Pearcing, kdo ga dela, koliko stane pirsing, kako se neguje?<< | 1 | 2 | 3 | >>• miisHy
• Od: 6.11.2008
Re: Pearcing, kdo ga dela, koliko stane pirsing, kako se neguje?
8.5.2009 20:29
mene pa zanima če ve kera če boli tatu na trebuhu ko ti ga delajo • THEuna
• Od: 6.5.2009
8.5.2009 22:01
sabincy pravi:THEuna, napisala si da si imela pisring v popku zdaj ga pa nimaš več. Jaz imam isto situacijo. Zanima pa me, koliko časa ga že nimaš notri in če se ti še pozna luknca od pirsa?
Ker me zanima kako dolgo se mi bo še poznala...ker bi raje vidla da mi se nebi več poznala... Uživite!! čaw Nimam ga weč prbližn 4 mesce. Eem,ja še se mi luknca pozna. • asuzenaBitch
• Od: 9.5.2009
moje mnenje...
9.5.2009 12:43
Hm...Glede pirsa se men zdi exit čist dobr.k u exitu baje da bl u jeziku **** pa men ga tud u jeziku niso tm aveš...ampak kokr za koga.
Uglaunem jz ti priporočam exit ker je pocen pa tud res ti use povejo p tko no...in mislm da ni problema. tko da priporočam exit. pa na njihovi strani maš tud o negi za 14 dni ane. • xxellaxx
• Od: 26.12.2008
9.5.2009 22:43
Jas pa skore nemorem verjet da ne boli. ko mene je tekga taak strah.. • jaaCii
• Od: 26.4.2009
Re: moje mnenje...
21.5.2009 14:29
asuzenaBitch pravi:Hm...Glede pirsa se men zdi exit čist dobr.k u exitu baje da bl u jeziku **** pa men ga tud u jeziku niso tm aveš...ampak kokr za koga.
Uglaunem jz ti priporočam exit ker je pocen pa tud res ti use povejo p tko no...in mislm da ni problema. tko da priporočam exit. pa na njihovi strani maš tud o negi za 14 dni ane. a veš kej kok je u exitu za piirs u popkuu? • lullaby
• Od: 14.10.2008
• Kraj: kp
21.5.2009 21:32
js bi si pa dala delat pirs pod jezik, pa me zanima če kera ve kaj o tem ?
• nightmare
• Od: 8.3.2009
22.5.2009 14:34
JuuuHuuu danes sm si nrdiLa piRs na nosu • aJaa
• Od: 7.4.2009
22.5.2009 15:06
eLooou:D
jez mam pirs u popku pa sm si ga dala u kranu pa jee rez zakon an. rez ti use pove,nega pa ta šit pa fuL je prjazn če tej strah ti pove d ni nč hudga.. pa res ni jez sploh čutla nism uživancijaa* • anchycka
• Od: 25.5.2009
25.5.2009 19:24
Js sm mela piercing en let na desni strani spodnje ustnice,bolel ni nč,k ti omrtvič,tk da ni panike,res.dala sm ga pa v ljubljani v studiu Exit in nisem imela komplikacij.cena je 25€ plus uhan 15-20€.Navodila pa dobiš vse tm,ti pove in dobiš na listku.Drugač pa trikrat na dan si z vatirano palčko umiješ s fizeološko raztopino(sol+voda),potem zun namažeš z bepanthen plus kremo,notr pa s sezamovim oljem,mazat morš pa po vsakem čiščenju z raztopino.use to dobiš tm,al pa v lekarni.uhan morš met not minimalno dwa tedna,nesmeš ga dajat wn,po dweh tednih,ga lahko menjaš.
• anchycka
25.5.2009 19:25
Js sm mela piercing en let na desni strani spodnje ustnice,bolel ni nč,k ti omrtvič,tk da ni panike,res.dala sm ga pa v ljubljani v studiu Exit in nisem imela komplikacij.cena je 25€ plus uhan 15-20€.Navodila pa dobiš vse tm,ti pove in dobiš na listku.Drugač pa trikrat na dan si z vatirano palčko umiješ s fizeološko raztopino(sol+voda),potem zun namažeš z bepanthen plus kremo,notr pa s sezamovim oljem,mazat morš pa po vsakem čiščenju z raztopino.use to dobiš tm,al pa v lekarni.uhan morš met not minimalno dwa tedna,nesmeš ga dajat wn,po dweh tednih,ga lahko menjaš.
• xdestructionx
• Od: 24.5.2009
25.5.2009 20:18
Jz mam tut pod ustnco pa sm šla Matijasu u Cele. Nic skrbet, skor ne cutiš. Tak ko da bi te kdo ušcipnu. Itak pa pol pozabiš na bolecino ko ga maš enkrat not. Hf* • xdestructionx
25.5.2009 20:21
Aja.. placala sm pa 30€
Jz bi pa uprašala (da ne rabim nove teme odpirat) - za tiste ki ga mate- ali si ga same menjujete?? JOj prvega ko sm mela not sm ga mela tri mesce pol mi je pa vn padu pa mam zej tega 4 mesce not ampak men so ful lepši pirsi v trgovinah npr. u Planetu tuš Celje Matijas, kr majo ful vecjo izbiro... sam mnde morš vedet širino ust al kko je to?!?? • xdestructionx
Re: ui
25.5.2009 20:24
lolipop12345 pravi:a ma kera piering v popku??
