noseča??! HELP PROSM<< | 1 | 2• newyork
• Od: 9.2.2012
Re: noseča??! HELP PROSM
16.2.2012 16:39
6257 pravi:Temen beli tok + prehlad? Ziher si noseča, to so tipični znaki!
Najboljše da se naročiš na splav.. :S prehlad pa ziher ja.. otrok • sanjitaa
• Od: 7.1.2012
18.2.2012 13:07
newyork pravi:upam, da res nisem..
danes sm imela na spodnicah bol temen beli tok.. pa prehlajena sm a je možno da je to vzrok tega? ker baje maš bol temen beki tok če si noseč.. res nevem kaj naredim. neje se sikiraj ker še bo samo slabše ! .. pol pa ti bo menstra zažela zaostajat itd. pa še slabo ti bo pa same take boš mela .. pol se boš pa še bol sikirala • la-joie
• Od: 26.4.2009
19.2.2012 18:34
Buhica, tisto kar si imela en teden pozneje ni normalna menstruacija ampak krvavitev, ki jo sproži jutranja tabletka. Potem se ti ciklus začne od začetka, zato ti lahko menstruacija zamuja. Lahko pa je kriv tudi stres, če se obremenjuješ, ker te je strah da si noseča. Malo še počakaj, sicer pa naredi test, da boš mirna. • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
20.2.2012 1:05
jao ženšče. skrbet bi mogl mogoče mene k mi je tip delou isto in mi zamuja zdej 10 dni in pojma nimam zakaj, ti s pa tole napisala še predn bi menstro mogla dobit.
ubistvu nevem zakaj si mu pustila da to dela če si mislla da je tok velika možnost za nosečnost. ne tega zdej nesramno uzet. sam realno stanje pač. • Mandex
• Od: 19.2.2012
20.2.2012 8:43
newyork pravi:prosm če mi res pomagate k me je res zelo strah..
no.. z tipom sva bla skup pr men in pol me je samozadovoljeval s prsti.. sicer je reku da ni mel nč sperme na roki, sam je usen ene parkrat šou z rokami v svoje gate. od tega je že 14 dni. pa me zlo skrbi če sm noseča? a je usaj kej možnosti da sem? prosm če mi res pomagate k nevem kaj bi doma rekla če bi bla res. :/ menstro naj bi dobila čez en teden pa sm res na trnjih. rekla sm si da se bom ubila če je ne dobim k res nočm nardit bruke celi familiji HELP prosim. Ne nisi noseča.. Da bi zanosila bi mu moralo priti v tebi, če se je pa vmes parkrat dotaknil svojega tiča pa to nič ne pomeni.. Nimaš se kaj bati, da bi bila noseča.. • newyork
20.2.2012 13:54
evica5 pravi:jao ženšče. skrbet bi mogl mogoče mene k mi je tip delou isto in mi zamuja zdej 10 dni in pojma nimam zakaj, ti s pa tole napisala še predn bi menstro mogla dobit.
ubistvu nevem zakaj si mu pustila da to dela če si mislla da je tok velika možnost za nosečnost. ne tega zdej nesramno uzet. sam realno stanje pač. tud men zamuja? in zakaj si mu tud ti pustila da ti tole dela. pač nism ravno takrt mislila na posledice, to se lahko usakmu naredi. • newyork
20.2.2012 13:55
Mandex pravi:
newyork pravi:
prosm če mi res pomagate k me je res zelo strah..
no.. z tipom sva bla skup pr men in pol me je samozadovoljeval s prsti.. sicer je reku da ni mel nč sperme na roki, sam je usen ene parkrat šou z rokami v svoje gate. od tega je že 14 dni. pa me zlo skrbi če sm noseča? a je usaj kej možnosti da sem? prosm če mi res pomagate k nevem kaj bi doma rekla če bi bla res. :/ menstro naj bi dobila čez en teden pa sm res na trnjih. rekla sm si da se bom ubila če je ne dobim k res nočm nardit bruke celi familiji HELP prosim. Ne nisi noseča.. Da bi zanosila bi mu moralo priti v tebi, če se je pa vmes parkrat dotaknil svojega tiča pa to nič ne pomeni.. Nimaš se kaj bati, da bi bila noseča.. močno upam da res ker mi menstruacija rahlo zamuja. • Mandex
20.2.2012 14:03
newyork pravi:
Mandex pravi:
newyork pravi:
prosm če mi res pomagate k me je res zelo strah..
