.9.2008
8.1.2009 20:45
mikana pravi:mam iste izkušnje ku ti..
k se frendi pač zafrkavajo sz tabo.. provi najdt kšne druge.. sej bo bulš boš vidla... jas tui mam takšne izkušnje... frendi me kr naprej zafrkavajo... zdaj sem zašla v družbo mlajših...jas sem 9 razred in družm se z enimi iz 8 pa iz 7... moji sošolci me kr naprej zafrkavajo...ni dneva k me nebi... enkrat sm držala nož pri mojih žilah hotela sm si prerezat žile...pa mi je nož padu iz roke... ne vem zakj... se pa režem po nogah...tko da se kopat ne morem it kam...vse rezano.. vem da to ni prau delat...ampak men to paše... pište še na to temo....kakšne izkušnje mate vi? dio • mikana
8.1.2009 21:14
..heiii
neki ti povem..naki naredi kr bo vse šokiralu... psti sošolce, nej si grejo nekm... deveti class si provi potrpt še tu letu pot pa pejd u kšno gimnazijo k je vn sz tvojga kraja... spoznej nove frende..ukvarjej se sz tistim kr maš rada... vrni jim..pokaži, da bodo vedli kaj so zgebili sz takim obnašnajem predkratkim sm prebrala kukr eno pesem je en napisu na blog.. in je bil stauk noter kljub vsem solzam je vrjela da mu bo(u tvojmi pimei njim) žal za vse besede in prezir in še in tokrat ni zmagal nejgovu/njihou ponos ampak njen SMEH smej se bodi pozitivna... nej te briga za njih... pokaži jim da znaš bit zakon oseba kr pomje tudi si: če rabiš kej piši na ZS... fsm • LoQiiita
• Od: 7.1.2009
HeY
8.1.2009 21:23
Tud jst mam večkrat take dneve..k bi se najrajš pod vlak ****..
k mi ni..do ničesar..k me boli kurac za use.. Še posebej..pa če me u šol ****.. Jst namreč mau škilim na levo oko..in zgleda,da to moje sošolce fuul moti. Zato me kličejo z raznimi uzdeuki(Škiljava,Škiljo,Smrt) Zato mam tud fuul nizko samozavest.. In se mi zdi..da sploh ni vredno Živet.. Sam...potem.. pa mau pomisliim.. Mogoč..Bo pa ju3 bolš.. Velikokrat pomaga,da se zjočeš..da si nabiješ muskooo doo fulaa..da mečeš stvari okol.. ..... [ZA USAKO NEVIHTO..POSIJE SONCEE!!... • reider
• Od: 30.11.2008
• Kraj: lenart v slo goricah
za mpupo
11.1.2009 13:47
velikokrat si razred najde eno žrtev,ki si jo vsi pomalem privoščijo.zelo neprijetno če si to prav ti.to sem videl v osnovni,srednji pa zdaj v službi.lahko te kar takoj potolažim,da majo le leto dni časa da se ****,ko greš všolo naprej pa jim veselo pomahaj v slovo.v srednji je pa tako:bolj zahtevna in cenjena kot je šola večji red je vnjej.v kaki skrajšani šoli torej 2 letni so sami idijoti in nevarni sumlivi tipi,medtem ko gimnazije so pa bol kultivirana družba.vsaj od 2 letnika naprej.ker outsajderji izpadejo že v prvem razretu.kapiraš.
in kaj naret v tem trenutku zdaj.nikoli res nikol jim ne pokaži da se sekiraš.to jim da motivacijo za nadaljne podvige.na **** jim nazaj z nasmeškom vrni neko smešno izjavo,ki njih vrže v sramoto.npr:ko ti reče kaj ti žgoljo si spet tu!ti pa nazaj:vedno ob tebi drabi ker si tako simpatičen. to s rezanjem pa hočeš vrjetno kaznovati sebe češ da si nič ali pa manjvredna od drugih.vsaj zdi se ti tako,predvidevam. vedi pa da so bedaki in nezreli oni ne pa ti,še daleč pa od tega da bi bli večvredni od tebe.v srednji šoli jih bodo hitro postavili na realna tla.torej počakaj še leto.in stvari se bodo uredile sameposebi.pravijo čas celi vse rane.s tev svojim rezanjem pa nehaj ker boš mela vseživljenske brazgotine.doben moški si ne želi met brazgotinaste punce.najdi drug hobi.kolo npr.lp _________________ ne sodite ljudi na prvi pogled! • aknella
• Od: 11.1.2009
11.1.2009 16:42
hei!