ker js bi ga full mela... pište tiste ko ga mate. a to boli? pa kolko stane?? Js bi ga tut ful mela sam je prišla ena kolegica od mame na obisk iz Londona pa je zdravnica pa je rekla da u popku ni prevc dobr kr je popek glavna energijska tocka zunaj telesa in da pol prekineš neko pot... nwm.... kljub temu si ga bom MOOOGOCE kdaj dala. Ful me je strah da bi se mi zagnojilo pa to.... trebuh pa ni **** anne:D Enjoy* • jaaCii
• Od: 26.4.2009
26.5.2009 16:49
anchycka pravi:Js sm mela piercing en let na desni strani spodnje ustnice,bolel ni nč,k ti omrtvič,tk da ni panike,res.dala sm ga pa v ljubljani v studiu Exit in nisem imela komplikacij.cena je 25€ plus uhan 15-20€.Navodila pa dobiš vse tm,ti pove in dobiš na listku.Drugač pa trikrat na dan si z vatirano palčko umiješ s fizeološko raztopino(sol+voda),potem zun namažeš z bepanthen plus kremo,notr pa s sezamovim oljem,mazat morš pa po vsakem čiščenju z raztopino.use to dobiš tm,al pa v lekarni.uhan morš met not minimalno dwa tedna,nesmeš ga dajat wn,po dweh tednih,ga lahko menjaš.
aa je za pirs u popku ista cena al je drgaćna? pa če veš kok je plis poveeej..k bi ga ful rada mełaa • anchycka
26.5.2009 20:48
Ja js si dala u Exitu u lj u ustnico in v obrv...pa ti isto pošprica z nečim da omrtvič...men je ql,nism mela problemou pa unga dwa modela mata isto šolo nrjeno u ameriki ena art school al kai...ful faca sta oba...luknanje je pa ponawad 25eurou,15-20eurou pa uhan.aja pa tuki nerabš met nč staršev niti dovoljenja,vsaj js tkt nism rabla.za tatto pa mislm d morš dovoljenje k je pač trajno ane
• pupaa94
• Od: 15.3.2009
19.6.2009 23:08
no vi mate usi srečo pa s elohka luknate...
jst se pa nesmem:S mam dost vlik **** starce in mi luknanja ne pustita tatu bi mi sam luknanja pa ne tko da a mugoče kod ve ke u lublani se da dubit faik pirse? a ma mugoče kdo izkušne z tem? to je pač tist k je na magnetk. ful bi mela neki in č se nesmem rpeluknat bom emla pa faik tko da a mugoče kdo kej ve? • Dul
• Od: 8.11.2008
20.6.2009 12:03
Haii**
Amm....jzz bi sm prašala...ker usii neki gouorite o tem cultu...kj je sploh too??....k jzz bi si full dala pirs u nos tako srebrno sm bunikco an...p me zanima kje je ta cult?? • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
22.6.2009 12:08
Jas sem si ga sama pod jezikom naredla=P
Drugače pa mam v nosu.. pa sem šla k kozmetičarki.. naredla mi ga je pa kr v izi.. pač s pinceto je nosnico držala pol pa z iglo prepičla.. mene je bolelo.:S =P • binch16
• Od: 12.7.2009
12.7.2009 15:28
ne omrtvičjo povsod ja oz sloh nevem če še kje omrtvičjo.sicer pa v jeziku od vseh pirsov najman boli ko ti ga dela,mene pa večino tistih ki jih poznam sploh ni bolel al pa čist mal.Pol maš sam ene 3 dni fajn zatečen baje,js še to nism mela kej preveč-odvisno baje od posameznika V jezik stane tm 22-40€ odvisno kje.V mbju maš joli 30€ pa še enga ki naredi za 22€.V lj pa je že 40€ v cultu. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
12.7.2009 19:07
binch16 pravi:ne omrtvičjo povsod ja oz sloh nevem če še kje omrtvičjo.sicer pa v jeziku od vseh pirsov najman boli ko ti ga dela,mene pa večino tistih ki jih poznam sploh ni bolel al pa čist mal.Pol maš sam ene 3 dni fajn zatečen baje,js še to nism mela kej preveč-odvisno baje od posameznika
V jezik stane tm 22-40€ odvisno kje.V mbju maš joli 30€ pa še enga ki naredi za 22€.V lj pa je že 40€ v cultu. Ti si šla k joliki? • inessija
• Od: 14.8.2010
14.8.2010 9:32
hay men pa zanima kolk moraš biti star za pirsing? no jaz sem stara 15 let.
• anchycka
14.8.2010 10:00
hei..za piercing je v večina studiih 15 let dovolj, ker itak ni trajen tako kot tattoo.js sem bla isto 15 let stara ko sem si ga dala prvič.
• inessija
• Od: 14.8.2010
14.8.2010 15:58
anchycka pravi:hei..za piercing je v večina studiih 15 let dovolj, ker itak ni trajen tako kot tattoo.js sem bla isto 15 let stara ko sem si ga dala prvič.
Hvala ti. In še neki me zanima ali lahko greš brez starša delat pirsing? • anchycka
14.8.2010 18:38
ja...u tem smislu sm hotla povedat...da ne rabiš spremstva staršev niti potrdila, ne nič. sicer je pa odvisno od studia, navadno ne zahtevajo več.
• girliciouss69
• Od: 2.10.2010
2.10.2010 15:08
Hejj;
js bi si tut fuuul dala pirs pod spodno ustnco sam me mau skrbi če se ga čez nekej časa naveličaš & si ga daš vn? a se ti ful pozna? ;SS |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.