no.. z tipom sva bla skup pr men in pol me je samozadovoljeval s prsti.. sicer je reku da ni mel nč sperme na roki, sam je usen ene parkrat šou z rokami v svoje gate. od tega je že 14 dni. pa me zlo skrbi če sm noseča? a je usaj kej možnosti da sem? prosm če mi res pomagate k nevem kaj bi doma rekla če bi bla res. :/ menstro naj bi dobila čez en teden pa sm res na trnjih. rekla sm si da se bom ubila če je ne dobim k res nočm nardit bruke celi familiji HELP prosim. Ne nisi noseča.. Da bi zanosila bi mu moralo priti v tebi, če se je pa vmes parkrat dotaknil svojega tiča pa to nič ne pomeni.. Nimaš se kaj bati, da bi bila noseča.. močno upam da res ker mi menstruacija rahlo zamuja. Razlogi zato so različni.. Lahko si preveč pod stresom,pritiskom ali pa je kaj drugega.. Če bo menstruacija zamujala več kot 2 tedna potem pa priporočam obisk pri ginekologu.. • newyork
24.2.2012 10:53
še vedno ne dobim menstruacije..
kaj nej rečem doma? to mi je res neprijetno • la-joie
• Od: 26.4.2009
24.2.2012 11:09
Za začetek kupi test, potem pa boš videla. Zelo verjetno je, da ti zamuja zaradi stresa. Ko boš enkrat prepričana, da nisi noseča, jo boš verjetno dobila. Sicer se pa naroči pri ginekologu, če nočeš ti niti ni treba povedat doma. Če ste pa v bolj odprtih odnosih pa povej po pravici, sem prepričana da ti bo mama znala pomagat.
• Bobblehead
• Od: 7.2.2012
24.2.2012 11:11
newyork pravi:še vedno ne dobim menstruacije..
kaj nej rečem doma? to mi je res neprijetno Verjetno še nimaš redne menstruacije. Ali pač. No odvisno je tudi koliko časa ti zamuja če ti zamuja teden dni še ni panike, če pa ti 2, 3 tedne potem ti pa priporočam, da greš v lekarno in kupiš test nosečnosti, če ti je neprijetno pa prosi kakšno svojo prijateljico. Ne odlašaj, da ne bo prepozno. In v primeru da je test pozitiven moraš povedati staršem, čeprav te je strah in te skrbi kaj bodo rekli. Če pa jim ne boš povedala boš imela pa po vsej verjetnosti kar hude posledice. Pa tudi tvoja starša sta, rada te imata in če bo test pozitiven boste šli skupaj čez vse to, zato ju imaš, da ti pomagata, mogoče bosta na začetku jezna, zelo jezna ampak še bolj bosta bila če jima ne boš povedala. SREČNI IN SPOROČI KAKO BO! • newyork
24.2.2012 13:44
upam na najboljše..
glede najslabšega, da sem res noseča.. kaj nej nardim? grem k ginekologu pa pol lahko grem takoj delat splav al kako? hvala vsem za odgovore pa vspodbude. • Mandex
24.2.2012 13:49
Raje pojdi k ginekologu ja oz naredi test nosečnosti pa boš videla.. Sam če nista seksala pa če mu ni pršlo vate ni nekih šans, da si noseča • Eay
• Od: 25.4.2010
24.2.2012 20:51
ni mogoče da bi bila, ker te ne more tip oplodit z prenosom sperme prek prsta?
že sprerma sama ko je zuni neki časa ni tko učinkovita + to da jo s prsti prenese v nožnico..ni mogoče da bi spermij potoval do jajčnikov..razn če ma tko velikega tko k je velik njegov prst to da zaostaja pa vse težave k jih maš so pa vrjetn zarat stresa, poleg tega skoz razmišljaš o tem da je ne boš dobila in te je strah, hormonske težave pač če mene vprašaš ne rabiš nikamor. niti po test ne.. jst sm enkrat seksala tko da mu je ravn prišlo, pa je mal prepozn dal vn pa vseen ni blo nč..kaj šele tvoj primer • Bobblehead
• Od: 7.2.2012
24.2.2012 21:09
newyork pravi:upam na najboljše..
glede najslabšega, da sem res noseča.. kaj nej nardim? grem k ginekologu pa pol lahko grem takoj delat splav al kako? hvala vsem za odgovore pa vspodbude. Taprve kar boš naredila je, da boš povedala staršem potem pa pride ginekolog in vse ostalo in ne čakaj predolgo da ne bo na koncu (če bo test pozitiven) prepozno • newyork
17.3.2012 12:56
zamujala mi je skoraj 1 mesec a pol sem jo končno dobila..
hvala usem za pomoč in tolažbe • natal
• Od: 22.12.2011
17.3.2012 17:13
lej ženska nisi noseča kr... 1. so ti že povedal d ni nobene možnosti s prsti zanositi pa tuut če je šu z roko u gate ne pomeni d mu je pršlo a ne??' pa js sm že mela odnose bala sm se ampk se je use rešil kr je biu pač sam moj strah, in zarad tga mi je mensta zamujala in useee..... in slabo mi je blo pa tkooo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.