ja to je zlo prou pač da vsaj napišeš in da vse spravš iz sebe. morš to nrdit.vsakmu se je že kei slabga kdai zgodil in pač kako nej povem to . . . eni smo bolj občutljivi(med njimi tud jzt) eni pa pač mal manj.eni maio take in drugačne težave.pač da še jzt povem kr me potre velikrat.to da doma ni dnarja,to da sama seb nism všeč,da hočm vsem pomagat in da jim ne morem včasih, da bi rada velik stvari nardila pa ubistvu sploh nimam volje da bi jih.čeprav se zadne caite velik pogovarjam o tovrstnih problemih in pač poskušam to rešt. poskušam pozabt na vse težave. a pol včasih vse pride vn iz mene in je to tak izbruh.pred kratkim sm mela eno krizo pač . . . in sm se rezala.in vem da to ni blo prou (nism emo) sam pač zdel se mi je kul da to nrdim. sem zlo živčna oseba. vlik stvari me mot. še malenkosti . .. .sm zelo kritična do sebe.mam pač 1x zlo dobre dneve 1x pa pač zlo slabe. ubistvu je moj lajf tko zakompliceran d a včasih sploh neznem folku razložit. uglavnm hočm da bi biu svet lep . .. ne samo zame ampak tut za druge.ampak vem da to ni mogoče. včasih pač ko se jokam in k mislm da gre vse slabo sam pr men se spomnm na druge . . . da majo pač lahka še večje probleme in tud vem d jih majo.in pol se spet zavedam da mam osnovne stavri.mam topu dom, postlo, za jest za oblečt. in mam ful vredu mami k me podpera(čeprov se včasih kregava, no zadne caite kr pogost) to pa zto ker pač so problemi . . . finančni in pač ves ta življenski stil. sem pa vesela da mam svojo najbolšo frendico k ji pač lahk povem vse. in mam še manjši krog frendov k jim pač lahko zaupam. se odkrit pogovorimo in si zaupamo. to men ful velik pomen. newem kai bi brez naj frendice . . . ker sva že 6 let naj naj friends. mislm d bi se mi zrolal.tko da mormo tut mal pomislt na te naše malenskosti ki ns osrečujejo. res mi je pa bad za ene k pravjo pač da nimajo frendov al pa jih majo pa pač niso zaupanja vredni. ker če mate take ''frende'' pol sam stran od njih. ker boste pol še bl zagrenjeni . . . itd. pol pa še za tiste ko nimate frendov. ja to je pa res težka stvar. sploh si nemorm predstavlat da nebi mela 1. resno. sam pol se npr. posvetite tistmu kr vam je všeč delite kr vas veseli. in pozabte na to d nimate frenda. na lisit papirja al pa klegor napište kr vas muči in bo. in pač kmal boste najbrž tut kakšno kul osebo spoznal . . . v to vrjamem. jzt sm tak človk da bi še fulll fulll govorila o kakršnih koli problemih. in sploh newem kako naj končam to temo. resno da kdo nebi dobil kakšnga čudnga mojga mnenja . . . no nj grem zdei še na temo k jo pač nism še omenla: love . . . ja ugl. moj ljubezenski pač kako nj rečm . . . em nimam glih sreče. sm pač zacopana v enga . . .jep . . . no sam pač probam pozabt na to in probam pač da ne govorim o njemu . . . ker pol sm zamorjena itd. no ugl. pa še to . . . nwem kko da se name sam lepjo uni k so men grdi . . . pač uni k mi niso všeč . . . tiste ko pa jzt hočm so pa zasedeni al pa jim nism všeč . . .. • Neeeja
• Od: 4.2.2009
4.2.2009 22:31
js pravim da VEDNO ampak res VEDNO vse mine.Vse slabe stvari pač minejo.Vedno je blo tk in vedno bo tk.Drgač pa čist štekam kk ti je ja,sem se ž znajdla v podobnih situacijah.Ampak neuem pač povej jim,da te moti ti kar delajo, bojo tk mogoče se mal zamisli.
Drgač pa glavo pokooonc,bodi vesela da živiš,da si to kar si,ker verjemi, še hujš je lahka. vlkoo sreče. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.